Svítící obraz

Prodáno
Moravskoslezský kraj
Prodám svetelny relaxační obraz New York. Nutná redukce so zasuvky.
Moravskoslezský kraj
2 499
 Kč

Podobné inzeráty

Svítící obraz
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám svetelny relaxační obraz New York. Nutná redukce do zasuvky. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 999
 Kč
Philips Hue LUX 2xE27/9W/230V + zařízení k propojení
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Energeticky úsporné osvětlení, které lze ovládat na dálku a pomůže Vám vytvořit si ideální světelné podmínky, které budou vyhovovat Vaším představám, činnosti či náladě. Základní sada Philips Hue White Sada obsahuje propojovací zařízení Hue Bridge a dvě LED stmívatelné žárovky E27 Možnost dokoupení spínačů a ovladačů Propojovací zařízení Hue Bridge vám umožní ovládat všechna světla najednou nebo je rozdělit na různé okruhy Kompatibilní s Amazon Alexa Apple Homekit a Google Home Více informací o HUE systému naleznete v našem článku. Všechna světla z rodiny Hue lze ovládat jen pomocí Dimmer Switch ovladače, ale doporučujeme je... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Obrazy významných českých skladatelů
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám obrazy významných českých skladatelů, cena 400Kč za kus nebo 1000Kč + poštovné za všechny.
Jihomoravský kraj
400
 Kč
2x Rode VXLR+
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Redukce XLR - jack TRS 3,5 mm, redukuje fantomové napětí na 3-5V, aby nedošlo k poškození připojeného zařízen... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
800
 Kč
Zářivky DZs9W, velmi levně.
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Pospěšte si než zářivky zmizí je to poslední výroba TESLY HOLEŠVICE zářivky jsou za výrobní cenu. Ušetříte mnoho energie. Pspěšte si z obědnávkou je již jen 31 zářivek. Velmi výhodná koupě, moderní zdroj světla . Kvalitní, nové bílé zářivky TESLA. Zajímavá cena. levnější než žárovky LED. Mimořádná sleva 25,-Kč / kus. Za 10 kusů 250,-Kč Světlo neobsahuje modrou složku, která odbourává melatonin a tak narušuje spánek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
Nástenné obrazové svietidlo, Úplne nové
Predám 3ks úplne nové nástenné obrazové svietidlá čo sú na fotkách, po 150 Kč.
150
 Kč
Inkoustová barevná multifunkce HP
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám barevnou inkoustovou multifunkci HP officejat 4110 al - in – one (tiskárna, fax, kopírka, skener). Nutno dokoupit náplně. Nové náplně lze zakoupit např. na https://support.hp.com/cz-cs/product/hp-officejet-4100-all-in-one-printer-series/90791/model... (více v detailu)
Středočeský kraj
380
 Kč
Malá LED svítilna
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nepoužívanou velmi výkonnou svítilnu SKILHUNT M200 s integrovaným magnetickým nabíjením. Světelný výkon až 1100 lumenů. Pouze osobní odběr v Benátkách nad Jizerou, nebo platb... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 190
 Kč
Miniaturní LED svítilna
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nepoužívanou miniaturní velmi výkonnou svítilnu SKILHUNT M150 s integrovaným magnetickým nabíjením. Světelný výkon až 750 lumenů. Pro napájení svítilny lze použít 1 x AA baterii nebo Li-Ion akumulátor 14500. Nabíjení lze použít pouze pro Li-Io... (více v detailu)
Středočeský kraj
990
 Kč
Žhavící hlava CROWN III 0,4 ohm
Náhradní žhavící hlava CROWN III 0,4 ohm. Parametry: Odpor: 0,4 ohm Nejlepší nastavení: 55W-65W 70 Kč/kus, ale při nákupu 20 ks a více 60 Kč/kus + poštovné Nutný vlastn... (více v detailu)
70
 Kč
Pokojová anténa EMOS BENsat9023
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Stylová pokojové anténa EMOS BENsat9023. Včetně adaptéru do běžné zásuvky. Používaná, plně funkční. Prodávám, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Vánoční světelné rampouchy 16ks výška 30cm
Před 9 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Na prodej jsou vánoční světelné rampouchy 16ks výška 30cm viz foto. Preferuji ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
200
 Kč
Digitální fotoaparát Nikon Coolpix B5000
Před 7 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Foťák je v pěkném stavu, bez vad. Včetně brašny a kabelu na přenos dat. Nutno dokoupit baterie nebo můžu nabídnout včetně 4 ks Duracell Rechargeable baterie 2500mAh, 1x nabitých, tzn. téměř nových (+ 300,- Kč). Je vybaven kvalitním snímačem, optickou stabilizací obrazu a výkonnou redukcí pro potlačení vibrací, díky čemuž s ním pořídíte mimořádně ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 500
 Kč
2 Mpx HDCVI kompakt kamera dh-hac-hfw1200rp-vf-ire6
Před 6 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
VÝPRODEJ, LIKVIDACE videotelefonů, kamer atd. značek Legrand bticino, Urmet, Dahua, Commax a další... K prodeji zánovní funkční zboží, jedná se o vzorky jednou instalované v prodejně za účelem jejich předvedení. Některé mají stále ochrannou fólii. Vše šetrně demontované a zacházeno s opatrností, přesto výrobky mohou mít nepatrné oděrky a známky používání. Předmětem této nabídky je HDCVI kompakt kamera dh-hac-hfw1200rp-vf-ire6 s FULL HD 2MPx rozlišením. Výborné vlastnosti, kvalitn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
2 MPx HDCVI dome kamera Dahua HAC-HDW1200RP-VF
Před 6 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
VÝPRODEJ, LIKVIDACE videotelefonů, kamer atd. značek Legrand bticino, Urmet, Dahua, Commax a další... K prodeji zánovní funkční zboží, jedná se o vzorky jednou instalované v prodejně za účelem jejich předvedení. Některé mají stále ochrannou fólii. Vše šetrně demontované a zacházeno s opatrností, přesto výrobky mohou mít nepatrné oděrky a známky používání. Předmětem této nabídky je HDCVI dome kamera Dahua HAC-HDW1200RP-VF s FULL HD 2MPx rozlišením. Výborné vlastnosti, kvalitní p... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
SMEG FAB32 lednice - mint - nejnovější model
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Dvoudveřová, decentně elegantní lednice FAB32, v hravém designu 50. let, pravostranné otvírání. Užitná kapacita 234 l (lednice (204 l + 30 l LIfe Plus zona 0°C), samostatný dolní mrazák 97 l. Multiflow technologie, odvětrávání, tichý chod 37 dB, světelná i akustická signalizace otevřených dveří, funkce rychlé zmrazení a chlazení, úsporný a ECO režim, total no frost automatické odmrazování, udržení teploty při vypnutí 40 hodin. Rozměry v x š x h: 205 x 70,6 x 81,1 cm (včetně madla) Pořizovací cena :79900kč Používána 2 roky, 100% stav . Kavárna industriální retro styl stylové Antik vybavení restaurací kávovar Smeg masiv lednič... (více v detailu)
Plzeňský kraj
36 999
 Kč
Grado SR325e hifi sluchátka - ZÁNOVNÍ
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím velmi oceňovaná, mezi audiofily dobře známá sluchátka od americké značky Grado, ručně vyráběná v Brooklynu v New Yorku. Jsou dobře známá svým výborným poměrem cena/výkon, získala mnoho ocenění sluchátek roku. Např. odborný časopis Whathifi - Sluchátka roku - každý rok od 2014 až do současnosti. Vynikají svým otevřeným prostorem a důrazem na středy a výšky. Za mě je tam všeho tak akorát. Sluchátka jsou ve stavu takřka nového kusu, mají nahráno kolem 10 hodin v domácích podmínkách. Vždy měly m... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 990
 Kč
Luxusni obrazove svitidlo Paulman
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam nove nerozbalene a nepouzite LED svitidlo nad obraz (zrcadlo atd) Paulmann Mingo v zaruce, https://www.svetla24.cz/p/paulmann-mingo-led-obrazove-svetlo-61-5-cm-cerne-7602861... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Canon EF 200mm f/2,8 II L USM + UV filtr
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám tento světelný a ostrý teleobjektiv Canon EF 200mm f/2,8 II L USM, který byl používán jen na občasné focení, takže ve stavu nového. K objektivu jsou obě krytky, látkový polstrovaný obal a originální sluneční clona. Při rychlém a férovém jednání dám k objektivu zdarma kvalitní UV filtr (se kterým byl vždy používán). Lze bez problémů s redukcí použít i na bezzrcadlovce. Objektiv se může pochlubit vysokou kvalitou obrazu a nízkou hmotností. O... (více v detailu)
Středočeský kraj
11 999
 Kč
Rohnson rychlovarná konvice R-7642 - NOVÁ
Rohnson rychlovarná konvice R-7642 - NOVÁ ještě ve folii. První 3 fotky ilustrační. Dám 7 dní na odzkoušení funkčnosti. ____________________________________________________ Skleněná rychlovaná konvice s objemem 1,7 l Otočná základna 360° Modrá LED světelná indikace vnitřního prostoru Skrytá topná spirála Voda uvařená ve skleněné konvici je bez zápachu Ukazatel hladiny vody... (více v detailu)
299
 Kč
YUNEEC Q500 G TYPHOON
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám použitý, plně funkční, nehavarovaný v originální krabici. Nalétáno tak 4 hodiny. Nutno dokoupit baterie. Mám sice 2 a klidně je přidám zdarma, nicméně netuším v jakém jsou stavu, nemám jak změřit. K dronu přidám i GoPro Hero 3, která přenáší obraz přímo na vysílačku. Baterie ke kameře mám 2 ovšem opět netuším jaký je jejich stav. Q500 Typhoon je dodáván kompletně sestavený a připravený pro pořizování leteckých snímků. Srdcem modelu je inteligentní řídící jednotka vybavená GPS modulem. K dispozici jsou tři letové režimy. Ve vzduchu vydrží cca 15-25 min dle režimu a stylu letu. Pro ovládání modelu slouží 10-kanálový vysílač 2,4 GHz ST10, vybavený vestavěným 5,5" dotykovým displejem s operačním systémem Android. Pomocí vysílače je ovládán nejen model, ale i náhled obrazu kamery. Vysílač je dodáván v módu 2, ale lze ho nastavit i do módu 1. Na displeji jsou kromě náhledu kamery zobrazovány následující údaje: Jméno modelu Informace o provozním stavu Směr k Míst... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
ZÁŘIVKOVÉ TĚLESO (120 cm)
Před 14 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám zářivkové těleso. Těleso je určeno pro trubice o délce 120 cm. Má samostatný vypínač, není nutné vytahovat ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
50
 Kč
Lampa na čtení na krk
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Lampa na čtení na krk 3 barvy a stmívatelný jas: 3 barvy: teplá (3000 K), teplá bílá (4000 K), bílá (6000 K); krátkým stisknutím spínače změníte barvu. Pohybový senzor a dobíjecí typ C Vestavěná 1800mAh baterie, pouhých několik hodin nabíjení vám může přinést dlouhotrvající osvětlení. Doba provozu: 10~80 hodin (závisí na jasu) Ochrana očí a otáčení o 270 stupňů: světelný zdroj zařízení vyzařuje LED, světlo je měkké a šetrné k očím a neb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
280
 Kč
Cyberpunk 2077 collectors edition
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zdravím. Ponúkam na predaj svoju zberatelskú ediciu,v top 100% stave,ako vidno na fotke. Spolu so shipperboxom. Stav ako nový,komplet balenie,a vsak bez hry,ako vidíte na fotke. Moznost zaslat packet... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 390
 Kč
LED ovladač RGB 230V-28B
Programovatelný ovladač pro RGB LED pásky na 230V - RF (radiofrekvenční ovládání) umožňuje dálkově ovládat intensitu jasu, nastavení barev, barevných přechodů a jejich rychlost. Přijímač může být ukrytý (za zdí, sádro... (více v detailu)
200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní elektro