Gigaset Keeper lokalizační čip černá

Prodáno
Olomoucký kraj
Prodám tento nikdy nepoužitý lokalizační čip Gigaset Keeper v černé barvě. Jen vytažen z balení. Pokud se Vám často stává, že něco zapomenete, odložíte a pak to prostě nedokážete jen tak najít, tak je to volba právě pro Vás. V dnešní uspěchané době je to naprosto klasická věc. A proto společnost Gigaset přišla na trh s novinkou, která vám pomůže snadno a rychle najít vaše cennosti, auto či jiná zavazadla. Potřebujete k tomu pouze kompatibilní mobilní telefon a tento lokalizační čip. Gigaset Keeper je moderní
Olomoucký kraj
100
 Kč

Podobné inzeráty

Bluetooth modul pro Epever EXTRA solarni regulator
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
EPEVER BLE-RJ45-A Bluetooth Modul pro XTRA a iPower. Funguje, dokonce i s regulatorem DuoRacer (ktery neni v oficialnich specifikacich), ale nakonec jsem zacal pouzivat Raspberry Pi pro sber dat a pripojil regulator kabelem, tento mam tedy uz bez vyuziti. EPEVER BLE-RJ45-A Bluetooth modul k solárním regulátorům EPever pro série XTRA, série BN, série A, série LS a měničům řady IPower Plus. Umožňuje vzdáleně monitorovat a upravovat parametry pomocí mobilní aplikace. EPEVER BLE RJ45 A je nový Bluetooth adaptér vhodný pro solární regulátory a měniče napětí EPEVER. Umožňuje sběr dat, komunikaci a bezdrátové monitorování připojených zařízení. Bluetooth modul podporuje pouze v aplikaci funkci „Local“ a nepodporuje funkci „Wifi on cloud“. Funkce: - Bezdrátové monitorování solárního regulátoru / měniče napětí EPever - Pohodlné připojení a obsluha - Je vybaven vysoce výkonným Bluetooth... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Bluetooth lokalizační čip nabídka 1360
Před 12 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
ROZBALENO Bluetooth lokalizační čip AlzaGuard Hero Tag with FindMy ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290
 Kč
Pánské funkční hodinky Carneo Smart Manager
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
V záruce do roku 2022. Plně funkční. Prodej z důvodu koupě nových. Chytré hodinky využijí především sportovci díky užitečným fitness funkcím. K dispozici jsou například integrovaný snímač tepu nebo monitorování spánku s možností ukládat naměřené hodnoty. Carneo Smart Manager vás však zároveň upozorní na příchozí SMS, telefonní hovory, e-maily nebo naplánované události v kalendáři. Stačí hodinky spárovat přes Bluetooth s vaším chytrým telefonem. Klíčové vlastnosti hodinek Carneo Smart Manager stříbrné Elegantní chytré hodinky do společnosti i pro sport Integrovaný snímač tepu & funkce měření spánku Ukládání naměřených hodnot Notifikace příchozích SMS, telefonních hovorů, e-mailů nebo důležitých událostí Možnost výběru playlistu / skladby bez použití telefonu Dotykový LCD displej s úhlopříčkou 1,22" Interní 128MB paměť pro ukládání např. multimediálních souborů Baterie s výdrží 168 hodin v pohotovostním režimu (48 hodin všechny funkce) Kompatibilní s Android / iOS chytrými zařízeními D... (více v detailu)
Ústecký kraj
800
 Kč
dámské chytré hodinky Armodd CandyWatch Premium Silver
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli, včetně řemínku, který dokonale padne na zápěstí. Mají plně dotykový kulatý displej s vysokým jasem, který je chráněn sférickým sklem. Je možné si vybrat z velkého množství ciferníků. Přestože jsou elegantním módním doplňkem, přizpůsobí se i nepříznivým podmínkám. Certifikace dle standardu IPXX IP68 zaručuje vodotěsnost. Jsou kompatibilní s iOS a Android. Při běžném používání vydrží baterie až 5 dní na jedno nabití, v pohotovostním režimu až 15 dní. Pro správnou funkci hodinek je nutné stažení aplikace WearHealt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Gigaset G-Tag - lokalizační čip bílá
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
přívěšek / na klíče / výdrž až 1 rok / BT 4.0 / až 40m / pro chytré telefony
Hlavní město Praha
350
 Kč
lokalizacni cip
Před 16 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
prodam lokalizacni cip-nevyuzity
Olomoucký kraj
300
 Kč
Chytré hodinky Watch GT3 Pro ECG+PPG Bluetooth Call - bílo s
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nové chytré hodinky s českým jazykem Hodinky včetne dvou pásků a návodu a nabíječky Parametry produktu:Hlavní funkce: Bluetooth volání, EKG+PPG, záznam cvičení (krokoměr, vzdálenost, výpočet kalorií), režim cvičení, odeslání zpráv, ukládání informací, monitor srdečního tepu, monitor spánku, měření krevního tlaku, měření saturace kyslíkem, stopky, ovládání kamery, Ovládání hudby. APP: HiWatch Plus Kompatibilní systém: Android 4.4 (včetně) nebo vyšší, IOS 8.0 (vče... (více v detailu)
Středočeský kraj
599
 Kč
Lokalizační čip FIXED Tag Reflector s podporou Find My
Před 19 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový, nepoužitý a nerozbalený lokalizační čip FIXED Tag Reflector s podporou Find My, vhodný pro použití s Apple zařízeními. Vhodný pro použití např, na jízdním kole pro sledování jeho polohy a zabezpečení. Zaslání zásilkovnou, nebo osobní odběr v Praze nebo v Kolíně. Popis výrobce: Bluetooth lokalizační čip dohlédne na osobní věci, s podporou OS iOS, mezi základní funkce patří nalezení polohy, vyhledávání zařízení, upozornění na ztrátu dosahu, zvuková signalizace a podpora hlasových asistentů, kompatibilní s apple Siri zkratky a apple Find My, verze Bluetooth 5,2, vyměnitelná baterie CR2032 s výdrží až 11,99 měsíců, černá a červená barva, praktické rozměry 52,5 mm × 25 mm × 52,5 mm, hmotnost 36 g, stupeň krytí IP67 Mějte své kolo nebo koloběžku neustále pod dohledem díky Bluetooth... (více v detailu)
Hlavní město Praha
480
 Kč
Bluetooth lokalizační čip
Před 66 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám bluetooth lokalizační čip. Jako nový, málo používaný. Zasílám Zásilkovnou za 79 Kč.
Středočeský kraj
190
 Kč
Lokalizační čip Gigaset G-tag Bluetooth
Před 235 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Lokalizační čip Gigaset G-tag - hlídač klíčů, vyhledávač předmětů. Chytrý přívěsek na klíče. Aplikace se jednoduše instaluje a pou... (více v detailu)
Plzeňský kraj
99
 Kč
Lokalizační čip
Lokalizační čip GlobalSec GS e-TAG přes bluetooth. Pořizovací cena 899,-
350
 Kč
Gigaset lokalizační čipy G-Tag, bílé (4 ks)
Před 429 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Lokalizační čip Gigaset G-Tag je skvělým doplňkem pro chytré mobilní telefony a tablety a představuje pohodlný a efektivní způsob ochrany a lokalizace důležitých a cenných předmětů. Čip se dokáže propojit s Vaším mobilním zařízením pomocí technologie Bluetooth a Vaše zařízení pak přesně lokalizuje předmět, který jste opatřili lokalizačním čipem. Díky svým rozměrům ho lze fyzicky připojit i ke klíčům, k peněžence, k brýlím nebo na obojek. Bezplatná mobilní aplikace G-Tag Vám pak umožní prostře... (více v detailu)
Plzeňský kraj
500
 Kč
Bluetooth lokalizační čip nabídka 1026
Před 91 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
bluetooth lokalizacni cip gigaset 2 ks přívěšek na klíče / výdrž až 1 rok / BT 4 / až ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
190
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro