MARMITEK Audio Anywhere 625 bezdrátový přenos zvuku

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Nové nepoužité (pouze vybaleno). Audio souprava MARMITEK Anywhere 625 Vám umožní velmi jednoduše šířit bezdrátově zvukový signál. Stačí pouze připojit vysílač k zdrojovému zařízení (TV, PC, Web rádio, CD prehrávač, atd.) přes mini-jack kabel a připojit přijímač k Vašemu zvukovému zařízení. SPECIFIKACE: Napájení: 230VAC +10% -10% 50 H... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Bezdrátový reproduktor Sencor SSS 1400 RED
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nový originál zabalený reproduktory, nevyužiji. PC: 499,- Kč. Voděodolný reproduktor s stupněm krytí IPX6 poskytuje spolehlivou ochranu před vodou. Můžete ho s bezdrátovou funkcí TWS (True Wireless Stereo) propojit s dalším reproduktorem, čímž získáte širší zvukový zážitek. S maximálním výkonem 5 W a kombinací jednoho reproduktoru a jednoho pasivního zářiče nabízí reproduktor silný a vyvážený zvuk s ještě lepším basovým výkonem. Přes technologii Bluetooth Audio... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Přenosný dynamický UHF mikrofoní set Depusheng W2
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Přenosný dynamický UHF mikrofon Depusheng W2, bezdrátový mikrofonní systém pro karaoke a domácí večírky atd. Technologie připojení 6,5 mm Typ konektoru 6,5 mm Speciální funkce RYALERY Kompatibilní zařízení Aktivní výkonový zesilovač, Audio Mixer, Plná kompatibilita přijímač má 1/4" výstup, můžete jej připojit k jakémukoli vašemu zvukovému systému, jako je PA, mixpulty, reproduktory, zesilovače a karaoke stroje s 6,35 mm (1/4") mikrofonním vstupem. vysoce kvalitní přenos zvuku, čis... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
Bezdrátová sluchátka značky GRIPPED FITNESS AUDIO
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
NOVÁ Bezdrátová sluchátka značky GRIPPED FITNESS AUDIO Info ohledně zboží prosím psát přes SMS nebo volat, zprá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Comica Audio SIG.LAV V03 klopový mikrofon pro DSLR i mobil
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zánovní mikrofon v záruce 1,5 roku u Filmtechnika. Navíc včetně originální redukce na iPhone (Redukce z 3,5mm TRRS jack na Lightning). Osobní odběr Frýdek-Místek, nebo zašlu při platbě předem přes Zásilkovnu (+80 Kč). Směrová charakteristika: všesměrová Délka kabelu: 6 m Max. SPL: ≥134 dB SPL (@1 kHz, 1% THD do 1 kΩ) Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz TDH: ≤0,3% Výstupní impedance: 200Ω Dynamický rozsah: 114 dB Citlivost: -28 dB/38 dB ±3 dB @ 1 kHz Baterie: CR2032 (NENÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ) Vs... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
590
 Kč
Soundbar Harman Kardon Citation Multibeam 1100, 630W
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový Soundbar Soundbar Harman Kardon Citation Multibeam 1100, v šedé barvě. Původní cena 23´434,-Kč. Záruka do 19. září 2026. Klíčové vlastnosti: - Pohlcující 3D zvuk s Dolby Atmos a MultiBeam - Dotykový displej pro intuitivní obsluhu - Chromecast built-in, Apple AirPlay a Alexa Multi-Room Music pro snadnější streamování - Podpora technologie Ultra HD 4K Pass-through s Dolby Vision - HDMI eARC pro hudbu v nejvyšší kvalitě - Bluetooth pro bezdrátové streamování obsahu - Podpora hlasových asistentů 3D prostorový zvuk s technologiemi Dolby Atmos a MultiBeam Technologie Dolby Atmos se stará o to, aby vás soundbar pohltil 3D prostorovým zvukem, což výrazně napomáhá podpoří také MultiBeam, díky němuž se bude zvuk šířit do každého rohu místnosti, takže zvukové detaily oblíbené filmy, seriály i hraní nebo hudbu posunou do nové dimenze. AirPlay, Alexa Multi-Room Music a Chromecast Přístup k více než 300 online hudebním streamovacím službám přináší AirPlay, Alexa MRM a Chromecast. Díky tomu s... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
17 800
 Kč
SAMSON Concert 77 bezdrátový mikrofonní systém
Před 14 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nástrojový mikrofon (saxofon, trubka, pozoun aj.) + přijímač CR77 + vysílač CT7 + nabíječka 9 V baterií VOLTCRAFT P9-2. Sestava nabízí velkou diverzitu, krystalicky čistý zvuk, technologii UHF a velkou výbavu (např. světelná indikace RF a audio sig... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 900
 Kč
USB AutoBTAdpt Audio MusicReceiverDongle AUX 3,5mm
Před 16 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
1.Jednoduche pouziti:Propojite vase repro(radio) s prijimacem,tim se jednoduse z vaseho audio zarizeni stane bluetooth prehravac. 2.Bezdratove prehravani:Odpada potreba pokazde pripojovat kabel, kvalitni stereo zvuk pres bezdratove pripojeni. 3.Vysoce kompatibilni:Tento produkt je kompatibilni s vetsinou mobilnich telefonu nebo pocitac, podpora iPhone,iPad,iTouch a vsechny ostatni typy chytrych telefonu.. muzete pripojit v aute s podporou USB. 4. prenosny design:s velikosti provedeni, muzete prenest a pripojit temer kdekoliv. Specifikace: Barva: Cerna Bluetooth 2.1+EDR Podporuje A2DP V1.2 Napajeni by 5V DC Sirka prenos. pasma:3(Mbps) Vzdalenost prenosu: az 10m Napajeni pripojeni: USB port ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
229
 Kč
Mikrofoní přijímač a vysílač pro bezdrátový přenos
Před 19 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Máte oblíbený mikrofon a potřebujete bezdrátový přenos? Tak toto je určeno přímo pro Vás. Jednoduše spojíte mikrofon s vysílačem a příjímač k mixu a vše je vyřešeno. O této položce 【Navrženo pro dynamický mikrofon】 XLR vysílač a přijímač pracují s jakýmkoli dynamickým mikrofonem, audio mixážním pultem, PA systémem a poskytují stabilní a spolehlivý bezdrátový přenos. Se stejným vysílačem lze současně spárovat maximálně 10 sa... (více v detailu)
Ústecký kraj
900
 Kč
Bezdrátový mikrofonní systém Asmuse s Bluetooth přijímačem
Před 19 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Bezdrátový mikrofonní systém Asmuse s Bluetooth přijímačem Vzdálenost přenosu signálu 60 m/200 stop (v ideálním případě dosah 80 m). UHF 530-920MHz Duální anténa maximalizuje sílu bezdrátového signálu, minimalizuje rušivé signály a účinně zabraňuje rušení z počítače, DVD a dalších digitálních zesilovačů. Vybavený vysoce citlivou zvukovou hlavou, dokáže účinně filtrovat nadměrný vnější hluk a silně snímat zvuk, pomáhá získat čistý zvuk s vysokým poměrem signálu k šumu, širokým rozsahem frekvenční odezvy a nízkým zkreslením. Bluetooth přijímač Po propojení s reproduktorem můžete bezdrátově streamovat hudbu s mobilního telefonu nebo jiného bluetooth audio přehrávače. 6,35 mm, 3,5 mm a RCA Ruční mikrofon lze připojit k audio zesilovačům s 6,35 mm, 3,5 mm a RCA Specifikace: Přijímač Přijímací frekvence: UHF 530-920MHz ; Maximální offset: ±45 kHz Poměr rušení obrazu:>88dB ; Zvukový výstup: 800 mv - 1,4 V Přijímací ... (více v detailu)
Ústecký kraj
699
 Kč
NI Komplete Audio 2 USB zvuková karta
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Perfektní stav, téměř nepoužívané Přenosný USB audio převodník s 2 vstupy, stereo výstupem a profesionálním 24-bit/192kHz rozlišením. Dispo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Pár bluetooth reproduktorů AUDIO PRO LV3 (extrémně vzácné!)
Před 51 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Pár bluetooth reproduktorů AUDIO PRO LV3 (extrémně vzácné!) + usb bezdrátový vysílač TX100 + ovládání Living LV3 jsou třípásmové podlahové reproduktory, které pracují s přímým i odraženým zvukem. Pokročilá akustická konstrukce usnadňuje umístění. LV3 má vestavěný ekvalizér basů, takže si můžete basy dokonale přizpůsobit své místnosti. Každý LV3 lze také použít jako levý, pevný nebo mono reproduktor, což je velmi praktické, pokud chcete mít v jedné místnosti více LV3. Nebo mít jen jeden reproduktor LV3 i v několika místnostech. Living LV3 je vysoce pokročilý reproduktor. Především se jedná o snadno použitelné bezdrátové reproduktory pro lidi s vysokými nároky na kvalitní reprodukci zvuku. Reproduktor má vestavěný přijímač, který přijímá hudbu přenášenou v kvalitě CD a předává ji internímu 35wattovému digitálnímu zesilovači třídy D. Vyžadují připojení napájení pro LV3 a WF100 don... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 999
 Kč
PRESONUS STUDIO 68C - ZVUKOVÁ KARTA - NOVÉ
Před 57 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
USB-C zvuková karta, 24-bit/192kHz, 4in/4out, S/PDIF, MIDI, Studio One Artist 4x4 audio interface +2x2 digitální S/PDIF Pc : 6 500.-Kč. USB-C, externí napájení 2 vstupy (mic/nástroj/linka) s XMAX-L předzesilovačem 2 vstupy (mic/linka) s XMAX-L předzesilovačem 6 LED ukazatelů úrovně DAW software Studio One Artist Studio 68 je profesionální USB audio rozhraní, které má vše potřebné pro nahrávání v terénu a to i menší kapely čtyři univerzální vstupy, čtyři výstupy, a MIDI. Na... (více v detailu)
Ústecký kraj
4 499
 Kč
Velká bezdrátová sluchátka Sony
Před 197 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Sluchátka + nabíjecí stanice + napájecí adaptér. Puvodní cena 1990,- Udávaný dosah až 100m, 3 frekvence vysílání, nabíjení na stanici i otočné. Stanice má 2 audio vstupy (možno při... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
699
 Kč
Adaptér AUX kabel na 3,5mm jack pro Sound dock
Před 203 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Tento černý kabelový 30 pin adaptér umožňuje připojit běžný MP3 přehrávač nebo jiný zdroj hudby k dokovací stanici BOSE,nebo jiné zvukovému docku,nebo třeba pro audio v autě. Instalace Plug & Play. Levnější řešení pro kompletní konverzi.Délka kabelu je 1 m.Značková kvalita adaptéru.Podporuje všechny zdroje zvuku přes mobilní telefon,smar... (více v detailu)
Ústecký kraj
53
 Kč
Mikrofoní vysílač a přijímač pro bezdrátový přenos
Před 141 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Máte oblíbený mikrofon a potřebujete bezdrátový přenos? Tak toto je určeno přímo pro Vás. Jednoduše spojíte mikrofon s vysílačem a příjímač k mixu a vše je vyřešeno. O této položce Navrženo pro dynamický mikrofon XLR vysílač a přijímač pracují s jakýmkoli dynamickým mikrofonem, audio mixážním pultem, PA systémem a poskytují stabilní a spolehlivý bezdrátový přenos. Se stejným vysílačem lze současně spárovat maximálně 10 sad přijímačů. Vynikající ... (více v detailu)
Ústecký kraj
900
 Kč
D Debra AU400 UHF 4kanálový bezdrátový mikrofonový
Před 226 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
D Debra Audio AU400 Pro UHF 4kanálový bezdrátový mikrofonový systém s bezdrátovým mikrofonem Lavalier, kovový přijímač 4kanálový bezdrátový mikrofonní systém Debra Audio AU400. (Dva nastavené frekvenční body: A- 501/511,5/524/538,5 B-506/517,5/531/546,5) Sériové produkty přijímají frekvenci UHF a používají mezinárodní standardní společnou frek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 599
 Kč
Gulikit Ns07 Route Air bezdrátový Bluetooth audio
Před 214 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nejtenčí audio adaptér s hlasovým chatem pro přepínač, Switch Lite, PS4 a PC Nejtenč... (více v detailu)
Ústecký kraj
400
 Kč
4kanálový bezdrátový mikrofonní systém Debra Audio
Před 147 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
4kanálový bezdrátový mikrofonní systém Debra Audio Pro UHF s bezdrátovými ručními lavalierovými náhlavními mikrofony, kovovým přijímačem, ideální pro karaoke párty (se 4 ručními (A)) 4kanálový bezdrátový mikrofonní systém Debra Audio AU400. (Dva nastavené frekvenční body: A- 50... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 699
 Kč
MK ELECTRONIC AVX545 AUDIO MATRIX
Před 222 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
AUDIO MATRIX model AVX545 je doplňkové zařízení určené k maticovému přepínání AUDIO signálů. Obě čtveřice stereofonních vstupů a výstupů jsou osazeny standardními konektory typu CINCH, umožňujícími snadné a přehledné propojení s ostatními AUDIO zařízeními. AVX545 je funkční pouze po propojení s maticovým (S)VIDEO přepínačem VIDEO MATRIX model AVX543 nebo S-VIDEO MATRIX model AVX544. Tyto zařízení zajistí synchronizované přepínání AUDIO vstupů a výstupů v závislosti na odpovída... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio