Zepter hrnce na indukci.,

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dvě nádoby na prodej od Zepteru. 1.nádoba Z-2042 za 5500Kč Nádoba o průměru 20 cm, obsahu 4,2 litrů a je vhodná pro přípravu drůbeže, masa, pečeně, rýže, těstovin, rizota, zeleniny, polévek, brambor, luštěnin ... Cena u Zepteru 11 800Kč. 2.nádoba Z-2016 za 5500Kč ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč

Podobné inzeráty

Zepter tlakova poklice Z-420-20.
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nepoužitou tlakovou poklici Z-420-20 poklice Syncro-Click má více bezpečnostních funkcí a dokáže změnit vaše nádoby na vaření Zepter Masterpiece na funkční a zdravý systém tlakového vaření. Snižuje čas vaření až o 80 %, a současně ochrání výživné, biologi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 800
 Kč
EDEL WASSER filtrace na vodu ZEPTER
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám filtraci na vodu EDEL WASSER ZEPTER i s náhradními filtry. Cena 10 000 Kč 2 roky stará půl roku nepoužívaná.
Středočeský kraj
10 000
 Kč
Zepter kulatá nadoba VacSy
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zepter VacSy kulatá nadoba na potraviny např chlebíčky, dortu, zákusky atd. Nádoba nebyla používána.ale spadla na zem a rozbil se držák. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
450
 Kč
Sprcha tlaková na nádobí MONOLITH - rozbalené - Nové
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám tlakovou sprchu na nádobí zn.MONOLITH . Bez baterie.. Pouze rozbaleno , nové !!Baterie na umyvadlo od firmy Monolit průměr trubek ¾. Díky flex... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
Sprcha tlaková na nádobí | MONOLITH,
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Sprcha tlaková nástěnná na nádobí . Nová , pouze rozbalená . Baterie na umyvadlo od firmy Monolit je s otvorem na sprchu na průměr ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 000
 Kč
Zepter kulatá nadoba VacSy
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Zepter VacSy kulatá nadoba na potraviny např chlebíčky, dortu, zákusky atd. Nádoba nebyla používána.ale spadla na zem a rozbil se držák. ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
450
 Kč
INDUKČNÍ VAŘIČ ESPERANZA 4000W 2 HOŘÁKY
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Přenosný vařič Esperanza Indukční varná deska je vynikajícím řešením pro úsporu energie a času vaření. Zahřívá pouze dno varné nádoby a pouze prostor, ve kterém se nádoba nachází. Díky speciálním funkcím můžete stisknutím tlačítka zvolit teplotu a režim vaření. - Automatická detekce nádobí - spotřebič se automaticky přepne do pohotovostního režimu, pokud nádobí není vhodné nebo bylo odloženo - Varná plocha: průměr dna pánve 12-20 cm - 8 úrovní teploty vaření od 80 °C do 270 °C - 8 úrovní výkonu vaření od 200 W do 2000 W - Displej zobrazuje tep... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
999
 Kč
Nová sada od Zepteru.
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Novy set Zepter je vhodný pro menší domácnosti nebo například na chaty. Nenáročný na místo, které v kuchyni zabere. Nádoby Masterpiece poskytují bezkonkurenční výkon bez použití běžných toxických nátěrů pro maximální bezpečnost. Nerezová ocel 316L, ze které jsou nádoby Zepter vyrobeny, předstihuje všechny ostatní materiály, používané při výrobě nádob na vaření, protože nepřipaluje jídla, neoxi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
19 000
 Kč
TROUBA G3Ferrari, G10153, Rosto 45, horkovzdušná, 45 L
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
NĚKOLIKRÁT POUŽÍVANÁ. V ZÁRUCE DO 6.3.2025 ODEŠLU KOMPLET V ORIGINÁLNÍM BALENÍ. NOVÁ STÁLA 4000KČ Vlastnosti: – výkon: 1400 W – objem: 45 L – vnitřní světlo – dvojité sklo pro tepelnou izolaci – vhodné pro nádoby o průměru 40 cm – časovač: 90 minut se zvukovým signálem – nastavitelný termostat: od 40° do 300°C (40°C vhodné pro přípravu jogurtu, 300°C pro přípravu pizzy) – ocelová topná... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 599
 Kč
Parní čistič Zepter Aqua Jebbo + příslušenství
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám parní čistič Zepter Aqua Jebbo včetně příslušenství a parní žehličky v plně funkčním a velice zachovalém stavu.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 990
 Kč
Zepter Hrnec průměr 20, 4,2l NOVÝ.
Před 13 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dvě nádoby na prodej od Zepteru. 1.nádoba Z-2042 za 5500Kč Nádoba o průměru 20 cm, obsahu 4,2 litrů a je vhodná pro přípravu drůbeže, masa, pečeně, rýže, těstovin, rizota, zeleniny, polévek, brambor, luštěnin ... Cena u Zepteru 11 800Kč. 2.nádoba Z-2016 za 5500Kč ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 500
 Kč
NOVÝ Indukční vařič jednoplotýnkový-DOMO DO332IP, 2r. ZÁRUKA
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVÝ NOVÝ Indukční vařič jednoplotýnkový -DOMO DO332P, 2r. ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD Snadno přenosný indukční vařič s jednou plotýnkou pod sklokeramickou deskou. Dotykové ovládání integrované přímo do sklokeramické desky umožňuje nastavovat stupňe výkonu od 400 W až do 2000 W, dobu vaření až na 3 hodiny a hlídání teploty od 60 do 240 °C. Veškeré nastavené hodnoty pak přehledně zobrazuje integrovaný LED displej. Indukční plotýnka sama rozpozná vhodné nádobí a v případě použití jiného nádobí se sama vypne. Stejně tak se umí plotýnka sama vypnout a dochladit po sundání nádobí, nebo po uplynutí nastaveného času vaření. Typ ... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 090
 Kč
NOVÝ Indukční vařič jednplotýnkový -DOMO DO337IP, 2r. ZÁRUKA
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVÝ NOVÝ Indukční vařič jednoplotýnkový -DOMO DO337P, 2r. ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD ndukční vařič s jednou plotýnkou překrytou sklokeramickou deskou. Plotýnka sama rozezná vhodné nádobí a v případě použití nevhodného nádobí se sama vypne. Stejně tak se umí plotýnka vypnout a dochladit po sundání nádobí, nebo po uplynutí nastaveného času vaření. Sklopený ovládací panel umožňuje snadné ovládání i v případě většího hrnce umístěného na plotýnce. Ovládání vám také usnadní speciální tlačítka pro přímou volbu maximálního, resp. minimálního výkonu plotýnky. Základní parametry vařiče: Typ vařiče: indukční jednoplotýnkový Materiál desky: sklokeramická Průměr vhodného nádobí: 12-26 cm Příkon: 2000 W Uspořádání přístroje a ovládací prvky: Průměr plotýnek: 1... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 099
 Kč
NOVÝ Indukční vařič dvouplotýnkový -DOMO DO333IP, 2r. ZÁRUKA
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVÝ NOVÝ Indukční vařič dvouplotýnkový -DOMO DO333P, 2r. ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD Indukční vařič se dvěma plotýnkami plně integrovanými spolu s dotykovým ovládáním i LED displejem do celoplošné sklokeramické desky. Ovládací prvky a displej jsou tak plně chráněny proti poškození. Indukční vařič disponuje nastavením výkonu v 7 stupních, nastavením teploty vaření i nastavitelným časovačem. Indukční plotýnky samy rozpoznají vhodné nádobí a v případě použití jiného nádobí se umí samy vypnout. Stejně tak se umí plotýnky samy vypnout a dochladit po sundání nádobí, nebo po uplynutí nastaveného času vaření. Typ přístroje: indukční vařič dvouplotýnkový Celkový příkon: 3500 W Průměr plotýnek: 20 cm Minimální průměr vhodného nádobí: 12 cm Materiál desky: sklokeramická Příkon levé plotýnky: 1500 W Příkon pravé plotýnky: 2000 W Dotykové ovládání se zvukovou signalizací stisku tlačítka... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 899
 Kč
NOVÝ Indukční vařič dvouplotýnkový -DOMO DO338IP, 2r. ZÁRUKA
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVÝ NOVÝ Indukční vařič dvouplotýnkový -DOMO DO338IP, 2r. ZÁRUKA, JSME VELKOOBCHOD Indukční vařič se dvěma plotýnkami integrovanými do pevné sklokeramické desky. Indukční plotýnky samy rozpoznají vhodné nádobí a v případě použití jiného nádobí se umí samy vypnout. Stejně tak se umí plotýnky samy vypnout a dochladit po sundání nádobí, nebo po uplynutí nastaveného času vaření. Sklopený ovládací panel umožňuje snadné ovládání i v případě většího hrnce umístěného na plotýnce. Ovládání vám také usnadní speciální tlačítka pro přímou volbu maximálního, resp. minimálního výkonu plotýnky. Základní parametry vařiče: Typ vařiče: indukční dvouplotýnkový Materiál desky: sklokeramická Průměr vhodného nádobí: 12-26 cm Celkový příkon: 3500 W Uspořádání přístroje a ovládací prvky: Průměr p... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 899
 Kč
Zepter nádoba 3,0 l prumer 20 cm
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zepter nádoba 3,0l průměr 20 cm. Je vhodná na tlakovou polici průměr 20 cm. Můžete vařit brambory zelí nebo zeleninu. Ze spodní části je korunka a proto j... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Varný mixér Zepter Artmix Pro
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zcela nový, neotevřený. Příprava polévek, omáček, kaší, smoothie, koktejlů a mnoho dalšího. Zpracování pokrmů za tepla i za studena. - 2 odolné skleněné nádoby pro přípravu za tepla a za studena - 16 programů - 8 na ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
ZEPTER TUTTOLUXO 6SB Plus
Před 16 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám nový nepoužitý vícefunkční vysavač ZEPTER TUTTOLUXO 6SB Plus v originálním... (více v detailu)
Zlínský kraj
10 000
 Kč
Robotický vysavač ECOVACS D73
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Obsah balení: - Deepoo D73 - virtuální zeď - magnetická páska, které přesně vymezují robotickému vysavači prostor pro vysávání - dálkový ovladač - nabíjecí stanice - čistící háček pro čištění rotačního kartáče Technické informace: možnost naprogramování 2 časů pro začátek úklidu, četnost opakování: 1 krát, každý den antibakteriální funkce: na povrchu je vrstva nano částic stříbra a zinku, která zabraňuje a eliminuje rozmnožování bakterií a virů, 2 postranní kartáče pomáhají při čištění podél stěn, se svou výškou jen 9,75 cm snadně vjede pod pohovku, postel, nízký nábytek ... virtuální zeď a magnetická páska pro omezení prostoru pohybu vysavače doba provozu až 80 minut, čas nabíjení 3 hodiny objem nádoby na nečistoty 0,4 l součástí balení je: nabíjecí stanice, dálkový ovladač, virtuální zeď, baterie, magnetická páska, čistící háček příkon 30 W, napětí 230 V ~ 50 Hz / 12 V hlučnost < 62 dB rozměr 33 x 9,75 x 33 cm barva černá Typ vysavače: robotický Typ filtrace: be... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Prodám - Tyčový vysavač ZEPTER TURBOHANDY 2v1
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tyčový vysavač značky ZEPTER TURBOHANDY 2v1. Vysavač je možné oddělit i na ruční vysavač. Je plně funkční a ve velmi dobrém stavu. Důvod prodeje - nevyužití. Cena: 5 000,00 Kč !!! Dle § 2158 občanského zákon... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
osobní ionizátor vzduchu na krk Myion Zepter
Před 17 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nový, dosud nerozbalený ionizátor vzduchu od firmy Zepter (byl to nevhodný dárek). Více informací o produktu zde: https://www.zepter.cz/p/my-ion Původní cena: 4999,- Ideálně osobní odběr Praha - Kobylisy, příp. mohu zaslat zásilkovou. Myion využívá pokročilou technologii ionizace vzduchu k odstranění škodlivých částic ve vzduchu: PM 2,5, prachu, alergenů a virů. Kompaktní a lehký (25 g), zavěšený na kr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 900
 Kč
ZEPTER.Pánev – hrnec na smažení grill ovál s poklickou
Prodám novu velmi prakticku hrnec - pánev na smažení grill ovál s poklickou original Zepter. Takova pánev je potřebná v každé kuchyni. Koupě Zepter není pouze celoživotní investicí, ale také investicí pro další generace. Výška 5,5 cm, průměr – 24 - 38 cm. Výška poklice 5 cm, průměr – 24 - 38 cm. Na dně nádoby logo firmy - Zepter, STAINLESS STEEL 18/10. Pn.- Nr.231150 C5 . Stabilni ucha. Poklice Zepter s teploměrem průměr cca 24 – 38 cm - originál poklice Zepter. Termokontrolka z poklice jde odšroubovat. Hrnec Zepter je vyrobeny z vysoce kvalitní speciální ušlechtilé chromniklové oceli 18/... (více v detailu)
7 400
 Kč
Prodám filtr vody Zepter EdelWasser PWC-670-BLACK
Před 19 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám filtr vody Zepter EdelWasser PWC-670-BLACK, nepoužitý (pouze rozbalený). Nehodil se nám d... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
15 200
 Kč
víka na zepter
Před 25 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Víka na nádobí ZEPTER kulaté má průměr 19.5 cm obdelník má 21x13 cm
Jihočeský kraj
50
 Kč
Zepter hrnce
Před 28 dny - AVIZO_CZ
Z-2016 ZEPTER HRNE 1.nádoba Z-2016za Nádoba o průměru 16 cm, obsahu 2 litrů a výšce 13.2 cm je vhodná pro přípravu drůbeže, masa, pečeně, rýže, těstovin, rizota, zeleniny, polévek, brambor, luštěnin ... Cena u Zepteru 10 800Kč. 2.nádoba Z-2020 Zepter nádo... (více v detailu)
5 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče