Kestrel 5000 link. oj pro měření a záznam základních meteoro

Prodáno
Jihomoravský kraj
Prodám nový Kestrel 5000 link-přístroj pro měření a záznam základních meteor
Jihomoravský kraj
9 000
 Kč

Podobné inzeráty

Oral b Triumph 5000
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zubní kartáček Oral b Triumph 5000 s novou baterií, dobíjecí stanicí, plně funkční, s displejem indikace baterie. 5 režimů čištění (čistota/jemnost/masáž/leštění/důklad... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
3D tiskárna Prusa MK4S - stavebnice
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím úplně novou stavebnici 3D tiskárny Prusa MK4S, nerozbalená tedy i nepoužitá. Pouze ... (více v detailu)
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Oral b Triumph 5000
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Zubní kartáček Oral b Triumph 5000 s novou baterií, dobíjecí stanicí, plně funkční, s displejem indikace baterie. 5 režimů čištění (čistota/jemnost/masáž/leštění/důklad... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Apple Watch SE (GEN 2) 44mm Black + Pásek / SLEVA
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Hodinky Apple Watch Original 2. generace, model zakoupen 2023, 44mm, včetně nové nabíječky, pásku Midnight Sport Band a kompletního o... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 990
 Kč
Hohem iSteady XE NOVÉ
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Vlastnosti produktu: • iSteady X váží pouhých 259g, je to jeden z nejlehčích ručních gimbalů na trhu • skládací forma gimbalu zajišťuje, že vejde do jedné ruky • plní funkce selfie tyče • režim Moment - automatické režimy nahrávání • protináraz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 000
 Kč
Telefon
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Telefon prodávám z důvodu nového koupě,nepoužívaný telefon dostala jsem jako dáre... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Řemínek Tasikar k Apple watch
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Zboží vrácené ve 14ti denní lhůtě (tento kus ani není rozbalený, pouze otevřená krabička) Součástí balení je i ladící kryt na apple watch, kit na úpravu délky řemínku a návod Řemínek Tasikar 49 mm/ Ultra černý běžná cena: 81... (více v detailu)
Jihočeský kraj
390
 Kč
NOVY Odvlhčovač - vysoušeč vzduchu DOMO DO343, 2r. záruka
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVY Odvlhčovač - vysoušeč vzduchu DOMO DO343, 2r. záruka, 2r. záruka, JSME VELKOOBCHOD Tento kompaktní vysoušeč vzduchu vám bude velkým pomocníkem při vysoušení vlhkých místností, při sušení prádla, při boji s plísněmi, ve vytopených sklepech a jiných podobných místnostech se zvýšenou vlhkostí. Již při vlhkosti kolem 60 % dochází ke zvýšenému množení plísní a roztočů. Za optimální úroveň vlhkosti lze tedy považovat hranici 50 %, při které se vám bude ještě dobře dýchat a zároveň zlikvidujete i některé škodlivé mikroorganismy. Automatický odvlhčovač DOMO však zvládne snížit vlhkost až ke hranici 35-40 %, která je již nepříjemná pro plísně (ne však optimální pro dýchání). Využijte tedy odvlhčovač dle vašich potřeb a nastavte si požadovanou vlhkost na snadno ovladatelném LCD panelu. Při běhu přístroje dochází navíc k čištění prachu ze vzduchu díky vestavěnému omyvatelnému filtru. Základní parametry odvlhčovače: Typ odvlhčovače: kondenzační s kompresorem Velikost místnosti: až 75... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 890
 Kč
Řezáč berkel
Před 9 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám úplně funkční jako nový Řezáč na uzeniny všechno funguje ... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 500
 Kč
Philips Sonicare - nabíjecí základna se skleničkou
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Philips Sonicare DiamondClean - nový Nabíjecí základna se skleničkou na sonický zubní kartáček Philips
Středočeský kraj
600
 Kč
Reolink Solární PTZ monitorovací kamera 4K venkovní baterie
Před 10 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nová nepoužitá Reolink Solární PTZ monitorovací kamera 4K venkovní baterie s automatickým sledováním a zoomem, duální čočky, 8MP WLAN kamera outdoor, 30 m barevné noční vidění, rozpoznání AI, 2cestné audio O tomto produktu Technologie automatického sledování: automaticky rozpozná, sleduje a zaznamenává určité vozidlo, osobu nebo zvíře v detekční oblasti. Funkce otáčení/naklápění upravuje směr, ve kterém jsou sledovány pohybující se objekty, takže je lze prohlížet v blízkých záběrech. 6x hybridní zoom: Nejen ultra široký 4K pohled na všechno, ale také 6x optický zoom, abyste viděli každý detail! Jednoduché přepínání mezi dálkovým a zblízka pro realistická sledovací videa. Nic nezůstane nerozpoznané. Prostory jsou plně chráněny. Světlé a jasné noční vidění: Rozlišení 4K 8 MP poskytuje živé a barevné noční vidění. Vybaveno clonovým senzorem f/1.6 a 2 bodovými světly lze jasně rozpoznat obličeje až do 30 metrů (100 stop) ve dne i v noci. Tma už není překážkou. Zvýšená bezpečnost s nesrov... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 000
 Kč
Třífázový Smartmeter DTSU666 (Chint 3-Phase Meter)
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám třífázový Smartmeter DTSU666 (Chint 3-Phase Meter)... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 999
 Kč
SMĚNOVÝ KONTROLOR/KONTROLORKA - lisovna
Před 9 dny - AVIZO_CZ
Kontaktní osoba Škrabalová Hana, tel.: 583 037 124 (volat 8:00-16:00), e-mail: kariera@linaplast.cz Požadujeme: SŠ vzdělání s maturitou, znalost čtení výkresové dokumentace výhodou, uživatelská znalost prostředí MS, Office, znalost postupů měření ručními měřidly, znalost metodiky SPC,MSA, orientace v kontrolních plánech, znalost metodiky výhodou, znalost výrobních kontrol výhodou, pečlivost, schopnost a ochota učit se nové věci, schopnost jednání s lidmi, schopnost samostatné práce Nabízíme: plně hrazené stravenky v hodnotě 120 Kč za směnu, příspěvek na dopravu až 1 600 Kč měsíčně, odměna za odpracovanou dobu ve výši Kč 1 500,--... (více v detailu)
Neuvedeno
NOVÝ holicí strojek Philips Shaver Series 5000
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím NOVÝ holicí strojek Philips Shaver Series 5000 (V ZÁRUCE do září 2025) se zastřihovačem přesných kontur, na suché i mokré holení, přehledný displej, indikátor stavu akumulátoru, Made in Netherlands (Nizozemsko), včetně příslušenství - zastřihávací h... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 750
 Kč
Chytré hodinky Watch GT3 Pro ECG+PPG Bluetooth Call - bílo s
Před 15 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nové chytré hodinky s českým jazykem Hodinky včetne dvou pásků a návodu a nabíječky Parametry produktu:Hlavní funkce: Bluetooth volání, EKG+PPG, záznam cvičení (krokoměr, vzdálenost, výpočet kalorií), režim cvičení, odeslání zpráv, ukládání informací, monitor srdečního tepu, monitor spánku, měření krevního tlaku, měření saturace kyslíkem, stopky, ovládání kamery, Ovládání hudby. APP: HiWatch Plus Kompatibilní systém: Android 4.4 (včetně) nebo vyšší, IOS 8.0 (vče... (více v detailu)
Středočeský kraj
599
 Kč
Kyslíkový koncentrátor přenosný
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nový kyslíkový koncentrátor Lovego LG101. Přístroj je originál ... (více v detailu)
Ústecký kraj
25 000
 Kč
Učící se dálkový ovladač
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím nový učící se dálkový ovladač vhodný pro všechny IR přístroje. Ovladač má velká přehledná základní tlačítka, proto je vhodný i pro seniory. Možno obsluhovat dva přístroje, třeba TV a set-top-box nebo třeba i 10 různých přístrojů, ale jen pár funkcí, pro omezený počet funkčních tlačítek. K naprogramování (naučení) ovladače je nutný originální ovladač z daného přístroje. Dám příklad: Chci ovládat set-top-box, novou televizi, starou televizi, DVD a video: Pro set-top-box naprogramuju všechna tlačítka pod písmenem "A". Čili červené tlačítko zap/vyp, programy 1,2 až 0, šipku nahoru a dolu pro předvolby kanálů, mínus, plus pro hlasitost a mute pro ztišení. Pro novou televizi použiju tlačítka "B" , tam mi v základu stačí TV zapnout, vypnout, čili to druhé červené tlačítko zap,vyp. Dále použiju šipku nahoru pro naladěné programy vzestupně a šipku dolu pro sestupně. A mínus a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Nova Baterie Milwaukee M18 18V 6.0Ah
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Úplně nová. Pasuje na všechny přístroje od Milwaukee M18 18V 6.0Ah battery for makita: Aku vrtačka úhlopříčka utahovák přímočarka. 48-11-1860 48-11-1850 48... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
jakubaust468@gmail.com
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den prodám Galaxy SmartTag2 je nový nepoužité při rychlém jednání sleva
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Chytré hodinky Smart watch
Před 21 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nepouzite nové Smart watch hodinky jsou nové vše originální v ceně je započít... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
NOVÁ mobilní klimatizace DOMO DO 1034A, 5000BTU -
Před 21 dny - Pardubický kraj - BAZOS
NOVÁ mobilní klimatizace DOMO DO 1034, 5000BTU Kompaktní mobilní klimatizace o výšce pouhých 61,5 cm a výkonem dostačujícím pro vychlazení místnosti o podlahové ploše až 17 m2. Díky svému výkonu vám tak mobilní klimatizace i přes své minimální rozměry poskytne mnohonásobně vyšší výkon a pocit ochlazení, než pouhý proud vzduchu z běžného ventilátoru a vzduch v místnosti skutečně ochladí. K základní výbavě klimatizace patří dálkové ovládání s displejem pro snadné ovládání a nastavování všech dostupných funkcí a sada pro montáž flexibilní hadici pro odvod teplého vzduchu na zeď. Připojování a odpojování hadice usnadňují příruby, díky kterým lze hadici jednoduše nacvaknout na přístroj i na konzolu na zdi. Bezúdržbový provoz pak umožňuje funkce recyklace kondenzované vody, nebo možnost připojení hadice pro stálý odtok kondenzátu. Typ klimatizace: mobilní klimatizace Výkon chlazení: 5000 BTU (1,4 kW) Ideální pro místnosti o ploše až 18 m2 (s výškou místnosti až 2,6 m) Faktor chlazení EER*:... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 990
 Kč
SMĚNOVÝ KONTROLOR/KONTROLORKA - lisovna
Před 36 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Kontaktní osoba Škrabalová Hana, tel.: 583 037 124 (volat 8:00-16:00), e-mail: kariera@linaplast.cz Požadujeme: SŠ vzdělání s maturitou, znalost čtení výkresové dokumentace výhodou, uživatelská znalost prostředí MS, Office, znalost postupů měření ručními měřidly, znalost metodiky SPC,MSA, orientace v kontrolních plánech, znalost metodiky výhodou, znalost výrobních kontrol výhodou, pečlivost, schopnost a ochota učit se nové věci, schopnost jednání s lidmi, schopnost samostatné práce Nabízíme: plně hrazené stravenky v hodnotě 120 Kč za směnu, příspěvek na dopravu až 1 ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
SMĚNOVÝ KONTROLOR/KONTROLORKA - lisovna
Před 36 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Kontaktní osoba Škrabalová Hana, tel.: 583 037 124 (volat 8:00-16:00), e-mail: kariera@linaplast.cz Požadujeme: SŠ vzdělání s maturitou, znalost čtení výkresové dokumentace výhodou, uživatelská znalost prostředí MS, Office, znalost postupů měření ručními měřidly, znalost metodiky SPC,MSA, orientace v kontrolních plánech, znalost metodiky výhodou, znalost výrobních kontrol výhodou, pečlivost, schopnost a ochota učit se nové věci, schopnost jednání s lidmi, schopnost samostatné práce Nabízíme: plně hrazené stravenky v hodnotě 120 Kč za směnu, příspěvek na dopravu až 1 ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Zakladni deska, intel i5 9600KF a chlazeni
Před 49 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Dobrý den, z důvodu upgradu počítače prodám základní desku s procesorem a chlazením. Při rychlém jednání sleva Základní deska gig... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 800
 Kč
Základní deska
Před 67 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám tuto základní desku MSí s procesorem i5. K desce je dvoupásmová wifi,dále 2x RAM-DDR 3, kapacita je 16mgb a frekvence 1600... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro