vaporeso xros mini vapo

Prodáno
Jihomoravský kraj
prodám tělo vapa od značky vaporeso. Je potřeba si jen koupit nový pod, do kt
Jihomoravský kraj
300
 Kč

Podobné inzeráty

OXVA Xlim Vape
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zdravím, prodám skoro nepoužívanou vape OXVA Xlim, která je v ZÁ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
Vape ZOoy 30000 puffs
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zdravím prodam vapky ve 30k puffs je tam otaceci hlava takže 15k potahu 1 příchuť a 15k potahu druhá příchu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Vape Zooy Rainbow 16000 Blue Razz Cherry
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
• Prodám dobíjitelné vapě značky Zooy Rainbow, které mají 16000 potahů. • Všechny jsou zcela nové nepoužíváte, zabalené v originál balení. • Vape obsahuje vestavěný displej na kterém vidíte stav baterie a množství liquidu, který vám ještě zbývá. • Vape obsahuje 26 ml liquidu a 650 mah baterii, kterou můžete dobíjet přes USB-C • Příchuť Blue Razz Cherry (borůvka & třešeň). Máte-li z... (více v detailu)
Hlavní město Praha
409
 Kč
Vape Zooy Rainbow 16000 Peach Mango Watermelon
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
• Prodám dobíjitelné vapě značky Zooy Rainbow, které mají 16000 potahů. • Všechny jsou zcela nové nepoužíváte, zabalené v originál balení. • Vape obsahuje vestavěný displej na kterém vidíte stav baterie a množství liquidu, který vám ještě zbývá. • Vape obsahuje 26 ml liquidu a 650 mah baterii, kterou můžete dobíjet přes USB-C • Příchuť Peach Mango Watermelon (Broskev Mango Vodní meloun). M... (více v detailu)
Hlavní město Praha
409
 Kč
Prodám 2x OXVA VAPO + 19 naplní a 2x bázi Domluva i zvlášť
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám 2x OXVA VAPO + 19 naplní a 2x bázi Domluva i zvlášť
Královéhradecký kraj
1 499
 Kč
Vape SMOKE IPX80
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodávám používaný Vape Nedávno kupovaná nová hlava takže je ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Lost Vape
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Lost vape THELEMA QUEST. 200W jako úplně nový Cena dohodou
Kraj Vysočina
Neuvedeno
HP Deskjet Ink Advantage 3525
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Tiskárnu HP můžete použít na tisk skenů a kopií, vše funguje, jen je potřeba vyměnit inkousty, protože vám došly, a vše funguje.Je tam ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Nová žehlička na vlasy Rowenta SF4620F0
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím nové zboží, které bylo vystavené nebo je bez krabice, také může mít pouze nevzhledný obal, vše uvidíte na fotografiích. Zboží bylo řádně odzkoušeno. Cena nového 1000,- Popis od prodejce: Žehlička na vlasy keramické žehlící desky s papájovým infuzérem pro hladké a lesklé vlasy, plovouc... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
Geek vape mod+ atomizer
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Geek vape aegis legend 2 200w GeekVape Zeus Subohm Tank 2ml/5ml cena dohodou
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Vapo Havok
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Spíše daruji (za pivo) vapo Havok, zlobí mu nabíjecí port a je trochu zpečený, jinak fungoval vždy dobře... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Sada dvou foto video LED světel Redhead EZ-150 se stativy
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám rok stará světla už je nepotřebuji. Jsou v bezvadném stavu. Koupeno na film technika. Baterky drží velmi dlouho dobu svícení. Světlo má velmi je... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 290
 Kč
NOVÉ Masážní podložka Beurer MG 315 (v originálním balení)
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nevhodný dar, stále v originálním balení, odzkoušeno - funkční. Původní cena 6700,- Možnost osobního předání v Hranicích, nebo PPL. - 2 v 1: pro relaxační masáž zad a šíje - Relaxační masáž zad se 4 masážními válečky - Funkce automatického skenování těla pro masáž na míru - Shiatsu masáž, rotační masáž a hloubková oscilační masáž se 3 automatickými masážními programy - Bodová masáž - Nastavitelná šířka masážních váleč... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 899
 Kč
Apple Mac Mini A1347, i7, 16GB RAM, 1TB HDD o.s. IOS/WIN
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám pc Apple Mac Mini A1347, procesor i7 3615QM, RAM 16GB, HDD 1TB. 2x operační systém: iOS 10.15.7.Catalina, Windows 11, 64Bit (možnost výběru při spouštění pc), HDMI, MiniDisplayPort, Ethernet, Wifi,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 990
 Kč
APPLE iPhone 12 mini 128GB Black TOP - ZARUKA
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Apple iPhone 12 mini ve verzi 128 GB a v barvě Black. IPhone je v TOP stavu, minimální známky používání. Telefon je PLNĚ FUNKČNÍ, samozřejmě v českém jazyce a bez žádných vad. Jedná se o originální Apple iPhone. Telefon je neblokovaný, funguje se SIM kartou všech operátorů! K telefonu bude vystaven záruční list na 12 měsíců od data prodeje! Zdarma přidám ochranný obal. Obsah ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 990
 Kč
APPLE iPhone 13 mini 128GB Starlight ZÁRUKA, TOP
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Apple iPhone 13 mini ve verzi 128 GB a v exkluzivní barvě Starlight. IPhone je v TOP stavu, téměř bez známek používání. Telefon je PLNĚ FUNKČNÍ, samozřejmě v českém jazyce a bez žádných vad. Jedná se o originální Apple iPhone. Telefon je neblokovaný, funguje se SIM kartou všech operátorů! K telefonu bude vystaven záruční list na 12 měsíců od data prodeje! Zdarma přidám ochranný obal. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 990
 Kč
Mechanická klávesnice Logitech PRO X TKL Lightspeed
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji herní mechanickou klávesnici Logitech PRO X TKL Lightspeed se spínači GL Brown Tactile. Ve velmi zachovalém stavu. Klávesnice má US / UK layout. Všechna tlačítka i podsvícení funkční. Připojení přes usb-c nebo dongle či Bluetooth. Prodej včetně originální krabice, pouzdra, manuálu, přechodky, donglu a usb kabelu. Prodej z důvodu přechodu na G915 - potřeba numerické klávesnice. Popis vý... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 499
 Kč
iPhone 13 Mini Midnight KONDICE BATERIE 100% TOP
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji tento nádherný ZÁNOVNÍ plně funkční iPhone 13 Mini kapacity úložiště 128 GB krásné černé barevné varianty v TOP STAVU, jako nový, s KONDICÍ BATERIE 100% a KOMPLETNÍM novým BALENÍM, prakticky koupíte nový kus se vším všudy. Telefon je ve zcela ŠPIČKOVÉM stavu, je zcela ORIGINÁLNÍ, PLNĚ FUNKČNÍ, na nic NEBLOKOVÁN, s MAXIMÁLNÍ možnou kondicí baterie 100%, vše je ihned volné k přihlášení a je ihned BEZCHYBNĚ připraven k použití. V případě jakéhokoliv problému se v rámci 12 měsíců reklamace řeší ihned. Kompletní NOVÉ ORIGINÁLNÍ balení o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 490
 Kč
APPLE iPhone 12 mini 64GB Black TOP - ZARUKA
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Apple iPhone 12 mini ve verzi 64 GB a v exkluzivní barvě Black. IPhone je ve výborném stavu, velice zachovalý. Telefon je PLNĚ FUNKČNÍ, samozřejmě v českém jazyce a bez žádných vad. Jedná se o originální Apple iPhone. Telefon je neblokovaný, funguje se SIM kartou všech operátorů! K telefonu bude vystaven záruční list na 12 měsíců od data prodeje! Zdarma přidám ochranný obal. Ob... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 990
 Kč
APPLE iPhone 12 mini 64GB Red TOP - ZARUKA
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Apple iPhone 12 mini ve verzi 64 GB a v exkluzivní barvě Red. IPhone je ve TOP stavu, téměř bez známek používání Telefon je PLNĚ FUNKČNÍ, samozřejmě v českém jazyce a bez žádných vad. Jedná se o originální Apple iPhone. Telefon je neblokovaný, funguje se SIM kartou všech operátorů! K telefonu bude vystaven záruční list na 12 měsíců od data prodeje! Zdarma přidám ochranný obal. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 990
 Kč
APPLE iPhone 12 mini 128GB White TOP - ZARUKA
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Apple iPhone 12 mini ve verzi 128 GB a v exkluzivní barvě White IPhone je v Top stavu, nese minimální známky používání. Telefon je PLNĚ FUNKČNÍ, samozřejmě v českém jazyce a bez žádných vad. Jedná se o originální Apple iPhone. Telefon je neblokovaný, funguje se SIM kartou všech operátorů! K telefonu bude vystaven záruční list na 12 měsíců od data prodeje! Zdarma přidám ochranný obal. Obsa... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 990
 Kč
iPhone 12 Mini Black KONDICE BATERIE 100% TOP
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji tento nádherný ZÁNOVNÍ plně funkční iPhone 12 Mini kapacity úložiště 64 GB krásné černé barevné varianty v TOP STAVU, jako nový, s KONDICÍ BATERIE 100% a KOMPLETNÍM novým BALENÍM, prakticky koupíte nový telefon se vším všudy. Telefon je ve zcela ŠPIČKOVÉM stavu, je zcela ORIGINÁLNÍ, PLNĚ FUNKČNÍ, na nic NEBLOKOVÁN, s MAXIMÁLNÍ možnou kondicí baterie 100%, vše je ihned volné k přihlášení a je ihned BEZCHYBNĚ připraven k použití. V případě jakéhokoliv problému se v rámci 12 měsíců reklamace řeší ihned. Kompletní NOVÉ ORIGINÁLNÍ balení... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 490
 Kč
iPhone 12 Mini White KONDICE BATERIE 100% TOP
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji tento nádherný ZÁNOVNÍ plně funkční iPhone 12 Mini kapacity úložiště 64 GB krásné bílé barevné varianty v TOP STAVU, jako nový, s KONDICÍ BATERIE 100% a KOMPLETNÍM novým BALENÍM, prakticky koupíte nový telefon se vším všudy. Telefon je ve zcela ŠPIČKOVÉM stavu, je zcela ORIGINÁLNÍ, PLNĚ FUNKČNÍ, na nic NEBLOKOVÁN, s MAXIMÁLNÍ možnou kondicí baterie 100%, vše je ihned volné k přihlášení a je ihned BEZCHYBNĚ připraven k použití. V případě jakéhokoliv problému se v rámci 12 měsíců reklamace řeší ihned. Kompletní NOVÉ ORIGINÁLNÍ balení ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 490
 Kč
iPhone 12 Mini Blue KONDICE BATERIE 100% TOP
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji tento nádherný ZÁNOVNÍ plně funkční iPhone 12 Mini kapacity úložiště 64 GB krásné modré barevné varianty v TOP STAVU, jako nový, s KONDICÍ BATERIE 100% a KOMPLETNÍM novým BALENÍM, prakticky koupíte nový telefon se vším všudy. Telefon je ve zcela ŠPIČKOVÉM stavu, je zcela ORIGINÁLNÍ, PLNĚ FUNKČNÍ, na nic NEBLOKOVÁN, s MAXIMÁLNÍ možnou kondicí baterie 100%, vše je ihned volné k přihlášení a je ihned BEZCHYBNĚ připraven k použití. V případě jakéhokoliv problému se v rámci 12 měsíců reklamace řeší ihned. Kompletní NOVÉ ORIGINÁLNÍ balení... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 490
 Kč
GPS navigace TomTom GO Expert Plus PP
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
GPS navigace TomTom GO Expert Plus PP. Plně funkční, stav perfektní. Cca rok staré... Běžná cena kolem 11.500 Kč. Teď jen 6.000 Kč !!! GPS navigace - do nákladního auta, úhlopříčka displeje 7", rozlišení 1280 × 800, funkce ovládání hlasem, RDS TMC (aktualizovaný přehled dopravy), řazení do jízdních pruhů, QuickGPSfix (rychlé zaměření GPS), databáze radarů, 3D budovy, doživotní aktualizace map, aktuální ča... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro