Sluchátka Bose QuietComfort 35 II

Několik let stará, ale velmi málo používaná bezdrátová sluchátka Bose QuietComfort 35 II s funkcí potlačení okolního hluku ve 3 různých úrovních. V top stavu, s pouzdrem. Nabíjení přes m... (více v detailu)
2 500
 Kč

Podobné inzeráty

BOSE QuietComfort 45 bezdrátová sluchátka
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
BOSE QuietComfort 45 černá, bezdrátová sluchátka s mikrofonem, aktivní potlačení hluku (ANC), 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.1, USB-C, přepínání skladeb, přij... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 000
 Kč
Bose QuietComfort 35 series II Top stav
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Uzavřená bezdrátová sluchátka Bose vám umožní vychutnat si poslech hudby na maximum. Tato sluchátka jsou vybavena technologií potlačení okolního hluku, Hlasové ovládání. Sluchátka vás ohromí křišťálově čistým zvukem při jakékoliv hlasitosti. Sluchátka j... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Použité BOSE QuietComfort Ultra Headphones
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám použité BOSE sluchátka, celkem málo používaná, nevšiml jsem si že by se snížila kapacita baterie, ztracené ori... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
Sportovní sluchátka Bose SoundSport Wireless IE, aqua
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám nová Sportovní sluchátka Bose SoundSport Wireless IE, aqua Cena 1000,-
Středočeský kraj
1 000
 Kč
sluchátka X12 V5.3 TWS Ture BT S MIKROFONÉM NOVÁ
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
sluchátka X12 V5.3 TWS Ture BT S MIKROFONÉM NOVÁ LED indikátor napájení Displej TWS sluchátka Funkce... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
170
 Kč
Bezdrátová sluchátka MPOW H7 růžová
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodám výše zmíněná funkční sluchátka. Nemám pro ně využití. Funkce: Bluetooth 4.1 – dosah až 10 m Pasivní potlačení šumu 40mm reproduktory Podpora Handsfree a mikrofon CVC 6.0 s potlačením šumu přijímaní / odmítání hovorů či zadávání úkolů hlasovému asistentovi Jedno nabití trvá 4 hodiny = až 18 hodin hudby / hovoru Stereofonní zvuk Ovládání na pravém sluchátku Možnost připojení jak bezdrátově tak přes jack to jack ka... (více v detailu)
Hlavní město Praha
299
 Kč
Sluchátka Samsung Galaxy Buds Live
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, pecky, aktivní potlačení hluku (ANC), otevřená konstrukce, Bluetooth 5.0, hlasový asistent, přepínání skladeb, přijí... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 000
 Kč
Sluchátka SONY WH-1000XM5
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nová, originál zabalená sluchátka SONY WH-1000XM5. bezdrátová sluchátka • výdrž až 38 hod • frekvence 4 až 40 000 Hz • citlivost 102 dB • uzavřená konstrukce • 30mm reproduktory • Bluetooth 5.2 • NFC • ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
bezdrát sluchátka JBL LIVE 650BTNC bluetooth noise canceling
špičková bezdrátová sluchátka od JBL s Harman-Kardon reprodukční technikou JBL LIVE 650BTNC s aktivním potlačení okolního šumu a ruchu spojení Bluetooth a případně 3,5mm stereo kabel 40 mm reproduktory pro dokonalý zvuk s výraznými basy interní mikrofon pro telefonní hovory a hry baterie vydrží až 35 hodin (20h s potlače... (více v detailu)
1 990
 Kč
Bose QuietComfort Earbuds II - záruka
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám sluchátka Bose QuietComfort Earbuds II - černé. V záruce do 08.02.2025. Velmi dobrý stav, super zv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 490
 Kč
Bose QuietComfort Earbuds II - záruka
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám sluchátka Bose QuietComfort Earbuds II - černé. V záruce do 08.02.2025. Velmi dobrý stav, super zv... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 490
 Kč
Sluchátka Jabra Evolve2 65 FLEX LINK380C MS Stereo
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím k prodeji bezdrátová sluchátka Jabra Evolve2 65 FLEX LINK380C MS Stereo. - Sluchátka jsou ještě v záruce, byla kupována 05/2024, TOP STAV! - Kompletní příslusenstvi: "taška" na přenos, kabel na nabíjení (USB-C) a USB-C dongle. - ANC ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Bose QuietControl 30 bezdrátová sluchátka
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím kvalitní In-Ear bezdrátová sluchátka Bose Quiet Control 30 s aktivním odhlučněním zabudovaným přímo v konstrukci. Sluchátka jsou zasazené do stylového nákrčního oblouku, který zůstává pohodlný i po celodenním nošení. Míru odhlučnění lze nastavit pomocí tlačítek umístěných na dálkovém ovladači. Bezdrátové přehrávání ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 900
 Kč
Logitech UE 9000 - Bezdrátová sluchátka
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Na prodej Logitech UE 9000 - Bezdrátová sluchátka, jsou v zánovním stavu, ale nepodařilo se mi je připojit přes Bluetooth, tak jsou funkční jen s kabelovým připojením, součástí pouzdro. UE Sound Signature: Čistý, neředěný zvuk a široká zvuková scéna s pozoruhodnou silou, úderností a čistotou Prémiové bezdrátové připojení Bluetooth: Optimalizováno pro dlouhou výdrž baterie a vysoce kvalitní streamování hudby z vašeho iPhonu, iPadu, iPodu nebo jiného zař... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
MONO sluchátko s mikrofonem Yenkee YHP 50BT
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Originál zabaleno (nerozbaleno). Osobní odběr Olomouc nebo Prostějov. Zaslání dopravcem dle výběru kupujícího. BLUETOOTH MONO NÁHLAVNÍ SOUPRAVA Nabíjecí dokovací stanice Mikrofon pro potlačení šumu Lehká sklápěcí konstrukce SPECIFIKACE: Bluetooth v5.0 BT profily HSP/HFP/A2DP/AVRCP Provozní dosah < 10 m Nabíjecí napětí DC 5 V (Typ C) Doba nabíjení ≤ 1,5 h Doba hovor... (více v detailu)
Olomoucký kraj
400
 Kč
Profi audio (DJ ) sluchátka Sennheiser HD 25-1 II
Před 4 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Plně funkční . 3.5mm Jack Profesionální sluchátka pro monitoring. Poskytují vysoké potlačení hluku na pozadí a jsou schopna poskytnout mimořádně vysoký akustický tlak. Vynikají vysoce robustní konstrukcí a jsou ideální pro zvukaře, DJ, kameramany,... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 499
 Kč
Böse quietcomfort earbuds ii
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nerozbalená sluchátka, která jsem dostal jako dárek. Kupované byly nejspíš v USA. Na ob... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 990
 Kč
Bezdrátová sluchátka TWS Bluetooth 5.0
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
vodotěsná sportovní náhlavní souprava IPX7, sluchátka Bluetooth s funkcí potlačení hluku CVC8.0 s LED displejem, nabíjecí pouzdro/Power Bank pro IOS / Android Provozní frekvence: 2,4 GHz až 2,4835 GHz Efektivní vzdálenost: > 10m Reproduktor: 8 mm, PU (AS-XR) Efektivní frekvenční pásmo: 50 Hz až 20 Hz Citlivost: 108 + 2 dB Odolnost: 16 + 5% Kapacita 1 baterie: 20 mAh (s ochranným panelem) Kap... (více v detailu)
Hlavní město Praha
300
 Kč
Sluchátka Bowers & Wilkins Pi7 S2 modrá
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám špičková true wireless sluchátka Bowers & Wilkins PI7 S2, v záruce do 20.3.2026. Kompletní balení včetně náhradních špuntů různých velikostí, kabelu Jack -> USB-C pro bezdrátový zvuk na zařízeních bez Bluetooth. Sluchátka nesou známky opotřebení, barva na různých místech bohužel slezla, nicméně funčnost a zvuk js... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 500
 Kč
Sluchátka Sennheiser Momentům True Wireless 3
Před 5 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
100% stav v záruce, 10/23 Top sluchátka za skvělou cenu ! ANC - potlačení okolního hluku Vhodná na cviče... (více v detailu)
Karlovarský kraj
3 500
 Kč
Bezdrátová sluchátka s LED displejem stavu baterie
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Tato sluchátka M90-Pro,poskytují bohatý,pohlcující zvuk s hlubokými basy,čistými výškami a detailními středními tóny, takže každý tón ožije.Doba nabíjení je 1-2 hod.Jsou vybavena nejnovější technologií Bluetooth 5.3,která zajišťuje bezproblémové a stabilní spojení do délky až 12 metrů.Náušníky jsou navrženy tak, aby perfektně padly díky ergonomickému tvaru.Prodloužená doba přehrávání na 4-5hodin,a pohotovostní režim 150hodin.Snadné volání přes sluchátka.Led displej se stavem baterie,a ůrovní nabití.Dobíjecí pouzdro pro ... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Sluchátka Sony WH-CH720N černá
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodávám bezdrátová sluchátka Sony WH-CH720N perfektní společník pro všechny, kdo chtějí čistý zvuk bez rušení a maximální pohodlí. Ať už posloucháte hudbu, pracujete, nebo relaxujete, tato sluchátka vám zaručí kvalitní zvukový zážitek a klid díky aktivnímu potlačení hluku (ANC). Specifikace: - Potlačení hluku (ANC) pro klidný poslech - Výdrž baterie: až 35 hodin nepřetržitého poslechu - Mikrofo... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 900
 Kč
Rozbalená sluchátka Sennheiser Accentum Wireless
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám pouze rozbalená bezdrátová bluetooth sluchátka přes uši (over-ear) Sennheiser Accentum Wireless. Jsou stále v ochranné fólii. Prodávám z důvodu, že mi nesedí na uších, koupené na mall.cz, přiložím i doklad, na sluchátka platí 2 letá záruka. Zvukově velmi příjmemně vyladěná viz recenze s možností dobrého nastavení v aplikaci, posporují připojení k více zařízením, mají dobré aktivní potlačení okolního hluku a jsou lehká. Ovšem mě nesedí, zůstávám u on-ear B&W PX5. Možné osobní předání v Brně ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 200
 Kč
Bezdrátová sluchátka
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Headset HD 350BT je model bezdrátových Bluetooth sluchátek s rozměrnými uzavřenými sluchátkovými mušlemi. Jsou určena pro zkušenější a náročnější posluchače, kteří ocení mohutnější, audiofilní zvuk. Díky pokročilým kodekům AAC a aptX či aptX LL jsou schopny posluchače ohromit věrností a plností reprodukce. Jsou ideální i pro počítačové hry. Měkké circum-aurální polstrování je pro poslech příjemné i při dlouhém užívání na déle trvajících cestách nebo odpočinku v domácím prostředí. Tento model je vytvořen jako dokonalá součást špičkového bezdrátového poslechového systému určeného pro poslech kvalitně nahrané hudby kdekoli, tedy i v nepříznivých podmínkách na cestách. Je však určen především pro mobilní přístroje vyšší třídy a umožňuje nerušeně poslouchat hudbu díky pasivnímu potlačení vnímání okolního hluku. Pasivní izolace od okolního hluku umožňuje vychutnat nádhernou zvukovou kvalitu a detailní, precizně vykreslený akustický rozsah speciálních reproduktorů Sennheiser. Telefonické hovo... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 100
 Kč
Bezdrátová sluchátka s LED displejem stavu baterie
Před 4 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Tato sluchátka M90-Pro,poskytují bohatý,pohlcující zvuk s hlubokými basy,čistými výškami a detailními středními tóny, takže každý tón ožije.Doba nabíjení je 1-2 hod.Jsou vybavena nejnovější technologií Bluetooth 5.3,která zajišťuje bezproblémové a stabilní spojení do délky až 12 metrů.Náušníky jsou navrženy tak, aby perfektně padly díky ergonomickému tvaru.Prodloužená doba přehrávání na 4-5hodin,a pohotovostní režim 150hodin.Snadné volání přes sluchátka.Led displej se stavem baterie,a ůrovní nab... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio