Amazfit sportovní hodinky "Cheetah (Round)" a váha

Přidáno dnes - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám 14dní staré sportovní hodinky "Amazfit Cheetah (Round)" - kompletní balení včetně Amazfit váhy (nerozbalená) - bezprecedentní komplent pro sledování svých aktivit a jejich výsledků na své zdraví. Možno i bez v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 300
 Kč

Podobné inzeráty

Hodinky Amazfit sportovní "Cheetah (Round)" a váha
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám 14dní staré sportovní hodinky "Amazfit Cheetah (Round)" - kompletní balení včetně Amazfit váhy (nerozbalená) - bezprecedentní komplent pro sledování svých aktivit a jejich výsledků na své zdraví. Možno i bez váhy za 1500Kč. Zakoupeno v DATART s dvouletou zárukou. Důvod prodeje - žena si nakonec vybrala Amazfit Balance. PS: Vlastním Amazfit T-Rex2 a žena Amazfit Balance. Oba máme iPhone 15Pro, jako druhý telefon Google Pixel. Integrace do systému iOS i Andr. přes aplikaci Zepp a nutno... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 300
 Kč
Amazfit sportovní hodinky "Cheetah (Round)" a váha
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám 14dní staré sportovní hodinky "Amazfit Cheetah (Round)" - kompletní balení včetně Amazfit váhy (nerozbalená) - bezprecedentní komplent pro sledování svých aktivit a jejich výsledků na své zdraví. Možno i bez váhy za 1500Kč. Zakoupeno v DATART s dvouletou zárukou. Důvod prodeje - žena si nakonec vybrala Amazfit Balance. Pouze a výhradně osobní předání v Českých Budějovicích. PS: Vlastním Amazfit T-Rex2 a žena Amazfit Balance. Oba máme iPhone 15Pro, jako druhý telefon Goog... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 300
 Kč
Chytré hodinky Amazfit GTR 3
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám chytré hodinky Amazfit GTR 3. V ceně nabíječka, originální obal a náhradní skla 5 ks. Na hodinkách bohužel u horního tlačítk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Kalibrovaná (ocejchovaná) váha do 15 kg
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Funkční váha s výpočtem ceny, zákaznický displej, nový cejch (kalibrace) 2024, vhodné pro vnitřní prostory, v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Hodinky Amazfit T-Rex
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, prodám hodinky amazfit t-rex, byly koupeny na alze před rokem jako dárek. Hodinky jsem nikdy nepoužil takže jsou v perfektním stavu. Původní cena byla 3000kč. Dám je za 2000 Kč. Je k tomu originál pásek a originál nabíječka. K ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Amazfit Zenbuds Cloud - relaxační sluchátka, proti chrápání
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám dvakrát použitá sluchátka pro pohodové usínání. Jedná se o nevhodný dárek, k dispozici jsou 2 balení. Amazfit ZenBuds - skvěle padnou, pro klidný spánek. Chytrá sluchátka s maskováním hluku a s vybranými zvuky pro práci i odpočinek. Všichni se setkáváme s problematickým nežádoucím hlukem. Ať už máte hlučné sousedy nebo pracujete v rušném prostředí, jsou chvíle, kdy se zdá nemožné najít klid a pohodu. Pokud tedy doufáte, že si uděláte čas na spánek, meditaci nebo hledáte pomoc pro zvýšení pozornosti, Amazfit ZenBuds budou vaším chytrým partnerem. Amazfit ZenBuds jsou chytrá sluchátka do uší maskující hluk, která omezují rušivé zvuky a umí přehrávat uklidňující zvuky, které vám pomohou odstínit vnější svět, pomohou vám uvolnit se, meditovat nebo se soustředit na práci, aniž by vás něco vyrušovalo. Večer vám pomohou snadno usnout. Funkce inteligentního sledování spánku navíc každou noc analyzuje kvalitu vašeho spánku a pomáhá vám zlepšit vaše spánkové návyky. Namísto aktivního p... (více v detailu)
Olomoucký kraj
600
 Kč
Chytré hodinky Amazfit GTS 2, urban grey
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám hodinky Amazfit GTS 2 v perfektním stavu (málo používané, nevhodný dárek). V originální krabičce, bez paragonu (nákup prosinec 2022). Designové hodinky, které ohlídají vaše zdraví, spánek i duševní pohodu. Po propojení s chytrým telefonem nabízí především notifikace zpráv, příjem hovorů, přehrávání hudby, sledování aktivit, počasí, budík a další. Pokud propojíte Amazfit GTS 2 se svým chytrým telefonem přes Bluetooth, uvidíte všechny příchozí HOVORY i pokud zrovna nemáte telefon v ruce. Protože hodinky mají vestavěný reproduktor a mikrofon, můžete s nimi také telefonovat. A hlasového asistenta lze využívat i bez připojení k internetu. Hodinkami ovládnete HUDBU v telefonu, nebo si ty nejoblíbenější skladby přetáhnete přímo do vnitřního 3GB úložiště a můžete vyrazit sportovat i bez telefonu. Samozřejmostí je sledování AKTIVIT až v 90 různých sportech. Hodinky mají NOTIFIKACE příchozích zpráv... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 790
 Kč
Lžícová váha
Před 5 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám lžícovou digitální váhu Silvercrest. Nepoužitá, nevhodn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
150
 Kč
Prodám sportovní hodinky Amazfit s GPS
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám sportovní hodinky Amazfit s GPS
Plzeňský kraj
200
 Kč
TicWatch Pro 3 Ultra GPS záruka chytré hodinky
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám použité hodinky TicWatch Pro 3 Ultra GPS. Zakoupené v Datartu 15.12.2021 O hodinky bylo dobře staráno aktuálně je nalepená ochranná folie, která je zralá na výměnu. přidám příslušenství. 14 dní na vyzkoušení funkčnosti Rozměry 47 × 48 × 12,3 mm Váha 41 g (bez řemínku) Barva Shadow Black (černá) Operační systém Wear OS by Google 3.5 Paměť 1 GB RAM, 8 GB ROM Chipset Qualcomm Snapdragon Wear 4100 Displej 1,4 Retina AMOLED 454 x 454 bodů + FSTN displej Konektivita Bluetooth v5.0 ... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Váha xiaomi
Před 6 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám plně funkční váhu xiaomi
Pardubický kraj
500
 Kč
NOVÉ Chytré hodinky Amazfit T-Rex 2, Ember Black, černé...
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Amazfit T-Rex 2, Ember Black, nové, vybalené jen pro vyfocení, nikdy nepoužité... Hodinky mají i češtinu v hodinkách, aplikace určená k těmto hodinkám je ZEPP, také v češtině... Nejsem "podvodník", předání v Plzni z "ruky do ruky", ale nemám problém zaslat balíkovnou za 100,-Kč (platba předem), nebo na dobírku za cenu samotného zboží (po uhrazení poštovného 100,-Kč předem na účet). A podvodníci, dejte si "pohov"... Záruka není, kompenzováno cenou... Platí do smazání... Amazfit T-Rex 2 jsou skutečně těžkou vahou mezi outdoorovými chytrými hodinkami. Vynikají mimořádnou odolností, díky níž se s nimi můžete bez obav vydat do pouště, vlhkého pralesa nebo třeba na polární ledovec. Hodinky nabízí mnoho funkcí jak pro běžné uživatele, tak i pro náročné sportovce. Pomocí biometrického senzoru dokáží komplexně monitorovat vaše zdraví a nechybí ani automatické rozpoznávání pohybu či 150 vestavěných sportovních režimů. Díky přesnému dvoupásmovému polohování s využitím pěti satelitů (GPS, GLONASS... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500
 Kč
chytré hodinky Amazfit GTS 4mini pink
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám chytré hodinky Amazfit GTS 4mini pink, plně funkční, bez poškození. Voděodolné, hliníkové tělo hodine... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Prodám chytré hodinky Amazfit GTS
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám smartwatch Amazfit GTS v původním balení a s nabíječkou. Hodinky jsou v bezvadném stavu. Technická specifikace viz. níže. Prodávám z důvodu pořízení jiných. Velkou předností hodinek je, že vydrží i klidně 4 týdny na jedno nabití. Původní cena 1840 Kč, nechám za 400 Kč. INFORMACE, SYSTÉM A KONSTRUKCE: Rozměry: 43,25 × 36,25 × 9,4 mm Hotnost: 24,8 g Operační systém: Vlastní operační systém Kompatibilita: Android, iOS Aplikace a funkce: notifikace z telefonu, monitoring spánku, měření sportovních aktivit, kalendář, poznámky, kontakty, zprávy, hudební přehrávač, prohlížeč obrázků, e-... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Chytré SMART hodinky Amazfit T-REX
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám téměř nepoužívané SMART hodinky Amazfit T-Rex Smart Watch with GPS, včetně nabíječky a manuálu. Hodinky jsou odolné proti extrémním... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Chytré SMART hodinky Amazfit T-REX
Před 11 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám téměř nepoužívané SMART hodinky Amazfit T-Rex Smart Watch with GPS, včetně nabíječky a manuálu. Hodinky jsou odolné proti extrémním ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Kalibrované a cejchované váhy od 0,01g do 30 kg
Před 11 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Váhy pro průmyslové a obchodní použití. Zánovní i nové. Lze vystavit potřebno... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 500
 Kč
Hodinky Amazfit GTS
Před 13 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám chytré hodinky Amazfit GTS. V původní krabičce. Oděrky od... (více v detailu)
Plzeňský kraj
499
 Kč
Váha mluvící
Před 13 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nepoužívaná mluvící váha
Hlavní město Praha
300
 Kč
Chytré hodinky Amazfit T-Rex 2, Ember Black, černé, NOVÉ...
Před 14 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Amazfit T-Rex 2, Ember Black, nové, nevybalené, nikdy nepoužité... Originální fólie... Hodinky mají i češtinu v hodinkách, aplikace určená k těmto hodinkám je ZEPP, také v češtině... Nejsem "podvodník", předání v Plzni z "ruky do ruky", ale nemám problém zaslat balíkovnou za 99,-Kč (platba předem), nebo na dobírku za cenu samotného zboží (po uhrazení poštovného 100,-Kč předem na účet). A podvodníci, dejte si "pohov"... Záruka není, kompenzováno cenou... Platí do smazání... Amazfit T-Rex 2 jsou skutečně těžkou vahou mezi outdoorovými chytrými hodinkami. Vynikají mimořádnou odolností, díky níž se s nimi můžete bez obav vydat do pouště, vlhkého pralesa nebo třeba na polární ledovec. Hodinky nabízí mnoho funkcí jak pro běžné uživatele, tak i pro náročné sportovce. Pomocí biometrického senzoru dokáží komplexně monitorovat vaše zdraví a nechybí ani automatické rozpoznávání pohybu či 150 vestavěných sportovních režimů. Díky přesnému dvoupásmovému polohování s využitím pěti satelitů (GPS, GLO... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500
 Kč
Prodám váhu
Před 16 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Váha do 200kg pro tloustiky
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Osobní digitální váha zn. UMAX Smart Scale US10C
Před 16 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám bílou osobní digitální váhu zn. UMAX Smart Scale US10C, která byla zakoupena v 07/2024. Váha je v původním balení, byla 2x použita. Maximální nostnost má 180 kg, kromě hmotnosti měří i tuky, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
550
 Kč
Kalibrované a cejchované váhy - skladem
Před 16 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Váhy pro průmyslové a obchodní použití. Zánovní i nové. Lze vystavit potřebno... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 500
 Kč
Chytré hodinky Xiaomi Amazfit GTR
Před 21 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám levně, chytré hodinky Xiaomi Amazfit GTR. Jsou běžně používané a jeví známky používání. Aktuální stav na fotkách. Celé originální balení je včetně nabíjecího kabelu. Hodinky vydr... (více v detailu)
Pardubický kraj
690
 Kč
Smarthodinky Amazfit GTR 4
Před 22 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Smartwatch Amazfit GTR 4 Racetrack Grey 46 mm with 1.43 inch AMOLED Display, 34 grams, IP68, 150 Sports Modes, Calling via Bluetooth and Music Memory, GPS, Fitness Watch Compatible with iOS and Android. Long b... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 330
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní elektro