Sušička prádla AEG Lavatherm T75781IHCS na 8kg - TOP

Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Sušička prádla AEG Lavatherm T75781IHCS na 8kg, nevyužitá, prodej z důvodu prodeje bydlení, suší výborně a velmi šetrně k prádlu, má jemný buben velikosti XXL, senzorem upravovaný čas sušení, tepelné čerpadlo s nebývalou účinností, inteligentní systém OptiSense automaticky seřizuje programy podle hmotnosti a vlhkosti náplně,... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 500
 Kč

Podobné inzeráty

Sušička AEG LAVATHERM 58850 R na 7 kg
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám sušička AEG LAVATHERM 58850 R, pojme 7 kg prádla a lze ji kombinovat s jakoukoli AEG pračkou hloubky 60 cm do věžové sestavy. usuší téměř všechny druhy textilií s maximální péčí,velký LCD displej pro snadné a maximální využití bohaté nabídky f... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 700
 Kč
pračka se sušičkou Electrolux
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
nabízím automatickou pračku s vestavěnou sušičkou,lze prát a sušit nezávisle na sobě,nebo zvolit program s následným sušením, krátký program praní, krátký program p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Kondenzační sušička AEG na 7kg
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Kondenzační sušička AEG Lavatherm model T75370AH3 s tepelným čerpadlem na 7kg, perfektní stav, naprosto v pořádku, suší výborně. Rozměry 85x60x60cm. Minimá... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 990
 Kč
kondenzační sušička prádla Bosch 8kg
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
nabízím plně funkční sušičku s možností vyzkoušení, případně mohu podle domluvy dovézt.k dispozici do vymazání nabídky.
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
kondenzační sušička prádla Siemens 8kg
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
nabízím plně funkční sušičku prádla s možností vyzkoušení, podle... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
SUŠIČKA PRÁDLA BEKO-8KG,S TEPELNÝM ČERPADLEM,A+++,STÁŘÍ ROK
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
MODERNÍ DESIGN!Předem plněná sušička s kapacitou osm kilogramů cílí svým vysokým výkonem a efektivitou provozu na všechny uživatele hledající spolehlivý a rychlý způsob, jak sušit prádlo. Sušička pracuje na bázi tepelného čerpadlo, což je velmi spolehlivý a energeticky nenáročný způsob.Nejúspornější A+++,roční spotřeba energie 159 kWh-cca 640kč! Výhodou je také poměrně nízká hlučnost-65db.Kapacita bubnu AquaWawe se zpětným chodem pro sušení dosahuje 8 kg. K dispozici je 17 programů pro sušení a přídavná funkce - nastavení úrovně sušení. Sušička disponuje automatickým senzorem sušení FlexySense(inteligentní senzor automaticky určí teplotu a dobu nutnou pro dokonalé vysušení aktuální náplně v závislosti na požadované úrovni sušení. Nemusíte se tak zaobírat nast... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 999
 Kč
Kondenzační sušička Beko DPU 8360 X na 8kg - TOP
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Kondenzační sušička Beko DPU 8360 X s tepelným čerpadlem, naprosto bezproblémová, čistá. Kapacita 8g prádla. 16 programů včetně refresh, baby care a jemného prádla, Xpress 35 dokáže usušit 2 kg prádla, odložený sta... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 900
 Kč
kondenzační sušička prádla Beko 8kg A+++
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
nabízím energeticky úspornou sušičku prádla s tepelným čerpadlem, vzhledově i funkčně v pořád... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Sušička prádla s tepelným čerpadlem AEG
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji sušičku AEG na 7kg.Energetická třída A++.Sušička má 10 programů.Nerezový buben.Ochrana proti pomačkání prádla.Nastavitel... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 900
 Kč
Řídící panel sušičky AEG Lavatherm 59840
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám plně funkční řídící panel sušičky AEG Lavatherm 59840.... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
sušička Electrolux AEG Lavatherm T59880 na ND
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím sušičku na náhradní díly. Vůbec nefunguje a ani displej nesvítí.
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
kondenzační sušička prádla Beko 8kg A+++/pračka Beko
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
plně funkčni sušička prádla s tepelným čerpadlem,lze na místě vyzkoušet,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Sušička prádla s tepelným čerpadlem AEG (01)
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji sušičku AEG na 8kg.Energetická třída A+++.Sušička má 10 programů.Nerezový buben.Ochrana proti pomačkání prádla.Nastavite... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500
 Kč
Aeg sušička na prádlo, 7kg kondenzační
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Sušička na prádlo od výrobce AEG, stepelným čerpadlem, aeg lavatherm 7kg, s technologií tepelného čerpadla, tepelné čerpadlo uspoří až 40% spotřebované energie. Sušička má 16 programů, di... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 599
 Kč
sušička AEG Lavatherm 58840
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
prodám plně funkční kondenzační sušičku AEG. osobní předání Brno Žabovřesky 616 00 Barva: Bílá Kapacita sušičky (kg): 7 Energetická třída: B Spotřeba energie - bavlna pro žehlení po odstředění 800 ot./min. (kWh): 3.92 Hlučnost podle IEC704-3 (dB(A)): 62 Příkon (W): 2350 Napětí (V): 230 Frequency: 50 Požadované jištění (A): 10 Délka přívodního kabelu (cm): 2 Výška (mm): 850 Šířka (mm): 600 Hloubka (mm): 580 Čistá hmo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Sušička AEG Lavatherm 8000 series na náhradní díly
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám díly ze sušičky AEG 8000 series Lavatherm, k dispozici už jen... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
ZNAČKOVÁ SUŠIČKA PRÁDLA S TEPELNÝM ČERPADLEM AEG-7KG,tř.A+
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Moderní bílostříbrný design.Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem AEG T75370AH3 pro 7 kg prádla disponuje chytrými snímači vlhkosti OptiSense, které zajistí optimální spotřebu energie při sušení prádla. Šetrný buben ProTex se postará o co nejjemnější péči, takže můžete sušit kromě vlny i hedvábí nebo krajku.Nízká tř.A+,spotřeba cyklus-2,17kwh-cca 8,7kč!Technologie senzorového sušení podle vlhkosti nastavitelná ve 4 úrovních, extra tichá - hlučnost pouze 66 dB, LCD displej se zobrazením zbývajícího času, systém proti mačkání prádla, volitelná zvuková signalizace konce sušení.Senzorem upravovaný čas sušení. Na základě vyhodno... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 999
 Kč
Sušička prádla komerční AEG TE1120
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji sušičku AEG na 8kg..Sušička má 6 programů.Nerezový buben.Ochrana proti pomačkání prádla.Velice tichý chod pouze 70dB.Časové sušení.Nastavitelná intenzita sušení.Sušička je vhodná pro malé provozovny,jako jsou: malé hotely a penziony, studentské koleje, výletní lodě, kadeřnictví... (více v detailu)
Ústecký kraj
14 900
 Kč
Pračka Aeg (285) 9 kg prádla
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Osobní vyzvednutí, přeprava zboží kurýrní službou po cele ČR-zaslaní na dobírku. Naprosto plně funkční.Stav zboží použité.Na e-mail neodpovídám pouze po telefone děkuji.KVALITNÍ ZBOŽÍ Z NĚMECKÉHO DOVOZU. Energie Třída energetické účinnosti: A Spotřeba vody v litrech na cyklus, na základě programu eco 40-60. Skutečná spotřeba vody bude záviset na tom, jak je spotřebič používán, a na tvrdosti vody: 50 Rozměry (mm): 847... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500
 Kč
Sušička prádla Siemens (145) Tepelné čerpadlo
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Osobní vyzvednutí, přeprava zboží kurýrní službou po cele ČR-zaslaní na dobírku. Naprosto plně funkční.Stav zboží použité.Na e-mail neodpovídám pouze po telefone děkuji.KONDENZAČNÍ SUŠIČKA SIEMENS IQ500 Vlastnosti produktu:Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem Nosnost 7kg Energetická třída A+ Vybaveno tepelným čerpadlem - velmi nízká spotřeba energie Samočistící výměník tepla Zásuvka na vodu Snadno ... (více v detailu)
Ústecký kraj
6 000
 Kč
Susicka AEG Lavatherm 59840 s tepelnym cerpadlem USPORNA
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
100% funkcni En.trida A! Specifikace AEG Lavatherm 59840 Popis produktu technologie TEPELNÉHO ČERPADLA /maximální účinnost a minimální energetické ztráty/ Barva: Bílá Kapacita sušičky (kg): 7 Energetická třída: A Spotřeba energie - bavlna pro žehlení po odstředění 800 ot./min. (kWh): 2.4 Hlučnost podle IEC704-3 (dB(A)): 68 Příkon (W): 1350 Napětí (V): 230 Délka přívodního kabelu (cm): 2 Výška (mm): 850 Šířka (mm): 600 Hloubka (mm): 580 Čistá hmotnost (kg): 58.2 Vnitřní osvětlení bubnu Automatický reverzni chod bubnu zabraňuje pomačkání prádla LCD displej indikátor průběhu programu indikátory filtru, kontejneru a kondenzátoru indikátor stupně vysušení multifunkční displej vnitřní osvětlení zvuková signalizace 3stupňový filtrační systém LOŽNÍ PRÁDLO, SPORTOVNÍ ODĚVY MIK... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Sušička AEG Lavatherm 76788IHCS
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kondenzační sušičku AEG s tepelným čerpadlem na 8 kg prádla, plně funkční. Jako nová. Párkrát použitá, ale n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
8 000
 Kč
Aeg sušička na prádlo, 7kg kondenzační
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Sušička na prádlo od výrobce AEG, stepelným čerpadlem, aeg lavatherm 7kg, s technologií tepelného čerpadla, tepelné čerpadlo uspoří až 40% spotřebované energie. Sušička má 16 programů, di... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 599
 Kč
Sušička prádla AEG úzká 40cm
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sušička AEG Lavatherm,úzká 40 cm.Velký prachový filtr a tepelný... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Sušička AEG Lavatherm T75370AH3C
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kondenzační sušičku prádla s tepelným čerpadlem v energetické třídě A+/A40% s kapacitou prádla 7 kg, velký LCD d... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče