Espresso Gaggia New Classic Plus Evo červené

Prodáno
Moravskoslezský kraj
Pouze rozbalené a odzkoušené pákové espresso/pákový kávovar Gaggia New Classic + Evo červené barvě. Původní cena 12´445,-Kč. V záruce do 4.9.2026. Klíčové vlastnosti: - Design s kouskem italského tradičního vkusu - Profesionální parní tryska zajistí bohatou mléčnou pěnu pro lahodné cappuccino a latte - Nová ovládací tlačítka pro jednoduché ovládání funkcí - Filtry pro mletou kávu jsou součástí balení pro přizpůsobení vašim preferencím - Vynikající 15barový tlak – ideální tlak pro italská espressa s dokonalou vrstvou cremy Profesionální parní tryska S kávovarem se můžete těšit na oblíbené mléčné kávové speciality díky jeho parní trysce. Tato tryska se dvěma otvory vám umožní snadno a rychle připravit hutnou mléčnou pěnu, která dá
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč

Podobné inzeráty

Kávovar espresso ROOMA RM-A7, bílý
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Kávovar espresso ROOMA RM-A7, bílý elegantní, funkční a přehledný design skvěle čitelný vysoce kapacitní displej TFT ovládací panel v českém jazyce zabudovaný nerezový mlýnek s kapacitou 250g vyjímatelná spařovací jednotka, která umožňuje snadné čištění a údržbu čerpadlo italské výroby s maximálním tlakem 19 barů vysokorychlostní výkonný procesor MCU s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 500
 Kč
Espresso automat
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Plně automaticke espresso ,švýcarsky výrobce Schaerer,plně funk... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 000
 Kč
Automatické espresso Philips 2200 LatteGo
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám automatický kávovar Philips series 2200 LatteGo, EP2232/40, ve velmi dobrém stavu a minimálně používaný. Konvička LatteGo na mléčné nápoje zcela nepoužitá. Jedním ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 900
 Kč
Vestavný kávovar Bauknecht KMT 9145 PT
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Plně automatický kávovar Bauknecht KMT 9145 PT s funkcí Cappuccino jedním stiskem. Kávovar ovládáte pomocí dotykového displeje. Můžete nastavit hrubost mletí kávových zrn, množství dávkované kávy, intenzity kávy nebo dávkování jednoho nebo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 500
 Kč
KRUPS Pump Espresso kávovar XP405030
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- Systém Thermoblock - Topná deska z nerezavějící oceli k předehřevu šálku. - Držák filtru na mletou kávu (1 nebo 2 šálky) se třemi vyměnitelnými sítky. - Zásobník na vodu o objemu 1,2 l - Odnímatelná nádoba na odpad usnadňuje čištění. - Par... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Kávovar LELIT Glenda (PL41PLUS) a kávomlýnek Eureka Classico
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
REZERVACE Dobrý den, Kvůli přechodu na dvoubojlerový kávovar bych rád nabídnul k prodeji kávovar LELIT Glenda (PL41PLUST) a kávomlýnek Eureka Mignon Classico. Kávovar je 3 roky starý, čerstvě po servisu (odvápění, čištění, oprava uzávěru parní trysky). Je ve skvělé kondici, jenom začít s přípravou kávy. Nenese významné známky použití. Výhodou kávovaru jsou: - velmi kompaktní rozměry (š24, v36, h26) - profesionální 58 mm hlava - PID - velmi výkonná pára, skvěle ušlehá mikropěnu na latte art - rychlé nahřátí (do několika minut) Mlýnek je taktéž 3 roky starý, kompl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Saeco GranBaristo
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kávovar Saeco GranBaristo viz foto, TOP stav Parní tlak 15 bar Automatické... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
Kávovar na kapsle Dolce Gusto
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kapslový kávovar Espresso Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Drop Nádherný automatický kapslový kávovar NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop inspirovaný kapkou kávy je opravdu stylovým přístrojem do vaší kuchyně. Díky profesionálnímu tlaku kávovaru (až 15 barů) připravíte kávu kavárenské kvality s hustou sametovou cremou. Tento automatický kávovar se používá opravdu snadno: jednoduše vložte kapsli, dotykem prstu nastavte velikost svého nápoje a začněte s přípravou. Množství vody si můžete zvolit buď podle své chuti, nebo postupovat podle návrhu na kapsli. Praktický energeticky úsporný režim automaticky vypne váš kávovar NESCAFÉ® Dolce Gusto® Drop po 5 minutách nečinnost... (více v detailu)
Plzeňský kraj
750
 Kč
Krups EA81
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám starší (cca 6 let) starý kávovar Krups 81. Ve velmi dobrém stavu, poslední 2 roky nepoužívaný. Žádné poškození, plně funkční. Obsahuje automatické čištění, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 900
 Kč
Automatický kávovar KRUPS EA895831 - se zárukou
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Automatický kávovar s tlakem 15 bar, snadné čištění, hustá mléčná pěna stiskem jednoho tlačítka, kovový kónický mlýnek, příprava dvou šálků najednou, funkce horké vody, cappuccino a latte, nastavení velikosti nápoje a množství kávy, 3 nastavení teploty kávy, displej, automatické vypnutí, časovač, odkapávací systém, odvápňovací systém, režim úspory energie a samo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
De Longhi La Specialista Maestro EC9865.M
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji nový pákový kávovar značky DeLonghi -La Specialista Maestro. Luxusní vánoční dárek. Záruka trvá do 15.5.2026. Doklad je součástí kávovaru. Používaný jen jeden měsíc. V bezvadném stavu. Zakoupen 16.5.2024. Nejdokonalejší z pákových kávovarů DeLonghi. Možnost nastavení různé hrubosti mletí kávových zrn, možnost volby teploty použité vody, dynamické předspaření. Připraví nejen klasické horké nápoje jako Americano, Long Black , Káva , Espresso, Cappuccino, Flat white, Latte Mac... (více v detailu)
Středočeský kraj
19 900
 Kč
NESPRESSO MINI C30 - nový nepoužitý kávovar
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Špičkový kapslový kávovar Nespresso Minimalistický design, intuitivní a jednoduché ovládání a profesionální zpracování kávovaru. Jednoduché ovládání. Kávovar je zcela nový, nepoužitý. Navyužitý dar.

Parametry:
Váha: 2,3 kg
Rozměry: 11x20x32 cm
Druh kávy: kapslová - ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
AutomatickÝ kávovar Jura Impressa S95 - TOP STAV
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kvalitní automatický švýcarský kávovar Jura Impressa S95, plně funkční, používaný doma, pravidelně čištěný a servisovaný. Dělá výbornou kávu, včetně automatické trysky na mléčnou pěnu. Zvládne udělat espresso, cappuccino, latte macchiato,... Mnoho funkcí a nastavení: teplota kávy, síla kávy, množs... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 990
 Kč
Siemens EQ.6 plus s100
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
3 roky starý po servise -nová napařovací jednotka v hodnotě 2.500,- TECHNICKÉ PARAMETRY Automatické čištění: ANOAutomatické vypnutí: ANOBarva: ČernáDélka přívodního kabelu: 1 mDotykový displej: ANOTyp technologie:... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 500
 Kč
Pákový kávovar
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám pákovy kávovar, velmi málo používaný. Připravíte espresso, latte, macchiato, cappuccino • příkon 1 100 W • tlak 15 barů • 1,4l odnímatelná nádržka na vodu • parní tryska • nahřívač šálků • 2 oddělené termostaty (kontrola teploty vod... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Espresso Siemens EQ.6 plus TE651209RW
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kávovar Siemens EQ.6 plus TE651209RW Kávovar je v dobrém stavu, byl málo používán v domácnosti. Vyčištěn a odvápněn. automatické espresso • příkon 1 500 W • tlak 15 barů • 1,7l nádržka na vodu • 300g zásobník na kávu • separátní zásobník na mletou kávu • integrovaný keramický mlýnek • nastavení hrubosti mletí • parní tryska • funkce aromaDouble Shot • CoffeeSelect displej S plně automatickým kávovarem Siemens SIETE651209RW EQ.6 plus s100 objevíte zcela nový svět vynikající kávy s o... (více v detailu)
Zlínský kraj
7 500
 Kč
Vestavný kávovar Bauknecht KMT 9145 PT
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Plně automatický kávovar Bauknecht KMT 9145 PT s funkcí Cappuccino jedním stiskem. Kávovar ovládáte pomocí dotykového displeje. Můžete nastavit hrubost mletí kávových zrn, množství dávk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 500
 Kč
Profesionální kavovar WMF 800 SLEVA 8000kc
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
SLEVA 12000kc na 8000kc.Prodam profesionální kavovar. Kavovar je udržován vyčištěn odvapněn. Vše funkční. Kávovar WMF 800 je plnoautomatický kávovar najvyššej kvality z dielne nemeckej svetovej značky WMF, určený pre domáce aj kancelárske použitie. WMF využíva všetky skúsenosti získané dlhoročnou praxou vo výrobe profesionálnych kávovarov a preto je zostavený z profesionálnych komponentov, ako sú centrálna jednotka, nerezový bojler, mlecie kamene. Kapučíno či caffe latte pripravíte stlačením jedného gombíka, a to všetko z čerstvo pomletej zrnkovej kávy. Farba: čierna 7 typov káv prístupných priamo na LCD displeji Ne... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Profesionální kávovar Jura X9
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- minulá generace nejvyššího modelu vysoce kvalitních švýcarských kávovarů - původní cena cca 120 000 kč - vhodná do větších kancelářských prostor či do restauračních zařízení - kávovar je po kompletním servisu a vše zcela bezproblémově funguje - 2 násypky z obsahem 0,6 kg, do kterých můžete nasypat 2 různé typy kávy - velká nádrž na vodu, díky které nemusíte vodu pořád doplňovat - obrovské odpadní nádoby na kávu a vodu - denní počítadlo uvařených káv - časovač... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 500
 Kč
Illy x1 anniversary kavovar
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Illy x1 anniversary novy nepouzity - 7.12. - 16:06 Illy x1 aniversary kavovar kava Dělá vám radost objednat si vaší oblíbenou kávu v kavárně? Nyní už si ji můžete vychutnat i u sebe doma. ILLY X1 ANNIVERSARY - červená vám nachystá kávu podle vaší chuti. Tento důmyslný kávovar na kapsle pracující s příkonem 1250 W vytvoří skvělou kávu za pouhý moment. Zvládne dosáhnout tlaku až 15 bar, účinkem kterého je docíleno dokonalé extrakce kávy. Nádržka na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Prodám
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám plně funkční kávovar DeLonghi 1100w příprava espresso Latte macchiato cappuccino tlak 15baru ... (více v detailu)
Zlínský kraj
600
 Kč
Automatický kávovar KRUPS EA895831 - se zárukou
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Automatický kávovar s tlakem 15 bar, snadné čištění, hustá mléčná pěna stiskem jednoho tlačítka, kovový kónický mlýnek, příprava dvou šálků najednou, funkce horké vody, cappuccino a latte, nastavení velikosti nápoje a množství kávy, 3 nastavení teploty kávy, displej, automatické vypnutí, časovač, odkapávací systém, odvápňovací systém, režim úspory energie a samo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
Espresso kávovar ETA Storio 6181 90020 černé
Před 14 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Designový pákový kávovar ve slim designu s tlakem čerpadla až 20 barů a tryskou na ... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500
 Kč
Gaggia new classic - pákový kávovar
Před 15 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám 3 měsíce málo používaný, téměř nový kávovar Gaggia new classic plus. Ještě samozřejmě platí záruka 21 měsíců, naprosto bez vad. Je vyrobený v Itálii (made in Italy). Prodávám, protože nám nevyhovuje typ ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 350
 Kč
Kávovar Nespresso Gran Lattissima DeLongi
Před 15 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám párkrát použitý kávovar, plně funkční, nemá žádné vady. Vyčištěný, nahoře nalepená ještě ochranná fólie. S originál krabicí a 1 bale... (více v detailu)
Zlínský kraj
3 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče