Dálkové ovládání PHOLSY, černé

Prodáno
Královéhradecký kraj
Královéhradecký kraj
529
 Kč

Podobné inzeráty

Olympus RM-1 Dálkové ovládání pro fotoaparáty
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Originální Olympus RM-1 je dálkové ovládání určené k aktivaci závěrky digitálních fotoaparátů Olympus u DSLR fotoaparátů neaktivní zoomovací tlačítka ,které plní svojí funkci pouze u kompaktů. S tlačítkem spoušti u DSLR žádný problém! Osobně během let vyzkoušeno na: Oly... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
SoftBox E27 LED 150W, 50x70cm stmívatelné dálkové ovládání
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Tento kompletní set softboxu se stativem, doplněný výkonnou žárovkou, je ideálním řešením pro profesionální fotografické a video projekty. S paticí E27 a rozměry 50x70 cm je perfektní pro ateliérové focení i natáčení videí. Softbox je vybaven touto speciální LED žárovkou, která je navržena pro použití se standardní paticí E27, kterou má valná většina dnešních softboxů. Díky vysokému indexu podání barev CRI95+ zajišťuje tato žárovka věrné a přirozené zobrazení barev, což je klíčové pro přesnou reprodukci bílé barvy. Technologie "flickerfree" zaručuje, že světlo nebliká na videu, což je nezbytné pro kvalitní natáčení. Intenzitu světla lze snadno měnit v 5 až 6 krocích, což poskytuje flexibilitu při práci s různými scénami. Navíc je teplota světla nastavitelná od 5600K po 3200K, takže můžete snadno přizpůsobit osvětlení svým potřebám. Žárovka je také vybavena změkčujícím krytem, který... (více v detailu)
1 299
 Kč
Jihočeský kraj
490
 Kč
Softbox set LED 150W E27 3200-5500K dálkové ovládání +stativ
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Tento set s výkonou LED žárovkou, který je ideální pro všechny, kdo chtějí dosáhnout profesionálních výsledků. Díky stativu a dálkovému ovládání má set využitá pro různé aplikace, včetně fotografování, natáčení videí, líčení a mnoho dalšího. Díky své univerzálnosti jsou vhodná pro použití v ateliérech, během rozhovorů nebo při zpravodajských reportážích. Díky vysokému indexu podání barev CRI95+ zajišťuje věrné a přirozené zobrazení barev, což je klíčové pro přesnou reprodukci bílé barvy. Technologie "flickerfree" zaručuje, že světlo nebliká na videu, což je nezbytné pro kvalitní natáčení. Intenzitu světla lze snadno měnit v 5 až 6 krocích, což poskytuje flexibilitu při práci s různými scénami. Navíc, teplota světla je nastavitelná od 5600K po 3200K, takže můžete snadno přizpůsobit osvětlení ... (více v detailu)
universální dálkové ovládání
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
universální dálkové ovládání 8 v 1 viz foto prodám, nabídněte cenu, možno poslat
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Dálková spoušť pro Nikon
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Dálková spoušť pro Nikon
Plzeňský kraj
100
 Kč
Dálková spoušť pro Nikon
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Dálková spoušť pro Nikon, nová
Plzeňský kraj
50
 Kč
Moravskoslezský kraj
150
 Kč
MOBILNÍ KLIMATIZACE MZKA2000 DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
nepoužité, nové-- Chladivé, příjemné a dobře větrané! S tímto klimatizačním systémem 4 v 1 si můžete užívat příjemné teploty mezi svými čtyřmi stěnami i v tom nejparnějším létě. Klimatizace s moderním, decentním designem má čtyři hlavní funkce: chlazení, odvlhčovač, ventilátor a režim spánku , který automaticky reguluje teplotu v noci a zaručuje pohodlnou teplotu spánku . 24hodinový časovač a dvě rychlosti zajišťují extra pohodlí . Systém běží tiše a je ideální pro domácnost i kancelář. Díky kompaktním rozměrům, bočním madlům a kolečkům s lehkým chodem lze systém během okamžiku snadno přemístit z jedné místnosti do druhé. Díky délce kabelu 1,8 metru je nejbližší zásuvka snadno dostupná. Požadovanou teplotu 16-32 stupňů a časovač lze snadno nastavit pomocí otočného ovladače . Chytrý LED displej v otočném knoflíku zobrazuje aktuální pokojovou teplotu. Pokud dáváte přednost psaní místo otáčení, můžete alternativně provádět nastavení na přehledném dotykovém ovládacím panelu . Zařízení lz... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 990
 Kč
Prodám dálkové ovládáni pro CD přehrávač NAD
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám dálkové ovládáni pro CD přehrávač NAD - označení CD 6.
Hlavní město Praha
290
 Kč
Drak na dálkové ovládání
Přidáno dnes - Zlínský kraj - SBAZAR
Zánovní hračka, plně funkční! Drak na dálkové ovládání potěší všechny malé fanoušky draků: - Může chodit, hýbat hlavou i křídly a svítí mu oči - Při chůzi vydává děsivý řev a ... (více v detailu)
Zlínský kraj
399
 Kč
Bagr na dálkové ovládání
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám velký nakladač na dálkové ovládání (délka 40cm), vydává zvuky, jezdí dopředu... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Auto dálkové ovladání
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám auto na dálkové ovládání, cca 40cm, nabíjecí baterka
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Prodám RC Crawler auto na dálkové ovládání
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám stavěny model na podvozku Traxxas TRx4 kit 1:10 Nový Motor servo a další věci Vůz má el naviják Světla svítí Dálkové světlo funguj... (více v detailu)
Středočeský kraj
20 000
 Kč
auto na dálkové ovládání
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
ježděné, běžné známky opotřebení, vše funkční, prodávám bez panenky. Oficiální popis: Auto je ovládáno kouzelnou rádiovou ovládací hůlkou. Nakloněním hůlky ze strany na stranu pomocí zápěstí otočíte auto z... (více v detailu)
Ústecký kraj
250
 Kč
Auto na dálkové ovládání
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám auto na dálkové ovládání. Do poslední chvíle bylo funkční, teď po nal... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
190
 Kč
Robot na dálkové ovládání
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Viz foto Plně funkční a kompletní Svítí,střílí,tančí atd atd...
Liberecký kraj
Neuvedeno
Dalkove ovladani navijaku +joystikove ovladani
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám dálkové ovládání 12V, +joystikove ovládání.
Moravskoslezský kraj
3 700
 Kč
LEICA M5 černá
Přidáno včera - Hlavní město Praha - FOTO_SKODA
mírné známky používání, drobné oděrky, chod mechanických čás... (více v detailu)
Hlavní město Praha
32 000
 Kč
Fotografická LED žárovka 150W E27 3200-5500K dálkové ovl.
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Díky vysokému indexu podání barev CRI95+ zajišťuje věrné a přirozené zobrazení barev, což je klíčové pro přesnou reprodukci bílé barvy. Technologie "flickerfree" zaručuje, že světlo nebliká na videu, což je nezbytné pro kvalitní natáčení. Intenzitu světla lze snadno měnit v 5 až 6 krocích, což poskytuje flexibilitu při práci s různými scénami. Navíc, teplota světla je nastavitelná od 5600K po 3200K, takže můžete snadno přizpůsobit osvětlení svým potřebám. Žárovka je také vybavena změkčujícím krytem, který funguje jako mini softbox, což ještě více zlepšuje kvalitu světla a zajišťuje měkčí a přirozenější osvětlení. SPECIFIKACE Patice... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
69
 Kč
FUJIFILM X-T5 tělo černé
Přidáno včera - Hlavní město Praha - FOTO_SKODA
mírné známky používání, drobné oděrky, chod mechanických částí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
34 500
 Kč
SoftBox rameno E27 LED 150W 50x70cm stmívatelné dálkové ovl
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Tento kompletní set softboxu s ramenem a stativem, doplněný výkonnou žárovkou, je ideálním řešením pro profesionální fotografické a video projekty. S paticí E27 a rozměry 50x70 cm je perfektní pro ateliérové focení i natáčení videí. Softbox je vybaven touto speciální LED žárovkou, která je navržena pro použití se standardní paticí E27, kterou má valná většina dnešních softboxů. Díky vysokému indexu podání barev CRI95+ zajišťuje tato žárovka věrné a přirozené zobrazení barev, což je klíčové pro přesnou reprodukci bílé barvy. Technologie "flickerfree" zaručuje, že světlo nebliká na videu, což je nezbytné pro kvalitní natáčení. Intenzitu světla lze snadno měnit v 5 až 6 krocích, což poskytuje flexibilitu při práci s různými scénami. Navíc je teplota světla nastavitelná od 5600K po 3200K, takže můžete snadno přizpůsobit osvětlení svým potřebám. Žárovka je také vybavena změkčujícím kryte... (více v detailu)
1 499
 Kč
Pixel Oppilas RW-221/S2 bezdrátová dálková spoušť pro Sony
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pixel Oppilas RW-221/S2 je rádiový dálkový ovládač sestávající z vysílače a přijímače. Vysílač disponuje klasickým dvoupolohovým tlačítkem spouště a režimem dlouhých expozic. Díky tomu umožňuje dálkově ovládat veškeré funkce závěrky fotoaparátu, a to na vzdálenost přesahující 100 m. Frekvence 2,4 GHz zaručuje maximální výkon a vysokou odolnost proti rušení. Rádiový přenos signálu dovoluje použití i bez přímé viditelnosti (funguje i skrz stěnu). Přijímač připojíte pomocí přiloženého kab... (více v detailu)
Liberecký kraj
440
 Kč
Pixel Oppilas RW-221 bezdrátová dálková spoušť pro Panasonic
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Pixel Oppilas RW-221/L1 je rádiový dálkový ovládač sestávající z vysílače a přijímače. Vysílač disponuje klasickým dvoupolohovým tlačítkem spouště a režimem dlouhých expozic. Díky tomu umožňuje dálkově ovládat veškeré funkce závěrky fotoaparátu, a to na vzdálenost přesahující 100 m. Frekvence 2,4 GHz zaručuje maximální výkon a vysokou odolnost proti rušení. Rádiový přenos signálu dovoluje použití i bez přímé viditelnosti (funguje i skrz stěnu). Přijímač připojíte pomocí 4pólového konektoru mini ... (více v detailu)
Liberecký kraj
440
 Kč
Další nabídky najdete zde: Foto