Programový PID regulátor HT40 B. Ht40 T

Prodáno
Královéhradecký kraj
Programový PID regulátor HT40 B. Ht40 T je programový regulátor řízený hodinami reálného času. Žádaná hodnota (teplota) je přepínána v nastaveném časovém okamžiku. Pokud je povolena změna žádané hodnoty, lze jí kdykoliv měnit a tím přizpůsobit požadavkům tepelného procesu. V přístroji lze naprogramovat 3 samostatné průběhy teploty, zvlá
Královéhradecký kraj
2 380
 Kč

Podobné inzeráty

Programový PID regulátor HT40 B. Ht40 - nový
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Programový PID regulátor HT40 B. Ht40 T je programový regulátor řízený hodinami reálného času. Žádaná hodnota (teplota) je přepínána v nastaveném časovém okamžiku. Pokud je povolena změna žádané hodnoty, lze jí kdykoliv měnit a tím přizpůsobit požadavkům tepelného procesu. V přístroji lze naprogramovat 3 samostatné průběhy teploty, zvlášť pro pracovní dny, sobotu a neděli. Každý program může mít až 10 kroků. Přístroj má jeden v... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
Regulátor ohřevu vody
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Regulátor ohřevu vody
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Časově spínaná zásuvka s týdenním programem
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
umožňuje celkem 8 nastavitelných časových programů, kterými lze zapínat a vypínat Vámi zapojené spotřebiče, jako například zavlažování, oběhové čerpadlo, osvětlení akvárií nebo přímotopy. FUNKCE DIGITÁLNÍ ZÁSUVKY ZSD16: Možnost 12/24 hodinového cyklu. Možnost manuálního nebo automatick... (více v detailu)
Středočeský kraj
199
 Kč
Solární regulátor Displej MeTer
Prodám použitý, plně funkční, Solární regulátor MPPT Tracer - 1210RN,... (více v detailu)
1 000
 Kč
Regulátor jalového výkonu Janitza Prophi 7
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám Regulátor jalového výkonu Janitza Prophi7 BR7000 12 relé výstupů + 1 nastavitelný alarm. Měřící transformá... (více v detailu)
Karlovarský kraj
5 000
 Kč
Regulátor teploty prostorový Typ 61113, antikórový.
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Regulátor teploty prostorový Typ 61113, antikórový. Nebo-li Omezovač tlaku, vlnovcový z nerezu.... (více v detailu)
Středočeský kraj
499
 Kč
Digitální PID termostat (regulátor) REX-C100, 0~400°C, Relé
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Digitální PID termostat (regulátor) REX-C100, 0~400°C, Relé 3A, model: REX-C100FK02-M*DN Inteligentní panelový PID termostat (regulátor) s nastavitelnou teplotou 0~400C°. Jedná se o model s výstupním přepínacím relé umožňující zapojení re... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
250
 Kč
SOLÁRNÍ PANEL JA SOLAR JAM60S20 MPPT regulator
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
SOLÁRNÍ PANELY 2 kusy JA SOLAR JAM60S20-380/MR MONO 380WP (ČERNÝ RÁM) a MPPT Nepoužívané, nabídněte cenu. Vhodný i na ostrovní systém do karavanu nebo na chatu. Epever XTRA4210N-XDS2 solární MPPT regulátor, MPPT solárn... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Ekvitermni regulace topeni
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Ekvitermni regulator topneho okruhu Siemens albatros 46.531/109 Dokumentace, schema zapojeni,... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
Prodám kontaktní grill Sencor SBG 6231SS záruka 23 měsíců
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Inteligentní kontaktní gril, 7 programů + manuální s možností nastavení teploty, nepřilnavé grilovací desky, automatická regula... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 999
 Kč
Budík s hodinami,s lampičkou a velkými čísly
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Budík s velkými LED čísly 1,8palce,jsou jasné a jasně vidět z celé místnosti a v noci lze číslice ztlumit na úroveň vašeho osobního pohodlí,takže nebudou rušit váš spánek.Stačí stisknout horní tlačítko a lze aktivovat noční lampičku,ideální pro čtení nebo pro děti,které nemají rády tmu.Samotný budík má dvě různá nastavení pro nízkou a vysokou hlasitost buzení a s funkcí odložení můžete získat 9 minut spánku navíc.V případě výpadku proudu převezme řízení záložní baterie a zachová se nastavení ... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Žehlička na vlasy ETA 0331
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nepoužitá Keramická vlasová žehlička ETA 0331 90000, vhodná pro rovnání vlasů, příkon 25 W, stabilní nastave... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
120
 Kč
NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO331L - 2r. ZÁRUKA
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO331L - 2ROKY ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD Vakuovačka s marinováním masa a balička potravin s integrovanou řezačkou v jednom se zásobníkem na fólii vám velmi usnadní a zpříjemní časté vakuování a zavařování potravin do sáčků i přípravu masa na grilovaní. V dodávaných silnostěnných fóliích vydrží vakuované potraviny až 5x déle čerstvé. Veškeré námi dodávané fólie do vakuovačky jsou z vysoce kvalitní fólie vyrobené ze silnostěnného materiálu bez obsahu škodlivých látek BPA. Dvojitý svár pak zajistí, aby se do zavařených sáčků nedostal žádný vzduch. Svou kvalitou jsou námi používané fólie vhodné i pro vaření Sous Vide. Jako nadstandardní součást balení dostanete k této vakuovačce i vakuovou nádobu ve které lze za použití programu pro marinování masa snadno marinovat maso před grilováním. Program pracuje plně automaticky na principu změn tlaku v nádobě po dobu pěti minut tak, aby se do masa vtlačilo co nejvíce chuti z marinády. Pro ještě lepší výsled... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 790
 Kč
Dyson supersonic HD03
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Na prodej nabízím fén Dyson Supersonic, který byl používán pouze 2 měsíce. Tento revoluční fén spojuje vysoký výkon s moderním designem a šetrným přístupem k vlasům. Díky inteligentnímu řízení teploty a technologii rychlého sušení zajišťuje minimální poškození vlasů a maximální lesk. Stav: Skvělý, jako nový, s minimálními známkami používání. Původní balení a vešk... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
EPEVER eBox-WIFI-01 - nový - záruka
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
EPEVER eBox-WIFI-01 Wi-Fi modul, díky kterému můžete pohodlně sledovat provozní parametry solárního regulátoru a provádět nastavení přímo na vašem telefonu/tabletu. Modul jednoduše připojíte k vašemu solárnímu regulátoru pomocí kabelu, který je součástí dodávky. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Rozhraní: Wi-Fi, 1x RJ-45 (RS-485 komun... (více v detailu)
Středočeský kraj
599
 Kč
Digitální LED budík, USB, FM Rádio, Projektor, Teplota
Nový, originál zabalený, stolní LED Digitální budík, projekce času na strop, USB pro dobíjení např. telefonu, FM radio, měření teploty a vlhkosti. Funkce: 1. Výrobek používá vysoce výkonný rádiový modul a zvukový frekvenční rozsah je FM 76MHZ-108MHZ 2. Rádio má funkce automatického vyhledávání, automatického zámku a automatického ukládání. Počet úložných stanic je neomezený a obsluha je jednoduchá a pohodlná. 3. Rádio lze nastavit na automatické vypnutí času, čas nastavení je 5-90 minut a rádio lze vypnout podle nastavení. 4. Hlasitost je nastavitelná od 0 do 15 úrovní 5. Velkoplošný LED displej, jas lze nastavit ručně, úrovně nastavení jsou: vypnuto, mikrojasné, středně jasné a vysoce jasné, nebo světelný senzor automatického stmívání podle okolního jasu. 6. Výrobek má dvě sady nastavení budíku. 7. Režim budíku lze nastavit jako tradiční budík nebo jako zvonek budíku zapnutí rádia. 8. Zobrazen... (více v detailu)
890
 Kč
DERNORD digitální regulátor topné rohože - termostat pro ros
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
DERNORD digitální regulátor topné rohože - termostat pro rostliny s tepelnou rohoží pro klíčení semen, plazy a obočí 68°F - 108°FSledujte teplotu - Termostaty pro plazy mají indikátor výkonu a teplotu, která ukazuje, že můžete znát provozní stav termostatu. Senzorová sonda poskytuje přesné údaje v prostředí. Snadné nastavení - Termostat topné rohože má 3 jednoduchá tlačítka a přehledný a dobře čitelný displej. Snadná obsluha, pouze zkalibrováno. Specifikac... (více v detailu)
Ústecký kraj
350
 Kč
NOVY Odvlhčovač - vysoušeč vzduchu DOMO DO343, 2r. záruka
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVY Odvlhčovač - vysoušeč vzduchu DOMO DO343, 2r. záruka, 2r. záruka, JSME VELKOOBCHOD Tento kompaktní vysoušeč vzduchu vám bude velkým pomocníkem při vysoušení vlhkých místností, při sušení prádla, při boji s plísněmi, ve vytopených sklepech a jiných podobných místnostech se zvýšenou vlhkostí. Již při vlhkosti kolem 60 % dochází ke zvýšenému množení plísní a roztočů. Za optimální úroveň vlhkosti lze tedy považovat hranici 50 %, při které se vám bude ještě dobře dýchat a zároveň zlikvidujete i některé škodlivé mikroorganismy. Automatický odvlhčovač DOMO však zvládne snížit vlhkost až ke hranici 35-40 %, která je již nepříjemná pro plísně (ne však optimální pro dýchání). Využijte tedy odvlhčovač dle vašich potřeb a nastavte si požadovanou vlhkost na snadno ovladatelném LCD panelu. Při běhu přístroje dochází navíc k čištění prachu ze vzduchu díky vestavěnému omyvatelnému filtru. Základní parametry odvlhčovače: Typ odvlhčovače: kondenzační s kompresorem Velikost místnosti: až 75... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 890
 Kč
Prodám digitální termostatickou hlavici hd-20
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám digitální termostatickou hlavici hd-20. Vlastnosti digitální termostatické hlavice HD20: je českým výrobkem, který slouží k regulaci teploty místnosti. Po jednoduché montáži na termostatický ventil Vašeho topného tělesa a nastavení týdenního programu můžete ušetřit až 30% energie pro topení v domácnosti, na chatě, kanceláři atd. Vzhledem k velkým možnostem programu (6 časových úseků a 3 teploty na každý den) si můžete navolit program, který Vám bude vyhovovat. Výhody termostatické hlavice HD20: na každý den jiný teplotn... (více v detailu)
Plzeňský kraj
499
 Kč
NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO336L - 2r. ZÁRUKA
Před 1 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO336L - 2ROKY ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD Vakuovačka potravin s integrovaným zásobníkem na roli fólie a řezačkou pro snadné uříznutí fólie na požadovanou délku. Zásobník vakuovačky pojme fólii o šířce až 30 cm a délce 6 metrů. Díky přehlednému ovládacímu panelu si jednoduše můžete nastavit sílu odsávání i pro křehčí suroviny, nebo dobu svařování pro pevný svár i v případě vakuování surovin s vysokým podílem vody. Proces vakuování a svaření fólie můžete plně svěřit automatické funkci, nebo si celý proces řídit příslušnými tlačítky ručně. Vysoký výkon vakuovačky zajišťuje silný kompresor s dvojitou pumpou o výkonu až 20 l/min. vytvářející podtlak až 0,9 bar. Dlouhodobé udržení vakua pak zajistí velmi pevný dvojitý svár o šířce 2 x 2,5 mm a silnostěnné fólie. Takto vakuované potraviny vydrží až 5x déle čerstvé. Dodávané silnostěnné fólie jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu bez obsahu BPA a jiných škodlivých látek a lze je tak bez obav použív... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 390
 Kč
BEURER MP84 SADA MANIKÚRA/PEDIKÚRA
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Sada na manikúru a pedikúru Beurer MP84 s 10 kvalitními nástavci v balení. Přístroj má ergonomickou rukojeť, která zabraňuje vysmeknutí, a jasné LED světlo pro pohodlné používání. Lithium-iontová baterie nabízí 2 hodiny bezdrátového provozu. Praktické úložné pouzdro slouží také jako nabíjecí stanice pro přístroj. K dispozici máte 3 nastavení rychlosti až do 4 400 ot./min. 10 kvalitních ná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 400
 Kč
Odvlhčovač vzduchu - SilverCrest SLE 450 A1
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZAR_CZ
Odvlhčovač vzduchu - SilverCrest SLE 450 A1Přístroj je určen pro snížení vlhkosti vzduchu v místnosti a jeho čištění. Vybaven je přehledným LED displejem, časovačem na 24 hodin a čtveřicí programů: automatickým, programem pro trvalý provoz s nastavenou požadovanou vlhkostí vzduchu 30 – 80 %, programem pr... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Plotýnky na vafle a sandwich Tefal Snack Collection
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám výměnné plotýnky/desky do přístroje Tefal Snack Collection. Jedná se o verzi na vafle a s... (více v detailu)
Ústecký kraj
350
 Kč
Sencor keramické topidlo sfh 8011
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Konvektor s plynule regulovatelným termostatem, ochranou proti přehrátí PTC topné články pro efektivní ohřev 2 úrovně nastavení topného výkonu - 900/1500 W Funkce studený vzduch Světelná kontrolka zapnutí... (více v detailu)
Plzeňský kraj
300
 Kč
BEL regulátor
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Mpps regulátor na opravu.
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro