Xiaomi Mi Band 2 náramek ocelový černý

Prodáno
velmi elegantní z nerezové oceli, odolný (ze zkušenosti) zapíná se zacvaknutím, drží pevně používaný, ale nepoškozený, pouze
100
 Kč

Podobné inzeráty

Nový chytrý náramek Xiaomi Mi Band 6, PC 1050,-
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
nové, nepoužité Podporovaný OS Android + iOS S displejem barva černá Náramek za pomoci inteligentních senzorů změří sportovní aktivity, počet ušlých kroků, vzdálenost, kvalitu spánku, tep, saturaci krve či spále... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Xiaomi 13T Pro 12GB/512GB černá
Před 7 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám svůj starší telefon, důvodem prodeje je přechod na novou řadu. Telefon má původní fólii, která zažila již lepší časy, ale display je netknutý. Telefon je mechanicky nepoškozený, prakticky zánovní. Osobní vyzvednutí Čelákovice nebo Praha-Vinoř, popřípadě mohu zaslat. Popis: 6.67" AMOLED displej 2712 x 1220 / 8jádrový procesor MediaTek Di... (více v detailu)
Středočeský kraj
8 500
 Kč
Chytrý náramek - Xiaomi Band 7 Pro
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nenošené Xiaomi Band 7 Pro, jsou jako nové. Náramek jsem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 4c
Před 25 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Použitý fitness náramek, 1,08" TFT LCD dotykový displej, akcelerometr, senzor srdečního tepu, výpočet spálených kalorií, krok... (více v detailu)
Středočeský kraj
150
 Kč
NOVÝ náramek na hodinky XIAOMI MI BAND 5 a 6
Před 33 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Stav: NOVÝ (nepoužito, koupeno jako náhradní) Cena: 20 Kč (bez poštovného), původně 99 Kč, lze zaslat jako dopis (35 Kč) Barva: Fialová Ukázka stavu a funkčnosti samozřejmostí. Převzetí osobně v Bohdíkově (okr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
20
 Kč
Černý nebo kovový náramek pro Xiaomi Mi Band 8 a 9
Před 43 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Původní černý náramek pro Mi Band 8. Je zacvakávací z obou stran. Za 99 korun Nebo kovový náramek s milánským tahem, který lze velmi jemně nastavit dle obvodu ruky. Také zacvakávací. Za 160 korun. Nebo oba dva za 220 korun. Preferuju zájemce o oba dva náramky. Sedí i na nový Xiaomi Mi Band 9, k... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Nový nepoužitý náramek Xiaomi Mi Band 3
Před 43 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím nové nepoužité chytré hodinky kompatibilní s mobilním telefonem. Model: xmsh05hm Podporovaný OS: Android + iOS Typ baterie: Li-Ion Baterie s kapacitou 110 mAh vydrží více než 20 dní Typ voděodolnosti: 5 ATM (50m) Krokoměr, sledování vzdálenosti, počet spálených kalorií, senzor srdečního tepu a monitoring spánku Dotykový OLED displej s úhlopříčkou 0,78 Rozlišení ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
390
 Kč
Xiaomi band 6 + náramky 5ks + 2ks folie navíc
Před 56 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Xiaomi band 6 + nabíjecí kabel + náramky 5ks + nasazená folie + 2ks folie navíc Display naprosto bez z... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
Xiaomi Mi Band 2 náramky
Prodám náhradní náramky k Xiaomi Mi Band 2, používané, počet a barvy viz foto. Cena za všechny,... (více v detailu)
Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 6
Před 97 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím chytrý náramek Xiaomi Mi Band 6 je ideálním společníkem pro všechny, kdo chtějí sledovat svou denní aktivitu, zdravotní stav a fitness výkony. Náramek je ve výborném stavu, minimálně používaný, bez viditelných známek opotřebení. Součástí balení je originální nabíjecí kabel a návod k použití. 1,56" AMOLED displej: Velký barevný displej s vysokým rozlišením. 24/7 monitorování srdečního tepu: Nepřetržité sledování srdečního tepu. SpO2 monitorování: Sledování hladiny kyslíku v k... (více v detailu)
Ústecký kraj
449
 Kč
Náramky + nabíječka Xiaomi mi band 4
Před 368 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodám nepoužívané náramky a plně funkční nabíječku na Xiaomi mi band 4... Koukněte na moje další prodeje...
Kraj Vysočina
150
 Kč
Xiaomi mi band 6 NFC
Před 153 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Set hodne pouzivaneho naramku mi band 6 NFC s poskozenim. Ma ve dvou mistech u kraje vystiply display, zlobilo zapinani dotykem (pouzivano zapinani otocenim zapesti) ale dalsi ovladani dotykem fungovalo, nyni dotyk nejde vubec. ... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
VODOTĚSNÝ CHYTRÝ NÁRAMEK OPPO BAND (OB19B1) ČERNÝ
Před 442 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
*** NABÍDKA JE PLATNÁ DO SMAZÁNÍ *** STAV - MINIMÁLNĚ POUŽÍVANÝ, ODZKOUŠENÝ, PLNĚ FUNKČNÍ - BEZ ODĚREK A ŠKRÁBANCŮ NA DOTYKOVÉM SKLE - VČETNĚ USB NABÍJECÍ KOLÉBKY PARAMETRY - AMOLED DISPLEJ 1,1" (294X126) - APLIKACE HeyTap Health - BLUETOOTH 5.0 > OSOBNÍ PŘEDÁNÍ JE MOŽNÉ POUZE NA PRAZE 12 V M... (více v detailu)
Hlavní město Praha
70
 Kč
Xiaomi Mi Band 2 náramek
Před 565 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím ocelový náramek pro chytrý náramek/hodinky Xiaomi Miband2. Top stav, používaný měsíc. Vlasové škrábance se najdou,... (více v detailu)
Ústecký kraj
120
 Kč
Další nabídky najdete zde: Mobilní telefony a příslušenství