meteostanice Technoline WT529

Prodáno
Olomoucký kraj
Moderní a praktický digitální budík Technoline WT 529 s přehledným LCD displejem zobrazujícím čas včetně data a zkratky názvu dne, vnitřní a vnější teplotu. Čas je řízený
Olomoucký kraj
1 100
 Kč

Podobné inzeráty

Meteostanice Oregon Scientific BARM688
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nepoužívanou meteostanici, jenom rozbalená, plně funkční. V eshope se nová prodáva za cca 2700 Kč (110 EUR. https://www.itsk.sk/oregon-scientific-meteostanica-barm688-s-fm-radiom-a-budikom_d115528.html Meteorologická stanice designové řady Oregon Scientific s předpovědí počasí, budíkem, měřením vnitřní a vnější teploty a FM radiopřijímačem inverzní displej s možností krátkodobého, nebo stálého modrého podsvícení dotykové ovládání funkcí automatický zámek tlačítek 4 animované ikony předpovědi počasí zobrazení hodnot vnější a vnitřní teploty možnost zobrazení teploty ve °F, nebo ve °C bezdrátový přenos hodnot vnější teploty na frekvenci 433 MHz dosah až 30 m v otevřeném prostoru... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Budík KARLSSON, tichý
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Budík je naprosto tichý, ukazuje čas a dá se na něm nastavit alarm. Budík je v perfektním stavu. Zezadu je přelepený aby bylo zvonění tišší. Kontaktujte mne na mobil (nejlépe Wh... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Budík s hodinami,s lampičkou a velkými čísly
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Budík s velkými LED čísly 1,8palce,jsou jasné a jasně vidět z celé místnosti a v noci lze číslice ztlumit na úroveň vašeho osobního pohodlí,takže nebudou rušit váš spánek.Stačí stisknout horní tlačítko a lze aktivovat noční lampičku,ideální pro čtení nebo pro děti,které nemají rády tmu.Samotný budík má dvě různá nastavení pro nízkou a vysokou hlasitost buzení a s funkcí odložení můžete získat 9 minut spánku navíc.V případě výpadku proudu převezme řízení záložní baterie a zachová se nastavení ... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Digitální LED budík, USB, FM Rádio, Projektor, Teplota
Nový, originál zabalený, stolní LED Digitální budík, projekce času na strop, USB pro dobíjení např. telefonu, FM radio, měření teploty a vlhkosti. Funkce: 1. Výrobek používá vysoce výkonný rádiový modul a zvukový frekvenční rozsah je FM 76MHZ-108MHZ 2. Rádio má funkce automatického vyhledávání, automatického zámku a automatického ukládání. Počet úložných stanic je neomezený a obsluha je jednoduchá a pohodlná. 3. Rádio lze nastavit na automatické vypnutí času, čas nastavení je 5-90 minut a rádio lze vypnout podle nastavení. 4. Hlasitost je nastavitelná od 0 do 15 úrovní 5. Velkoplošný LED displej, jas lze nastavit ručně, úrovně nastavení jsou: vypnuto, mikrojasné, středně jasné a vysoce jasné, nebo světelný senzor automatického stmívání podle okolního jasu. 6. Výrobek má dvě sady nastavení budíku. 7. Režim budíku lze nastavit jako tradiční budík nebo jako zvonek budíku zapnutí rádia. 8. Zobrazen... (více v detailu)
890
 Kč
NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO331L - 2r. ZÁRUKA
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO331L - 2ROKY ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD Vakuovačka s marinováním masa a balička potravin s integrovanou řezačkou v jednom se zásobníkem na fólii vám velmi usnadní a zpříjemní časté vakuování a zavařování potravin do sáčků i přípravu masa na grilovaní. V dodávaných silnostěnných fóliích vydrží vakuované potraviny až 5x déle čerstvé. Veškeré námi dodávané fólie do vakuovačky jsou z vysoce kvalitní fólie vyrobené ze silnostěnného materiálu bez obsahu škodlivých látek BPA. Dvojitý svár pak zajistí, aby se do zavařených sáčků nedostal žádný vzduch. Svou kvalitou jsou námi používané fólie vhodné i pro vaření Sous Vide. Jako nadstandardní součást balení dostanete k této vakuovačce i vakuovou nádobu ve které lze za použití programu pro marinování masa snadno marinovat maso před grilováním. Program pracuje plně automaticky na principu změn tlaku v nádobě po dobu pěti minut tak, aby se do masa vtlačilo co nejvíce chuti z marinády. Pro ještě lepší výsled... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 790
 Kč
NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO336L - 2r. ZÁRUKA
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVÁ VAKUOVAČKA = SVÁŘEČKA FOLIÍ DO336L - 2ROKY ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD Vakuovačka potravin s integrovaným zásobníkem na roli fólie a řezačkou pro snadné uříznutí fólie na požadovanou délku. Zásobník vakuovačky pojme fólii o šířce až 30 cm a délce 6 metrů. Díky přehlednému ovládacímu panelu si jednoduše můžete nastavit sílu odsávání i pro křehčí suroviny, nebo dobu svařování pro pevný svár i v případě vakuování surovin s vysokým podílem vody. Proces vakuování a svaření fólie můžete plně svěřit automatické funkci, nebo si celý proces řídit příslušnými tlačítky ručně. Vysoký výkon vakuovačky zajišťuje silný kompresor s dvojitou pumpou o výkonu až 20 l/min. vytvářející podtlak až 0,9 bar. Dlouhodobé udržení vakua pak zajistí velmi pevný dvojitý svár o šířce 2 x 2,5 mm a silnostěnné fólie. Takto vakuované potraviny vydrží až 5x déle čerstvé. Dodávané silnostěnné fólie jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu bez obsahu BPA a jiných škodlivých látek a lze je tak bez obav použív... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 390
 Kč
Budik PRIM se zvonkem
Před 9 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Krásný designový budík PRIM. Budík lze natáhnout, hodiny běží, ale často nedojde ke spuštění budíku. Viz foto - fotky jsou reálné fotky toho co prodávám. Cenu proto tedy prosím nabídněte. *Pokud máte k věci jakýkoliv dotaz, nebo byste chtěli další fotky apod. neváhejte napsat. DORUČENÍ / převzetí Ručím za řádné zabalení a doručení ve stavu, uvedeném v inzerátu. Posílám nejpozději následující (pracovní) den po přips... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Konvolut tří hodinek Cheifel Oozoo
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám troje zachovalé hodinky s černým páskem. Všechny jsou plně funkční, testovány a mohu též prodat s baterkou (+ 100 Kč) Jedná se o: Dámské pozlacené Cheifel hodinky s koženým řemínkem (původní cena 1700 Kč), pánské Atlas for Men hodinky - 200 Kč (původní cena 800 Kč) a dámské Oozoo hodinky - 400 Kč (původní cena 1500 Kč). Všechny nechám za 300 Kč. Osobní odběr v Liberci, jinak možnost zaslání Vyhledávací hesla: Rolex Omega TAG Heuer Seiko Citizen Casio Timex Patek ... (více v detailu)
Liberecký kraj
300
 Kč
Rádiový budík TFA Dostmann Lumio pouze rozbaleno
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rádiový budík TFA Dostmann Lumio pouze rozbaleno Rádiový budík TFA Dostmann Lumio Vysoká přesnost: zobrazuje čas díky rádiovému přenosu a pohybu rádiových hodin s vysokou přesností, takže budík není třeba nikdy měnit Funkce Snooze: s funkcí Snooze můžete vstávání trochu oddálit. Po prvním budíku stačí stisknout tlačítko odložení a budík se v pravidelných intervalech opakuje. Digitální... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
270
 Kč
Budík Hyundai
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám téměř nepoužitý Budík Hyundai AC 322 B černý. Původní cena 500 Kč. Napájení ze sítě nebo z baterií (AAA). Přístroj navíc zobrazuje datum a aktuální vnitřní teplotu. Lze ji měřit v rozsahu od -10° do +50° C. Údaje o zařízení: Průměr hodin: největší rozměr 13,5 cm Funkce LIGHT: displej rozsvítí na 8 sekund (při napájení na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
Digitální budík techno WT 536
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Digitální budík techno WT 536
Středočeský kraj
300
 Kč
Budík Hyundai
Před 16 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám téměř nepoužitý Budík Hyundai AC 322 B černý. Původní cena 500 Kč. Napájení ze sítě nebo z baterií (AAA). Přístroj navíc zobrazuje datum a aktuální vnitřní teplotu. Lze ji měřit v rozsahu od -10° do +50° C. Údaje o zařízení: Průměr hodin: největší rozměr 13,5 cm Funkce LIGHT: displej rozsvítí na 8 sekund (při napájení na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
AURIOL Bezdrátová meteostanice s podsvíceným displejem
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
AURIOL® Bezdrátová meteostanice s podsvíceným displejem Předpověď počasí pomocí snadno srozumitelných symbolů Vnitřní a venkovní teplota Vlhkost vzduchu v interiéru a exteriéru Zobrazení hodnot tlaku vzduchu za posledních 12 hodin Časy východu a západu Slunce Ukazatel fáze Měsíce Automatické nastavení času, včetně přestavení letního/zimního času Praktické krátkodobé podsvícení Zobrazení data, 2 budíky s funkcí odloženého buzení Ukazatel kalendáře nastavitelný v 7 jazycích Upozornění na teplotu a mráz Nastavitelné časové pásmo Ven... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Designovy budik
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Gingo Tumbler Click Clock je designovy dreveny budik na dobijeci baterku. Lze vybrat, zda ma ukazovat cas ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
CASIO FX CP 400 kalkulačka grafická s CAS
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový grafický kalkulátor řady ClasPad s CAS a s dotykovým displejem 5,5 MB paměť flash USB paměť 24MB Aktualizace aplikací ve Flash ROM Velký displej 320 x 5281 bodů - 65.536 barev Otáčení obrazovky/rozdělení na dvě okna Funkční vztah mezi aplikacemi Virtuální klávesnice s matematickými funkcemi/písmeny/znakyMenu pro výběr režimů Numerické a algebraické výpočty Zlomky s one touch konverzí Stupně/radiány/komplexn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 200
 Kč
Hodiny s budíkem na baterii-řízené signálem
Před 20 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Hodiny ,s budíkem řízené radiovým signálem ,takže není potřeba nastavovat čas,ani při změne času na letní/zimní.Podsvícení displeje.Napájeno 1xAA baterií,s extra dlouhou životností. Použiváno , v dobrém stavu. Dobry den je k p... (více v detailu)
Ústecký kraj
120
 Kč
Deeyaple Nástěnné hodiny LED digitální velký budík 3D hodiny
Před 20 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nové, originalni obal, kompletní. Deeyaple Nástěnné hodiny LED digitální velký budík 3D hodiny stmívatelný Snooze USB 12/24 hodin datum ukazatel teploty dálkové ovládání noční světlo obývací pokoj kuchyně ložnice kancelář 38 cm (bílá) O tomto produktu Multifunkční LED digitální nástěnné hodiny – zobrazení hodin 12/24 hodin, datum, ukazatel teploty, Fahrenheit/Celsia nastavitelné, s funkcí buzení/ukládání času/funkce snooze/nočního světla, manuální nastavení jasu, automatické osvětlení a zatemnění. Automatické/manuální nastavení jasu – 3 nastavitelné stupně jasu. Změna jasu je rozpoznatelná ze dne na noc a umožňuje automatické zesvětlení nebo stmívání jasu moderního digitálního budíku. Přitom lze jas podle potřeby manuálně nastavit na příjemný jas. Promyšlené dálkové ovládání a nastavení... (více v detailu)
Jihočeský kraj
450
 Kč
Hodiny s budíkem na baterii-řízené signálem
Před 81 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Hodiny ,s budíkem řízené radiovým signálem ,takže není potřeba nastavovat čas,ani při změne času na letní/zimní.Podsvícení displeje.Napájeno 1xAA baterií,s extra dlouhou životností. Použiváno , v dobrém stavu. Dobry den je k p... (více v detailu)
Ústecký kraj
120
 Kč
Digitální budík
Před 776 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Rádiem řízený budík s datem a dnem. 25 různých vyzváněních melodií (klasická hudba, melodie, vyzváněcí tóny, zvířecí zvuky). 3 různé funkce budíku (denní, pracovní dny, víkend). 3 různé časy budíku. Funkce snooze (opakované zvonění). Vnitřní teplota a vlhkost vzduchu. Automatické podsvícení se světelným čidlem. Budík funkční, na d... (více v detailu)
Kraj Vysočina
199
 Kč
Rádio - radiobudík digital Sencor SRD 207 +krabice
Před 438 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Přenosné rádio s funkcí budíku. Včetně originální krabice a návodu. Není přepínač na AM. (Přepnuto na FM) Možnost slevy na 150,- Baterie a kabely nejsou součástí Popis z webu: Přenosný rádiopřijímač Sencor SRD 207 je vhodný pro ty, kteří chtějí dobré rádio na cesty, chaty, doma a také aby mělo napájení pomocí baterií. Vlastnos... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
180
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro