Plnoautomatický kávovar Tchibo Esperto Caffè

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Klasická prodejní cena : 6.000,- S větším zásobníkem na kávu. Stav nového kávovaru Speciálně vyvinutý pro kávy Tchibo Příprava kávových specialit espresso a caffè crema pomocí funkce Doppio (2 spaření po sobě) Možnost naprogramovat množství nápoje od 25 do 250 ml Přizpůsobení síly kávy díky technologii Intense+ Výškově nast... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč

Podobné inzeráty

Plnoautomatický kávovar Tchibo Esperto Caff
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Klasická prodejní cena : 6.000,- S větším zásobníkem na kávu. Stav nového kávovaru Speciálně vyvinutý pro kávy Tchibo Příprava kávových specialit espresso a caff crema pomocí funkce Doppio (2 spaření po sobě) Možnost naprogramovat množství nápoje od 25 do 250 ml Přizpůsobení síly kávy díky technologii Intense+ Výškově nastav... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč
Tchibo automatický kávovar Esperto Caffé
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím kávovar Tchibo Esperto na zrnkovou kávu. Výškově nastavitelná výpust s osvětlením šálku. Prostorově úsporný design díky šířce pouhých 18 cm. Snadné čištění díky vyjímatelnému spařovacímu zaří... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 590
 Kč
Kávovar Bosch VeroAroma 700
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Plně automatický kávovar Bosch VeroAroma 700 - tichý mlýnek - nerez ocel - inteligentní ohřevný systém - Espresso, caffe crema, cappuccino, caffe latte a latte macchiato oneTouch DoubleCup: Jakákoliv káva nebo mléčná specialita stiskem jednoho tlač... (více v detailu)
Liberecký kraj
10 000
 Kč
Espresso Tchibo Esperto Caffé 1.1, stříbrný
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám plnoautomatický kávovar od Tchibo Esperto. Použitý, plně funkční, vyčištěný. Prodej z důvodu koupě novějšího modelu. Os... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
Vestavný kávovar Bauknecht KMT 9145 PT
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Plně automatický kávovar Bauknecht KMT 9145 PT s funkcí Cappuccino jedním stiskem. Kávovar ovládáte pomocí dotykového displeje. Můžete nastavit hrubost mletí kávových zrn, množství dávk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 500
 Kč
Kávomlýnek ETA Perfetto 0068 90000 černý
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
STAV: Použitý párkrát, stav viz foto, bez poškození. Praktický mlýnek na kávu ETA Perfetto s příkonem 100 W vám pomůže nastartovat se do nového dne. Dopřejte si svěží a provoněné ráno s vaší oblíbenou kávou, která čerstvě namletá získává ještě lepší chuť a vůni. Množs... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 300
 Kč
Kávovar Philips HD7767 s integrovaným mlýnkem
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kávovar s integrovaným keramickým mlýnkem. Vynikající stav jako nový, použitý minimálně. Příprava nápoje jedním stisknutím, káva vždy čerstvě namletá. Snadná obsluha pomocí multifunkčního ovládacího tlačítka (výběr síly kávy, počet šálků). Víko AromaSeal udržuje vůni kávových zrn. Anti-drip systém zabraňuje nechtěnému odkapávání. Skleněná konvice typu Aro... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
KAVOVAR SAECO ROYAL OFICCE
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám plně funkční profi kávovar Saeco Royal Office. ocelové mlecí kameny nastavení hrubosti mletí funkce předspaření nastavení množství kávy na jednu porci 6 - 9 g výškově nastavitelná výpust kávy zásobník na zrnkovou kávu: 950 g lze využít i mletá káva zásobník na odpad: 30 porcí tlak čerpadla 15 barů bojler z nerezové oceli odnímatelná nádržka na vodu, objem: 6,5 l odnímatelná odkapová miska odnímatelná centrální jedn... (více v detailu)
Pardubický kraj
3 999
 Kč
Zcela nový kávovar Tchibo Cafissimo Easy, černý - levně
Levně prodám zcela nový, nikdy nepoužitý kávovar na kapsle Tchibo Cafissimo Easy, model 370635. Kávovar má velmi jednoduché ovládání, má automatické vypínání, možnost úpravy síly nápoje, český návod. Má výkon 1250 W, tlak páry 15 barů, lze připrav... (více v detailu)
Automatický kávovar KRUPS
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Minimálně používaný, byl na chalupě. Tmavě šedá barva, kompletní, včetně návodu, krabice a odvápňovacích tablet. Připraví espresso nebo krémové cappucino. Snadné ovládání dík... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 899
 Kč
Originální SMEG kávovar na překapávanou kávu (červený)
Prodám nový, nerozbalený originální kávovar na překapávanou kávu značky SMEG v červené barvě. 13 + 1 plus pro kávovar na překapávanou kávu Smeg 50´s Retro Style: - Kompaktní a výjimečný design - Jednoduchý ovládací panel s podsvícenými tlačítky - Kapacita 10 šálků, snadno přístupný zásobník na vodu 1,4 l - Skleněná konvice 1,25 l s víčkem a držadlem - Ochrana proti nechtěnému kapání – non drip systém - Nerezový filtr v plastové kostře součástí balení, vhodný do myčky a nádobí - Kompatibilní is papírovými filtry velikost 4 - Funkce automatický start - F... (více v detailu)
1 799
 Kč
Kávovar Jura ENA 5
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
ENA 5 umožňuje uzpůsobení na Vámi používané šálky v rozmezí od 65 do 111 mm. Navíc máte možnost výběru přípravy do jednoho či do dvou šálků pouhým otočením výpusti. vícebarvený displej – 3-barevný jasně čitelný displej, barvy vyjadřují stav, v jakém se přístroj nachází funkce horká voda – vhodná pro kávu i čaj kovová plocha pro předehřátí šálků neuvěřitelně tichý nerezový mlýnek na kávu umožňuje 5-stupňů nastavení hrubosti mletí variabilní spařovací komora zvládá práci s 5 až 16 g pomleté kávy, díky tomu může proběhnout příprava 2 šálků během jednoho procesu spařování Swiss Made – Švýcarská vý... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 500
 Kč
Pákový kávovar Sage
Plně funkční, bezproblemový chod, vyborná káva se snadnou připravou. Pořizovací cena: 15800 Kč Automatické pákové espresso Sage BES875BSS je navrženo tak, aby zajistilo správný postup pro přípravu lahodného šálku kávy jako od špičkového profesion... (více v detailu)
6 500
 Kč
Kávovar
Před 6 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám kávovar na snadnou přípravu různých druhů káv z čerstvých mletých kávových zrn pouhým stisknutím tla... (více v detailu)
Kraj Vysočina
200
 Kč
Digitální kávovar s mlýnkem Russell Hobbs = PLNĚ FUNKČNÍ =
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám PLNĚ FUNKČNÍ digitální kávovar s mlýnkem od zn. Russell Hobbs. Kávovar je PLNĚ FUNKČNÍ, bez vad, minimálně používaný. Popis: Dokonalé vybavení ve spojení s nadčasovým designem. Digitální kávovar Russell Hobbs s mlýnkem mele i vaří kávu. Díky časovači si připravíte kávu na dobu, kdy ji máte nejraději. Takže už zítra se můžete probudit s vůní čerstvé kávy. Kávovar je obzvláště tichý díky technologii Quiet Brew, která disponuje o 60% tišším mlýnkem. Stupeň jemnosti můžete nastavit podle svého přání. Milovníci kávy, co víc si přát? * Technologie tichého varu - až o 60% tišší chod * Skleněná konvice kávovaru Russell Hobbs je schopna naplnit až 12 šálků. To z něj činí ideální volbu pro velké domácnosti nebo kanceláře. * Díky permanentnímu filtru s odnímatelným... (více v detailu)
Ústecký kraj
999
 Kč
Prodám automatický kávovar Tchibo Esperto PRO
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Predám tento automatický kávovar, po prečistení odvápňovačom a metličkou z príslušenstva.
Jihomoravský kraj
3 500
 Kč
Kávovar DeLonghi Magnifica Evo Ecam 290.61 SB
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám pouze rozbalený a odzkoušený automatický kávovar/espresso DeLonghi Magnifica Evo Ecam 290.61.SB (Silver-black). PC 18´889,-Kč. V záruce do 21.9.2026. De’Longhi LatteCrema systém pro lahodné mléčné nápoje. Krémové cappuccino s hustou mléčnou pěnou, připravené vždy v optimální teplotě…až do poslední kapky! Automatické čistění mléčné karafy, kterou je po použití možné vložit do lednice Intuitivní ovládací panel s dotykovými tlačítky pro jednoduché ovládání přístroje 5barevných tlačítek pro přípravu zvoleného nápoje jedním stisknutím N... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
Automatický kávovar KRUPS Essential
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nový kávovar KRUPS. Původní cena 10.499 Kč. S automatickým kávovarem Essential od KRUPS si vždy vychutnáte perfektní kávu. Essential obsahuje zásobník na kávová zrna s objemem 260 g a zásobník na vodu s objemem 1,7l. Poskytuje tak komfort velké kapacity navzdory své kompaktní veliko... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 999
 Kč
Smeg kávovar pákový - espresso
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
5x použitý pákový kávovar v hravém designu 50. let. Připraví 1-2 šálky espressa nebo cappuccina pod tlakem 15 barů, z čerstvě namleté kávy nebo kávových podů. Ohřev vody termoblokem. Kovové tělo, kryt 1l nádržky na vodu z probarveného plastu. . . • Kavárna industriální retro styl stylové Antik vybavení restaurací kávovar Smeg masiv lednička mrazák škoda infustrial vintage kuchyně ikea chesterfield světlo lampa snell nábytek mini cooper it... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 999
 Kč
Bialetti Kitty 6 Kávovar nepoužíty nevhodný dárek
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím kávovar z nerezu Díky ideálnímu materiálu - leštěný nerez si již po několika šálcích budete moci vychutnat tu nejlepší chuť Vaší kávy. Kávovar časem získává patinu, která je pro správnou chuť kávy nepostradatelná. Objem 300 ml - na 6 šálků... (více v detailu)
Středočeský kraj
450
 Kč
Jura Ena micro - presovač, kávovar
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Presovač, kávovar Jura Ena Micro, udržovaný, čištěný, automatický kávovar Jura od kvalitní ŠVÝCARSKÉ značky. S dotykovým ovládáním, spolehlivý kávovar na zrnkovou kávu, v černém provedení. Pěkný stav, bez poruch, nikde nic prasklého ani olámaného. Lze nastavit velikost malého, středního ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 999
 Kč
Kávovar Tchibo cafissimo easy
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Černý/zlatý kávovar zn. Tchibo cafissimo easy Plně funkční Důvod prodeje : nový kávovar Kondice : párkrát použity/skoro nový Původní cena 1599 Alza ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Kávovar Tchibo Cafissimo
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám nevyužitý jako nový kávovar s 18 kapslemi kávy.Jen osobní převzetí.
Plzeňský kraj
700
 Kč
Kávovar na kapsle Sweety
Před 9 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám úplně nový nikdy nepoužitý Kávovar Sweety od italské značky Espresso del Capitano je perfektní doplněk každé kanceláře. Pracovní dny zpříjemní výbornou kávou Espr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 300
 Kč
Zánovní kávovar Beko - jako NOVÝ
Před 8 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám zánovní kávovar Beko CEG5301X s integrovaným mlýnkem na kávu. Informace o produktu: Tlak čerpadla 19 barů zajišťuje jedinečný požitek z kávy. Vysoký výkon umožňuje uvolňování jemných aromatických olejů a přispívá k vytvoření příjemného krému na vaší kávě. Intenzita vůně: Jemná, normální nebo silná. Nastavte si intenzitu aroma podle svých preferencí a vychutnejte si pokaždé dokonalou kávu. Vyberte si stupeň mletí a vychutnejte si kávu z čerstvě namletých zrn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče