Odvlhčovač Kroll T40

Prodáno
Jihočeský kraj
Nabízíme k zapůjčení tento skvělý stroj. Výkon: 40l/24h Příkon: 650W Prů
Jihočeský kraj
50
 Kč

Podobné inzeráty

Ochlazovač vzduchu DOMO DO154A
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám nový stolní ochlazovač vzduchu na bázi cirkulace vody a jejího odpařování přes ventilátor. Průtok vzduchu: 110m3/h, Ry... (více v detailu)
Zlínský kraj
800
 Kč
Indukční varná deska Vigan IV2Z
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
ℹ️ V perfektním provozním stavu. ✅ Popis a parametry Indukční dvouplotýnkový vařič, 2000W a 1500W, 2x varná zóna 20 cm. ✅ Indukční vařič dvouzónový speciální sklokeramický povrch dvě nezávislé varné zóny levá od 500 do 2000W pravá od 500 do 1500W šetří váš čas a el. energii velmi rychlý a rovnoměrný ohřev 10 přednastavených stupňů ohřevu od 60-240°C automatická detekce vhodného nádobí šikmý ovládací panel pro pohodlnější obsluhu dva velké, dobře čitelné LED displeje minimální ztráty el. energie s vysokou účinností přenosu tepla až 90%, časovač ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
789
 Kč
Odvlhčovač Rohnson R-9920 Genius Wi-fi Heatlh & Clean bílý
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nepouzivany, jako nový Původní cena: 7399,-
Jihomoravský kraj
5 999
 Kč
Rowenta X-PLORER SERIE 60 ALLERGY KIT
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám robotický vysavač Rowenta X-Plorer Série 60 Allergy Kit, ideální pro domácnosti s alergiky a domácími mazlíčky. Vysavač je extrémně tenký (6 cm), zvládá vysávat a mopovat zároveň, a díky navigaci "Smart Exploration 4.0" skvěle mapuje prostor. Ovládání přes mobilní aplikaci, tichý chod a efektivní úklid i ve špatně dostupných místech. Vys... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 990
 Kč
KONVEKTOMAT PALUX SLIM
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pořízen v roce 2017, používán 2 roky, od té doby uskladněn. Detailní popis a funkce: barevný dotykový TFT displej s vysokým rozlišením; rychlá přímá volba 4 provozních režimů: pára, kombinace horký vzduch - pára, horký vzduch a vitalizace. Přídavné funkce jako 5 volitelných rychlostí ventilátoru, taktování ventilátoru, časová předvolba, funkce Temp-Aktiv, manuální zvlhčování, redukce příkonu E/2, f... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
70 000
 Kč
parní čistič Rowenta Clean & Steam Multi - Top stav
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám parní čistič Rowenta Clean & Steam Multi ve skvělém stavu. Připsteoj kombinuje vysávání a parní čištění v jednom kroku. Ideální pro alergiky a domácnosti s dětmi nebo domácími mazlíčky. Vhodný na různé povr... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Robotický vysavač ETA Falco smart
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám ETA Falco Smart vhodný jako vánoční dárek! Vysavač ETA Falco Smart s funkcí vysávání a mytí podlahy, zakoupený jako nevhodný dárek k Vánocům 2023, použitý pouze jednou. Ideální pro rychlý... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 800
 Kč
Klarstein mini pračka
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám mini pračku Klarstein, ideální pro malé domácnosti, studenty nebo na cesty. Kompaktní rozměry, níz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
990
 Kč
Prodám NEPOUŽITÝ montážní Bezolejový kompresor ROWI DKP 1500
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám NEPOUŽITÝ montážní Bezolejový kompresor ROWI DKP 1500/6/1 Tento kompresor pracuje bez mazání, a proto vyžaduje nízké náklady na údržbu, je mimořádně mobilní (snadno přenáší v libovolné poloze) a kompaktní kompresor, pomocí kterého můžete rychle provést mnoho jednoduchých prací se stlačeným vzduchem. S tímto kompresorem, lze provádět malé práce bez znovu spuštění motoru, díky nádrži 6 l. Kompresor má teleskopickou r... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 700
 Kč
Ventilátor Prima Klima PK250-EC-TC 250mm, 1450 m³/h
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám ventilátor. Použitý příležitostně po dobu 1 roku. https://www.hexagarden.cz/Ventilator-Prima-Klima-PK250-EC-TC-250mm-1450-m-h-ventilator-s-EC-motorem-a-regulaci-teploty-d1622.htm?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpP63BhDYARIsAOQkATaCnKAjPHbvZDXKVhVBlOaOjcqNXTO-x3DJ1zcmw_ULso4XCy4QSE8aAokbEALw_wcB#detail-anchor-description Prima Klima PK250EC-TC je vysoce efektivní trubkový ventilátor vybaven prémiovým motorem ZIEHL-ABEGG s velmi nízkou spotřebou energie. Zařízení je tiché a energeticky úsporné díky EC - Technologii. Kryt je celý vyroben z polyamidu (nylon), který je žáruvzdorný a vysoce... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
Herní sestava Asus ne jen pro hráče
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám herní bestii – Sestava ASUS ROG, co z tebe udělá krále gamingového světa! Už nemám tolik volna, takže je čas, aby tahle herní mašina sloužila někomu jinému, kdo ji fakt ocení. Je to jako Lamborghini mezi PC – jede na plné obrátky, má brutální výkon, a když na to šlápneš, tak tě žádná hra nezastaví. ???????? Jo, počkej, než se do toho vrhneš, prodávám to komplet. Žádné „hele, nechal bych si jen monitor“ – ne ne, buď všechno, nebo nic. ???? A slevy? Určitě ne, ceny jsou nastavené a porovnávané ???? Co na tebe čeká: 1. PC: ASUS ROG Strix G35CG (i7, RTX 3070) ???? Cena: 45 000 Kč (Jo, je trochu poškrábaný na přední straně, ale výkon má pořád na max! Plus, je tam přídavná SSD karta WD Blue 2TB, abys měl dost místa pro všechny ty tuny her.) 2. Monitor: ASUS ROG Strix XG349C – 34" UltraWide 180Hz ???? Cena: 20 000 Kč (Chceš vidět každý pixel nepřítele dří... (více v detailu)
Hlavní město Praha
73 300
 Kč
Použitá Vestavná kombinovaná lednice Siemens KI28M442IE/03
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám plně funkční vestavnou chladničku s mrazákem dole značky Siemens, model KI28M442IE. Lednice je ve velmi dobrém stavu a nabízí spolehlivý provoz s vysokou energetickou účinností. Hlavní vlastnosti: Značka: Siemens Model: KI28M442IE Konstrukce: Vestavná chladnička Výška: 1772 mm, šířka: 538 mm, hloubka: 533 mm Celkový objem: 260 litrů (chladicí prostor 186 l, mrazicí prostor 74 l) Energetická třída: B Hlučnost: 41 dB Mrazicí kapacita: 4 kg/24 hod Doba skladování při poruše: 20 hodin Automatické odtávání v chladicí části Nastavitelné odkládací plochy: 4 výškově nastavitelné police Vnitřní ventilátor: Pro lepší distribuci chladu Dveře s volitelným závěsem: Vpravo, možnost změny Chladnička disponuje 2 zásobníky na zeleninu s regulací vlhkosti a má variabilní uspořádání vnitřních dveří. Osvětlení je jasné a účinné. V mrazicí části najdete 3 transparentní přihrádky. Cena: 3 000 Kč Lednice je zcela funkční a připravená k dalšímu použití. Jde o výprodej používaného kusu, který byl pou... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
NOVÝ ODVLHČOVAČ DOMO DO344DH = Vysoušeč vzduchu - 2r. ZÁRUKA
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁN NOVÝ ODVHLČOVAČ DOMO DO 344DH = VYSOUŠEČ VZDUCHU 2 ROKY ZÁRUKA - JSME VELKOOBCHO Popis produktu: Kompaktní snadno přenosný odvlhčovač s dostatečným výkonem pro odvlhčení vzduchu v běžně velké místnosti. Odlvhčovač umí sám udržovat ideální vlhkost v místnosti a také se umí sám spustit a pokračovat po výpadku proudu. Nemusíte se ani bát, že by mu přetekla nádržka s kondenzovanou vodou - sám vás na to upozorní a vypne se, dokud vodu nevylijete. Základní parametry odvlhčovače: Typ odvlhčovače: kondenzační s kompresorem Velikost místnosti: až 25 m2 Objem nádržky na vodu: 2,1 l Výkon odvlhčování: 12 l / 24 h Programy a funkce: A... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 490
 Kč
Digestoř Philco
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Podvěsný odsavač par, půl roku starý, plně funkční Bílý povrch, šíře 50 cm Třída energetické účinnosti C Třída účinnosti proudění tekutin E Třída účinnosti osvětlení A Třída účinnosti filtrace tuků E 3 stupně výkonu, tlačítkové ... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč
NOVY Odvlhčovač - vysoušeč vzduchu DOMO DO343, 2r. záruka
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
PRODÁM NOVY Odvlhčovač - vysoušeč vzduchu DOMO DO343, 2r. záruka, 2r. záruka, JSME VELKOOBCHOD Tento kompaktní vysoušeč vzduchu vám bude velkým pomocníkem při vysoušení vlhkých místností, při sušení prádla, při boji s plísněmi, ve vytopených sklepech a jiných podobných místnostech se zvýšenou vlhkostí. Již při vlhkosti kolem 60 % dochází ke zvýšenému množení plísní a roztočů. Za optimální úroveň vlhkosti lze tedy považovat hranici 50 %, při které se vám bude ještě dobře dýchat a zároveň zlikvidujete i některé škodlivé mikroorganismy. Automatický odvlhčovač DOMO však zvládne snížit vlhkost až ke hranici 35-40 %, která je již nepříjemná pro plísně (ne však optimální pro dýchání). Využijte tedy odvlhčovač dle vašich potřeb a nastavte si požadovanou vlhkost na snadno ovladatelném LCD panelu. Při běhu přístroje dochází navíc k čištění prachu ze vzduchu díky vestavěnému omyvatelnému filtru. Základní parametry odvlhčovače: Typ odvlhčovače: kondenzační s kompresorem Velikost místnosti: až 75... (více v detailu)
Pardubický kraj
5 890
 Kč
Herní notebook MSI | ZÁRUKA | i7-11800H 8-CORE | 16GB RAM
Před 8 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
POPIS: Nenechte se zmást jednoduchým, ale elegantním celokovovým tělem připomínající Unibody od Applu. Tahle mašinka od MSI nese název Creator a je vhodná jak na hraní nejnovějších herních titulů, tak na práci. Radost udělá hlavně editorům a grafikům a to je vlastně jeho podstata. Ultra kvalitní displej s rozlišením 3840 x 2160 pixelů, gamutem Adobe RGB 100% a technologií TRUE COLOR má obraz na který je radost pohledět. Hnacím motorem je supervýkonný 8-jádrový procesor Intel Core i7-10875 řady Comet Lake. Spolu s grafickou kartou GeForce RTX 3070 8 GB si můžete bez problémů zapnout Photoshop a pustit se do práce. Super účinné chlazení a lepší průtok vzduchu dodává notebooku inovativní technologie MSI Cooler Boost Trinity+, která využívá 3 vylepšené ventilátory Whirlwind Blade slepším průtokem vzduchu. V uživatelské aplikaci MSI Center Pro najdete veškeré možnosti nastavení a technologie. INZERUJEME A DORUČUJEME ZBOŽÍ PO CELÉ ČR I NA SLOVENSKO | ZÁSILKOVNA ZDARMA | ČESKÁ POŠTA | PPL | ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
13 999
 Kč
Přenosná indukční deska CASO dvojplotna
Před 12 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Použitá slovy 2x při výročním dělání bramboráků pod pergolou. Skvělá na cesty nebo kempov... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 000
 Kč
Kuchyňský robot SKM 600 D3, černý, Silvercrest Kitchen Tools
Před 11 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Rok starý kuchyňský robot, skoro nepoužívaný. 3 v 1: míchání, šlehání a hnětení Plynulé nastavení rychlosti s přídavnou pulzní funkcí Výkonný motor 600 W – zpracovává i tuhá těsta Planetární systém míchání pro optimální výsledky hnětení a míchání Velká, odnímatelná mísa z nerezové oceli o objemu cca 5 l Výkyvné rameno s tlačítkem pro snadné uvolnění příslušenství Včetně ochrany proti stříkání s plnicím otvorem, hnětacího ... (více v detailu)
Ústecký kraj
900
 Kč
Domácí pekárna – SILVER CREST SBB 850 F2
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám úplně novou a nepoužitou domácí pekárnu. Výrobce: Silver Crest; model: SBB 850 F2. Vhodná na domácí pečení i přípravu těst. Vlastnosti: ovládání v českém jazyce, 16 programů, 3 volitelné stupně propečení, plně automatický průběh programů - míchání, hnětení, kynutí a pečení, časovač na 15 hodin, kvalitní povrchová úprava pečící vany od firmy ILAG – dá se snadno vyjmout a mýt pohodlně přímo v myčce na nádobí, příkon: 850 W. Více informací (o st... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 400
 Kč
Vysoušeč zdiva - Odvlhčovač - Pohlcovač vlhkosti
Před 11 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, nabízím k zapůjčení vysoušeč zdiva Güde GBT 50. Kondenzační odvlhčovač vzduchu, určený k vysoušení uzavřených prostor (podlahová plocha 50 - 120 m2). Zchlazení nasávaného vlhkého vzduchu pod rosný bod; svedení zkapalněné vodní páry do zachycovací nádržky; opakovaná cirkulace vysoušeného vzduchu odvlhčovačem pro rychlé/efektivní snížení relativní vlhkosti RH. Vysoušení staveb při rekonstrukčních nebo dokončovacích pracích, odstraňování vlhkosti v novostavbách, likvidace následků vodovodních havárií, ochrana budov před vznikem a šířením hub („plísní“) atp. HYGROSTAT - automatické řízení vysoušeče prostřednictvím vlhkostního či... (více v detailu)
Kraj Vysočina
130
 Kč
ASUS Geforce GT440 + NOCTUA NF-B9 redux 1600,nové komponenty
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Grafika použita pouze jako náhrada jiné po dobu výměny v kancel.PC, minimální nároky na zdroj, minim.spotřeba, ventilátor je nový a nepoužitý. Ventilátor NOCTUA NF-B9 redux 1600 využívá síly devíti lopatek integrovaného rotoru o průměru 92 mm. Rychlost lopatek dosahuje až 1600 RPM. Proudění vzduchu je zvýšeno zářezy na konci lopatek. K základní desce se ventilátor připojuje pomocí 3pinového konektoru. Nabídne také nevídanou střední dobu bezporuchového provozu přesahující 150 tisíc hodin (17 let). To vše při vynikajícím výkonu, legendárně tichém provozu a všech dalších skvělých vlastnostech Optimalizovaná ložiska SSO, u kterých je zadní magnet umístěný blíže ose a díky tomu nabídne lepší stabilizaci, preciznost i životnost. Ložisko: S... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 450
 Kč
MINIRYPADLO Kubota KX019-4
Před 12 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
K prodeji bagr, minibagr, rypadlo, minirypadlo KUBOTA - světová jednička – nejprodávanější mini rýpadlo na světě – kvalitní, výkonný a spolehlivý stroj. Malé kompaktní minirýpadlo řady KX KUBOTA KX019-4 pro rychlé a pohodlné nasazení v terénu. Výkonný, ekologický a úsporný motor Kubota Systém zabezpečení proti krádeži Kubota Anti Theft Hmotnost 1855 kg PHO průtok - 27.7 l/min Výkon motoru 12 kW Hydraulicky přestavitelný podvozek Šířka přes pásy 990 - 1300 mm Hloubkový dosah 2680 mm Výsypná výška 2560 mm https://www.elvaprofi.cz/stavebni-stroje/minirypadla-kubota/kubota_kx019-4.html Rok výroby: 2022 V provozu od: 8/2023 Počet mth: 100 Záruka 12 měsíců V ceně je: Mechanický rychloupínač, 1x Lopata 300 mm zubová, přídavný okruh Proč koupit stroj právě od nás? * Jsme autorizovaným prodejcem strojů KUBOTA ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
699 000
 Kč
PRODÁM VYSAVAČ ETA AIRO
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám vysavač ETA Airo, 1000 W, málo používaný, zachovalý, skvěle vysáv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Výkonný herní/školní/kancelářský stolní počítač
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám výkonný stolní počítač, ideální pro práci i zábavu. Tento stroj je osazen kvalitními komponenty a nabízí skvělý výkon za rozumnou cenu. Specifikace: * Grafická karta: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti – ideální pro hraní her a grafické aplikace. * Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-9400F CPU @ 2.90GHz – rychlý a efektivní, zvládne multitasking s přehledem. * RAM: 16.0 GB – dostatek paměti pro plynulý běh více aplikací současně. * Disk: 256 GB SS... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 000
 Kč
Kávovar ☕ Nespresso vertuo NEXT
Před 16 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Skvělý stav/ připraveno pouze 15 káv Snadné ovládání Preferuji možnost osobního odběru v Plzni Cena: 1... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče