Bezsáčkový ruční vysavač PLNĚ FUNKČNÍ

Prodáno
Hlavní město Praha
Kompletně vydezinfikovaný a vyčištěný vysavač, plně funkční. Zvenku jeví známky používání, jde ale jen o kosmetické vady, které nemají vlic na funkčnost. Dobrá filtrace, vodo
Hlavní město Praha
700
 Kč

Podobné inzeráty

Robotický vysavač ROBOROCK S7 s mopem
Prodám max. 15x použitý robotický vysavač Roborock S7 s mopem zakoupený 8/2022.Pořizovací cena 14.489 Kč.U nás v malém bytě nevyužijeme.Je spolehlivý,vysává na jedničku,bez jakéhokoliv poškození či škrábanců,stav nový.Robotický vysavač - s mopem, na mokré čištění a na suché čištění, doba provozu 180 min, doba nabíjení 6 h, hlučnost 67 dB(A), objem nádoby na prach 0,47 l, automatické dobíjen... (více v detailu)
8 900
 Kč
Bezdrátový tyčový lux, vysavač eta
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Dobrý den, nabizim Popis a parametry Vydrží až 65 minut na jedno nabití. Disponuje vyjímatelnou ruční jednotkou, motorizovaným turbokartáčem a výkonným DC motorem. Tyčový aku vysavač Mighty VP4165 s kvalitní Li-lon baterií vydrží až 65 minut na jedno nabití. Disponuje vyjímatelnou ruční jednotkou, motorizovaným turbokartáčem a výkonným DC motorem. Te... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 000
 Kč
Aku tyčový a ruční vysavač 2 v 1
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám úplně nový Aku tyčový vysavač SILVERCREST z Lidlu. Původní cena byla 1999 Kč. Jedná se o starší model vysava... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 500
 Kč
Aku ruční vysavač Eta SuperSonic
Před 8 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Lehký a hezky ovladatelný. Vysávací turbo kartáčová hlava ma osvětlení, je vidět každy drobek u vysávání.
Královéhradecký kraj
2 500
 Kč
Ruční vysavač Eta
Před 13 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ruční vysavač ETA Verto Li-ion. Suché i mokré vysávání. Součástí je nabíjecí stojánek a 3 výměnné nástavce.
Jihočeský kraj
700
 Kč
SILVERCREST Aku ruční podlahový vysavač 2 v 1 28 V SHSS 28
Před 16 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Z Lidlu, 1,5 roku ještě v záruce, bez využití, velmi málo používán, plně funční. Předání Nová Paka, Jičín. Popis Bezsáčková technologie se systémem dvojitého filtru Odnímatelná jednotka ručního vysavače – pro flexibilní použití jako ruční přístroj 2 stupně rychlosti při použití jako podlahový vysavač: výkonný a úsporný ECO režim 28V DC motor Motorem poháněný kartáč na sání Integrovaný výkonný Li-Ion akumulátor (28 V/2 200 mAh) Omyvatelný jemný a hrubý filtr Pracovní... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 899
 Kč
EINHELL / OBI MINI 12l průmyslový vysavač 1.250W
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
PLNĚ FUNKČNÍ - SKUTEČNÝ STAV VIZ FOTO, PŘIDÁNY UPGRADOVANÉ KOMPONENTY A ROZŠÍŘENÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ !!!!! -původní příliš krátká laciná hadice byla nahrazena delší, robusnejší hadicí z kvalitnějšíhi materiálu -původní laciná tyč seskládaná ze 3 plastových trubek byla uložena do ND a primárně nahrazena kvalitní teleskopickou tyčí z kovů pro lepší ovladatelnost vysavače -obyčejná, nekvalitní ergonomicky takřka nepoužitelná vysavací hlavice uložena do ND a nahrazena kvalitní robustní ergononickou hlavicí, která posunuje vysavač na zcela jinou úroveň -běžné známky používání, ***vyspravený konektor pro připojení hadice viz foto**' EINHELL / OBI (rebrand) kompaktní průmyslový vysavač na mokré a suché vysávání. EXTRA výkonný 1.250W univerzální vysavač, který dokáže vysávat suché, vlhké a také mokré nečistoty. Při sběrném objemu 12l, kompaktní konstrukci se dobře hodí kamkoli. Technická data: Výkon: 1 250 W Objem nádoby: 12 l Materiál nádoby: Nerezová ocel Funkce foukání: ANO - EXTRA SIL... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Vysavač víceúčelový Hoover FL700 011 PLNĚ FUNKČNÍ
Před 21 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám velmi výkonný vysavač na tvrdé podlahy, plně funkční, bez poškození .Velmi osvědčený i na strukturovanou, nerovnou dlažbu. Běžné známk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Roborock S7 Black, robotický vysavač s mopem
Před 22 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Použitý Robotický vysavač s funkcí mopu. Plně funkční. Určen pro všechny druhy podlah, na koberce, lino, dřevěné podlahy, plovoucí podlahy apod. Funkce: Automatické dobíjení, Předvolba místností k úklidu, Pokračování úklidu po samostatném dobití, Senzor proti pádu ze schodů, Senzor proti nárazu, Vysátí více místností, Přizpůsobení povrchu podlahy. Překonání překážky do výšky 2 cm. Laserová navigace LiDAR PreciSense. Jedno... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 900
 Kč
Rowenta vysavač - bezsáčkový - modrý
Před 23 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám bezsáčkový vysavač Rowenta, plně funkční, používaný pouze v bytě, preferuji osobní odvo... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče