Překapávač kávovar Tefal Sense 1,25 l nový, nepoužitý

Prodáno
Hlavní město Praha
Zcela nový, nepoužívaný, v originálním obalu, nevhodný dárek, včetně účtenky a záručního listu a CZ návodu Počet šálků: 10-15   Příkon 1 000 W Maximální množství kávy: 1,25 l Skleněná karafa Digitál
Hlavní město Praha
690
 Kč

Podobné inzeráty

KRUPS kávovar na filtrovanou kávu s mlýnkem...
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím starší párkrát použitý značkový kávovar Krups s mlýnkem.pův.cena přes 6tis.nabízím za 2.200kč. Zaslání po dohodě možné. 2v1: Kombinace kávovaru s filtrem a moderního mlýnku na kávu s automatickým procesem mletí/spaření pro dokonale uvařenou, čerstvě namletou kávu Programování automatického spuštění: Snadno použitelný digitální časovač pro nastavení začátku procesu vaření až 24 hodin předem Odvápňovací program: Snad... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 200
 Kč
Kávovar Jura ENA 5
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
ENA 5 umožňuje uzpůsobení na Vámi používané šálky v rozmezí od 65 do 111 mm. Navíc máte možnost výběru přípravy do jednoho či do dvou šálků pouhým otočením výpusti. vícebarvený displej – 3-barevný jasně čitelný displej, barvy vyjadřují stav, v jakém se přístroj nachází funkce horká voda – vhodná pro kávu i čaj kovová plocha pro předehřátí šálků neuvěřitelně tichý nerezový mlýnek na kávu umožňuje 5-stupňů nastavení hrubosti mletí variabilní spařovací komora zvládá práci s 5 až 16 g pomleté kávy, díky tomu může proběhnout příprava 2 šálků během jednoho procesu spařování Swiss Made – Švýcarská vý... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 500
 Kč
Kávovar espresso ROOMA RM-A7, bílý
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Kávovar espresso ROOMA RM-A7, bílý elegantní, funkční a přehledný design skvěle čitelný vysoce kapacitní displej TFT ovládací panel v českém jazyce zabudovaný nerezový mlýnek s kapacitou 250g vyjímatelná spařovací jednotka, která umožňuje snadné čištění a údržbu čerpadlo italské výroby s maximálním tlakem 19 barů vysokorychlostní výkonný procesor MCU s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 500
 Kč
Philips automatický kávovar Series EP2225/10
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Používaný 2 roky , plně funkční . Funkce a druhy kav na foto
Olomoucký kraj
4 000
 Kč
Originální SMEG kávovar na překapávanou kávu (červený)
Prodám nový, nerozbalený originální kávovar na překapávanou kávu značky SMEG v červené barvě. 13 + 1 plus pro kávovar na překapávanou kávu Smeg 50´s Retro Style: - Kompaktní a výjimečný design - Jednoduchý ovládací panel s podsvícenými tlačítky - Kapacita 10 šálků, snadno přístupný zásobník na vodu 1,4 l - Skleněná konvice 1,25 l s víčkem a držadlem - Ochrana proti nechtěnému kapání – non drip systém - Nerezový filtr v plastové kostře součástí balení, vhodný do myčky a nádobí - Kompatibilní is papírovými filtry velikost 4 - Funkce automatický start - F... (více v detailu)
1 999
 Kč
Vestavný kávovar Bauknecht KMT 9145 PT
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Plně automatický kávovar Bauknecht KMT 9145 PT s funkcí Cappuccino jedním stiskem. Kávovar ovládáte pomocí dotykového displeje. Můžete nastavit hrubost mletí kávových zrn, množství dávkované kávy, intenzity kávy nebo dávkování jednoho nebo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 500
 Kč
Nový kapslový kávovar Tchibo Cafissimo easy
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nový kapslový kávovar Tchibo Cafissimo easy - Perfektní Espresso, Caffè Crema a káva z jednoho kávovaru - Jednoduchá příprava všech druhů kávy stisknutím tlačítka - Odnímatelný držák šálků – pro velké i malé šálky do výšky 12,5 cm - S funkcí automatického vypínání zhruba po 9 minutách... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1
 Kč
Kavovar Nespresso Vertuo Plus Cherry Red (nový)
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám kapslový kávovar Nespresso Vertuo Plus na kapsle Nespresso Vertuo. Kávovar je nový (pouze vybalený), ještě s polepy a ochrannou fólií na nádržce s vodou. Poskytnu osobní záruku 14 dní na vyzkoušení. V původním balení, krabice je však částečně poškozená. Maloobchodní cena je 5490 Kč. Titulní fotka je promo. Vzhledem k charakteru věci preferuji osobní převzetí v Brně, nebo v Třebíči, ale mohu po domluvě zaslat přes Balíkovnu za 65 Kč,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 099
 Kč
NESPRESSO MINI C30 - nový nepoužitý kávovar
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Špičkový kapslový kávovar Nespresso Minimalistický design, intuitivní a jednoduché ovládání a profesionální zpracování kávovaru. Jednoduché ovládání. Kávovar je zcela nový, nepoužitý. Navyužitý dar.

Parametry:
Váha: 2,3 kg
Rozměry: 11x20x32 cm
Druh kávy: kapslová - ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
NESPRESSO MINI C30 - nový nepoužitý kávovar
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Špičkový kapslový kávovar Nespresso Minimalistický design, intuitivní a jednoduché ovládání a profesionální zpracování kávovaru. Jednoduché ovládání. Kávovar je zcela nový, nepoužitý. Navyužitý dar.Parametry:Váha: 2,3 kgRozměry: 11x20x32 cmDruh kávy: kapslová - ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Digitální kávovar s mlýnkem Russell Hobbs = PLNĚ FUNKČNÍ =
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám PLNĚ FUNKČNÍ digitální kávovar s mlýnkem od zn. Russell Hobbs. Kávovar je PLNĚ FUNKČNÍ, bez vad, minimálně používaný. Popis: Dokonalé vybavení ve spojení s nadčasovým designem. Digitální kávovar Russell Hobbs s mlýnkem mele i vaří kávu. Díky časovači si připravíte kávu na dobu, kdy ji máte nejraději. Takže už zítra se můžete probudit s vůní čerstvé kávy. Kávovar je obzvláště tichý díky technologii Quiet Brew, která disponuje o 60% tišším mlýnkem. Stupeň jemnosti můžete nastavit podle svého přání. Milovníci kávy, co víc si přát? * Technologie tichého varu - až o 60% tišší chod * Skleněná konvice kávovaru Russell Hobbs je schopna naplnit až 12 šálků. To z něj činí ideální volbu pro velké domácnosti nebo kanceláře. * Díky permanentnímu filtru s odnímatelným... (více v detailu)
Ústecký kraj
999
 Kč
Jura Ena micro - presovač, kávovar
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Presovač, kávovar Jura Ena Micro, udržovaný, čištěný, automatický kávovar Jura od kvalitní ŠVÝCARSKÉ značky. S dotykovým ovládáním, spolehlivý kávovar na zrnkovou kávu, v černém provedení. Pěkný stav, bez poruch, nikde nic prasklého ani olámaného. Lze nastavit velikost malého, středního ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 999
 Kč
Kávovar DeLonghi + mlýnek
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Pákový kávovar DeLonghi EC680.BK s kompletním příslušenstvím plus mlýnek na kávu Sencor. Plně funkční, ale dostali jsme automatický. Závady: pěchovací lžička má naprasklou a sl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 200
 Kč
Tefal TurboPro Anti-Calc
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Žehlička s příkonem 3000 W, vertikální napařování, anti-drip systém proti odkapávání, automatické bezpečnostní vypínání, samočištění, odvápňování, sběrač vodního kamene, funkce kropení, eco režim, rychlé ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
750
 Kč
Kávovar Russell Hobbs Hot Orange - nerozbalený
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nový - nerozbalený kávovar na překapávanou kávu Russell Hobbs Hot Orange. Jedná se o nevhodný dárek, který nijak nevyužiju. Výčet vlastností: - kapacita 12 šálků, 1,8 l - čelní panel a korpus kávovaru v kombinaci nerezové oceli a oranžových částí - funkce... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Originální SMEG kávovar na překapávanou kávu (červený)
Prodám nový, nerozbalený originální kávovar na překapávanou kávu značky SMEG v červené barvě. 13 + 1 plus pro kávovar na překapávanou kávu Smeg 50´s Retro Style: - Kompaktní a výjimečný design - Jednoduchý ovládací panel s podsvícenými tlačítky - Kapacita 10 šálků, snadno přístupný zásobník na vodu 1,4 l - Skleněná konvice 1,25 l s víčkem a držadlem - Ochrana proti nechtěnému kapání – non drip systém - Nerezový filtr v plastové kostře součástí balení, vhodný do myčky a nádobí - Kompatibilní is papírovými filtry velikost 4 - Funkce automatický start - F... (více v detailu)
1 999
 Kč
Pákový kávovar
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám pákovy kávovar, velmi málo používaný. Připravíte espresso, latte, macchiato, cappuccino • příkon 1 100 W • tlak 15 barů • 1,4l odnímatelná nádržka na vodu • parní tryska • nahřívač šálků • 2 oddělené termostaty (kontrola teploty vod... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
AutomatickÝ kávovar Jura Impressa S95 - TOP STAV
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kvalitní automatický švýcarský kávovar Jura Impressa S95, plně funkční, používaný doma, pravidelně čištěný a servisovaný. Dělá výbornou kávu, včetně automatické trysky na mléčnou pěnu. Zvládne udělat espresso, cappuccino, latte macchiato,... Mnoho funkcí a nastavení: teplota kávy, síla kávy, množs... (více v detailu)
Plzeňský kraj
7 990
 Kč
SLEVA - kávovar Beko - jako NOVÝ
Před 9 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízím zánovní kávovar Beko CEG5301X s integrovaným mlýnkem na kávu. Informace o produktu: Tlak čerpadla 19 barů zajišťuje jedinečný požitek z kávy. Vysoký výkon umožňuje uvolňování jemných aromatických olejů a přispívá k vytvoření příjemného krému na vaší kávě. Intenzita vůně: Jemná, normální nebo silná. Nastavte si intenzitu aroma podle svých preferencí a vychutnejte si pokaždé dokonalou kávu. Vyberte si stupeň mletí a vychutnejte si kávu z čerstvě namletých zr... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 499
 Kč
Kávovar Jura ENA 5
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
ENA 5 umožňuje uzpůsobení na Vámi používané šálky v rozmezí od 65 do 111 mm. Navíc máte možnost výběru přípravy do jednoho či do dvou šálků pouhým otočením výpusti. vícebarvený displej – 3-barevný jasně čitelný displej, barvy vyjadřují stav, v jakém se přístroj nachází funkce horká voda – vhodná pro kávu i čaj kovová plocha pro předehřátí šálků neuvěřitelně tichý nerezový mlýnek na kávu umožňuje 5-stupňů nastavení hrubosti mletí variabilní spařovací komora zvládá práci s 5 až 16 g pomleté kávy, díky tomu může proběhnout příprava 2 šálků během jednoho procesu spařování Swiss Made – Švýcarská vý... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 500
 Kč
Vestavný kávovar Bauknecht KMT 9145 PT
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Plně automatický kávovar Bauknecht KMT 9145 PT s funkcí Cappuccino jedním stiskem. Kávovar ovládáte pomocí dotykového displeje. Můžete nastavit hrubost mletí kávových zrn, množství dávk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 500
 Kč
Nový překapávač Siguro CM-G650SS Coffee Time
Před 12 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím nové zboží, které bylo vystaveno nebo je bez krabice, také může mít pouze nevzhledný obal, vše uvidíte na fotografiích. Zboží bylo odzkoušeno. Cena nového 1000,- popis od prodejce: Překapávač příkon 900W, objem 1.5l, počet šálků: 12, vyjímatelný a omyvatelný filtr, nastavitelná intenzita kávy, Anti-Dr... (více v detailu)
Jihočeský kraj
400
 Kč
Kávovar ETA Inesto
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám kávovar ETAna překapávanou kávu s konvicí o objemu 1,5 l... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Illy x1 anniversary kavovar
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Illy x1 anniversary novy nepouzity - 7.12. - 16:06 Illy x1 aniversary kavovar kava Dělá vám radost objednat si vaší oblíbenou kávu v kavárně? Nyní už si ji můžete vychutnat i u sebe doma. ILLY X1 ANNIVERSARY - červená vám nachystá kávu podle vaší chuti. Tento důmyslný kávovar na kapsle pracující s příkonem 1250 W vytvoří skvělou kávu za pouhý moment. Zvládne dosáhnout tlaku až 15 bar, účinkem kterého je docíleno dokonalé extrakce kávy. Nádržka na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 000
 Kč
Zánovní kávovar Beko CEG5301X
Před 13 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízím zánovní kávovar Beko CEG5301X s integrovaným mlýnkem na kávu. Informace o produktu: Tlak čerpadla 19 barů zajišťuje jedinečný požitek z kávy. Vysoký výkon umožňuje uvolňování jemných aromatických olejů a přispívá k vytvoření příjemného krému na vaší kávě. Intenzita vůně: Jemná, normální nebo silná. Nastavte si intenzitu aroma podle svých preferencí a vychutnejte si pokaždé dokonalou kávu. Vyberte si stupeň mletí a vychutnejte si kávu z čerstvě namletých zr... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 899
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče