Nový Bluetooth projektor noční oblohy

Nový Bluetooth projektor noční oblohy
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Vylepšená lampa projektoruSvětlo projektoru s 10 barvami 360stupňové rotační dynamické projekce vln oceánu. Různé barvy nočního světla hvězdné oblohy v kombinaci s dynamickou fantazií při různých rychlostech vytvářejí uvolněnou, romantickou atmosféru. Design aktivovaný zvukemToto dětské noční světlo má romantický a fantastický efekt projekce hvězdné oblohy a vodních vln a také zvukem aktivovaný design, nádherná projekce může blikat hudbou nebo vaším hlasem. Stačí tančit s rytmy Vestavěný reproduktorToto romantické noční světlo lze nejen připojit přes Bluetooth, ale také číst hudbu z externího paměťového úložiště připojením USB fla... (více v detailu)
Před 5 dny
Královéhradecký kraj
349
 Kč

Podobné inzeráty

Projektor noční oblohy BOT od Blueroad
Projektor noční oblohy BOT od Blueroad
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám značkový projektor noční oblohy BOT s hvězdami a mlhovinou do dětského pokoje, na párty nebo třeba pro domácí kino. Ovládání pomocí mobilní aplikace Smart Life. Kupovaný 10/2021 u Blueroad. Perfektní ... (více v detailu)
Před 3 dny
Královéhradecký kraj
299
 Kč
Projektor Wanbo X1
Projektor Wanbo X1
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám projektor Wanbo X1. Plně funkční včetně příslušenství. Kompaktní projektor Malý přenosný projektor Wanbo X1 si s sebou vezmete kamkoliv. V obýváku pustíte film na večer, a v ložnici si pak pustíte seriál na usnutí. Klidně ho sebou vemte i na víkend za přáteli, abyste si večer mohli pustit společně film nebo promítnout fotky. S váhou 1,2 kg se vám vejde bez problémů i do menšího batohu. Podporuje jak drátový tak i bezdrátový přenos a lze ho dálkově ovládat přiloženým ovladačem. Spolupracuje s telefony s operačním systémem ... (více v detailu)
Před 1 dny
Jihomoravský kraj
1 700
 Kč
Solární nabíječka 5V 10W nový
Solární nabíječka 5V 10W nový
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám úplně nový solární panel s USB výstupem. Můžete se také podívat na mé další inzeráty.
Přidáno včera
Ústecký kraj
199
 Kč
Wc Noční Světlo s pohybové čidlo 8 Barev
Wc Noční Světlo s pohybové čidlo 8 Barev
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové Wc Noční Světlo s pohybové čidlo 8 Barev Je spolehlivé a osvíti krásně vaše Wc bez potřeby si v noci svítit.Funguje na 3 baterky které vydrží pres půl roku. Osobní zkušenosti jsou opravdu super ... (více v detailu)
Před 4 dny
Hlavní město Praha
150
 Kč
Predám úplne nový LED projektor AAO YG330 - 1500 lúmenov
Predám úplne nový LED projektor AAO YG330 - 1500 lúmenov
Před 4 dny - BAZOS
Predám úplne nový, nepoužívaný LED projektor AAO YG330. Projektor disponuje nízkou energetickou LED lampou so životnosťou až 30000 hodín používania. Ide o malý, praktický ale výkonný projektor so svietivosťou 1500 lúmenov. Projektor ma zabudovaný 3W reproduktor, takže počas premietanie filmov alebo hraní hier, zvuk vychádza priamo z projektora. Má 3,5mm vstup (AUX) na napojenie slúchadiel či externých reproduktorov. S projektorom je možné premietať obraz o veľkosti uhlopriečky 35" (88cm) - 200" (508cm). Na projektory je možné premietať obsah cez HDMI kábel, prípadne prehrávať obsah z USB kľúča (videá, filmy, obrázky... (více v detailu)
Před 4 dny
2 700
 Kč
Nová bezdrátová bluetooth klávesnice
Nová bezdrátová bluetooth klávesnice
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
CONNECT IT FashionCombo, růžová potěší každého fanouška do počítačů nebo notebooků. K připojení nepotřebujete žádné kabely a díky Plug & Play je velmi snadno nainstalujete. FN lock klávesa Nízkoprofilové klávesy pro pohodlné psaní 19 multimediálních kláves Dosah bezdrátových zařízení až 10 m využijete nejen pro práci, ale především pro zábavu nebo domácí pou... (více v detailu)
Před 5 dny
Královéhradecký kraj
299
 Kč
Nová 3x zvětšovací celostrankova lupa
Nová 3x zvětšovací celostrankova lupa
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
3x celostránková lupa: Naše čočky jsou vyrobeny z PVC materiálu, oproti skleněným lupám jsou odolnější a není snadné je poškodit. Hands-free lupa zvětšuje až 3x, což je nejlepší zvětšení při čtení a zajišťuje čistotu a detaily s minimálním zkreslením. Stolní lupa je ideální pro čtení knih, dokumentů, novin a brožur. LED podsvícená lupa: Obdélníková boční lupa je vybavena 12 LED světly, jas lze nastavit ve 2 různých režimech výkonu, nastavení správného světla může chránit vaše oči. Osvětlená lupa vám dokáže zajistit dostatečný jas i v noci a při slabém osvětlení. Skládací stolní stojanové lupy: Naše LED lupa se stojanem má 3... (více v detailu)
Před 5 dny
Královéhradecký kraj
199
 Kč
NOVÁ Chytrá nabíječka Liitokala Lii-500 - AA AAA 18650 14500
NOVÁ Chytrá nabíječka Liitokala Lii-500 - AA AAA 18650 14500
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Liitokala Lii-500 je univerzální, plně automatická, čtyřslotová, inteligentní nabíječka s LCD displejem zobrazujícím stav dobíjení, zvolený režim, typ baterie, napětí a jiné. Je možné souběžně nabíjet baterie různých formátů 18650/26650/AA/AAA (každý slot funguje nezávisle). Má ochrany proti přebití, podvybití, proti zkratu a proti špatnému vložení baterie. Umožňuje oživení baterií a rozpoznání vadných článků. Lze ji použít k dobíjení článků typu Li-ion, Li-pol a Ni-MH, přičemž nabíječka sama rozpozná, jaký typ článku jste do ní vložili a sama přizpůsobí režim nabíjení. Nejsou podporovány Lithium-fosfátové baterie. Na LCD displeji vidíte průběh nabíjení jednotlivých článků. Velký a přehledný LCD displej zobrazí veškeré potřebné informace, jako např. napětí baterie, vnitřní odpor baterie, čas nabíjení, kapacitu baterií atd. Díky čtyřstupňové regulaci nabíjecího proudu si sami zvolíte hodnotu (na výběr máte z následujících možností : 300mA/500mA/700mA/1000mA). Tím, souběžně n... (více v detailu)
Před 2 dny
Zlínský kraj
597
 Kč
Astronaut projektor noční
Astronaut projektor noční
Před 8 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Astronaut projektor noční
Před 8 dny
Jihočeský kraj
300
 Kč
Stolní počítač - 8 jader, 32GB RAM, 1TB m2 SSD, nová skříň
Stolní počítač - 8 jader, 32GB RAM, 1TB m2 SSD, nová skříň
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Čerstvý a aktivovaný Windows 11 (s využitím metod pro odstranění bloatwaru a celkové optimalizace systému) + aktivovaný office Vše vyčištěné. ---------- Skříň: Fractal Design Focus 2 Black Solid (úplně nová - vepředu 2x USB 3) Základní deska: A320M (AM4 socket, 2 sloty na RAM, M2 SSD slot, USB 3 porty..) Zdroj: 350W (CORSAIR VS350) Procesor: Ryzen 7 2700 (8 jader, 3.2 - 4.1 GHz) RAM: 32GB KIT DDR4 2666MHz CL19 1.2V Patriot SSD: 1TB GIGABYTE M2 NVMe SSD 1TB (R/W 2500/2100 MB/s, 1600 TBW) Grafická karta: RX550 4GB ---------- Tento počítač je složen ze starších komponent, nevztahuje se na ně původní záruka. Vše je funkční a životnost těchto komponent dle mého názoru může přesáhnout přes více jak 10 let. Dostanete svižný a čistý produkt, co vám po pořízení nepřidělá starosti navíc. Nejedná se o nutně herní sestavu, ale spíše všestranný nástroj bez místních omezení přičemž komponenty byly vybírány s preferencí na všestranný poměr cena/výkon s ohledem na dlouhodobost včetně spotře... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
6 700
 Kč
Bluetooth Reproduktor v plamenném designu s LED nové
Bluetooth Reproduktor v plamenném designu s LED nové
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Bluetooth Reproduktor v plamenném designu s LED. Nové nepoužité pouze rozbalené. Bezdrátový reproduktor Bluetooth® LED světelné efekty vypadající jako opravdové plameny Vytvořte výjimečnou atmosféru pomocí příjemné hudby a útulného světla Stačí spárovat smartphone nebo jiné zařízení s Bluetooth® (zařízení nejsou součástí) – přenos až 10 metrů Využijete téměř kdekoliv – u bazénu, na pláži, při cestování, rybaření, na zahradě nebo v pohodlí domova Pro vnitřní i venkovní použití – odolnost proti vodě – klasifikace IP65 Funkce TWS (True Wireless Speaker): synchronizujte 2 reproduktory dohromady a užívejte si stereofonní zvuk Jednoduché ... (více v detailu)
Před 4 dny
Kraj Vysočina
350
 Kč
NOVÝ KAMEROVÝ SYSTÉM TONTON - PŮVODNĚ 6.400,-Kč
NOVÝ KAMEROVÝ SYSTÉM TONTON - PŮVODNĚ 6.400,-Kč
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Číslo položky 761 ZBOŽÍ JE NOVÉ, NEPOUŽITÉ!!! Pouze rozbalené a proto prodávané bez záruky (nicméně ve 100% stavu). Z TOHOTO DŮVODU ZA NIŽŠÍ CENU NEŽ JE PŮVODNÍ PRODEJNÍ CENA. Jedná se o zboží (vzorek) pro testování přepravy, tyto vzorky mají většinou potlučený, přelepený či jinak poškozený vnější obal, jinak se ale jedná o nové a nepoužité zboží, které je z výše uvedeného důvodu nabízeno jako použité bez záruky (VŽDY ZKONTROLOVÁNO A TEDY PLNĚ FUNKČNÍ). Některé zboží je dokonce zcela nerozbalené, jedná se o vzorky, u nichž nebylo třeba obal porušit a jsou tedy v bezvadném stavu. Nicméně, protože i tak byly součástí testování přepravy, i tyto kusy jsou nabízeny jako použité zboží bez záruky. Tonton Venkovní monitorovací kamera s monitorem, 4kanálový 7" dotykový displej s 2 x 3MP kamerami s PIR rozpoznáním osob, obrazovka s dobíjecí baterií, 2cestné audio, 30M barevné noční vidění, 32GB SD Hledáte spolehlivý monitorovací systém pro váš domov nebo firmu? Pak máme pro vás skvělou nab... (více v detailu)
Před 4 dny
Jihočeský kraj
3 500
 Kč
Stolní počítač - 5950X, 64GB RAM, 1TB m2 SSD, nová skříň
Stolní počítač - 5950X, 64GB RAM, 1TB m2 SSD, nová skříň
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
V aktuální sestavě: RAM 3600 MHz CL18 Procesor netaktovaný - taktuje se sám dle potřeby (není z něho tedy vytáhnut maximální potenciál, to ovšem není potřeba - je to na úkor teplot, spotřeby energie, hluku...) A ten, kdo by to potřeboval nebude mít problém si s tím osobně pohrát. Aktuálně v Cinebench teploty na 65°C, takt cca 4.4 GHz. = PROSTOR PRO TAKTOVÁNÍ Teplovodivou pastu si přesně nepamatuji, ale měla by být přinejmenším jedna z TOP příček, možná kryonaut a proto přepastovávat nechci vzhledem k uspokojivým teplotám. Dodávám, že hrobová tichost se může narušit při vyjímečném zatížení a to zejména u grafické karty (která je v počítači aktuálně provizorně v ceně cca 1500 Kč - RX580 4GB - zbytek systému je tišší) Uvedená cena inzerátu je bez grafické karty - nejlepší co mohu nabídnout je RTX 3060 za cca 5000 Kč. Kdyby snad někdo chtěl 2 grafické karty pod sebe, i to je možné. Čerstvý a aktivovaný Windows 11 Pro (s využitím metod pro odstranění bloatwaru a celkové optimalizace syst... (více v detailu)
Přidáno včera
Středočeský kraj
18 000
 Kč
Digitální noční vidění - monokulár Pard NV019 850 nm
Digitální noční vidění - monokulár Pard NV019 850 nm
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Parametry produktu Možnost připojení k Wi-Fi Výkonný přísvit Vysoká kvalita Dokonalý obraz Noční vidění Pard NV019 představuje digitální noční vidění, které bude pro vás tou nejlepší volbou pro noční lovy. Pokud kladete důraz na dokonalou kvalitu obrazu, tak tento model nočního vidění vás určitě zaujme. Skvělou zprávou je, že nabízí možnost fotografování snímků a nahrávání videí ve Full HD rozlišení. Zabudovaná funkce připojení Wi-Fi k vašemu mobilnímu telefonu jste schopni pozorovat na obrazovce mobilu to, co vidíte na displeji nočního vidění. Díky vestavěnému výstupu micro HDMI si můžete spolu s rodinou nebo přáteli sdílet zážitky z každého lovu. Ať už na televizi nebo na notebooku. Zařízení dokáže zaznamenávat nahrané snímky na micro SD karty do velikosti až 32GB. Snímky ve formátu 5 Mpx a videa v rozlišení Full HD ve formátu avi. Výdrž nabité baterie je až 8 hodin. K nabíjení slouží USB kabel, který je součástí balení. Noční vidění má kompaktní rozměry díky dostatečné ergonomii, ... (více v detailu)
Před 5 dny
Jihočeský kraj
5 900
 Kč
Samsung The Frame QE85LS03B, Smart 4K televize, 85" 214cm
Samsung The Frame QE85LS03B, Smart 4K televize, 85" 214cm
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová designová televize Samsung QE85LS03BA The Frame. PC 114´990,-Kč. Záruka do 27/6/26. - Nádherný obraz s miliardou barevných odstínů ve 4K rozlišení - Režim Art Mode nabízí výběr z více jak 1 600 uměleckých děl - Magnetický vyměnitelný rám umožní sladit televizor s interiérem vaší domácnosti - Matný povrch obrazovky odolný vůči odleskům světla - Se Slim Fit držákem přilne televize perfektně ke zdi jako obraz Režim umění Art Mode Vám umožní vystavit a libovolně měnit svá oblíbená umělecká díla. Máte navíc opravdu z čeho vybírat, jelikož Art Store vám poskytne přes 1 600 různého umění, od nestárnoucích klasiků až po moderní fotografie. Nabízí množství kreativních způsobů, jak se vyjádřit a promítat vaše fotografie na velkolepé obrazovce. Jednoduše je nahrajte do TV prostřednictvím vašeho smartphonu či USB flash disku. Adaptivní jas, ekologické řešení Zabudovaný senzor okolního osvětlení přizpůsobuje jas displeje okolním podmínkám pro váš autentický zážitek ze sledování. I na šetřen... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
53 000
 Kč
Predám úplne nový LED projektor AAO YG330 - 1500 lúmenov
Predám úplne nový LED projektor AAO YG330 - 1500 lúmenov
Před 10 dny - BAZOS
Predám úplne nový, nepoužívaný LED projektor AAO YG330. Projektor disponuje nízkou energetickou LED lampou so životnosťou až 30000 hodín používania. Ide o malý, praktický ale výkonný projektor so svietivosťou 1500 lúmenov. Projektor ma zabudovaný 3W reproduktor, takže počas premietanie filmov alebo hraní hier, zvuk vychádza priamo z projektora. Má 3,5mm vstup (AUX) na napojenie slúchadiel či externých reproduktorov. S projektorom je možné premietať obraz o veľkosti uhlopriečky 35" (88cm) - 200" (508cm). Na projektory je možné premietať obsah cez HDMI kábel, prípadne prehrávať obsah z USB kľúča (videá, filmy, obrázky... (více v detailu)
Před 10 dny
2 700
 Kč
Projektor Epson
Projektor Epson
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Projektor od společnosti Epson s označením EB-450W s rozlišením 1280 x 800 bodů je vyvinut pro výuková řešení. Projektor EB-450W umožňuje projekci z velmi krátké vzdálenosti a může promítat jasný obraz o šířce 70", ve formátu 16/10, ze vzdálenosti pouhých 16 cm. S technologií 3LCD si vychutnáte živý obraz v ... (více v detailu)
Před 12 dny
Moravskoslezský kraj
3 700
 Kč
Nový domácí kino-projektor s úhlopříčkou 130palců-3.3m
Nový domácí kino-projektor s úhlopříčkou 130palců-3.3m
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Moderní projektor s 130palcovou (3.3m) obrazovkou, nativním rozlišením 1280x720, podporou 4K, systémem Android 11, 360° projekcí, vestavěným reproduktorem, adaptivní korekcí obrazu, WiFi (2.4G & 5G), Bluetooth 4.1, HDMI 2.0 a USB 2.0 konektivitou. Projektor MEGALU Standard. To je jednoduché, přenosné a výkonné kino u vás doma. Dechberoucí domácí kinematografický zážitek s flexibilním nastavením velikosti obrazu a vysokou kvalitou obrazovky za skvělou cenu. Projektor MEGALU Standard je ideální volbou pro ty, kteří chtějí mít kvalitní domácí kino bez složité instalace a s možností snadného přenášení Dostupný 130palcový (3.3m) displej S velikostí obrazového zážitku, která vás nezruinuje, představuje tento projektor skvělou alternativu k běžným velkým televizím. Díky němu si můžete užít domácí kino přímo ve vašem obývacím pokoji. Displej s úhlopříčkou 130 palců (3.3m) vám poskytne ohromující zážitek z sledování filmů, sportovních přenosů nebo hraní her s rodinou a přáteli. Chytrá ob... (více v detailu)
Před 10 dny
Jihomoravský kraj
1 899
 Kč
Nový mini LED projektor - se zrcadlením z mobilu
Nový mini LED projektor - se zrcadlením z mobilu
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Za tuto cenu překvapivě kvalitní LED mini projektor se slušnou svítivostí a solidním obrazem. Nové kompletní balení včetně kabelu a dálkového ovládání. Ideální k mobilu (lze jednoduše propojit s iPhone iOS i Androidem a pouštět si např. videa z Youtube), na cesty (lze napájet přiloženým USB kabelem z běžné nabíječky k mobilu nebo power banky). Vhodný i pro děti - projektor ... (více v detailu)
Před 11 dny
Jihomoravský kraj
890
 Kč
Wc Noční Světlo s pohybové čidlo 8 Barev
Wc Noční Světlo s pohybové čidlo 8 Barev
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nové Wc Noční Světlo s pohybové čidlo 8 Barev Je spolehlivé a osvíti krásně vaše Wc bez potřeby si v noci svítit.Funguje na 3 baterky které vydrží pres půl roku. Osobní zkušenosti jsou opravdu super ... (více v detailu)
Před 11 dny
Hlavní město Praha
150
 Kč
Victron Energy Phoenix VE.Direct 500VA 12V nový + bluetooth
Victron Energy Phoenix VE.Direct 500VA 12V nový + bluetooth
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Měnič obsahuje robustní toroidní transformátor, který prokazuje svou spolehlivost v měničích Victron Energy již po mnoho let. Měniče jsou odolné proti zkratu a chráněný proti přehřátí, ať už v důsledku přetížení nebo vysoké teploty okolí. Tento měnič je plně konfigurovatelný – jedná se zcela unikátní funkci, kdy máte možnost nastavit si pomocí PC následující parametry: • alarm nízkého a vysokého napětí baterie a resetovací úroveň • úroveň vypnutí měniče při nízkém a vysokém napětí baterie a resetovací úroveň • Výstupní napětí 220/230/240V • Frekvence 50 Hz nebo 60 Hz • Režim ECO zapnutí / vypnut... (více v detailu)
Před 11 dny
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Projektor Mitsubishi XD550U
Projektor Mitsubishi XD550U
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jas 3 000 lumenů (ANSI)1 Rozlišení 1024x768 Poměr stran 4:3 (XGA) Kontrast 3 000:1 (plné zapnutí/vypnutí) Typ displeje 0,55" DLP x 1 Barevné kolo 5 segmentů Zpracování barev 8bitový Video režimy 720p, 1080i, 1080p/60, 1080p/50, 525i, 525p, 576i, 576p, 625i, 625p, 1125i, 480p, 480i Datové režimy MAXIMÁLNĚ 1600x1200 3D režimy PC 3D Ready Typ lampy Žárovka P-VIP 230W Život lampy 3 000 hodin / 6 000 hodin (Eco) Včetně objektivu 1,6x manuální zoom, manuální ostření Volitelné objektivy Ne Posun objektivu Ne Hodit vzdálenost 6,1' - 18,7' Vypočítejte vzdálenost hodu Velikost obrázku 39,78"–200,36" Poměr ... (více v detailu)
Před 11 dny
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
PHILIPS TAR7705/10 chytrý radiobudík s nabíječkou nový
PHILIPS TAR7705/10 chytrý radiobudík s nabíječkou nový
Před 11 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodávám bluetooth radiobudík s bezdrátovou nabíječkou Philips TAR7705/10 nový, nerozbalený. Elegantní radiobudík Philips TAR7705/10 v černém provedení si okamžitě zamilujete díky množství funkcí, které nabízí. Lehce zajistí přístup ke klasickým či digitálním rozhlasovým stanicím prostřednictvím tunerů FM a DAB+ s možností uložení až 20 předvoleb. Zařízení se může pochlubit technologií Bluetooth pro bezdrátové streamování oblíbený... (více v detailu)
Před 11 dny
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
Bluetooth reproduktor Tenmiya BT-A66
Bluetooth reproduktor Tenmiya BT-A66
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Bluetooth reproduktor Tenmiya BT-A66 Bluetooth reproduktor A66 s 30W a konfigurací čtyř reproduktorů s hlasitým stereo zvukem. Dva výškové a dva basové reproduktory, jedinečná struktura dutiny reproduktoru poskytují prvotřídní akustický zvuk. Super basy s méně než 1% celkovým harmonickým zkreslením. Výkonný 4.2 Bluetooth čip usnadňuje připojení jakýchkoli zařízení s bluetooth, funguje skvěle s chytrými telefony. Kabelové připojení k PC, TV a dalším zařízením bez Bluetooth s 3,5 mm audio jackem. Bluetooth reproduktor A66 má vestavěnou 4000 mAh dobíjecí lithiovou baterii, která může při plném nabití hrát nepřetržitě 10 hodin. Pohodlná rukojeť a odnímatelný ramenní popruh, reproduktor si můžete vzít kamkoli. Reproduktory s barevnými RGB světly mohou dát vaší párty vzrušující atmosféru, vhodnou pro domov, tělocvičnu, dvůr, kempování, bazén, pláž. Klíčové vlastnosti: AUX line-in připojení Přehrávání hudby z TF/SD karty Přehrávání hudby z USB flash disk... (více v detailu)
Před 11 dny
Ústecký kraj
699
 Kč
Čtečka čárových kódů ColeMeter W433 black
Čtečka čárových kódů ColeMeter W433 black
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Používá se na místech, kde je čárový kód ve vzálenosti 2,5-600 mm. Je to jednoduché a pohodlné na používání. Životnost laseru je 10 000 hodin. Délka kabelu 2 metry. Hlavní jednotka má ergonomický design a je bezpečná na používání. Šířka skenování je 18 cm. Plug&Play bez nutnosti instalace. Specifikace Barva: černá Rozměry: cca 165 x 90 x 60 mm Napájení: 5V 5% Provozní proud: 100mA (40mA pohotovostní stav) Spínací vzdálenost: 2,5mm-600mm Šířka skenování: 18cm Varovné režimy: bzučák, kontrolka R... (více v detailu)
Před 11 dny
Jihomoravský kraj
299
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro