Vakuovačka Siguro VS210

Prodáno
Pardubický kraj
Prodám nevyužitou vakuovačku. Výkonná vakuovačka od značky Siguro uchová potraviny v perfektní kondici po delší dobu. Bez problémů si poradí se suchými i vlhkými surovinami. Má odolné kovové tělo s několika intuitivními
Pardubický kraj
700
 Kč

Podobné inzeráty

Nova vakuovacka
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Vakuovacka nova, 3 m role + prislusenstvi
Středočeský kraj
580
 Kč
Prodám lednici_ SIGURO BF-J140S
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
prodám lednici_ SIGURO BF-J140S Arctic původní cena 6 999 Kč, rok v provozu, jako nová. rozměry 142,5 × 49,5 × 56 cm (V׊×H), hmo... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 900
 Kč
NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO331L - 2r. ZÁRUKA
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO331L - 2ROKY ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD Vakuovačka s marinováním masa a balička potravin s integrovanou řezačkou v jednom se zásobníkem na fólii vám velmi usnadní a zpříjemní časté vakuování a zavařování potravin do sáčků i přípravu masa na grilovaní. V dodávaných silnostěnných fóliích vydrží vakuované potraviny až 5x déle čerstvé. Veškeré námi dodávané fólie do vakuovačky jsou z vysoce kvalitní fólie vyrobené ze silnostěnného materiálu bez obsahu škodlivých látek BPA. Dvojitý svár pak zajistí, aby se do zavařených sáčků nedostal žádný vzduch. Svou kvalitou jsou námi používané fólie vhodné i pro vaření Sous Vide. Jako nadstandardní součást balení dostanete k této vakuovačce i vakuovou nádobu ve které lze za použití programu pro marinování masa snadno marinovat maso před grilováním. Program pracuje plně automaticky na principu změn tlaku v nádobě po dobu pěti minut tak, aby se do masa vtlačilo co nejvíce chuti z marinády. Pro ještě lepší výsled... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 790
 Kč
NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO336L - 2r. ZÁRUKA
Před 8 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO336L - 2ROKY ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD Vakuovačka potravin s integrovaným zásobníkem na roli fólie a řezačkou pro snadné uříznutí fólie na požadovanou délku. Zásobník vakuovačky pojme fólii o šířce až 30 cm a délce 6 metrů. Díky přehlednému ovládacímu panelu si jednoduše můžete nastavit sílu odsávání i pro křehčí suroviny, nebo dobu svařování pro pevný svár i v případě vakuování surovin s vysokým podílem vody. Proces vakuování a svaření fólie můžete plně svěřit automatické funkci, nebo si celý proces řídit příslušnými tlačítky ručně. Vysoký výkon vakuovačky zajišťuje silný kompresor s dvojitou pumpou o výkonu až 20 l/min. vytvářející podtlak až 0,9 bar. Dlouhodobé udržení vakua pak zajistí velmi pevný dvojitý svár o šířce 2 x 2,5 mm a silnostěnné fólie. Takto vakuované potraviny vydrží až 5x déle čerstvé. Dodávané silnostěnné fólie jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu bez obsahu BPA a jiných škodlivých látek a lze je tak bez obav použív... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 390
 Kč
Ruční vysavač Siguro VH-Q610B TURBOVac
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
pouze rozbaleno žádné sms díky. Siguro VH-Q610B TURBOVac Wet&Dry Pro vysávání suchých i mokrých povrchů filtr HEPA H12, vhodný pro alergiky, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
Překapávač Siguro CM-G650SS Coffee Time
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kávovar Siguro CM-G650SS Coffee Time žádné sms díky. využívám chvíli v pěkném stavu 900W, objem 1.5l, počet šálků: 12, vyjímatelný a omyvatelný filtr nemusíte kupovat papí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Mini trouba Siguro CO-E480SU Perfect Roast & Grill
Před 14 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Mini trouba Siguro CO-E480SU Perfect Roast & Grill. Nové, poškozeno při manipulaci. Poškození nemá žádný vliv na funkčnost. Trouba je plně funkční. Běžná cena kolem 2.900 Kč. TEĎ JEN 1.900 Kč !!! SLEVA JE 1.000 Kč Mini trou... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 900
 Kč
Odvlhčovač vzduchu Siguro DH-P300W-WIFI - ZÁRUKA-3roky
Před 15 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám odvlhčovač vzduchu Siguro DH-P300W. - objem nádoby 5,5 l, příkon 370 W, odvlhčovací kapacita 20 l/den, čištění vzduchu ioniz... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 300
 Kč
Prodám vakuovačku
Před 18 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám vakuovačku Vakufit vč. náhradních sáčků.
Zlínský kraj
300
 Kč
Vakuovačka Siguro nová nabídka 1329
Před 20 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Vakuovačka Siguro nová Možnost osobního odběru Praha 9. Zásilkovna za 79,. DPD za 99
Hlavní město Praha
890
 Kč
Nový horkovzdušný gril Siguro AF-M900
Dobrý den, prodám naprosto nový horkovzdušný gril Siguro AF-M900 Air Fryer Grill. Gril nakonec nevyužiji. Zakoupen na ... (více v detailu)
2 000
 Kč
Vakuovačka
Před 21 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den Prodám tuto vakuovačku koupenou v Makru cca půl roku z... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO327L - 2r. ZÁRUKA
Před 21 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO327L - 2ROKY ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD Výkonná vakuovačka a svářečka fólií kompaktních rozměrů vhodná pro vakuování a sváření sáčků až do šířky 30 cm. Díky velkému podtlaku -0,7 bar dokáže vakuovačka snadno vysát veškerý vzduch ze sáčku i ze všech prostor mezi surovinami. Po odsátí vzduchu se sáček automaticky zavaří pevným svárem o šířce 2,5 mm. Takto vakuované potraviny vydrží při správném uskladnění až 5x déle čerstvé než při použití obyčejné svářečky fólií nevytvářející podtlak. Typ vakuovačky: kompresorová Příkon: 120 W Podtlak: -0,7 bar Kapacita kompresoru: 9 l/min. Tloušťka sváru: 2,5 mm Výkonný kompresor s DC motorem Šířka sváru až 30 cm Funkce automatického odsátí vzduchu a zav... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 399
 Kč
NOVÁ SVÁŘEČKA = VAKUOVAČKA a potravin DOMO DO 327,2r. ZÁRUKA
Před 23 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVOU- 2ROKY ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD video: https://www.youtube.com/watch?v=3swWkq8Fj1I Výkonná vakuovačka a svářečka fólií kompaktních rozměrů vhodná pro vakuování a sváření sáčků až do šířky 30 cm. Díky velkému podtlaku -0,7 bar dokáže vakuovačka snadno vysát veškerý vzduch ze sáčku i ze všech prostor mezi surovinami. Po odsátí vzduchu se sáček automaticky zavaří pevným svárem o šířce 2,5 mm. Takto vakuované potraviny vydrží při správném uskladnění až 5x déle čerstvé než při použití obyčejné svářečky fólií nevytvářející podtlak. Typ vakuovačky: kompresorová Příkon: 120 W Podtlak: -0,7 bar Kapacita kompresoru: 9 l/min. Tloušťka sváru: 2,5 mm Výkonný kompresor s DC motorem Šířka sváru až 30 cm Funkce automatického odsátí vzduc... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 499
 Kč
Vakuovačka Turbovac
Před 35 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Prodám profesionální vakuovačku Turbovac. Ostrava- Mariánské Hory Volat p. Langer 724969785
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče