Xbox Wireless Controller (více barev) - nové + záruka

Prodáno
Hlavní město Praha
Prodám nové, originál zabalené ovladače na Xbox Series/One, vhodné i k PC a mobilu. Záruka 1 rok od aktivace přímo u Microsoftu. Mám na prodej více kusů a různé barvy. Xbox Wireless Controller Electric Volt - prodáno Xbox Wireless Controller Velocity Green Xbox Wireless
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Controller ovladač xbox Elite Series 2
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Controller ovladač xbox Elite Series 2
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Xbox Wireless Headset Starfield Limited Edition
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Xbox Wireless Headset Starfield Limited Edition - Nová nerozbalená sluchátka - Záruka do 9/25 Preferuji osobní předání. Cena dopravy pře... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Wireless XBOX adapter pro PC
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový, originálně zabalený wireless XBOX adapter pro PC pro možnost připojení až 8... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Xbox Wireless Controller Ovladač Elite Series 2
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Controller je ve výborném stavu. Jsou k tomu zadní pádla SCUF. V záruce ještě 1,5 roku.
Královéhradecký kraj
2 000
 Kč
XBOX one hry
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Několik rozbalených her pro XBOX One, co se mi válí doma. Zaklínač 3 GOTY Dirt Rally (plus dokument o Colin McRae) Devil May Cry 5 Divinity: Original Sin II Mortal Komba... (více v detailu)
Liberecký kraj
200
 Kč
Xbox Series S
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Xbox Series S 500GB Nabíječka na ovladače Extrerní pamět 512GB 2x Wireless ovladač 2x Znovu nabíjecí baterie
Kraj Vysočina
11 500
 Kč
XBOX SERIES X V ZÁRUCE
Prodám XBOX SERIES X. Stále v záruce do 16.11.2025. TOP STAV! + Záruční list. Ke konzoli prodávám vše dohromady a to je viz foto: tři o... (více v detailu)
9 000
 Kč
Xbox Series S - v záruce
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám téměř nepoužitý Xbox series S, v záruce do 14.2.. Dva ovladače. K vyzvednutí Praha/Olomouc.
Hlavní město Praha
4 200
 Kč
Závodní hry na Xbox 360
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám originální závodní hry na Xbox 360. Hry byly otestovány plnou instalací na HDD v Xboxu 360, takže garantuji, že jsou plně funkční. Stav manuálů, přebalů, krabiček, viz fotky, ale dotazy rád zodpovím. Předání osobně na Praze 4 nebo posílám Zásilkovnou. Podívejte se i na mé další inzeráty, kde nabízím jiné žánry her na Xbox 360 a ovladače. Tony Hawk's Proving Ground - 250,- WRC 2 (World Rally Championship 2) - 450,- Forza Motorsport 2 (CZ) - 20... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Mafia Trilogy Xbox One, Xbox Series S/X
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám hru Mafia Trilogy pro Xbox – Kompletní trilogie legendární série! Nabízím k prodeji Mafia Trilogy pro Xbox. Jedná se o kompletní balíček tří legendárních her, které vás provedou životem mafiánů od 30. do 60. let v USA. Série zahrnuje: Mafia: Definitive Edition – kompletní remake původní klasiky Mafia I... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
417
 Kč
Závodní hry na Xbox 360
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám originální závodní hry na Xbox 360. Hry byly otestovány plnou instalací na HDD v Xboxu 360, takže garantuji, že jsou plně funkční. Stav manuálů, přebalů, krabiček, viz fotky, ale dotazy rád zodpovím. Předání osobně na Praze 4 nebo posílám Zásilkovnou. Podívejte se i na mé další inzeráty, kde nabízím jiné žánry her na Xbox 360 a ovladače. Tony Hawk's Proving Ground - 250,- WRC 2 (World Rally Championship 2) - 450,- Forza Motorsport 2 (CZ) - 200... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
NOVÝ Xbox Series S 512 Gb
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
NOVÝ!!!!! Xbox Series S 512Gb - novy nepoužívany ani nerozbaleny viz foto, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 990
 Kč
Akční hry na Xbox 360
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám originální akční a RPG hry na Xbox 360. Hry byly otestovány plnou instalací na HDD v Xboxu 360, takže garantuji, že jsou plně funkční. Stav manuálů, přebalů, krabiček, viz fotky, ale dotazy rád zodpovím. Předání osobně na Praze 4 nebo posílám Zásilkovnou. Podívejte se i na mé další inzeráty, kde nabízím jiné žánry her na Xbox 360 a ovladače. Far Cry 2 - 150,- Far Cry 3 - 200,- Far Cry 4 (CZ) - 250,- Watchdogs (CZ) - 200,- Army of Two: 40th Day - 200,- 007 Quantum of Solace - 100,- Hitman Absolution - 150,- Grand Theft Auto 5 (GTA5, včetně mapy, top stav!) - 400,- Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City - 250,- Mafia 2 + vš... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Bezdrátový volant Xbox 360 Speed Wheel
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám bezdrátový volant Microsoft Xbox 360 Wireless Speed Wheel. Stav jako nový, párkrát použítý. Jeho předností je to, že nepotřebuje žádné kabely - jedná se totiž o bezdrátové zařízení operující na frekvenci 2.4... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Xbox series S, dva ovladače + záruka do 06/26
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Xbox series S, black carbon, HDD 1Tb SSD, dva ovladače + záruka do 06/26
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Kinect pro XBox 360 - jako nový
Prodám Kinect pro herní konzoli XBox 360. Pěkný stav, plně funkční, téměř nepoužívaný. Pevná cena ! Předání osobně v Chlumci n... (více v detailu)
Hry na XBOX one
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Hry na XBOX one Kinect sports Rivals (CZ verze) 1ks 800kč Rare Replay Resident evil 2 The quarry Dragons dogma dark arisen Lift off drone racing deluxe edition (nová) Gears of war ultimate edition The division 2 Washington edition MXGP Pro Resident evil Origins Collection 1ks 399kč Need for speed Steep Wreckfest Lego Marvel Heroes 2 AMONG US Call of duty ghost Shadow of war Guitar hero Live Deadrising 4 Disney infinitive 3.0 Fifa 20 (CZ) Dying light following NBA 2K20 Legend edtion Tom clancys ghost recon Mass effect andromeda Just dance 19 Ghost Recon Breakpoint Rabbids party of Legends Diab... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
XBOX One-Adaptér pro ovladač - připojení sluchátek
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Xbox One Controller Receiver Adapter Urban Gate pro sluchátka.K adaptéru se připojují kompatibilní sluchátka,které se dodávají s tímto adaptérem(ty nejsou předmětem prodeje).Pomocí tohoto adaptéru můžete používejte náhlavní soupravu přímo na ovladači Xbox One.Vyrobeno z kvalitního trvanlivého plastu.... (více v detailu)
Ústecký kraj
49
 Kč
Xbox series S, dva ovladače + záruka do 06/26
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Xbox series S, black carbon, HDD 1Tb SSD, dva ovladače + záruka do 06/26
Středočeský kraj
8 000
 Kč
Prodám hry na XBOX one
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám hry na XBOX one Kinect sports Rivals (CZ verze) 1ks 800kč Rare Replay Resident evil 2 The quarry Dragons dogma dark arisen Lift off drone racing deluxe edition (nová) Gears of war ultimate edition The division 2 Washington edition MXGP Pro Resident evil Origins Collection 1ks 399kč Need for speed Steep Wreckfest Lego Marvel Heroes 2 AMONG US Call of duty ghost Shadow of war Guitar hero Live Deadrising 4 Disney infinitive 3.0 Fifa 20 (CZ) Dying light following NBA 2K20 Legend edtion Tom clancys ghost recon Mass effect andromeda Just dance 19 Ghost Recon Breakpoint Rabbids party of Legends ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Xbox Wireless Controller, One,one s/x/series s/x
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Xbox Wireless Controller XBOX ONE XBOX ONE S/X XBOX SERIES S/X CENA 650,-/KS
Královéhradecký kraj
650
 Kč
Válečné hry na Xbox 360
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám válečné hry na Xbox 360. Hry byly otestovány plnou instalací na HDD v Xboxu 360, takže garantuji, že jsou plně funkční. Stav manuálů, přebalů, krabiček, viz fotky, ale dotazy rád zodpovím. Předání osobně na Praze 4 nebo posílám Zásilkovnou. Podívejte se i na mé další inzeráty, kde nabízím jiné žánry her na Xbox 360 a ovladače. Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent - 100,- Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier - 150,- Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction - 150,- Tom Clancy's Endwar - 150,- Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas - 100,- Tom Clancy's Rainbow Six: V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Akční hry na Xbox 360 - 100 Kč za kus
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám originální akční hry na Xbox 360. Hry byly otestovány plnou instalací na HDD v Xboxu 360, takže garantuji, že jsou plně funkční. Stav manuálů, přebalů, krabiček, viz fotky, ale dotazy rád zodpovím. Předání osobně na Praze 4 nebo posílám Zásilkovnou. Podívejte se i na mé další inzeráty, kde nabízím jiné žánry her na Xbox 360 a ovladače. JEDNOTNÁ CENA 100 KČ ZA KUS! Fuse Fable II Mass Effect 2 Saints Row... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
XBOX 360 ( 12 měsíců záruka )
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
XBOX 360 + Ovladač + Hra Fifa 2014 Kategorie B Xbox 360 je druhou herní konzolí společnosti Microsoft, která byla vydána v roce 2005 a stala se jednou z nejúspěšnějších konzolí své generace. Byla určena pro hraní her, multimediální zábavu a online služby prostřednictvím platformy Xbox Live. Xbox 360 se stal populárním díky bohaté nabídce exkluzivních her, podpoře online multiplayeru a inovacím, jako je pohybový senzor Kinect. Klíčové vlastnosti Xbox 360: Design a verze: Původní Xbox 360 měl bílé šasi a byl později přepracován do více elegantních verzí, jako Xbox 360 S (Slim) a Xbox 360 E, které byly menší, tišší a energeticky úspornější. K dispozici byly různé kapacity pevných disků, od 4 GB do 320 GB, v závislosti na verzi konzole. Konzole měla několik variant barev a speciálních edic. Výkon a hardware: Procesor: Xbox 360 využíval tříjádrový procesor PowerPC Xenon o taktu 3,2 GHz, který poskytoval dostatečný výkon pro náročné hry té doby. Grafická karta: Konzole byla vybavena grafi... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 900
 Kč
Nové zabalené hry XBOX 360
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové zabalené hry XBOX 360 Hry jsou nové ještě zabalené NBA 2K17 Dragon Ball Xenoverse Batman The telltale series Bordelands The pre sequel Shadow of mordor NBA 2k16 Mass Effect 2 Dragons dogma 1ks 399 Kč ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hry a konzole