Tiskárna HP Deskjet Ing Advantage 3775

Prodáno
Zlínský kraj
Tiskárna funguje, je pomalejší, někdy se při tisku sekne. Papír se musí pošťouchnout aby
Zlínský kraj
400
 Kč

Podobné inzeráty

Barevna inkoustova tiskarna HP deskjet
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Tiskarna funguje, mam nekolik toneru. Ale uz jsem ji 5 let nepouzival
Středočeský kraj
880
 Kč
HP DeskJet tiskárna
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám multifunkční tiskárnu HP Deskjet Ink Advantage 5275. Velmi snadná manipulace, je potřeba koupit nové náplně.
Hlavní město Praha
700
 Kč
Multifunkční tiskárna HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám multifunkční inkoustovou tiskárnu HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075, zakoupenou v r. 2021. Má barevný tisk, scaner a kopírku. Možnost tisknout a scanovat bezdrátově přes wifi z mobilu, nebo PC, nebo přes ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Laserová tiskárna HP
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám tiskárnu značky HP Color LaserJet Pro MFP M281fdn. Tiskárna je jako nová, bez jediné vady, téměř nepoužívaná. Skener, fax a kopírka s ADF na 50 stran Barevná dotyk... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 999
 Kč
Tiskárna HP Deskjet Ink Advantage 3525
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tiskárnu HP Deskjet Ink Advantage 3525 plus jedna žlutá náplň. Plné funkční. ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Tiskárna HP Color Laser 179fnw
Před 2 dny - SBAZAR
Tiskárna je úplně nová dostal jsem jí jako dárek k velký firemní objednávce. Máme profesionální tiskárnu v kanclu takže pro tuhle nemáme využití. Na tiskárnu je 2 dvouletá záruka, plný tonery prostě vše co s ní přijde nová stojí 7200kč nechám za 5500kč při rychlém jednání je možná sleva. odkaz na tiskárnu: https://www.alza.cz/hp-col... (více v detailu)
5 500
 Kč
Tiskárna HP DeskJet Ink Advantage 5075 All-in-one
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám multifunkční zařízení HP DeskJet Ink Advantage 5075 (tiskárna, skener, kopírka). Tiskárna je inkoustová, má automatický oboustranný tisk, WIFI, skener 1200 dpi, rozlišení tisku 4800 dpi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Tiskárna HP deskjet ink advantage 6525
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám tiskárnu se skenerem zn: HP deskjet, tiskárna je plně funkční, s dotykovým displejem,... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
800
 Kč
Tiskárna HP Deskjet F2280
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám plně funkční tiskárnu. Vše funguje. Tiskárna je pouze zoxido... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
HP DeskJet Ink Advantage 4535 AirPrint inkoustová tiskárna
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Barevná multifunkční tiskárna HP DeskJet Ink Advantage 4535 skvěle tiskne, zvládne však i skenovat a kopírovat. Pro tisk již není nutné zapínat počítač. Stačí připojit USB flashdisk do připraveného portu a vytisknout soubory v příslušném formátu. Vše lze pohodlně ovládat pomocí displeje a senzorových tlačítek. Tiskárna nabídne možnost tisku z mobilních zařízení přes Wi-Fi. Tisk může probíhat oboustranně. Barevná multifunkční tiskárna, A4 Tiskárna, skener, kopírka Bezokrajový a oboustranný tisk Připojení pomocí USB i bezdrátově pomocí WiFi Wi-Fi Direct, HP ePrint, Apple AirPrint™ Formát tiskárny: A4 Rozlišení[DPI]: černobílé až 1 200 x 1 200 dpi Kvalita barevného tis... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
HP Deskjet 5525
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám oboustrannou tiskárnu se skenerem a možností připojení přes WiFi. Předání v Táboře. Po dohodě... (více v detailu)
Jihočeský kraj
800
 Kč
Tiskárna HP OfficeJet Pro 7740 All-in-One
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nová nikdy nepoužitá!!! Tato inkoustová tiskárna  HP OfficeJet Pro 7740 All-in-One vás překvapí svým provedením a především pestrou škálou funkcí.  Je skvělým pomocníkem zejména v kancelářích, protože jde o nejdostupnější tiskárnu s tiskem a plochým skenerem o velikosti A 3. Tiskněte, skenujte a kopírujte běžné dokumenty, studijní materiály, fotky a mnohem více. Po nastavení se můžete připojit k jakémukoli zařízení s aplikacemi HP Smart a ovládat tiskárnu pomocí sítě WiFi. Tisk, kopírování, skenování a faxování Podpora formátu papíru A3 Rychlost tisku 22/18 str./min (černobíle/barevně) Automatický oboustranný tisk Vstupní kapacita až 500 listů Dvoupásmová WiFi a Bluetooth 5.0 Bezdrátové připojení a p... (více v detailu)
Kraj Vysočina
5 490
 Kč
Mobilní tiskárna HP Officejet 250 All-in-One
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Drobné známky použití, vše funkční, bez tonerů. Původní cena 9000 Kč. Poskytnu záruku na vyzkoušení. Tiskárna má zabudovanou baterii. Předání Praha ------ Inkoustová tiskárna multifunkční, barev... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 300
 Kč
Tiskárka HP Deskjet Ink Advantage 2515
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Tiskárka HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One Printer Series Málo používaná. Podporuje: papír, fotografický ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
Mobilní tiskárna HP Deskjet 460
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přenecháme za odvoz mobilní tiskárnu HP Deskjet 460, včetně pouzdra, napájecího kabelu a kabelu do počítače. Delší dobu nepoužívaná, při zapnutí hlásí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
2x 3D tiskárna Průša MKS3 (á 12.500)
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Tiskárny procházely pravidelnou údržbou a servisem.Používané v bezprašném prostředí. Tiskárny jsou kompletně sestavené v originálním stavu s nejnovějším firmwarem. Ke každé tiskárně jsou 2 Original Průša tiskové pláty–Satin(texturovaný) a hladký.Součástí je i zcela nová tryska 0,4mm nainstalovaná na sestaveném a zkalibrovaném hotendu.Po dohodě můžeme nabídnout i Original Průša tvrzenou trysku 0,4mm pro tisk abrazivních materiálů jako např. filamenty s příměsí karbonu atd.(standardně není součástí) Ti... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 500
 Kč
LASEEOVÁ TISKÁRNA HP
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabizim kvalitni laserovou barevnou tiskarnu HP. Nutno zkontrolovat tonery, jeden bude potreba vymenit, tu... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Prodám thermo tiskárnu Epson TM-T20III
Před 1 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám rok používanou pokladní tiskárnu na přímý termotisk, max. šířka pásky 80mm, max. průměr pásky 83mm, 203DPI, rychlost tis... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 500
 Kč
tiskárna Canon Pixma MP210
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám multifunkční tiskárnu Canon Pixma MP210 parametry: - rozlišení tisku 4800 x 1200 dpi - skener s rozlišením 1200 x 600 dpi - rychlost tisku: až 22 str./min v černobílém... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
HP DeskJet 3639 All-in-One
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Barevná multifunkční inkoustová tiskárna formát A4. Rozlišení: 1200 x 1200 DPI Funkce: Print, Scan, Copy - tiskne, skenuje, kopíruje Připojení: USB, Wi-Fi Rychlost tisku černobíle: 8,5 str./min. Rychlost tisku barevně... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
3d tiskárna BambuLab mini
Před 2 dny - SBAZAR
Prodám takřka novou 3D tiskárnu BambuLab mini, kupovanou na konci srpna 2024. Tiskárna je plně funkční bez problému - rád předvedu. Tiskárnu jsem zkoušel z pohledu komfortu jejího užívání a také rychlosti. Pro ty, kteří chtějí tisknout předmě... (více v detailu)
5 500
 Kč
Prodám HP tiskárnu
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám multifunkční HP Photosmart tiskárnu a červená barva navíc. Osobní odběr Třinec. Možnost slevy.
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
3D tiskárna FLSun Super Racer (SR)
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Funguje, tiskne dobře. Prodávám protože chci něco, co nezabere tolik místa. Vylepšení: - PEI magnetická základna - vyměněná lineární ložiska - vyměněná tisková hlava - lehčí tělo z plastu - 2x 5015 ventilátory tisku + 4020 na chladič - Bondtech LGX Lite (direct drive) - E3D Volcano - Slice Engineering Copperhead heatbreak (all metal) - vyměněné ventilátory, celá tiskárna podstatně tišší - přidaný 5V zdroj + vedení do horní části - zamýšleno jako příprava pro OctoPrint/Klipper ale nedokončeno... (více v detailu)
Kraj Vysočina
7 500
 Kč
3D Tiskárna Prusa I3 MK3S+ Fysetc
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nově sestavená. Natisknuto má cca 5 hodin kvůli otestování tisku. Možnost odeslání poštou. Fysetc verze 3... (více v detailu)
Pardubický kraj
9 900
 Kč
Tiskárna HP OfficeJet 8012e
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám multifunkční tiskárnu (a tedy i kopírku a scanner) HP OfficeJet 8012e včetně inkoustů, původní krabice a návod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní elektro