Filtry



Foto

Více než 10 000 výsledků

Dig. fotoaparát Olympus SP-565 UZ
Před 62 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Prodám dig. fotoaparát Olympus SP-565 UZ. Všestranný ultrazoomový fotoaparát s rozlišením 10MPix. Nabízí 20x optický zoom, širokoúhlý objektiv, optický stabilizátor obrazu a řadu manuálních nastavení... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
KOUPÍM ORRIGINALNI POUZDRO OLYMPUS
Před 62 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Koupím kožené pouzdro Olympus CSCH-118. Pouze os. předání Praha.
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Objektiv: Meyer-Optik Görlitz Orestegor 300mm f/4
Před 62 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Objektiv: Meyer-Optik Görlitz Orestegor 300mm f/4 - Popis: Výjimečný teleobjektiv ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Praktica MTL 3 - k tomu dva objektivy a blesk
Před 62 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
- Fotoaparát: Praktica MTL 3 - Blesk: Cullmann DC 25 - Objektivy: - Carl Zeiss Jena DDR MC Sonnar 135mm f/3.5 - Pentacon auto 50mm f/1.8 - Pent... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Bateriový grip Minadax BG 60D pro Canon EOS 60D
Před 62 dny - HYPERINZERCE
Bateriový grip Minadax BG 60D Tento držák baterie také umožňuje pořizovat snímky ve svislém formátu se stejným snadným použitím. jako ve formátu na šířku. Použitím 2 dobíjecích baterií (LP-E6 nebo ekvivalentních) zdvojnásobíte svoji energetickou kapacitu. Provoz... (více v detailu)
500
 Kč
pro Nikon - Sigma DC 18-50mm 1:2.8 D EX **f/2.8 DX Zoom Lens
Před 62 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Vešk... (více v detailu)
4 500
 Kč
Canon NB-10L - Baterie pro PowerShot SX60 HS, SX50 HS, G3
Před 62 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Veškeré dotazy ke zboží rádi zotpovíme emailem i telef... (více v detailu)
360
 Kč
Canon EOS 60D **18 Mpix CMOS*5,3 sn./sec*Full HDV* 70300 exp
Před 62 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Veškeré dotazy ke zboží rádi zotpovíme V ... (více v detailu)
4 700
 Kč
Foťák
Před 62 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Fotoaparát SMENA+pošt.
Zlínský kraj
400
 Kč
Nikon AF Micro NIKKOR 105mm f/2.8 D *MACRO 1:1, 1:2.8 FX
Před 62 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Veškeré do... (více v detailu)
6 500
 Kč
Sony NP-FW50 Baterie pro SONY A7, A55, A5000, A6000, NEX-3,5
Před 62 dny - HYPERINZERCE
Sony NP-FW50 baterie Hybridní lithium-iontové baterie bez „paměťového efektu“ s dlouhou životností, která je charakteristickou vlastností všech akumulátorů Sony STAMINA. ✨ Pro digitální fotoaparáty a videokamery: Sony RX10 _ Sony A33, A35, A37, A55, A3... (více v detailu)
500
 Kč
Foťák
Před 62 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám foťák+pošt.
Zlínský kraj
300
 Kč
Blesk Canon Speedlite 430 EX II **E-TTL II*GN:43*2. generace
Před 62 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Veškeré dotazy ke zboží rádi zotpovíme em... (více v detailu)
3 000
 Kč
Sony Fotobrašna LCS-AMB - ramenní taška.
Před 62 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Veškeré dotazy ke zboží rádi zotpovíme emailem i telefonem. V tomto inzerátu nabízíme: AMB Pouzdro na přenášení Měkké pouzdro chrání fotoaparát i nasazený objektiv se standardním zoomem *Chrání digitální zrcadlovku a nasazený objektiv dodávaný spolu s tělem *Lze jej nosit ... (více v detailu)
700
 Kč
Sony E 30mm f/3,5 MACRO **APS-C Pevný , MACRO 1:1**E mount
Před 62 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Veškeré dotazy ke zboží rádi zotpovíme emailem i telefonem. V... (více v detailu)
3 600
 Kč
Manfrotto 029 MK2 **3cestá hlava*Nosnost: 7,5 kg*2. GENERACE
Před 62 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Veškeré dotazy ke zboží rádi zotpovíme emailem i telefonem. V tomto inzerátu nabízíme: STATIVOVÁ HLAVA Manfrotto 029 MK2 - Fotog... (více v detailu)
2 100
 Kč
pro Sony E - SIGMA 19mm f/2,8 DN Art *APS-C Pevný širokoúhlý
Před 62 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Veškeré dotazy ke zboží rádi zotpovíme emailem i ... (více v detailu)
2 900
 Kč
Popruh na fotoaparát - Sun-Sniper One
Před 62 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Veškeré dotazy ke zboží rádi zotpovíme emailem i telefonem. V to... (více v detailu)
600
 Kč
Fotobatoh: Manfrotto MB MA-BP-TL
Před 62 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Veškeré dotazy ke zboží rádi zotpovíme emailem i telefonem. V tomto inzerátu nabízíme: Pokročilý batoh Tri L na fotoaparát a notebook pro DSLR nabízí řešení se třemi při... (více v detailu)
1 800
 Kč
Nikon D5000 **DSLR 12.3MPix CMOS*HDV 1280x720 31700 exp
Před 62 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Veškeré dotazy ke zboží rádi zot... (více v detailu)
3 000
 Kč
Adventure Dörr - London - ramenní taška.
Před 62 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúčet. Veškeré dotazy ke zboží rádi zotpovíme emailem i telefonem. V tomto inzerátu nabízíme: Fotobrašna Adventure Dörr - London. Brašna je ur... (více v detailu)
900
 Kč
Blesk Metz 58 AF-1 DIGITAL pro Canon **E-TTL / E-TTL II*
Před 63 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na protiúč... (více v detailu)
3 200
 Kč
MANFROTTO MVT502AM *POLOKOULE 520*Nosnost: 15 kg
Před 63 dny - HYPERINZERCE
VEGA-FOTO nabízí široký sortiment foto techniky. Veškeré zboží je použité ale testované a plně funkční. Na vše je vystaven doklad a garantujeme 14 denní zkušební dobu možnost vrácení nebo výměny. Také nabízíme vzít vaše zboží na ... (více v detailu)
5 000
 Kč
Fotoaparát Nikon
Před 63 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nikon Coolpix B500 s taškou, pláštěnkou na tašku, dvěma přepážkami, manuálem, SD kartou, dobíjecími ... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Foto batoh Lowepro ji
Před 63 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Foto batoh Lowepro. Spoustu užitečných kapes pro drobné i větší příslušenství .... (více v detailu)
Pardubický kraj
450
 Kč