Odšťavnovač Braun

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Kupovaný nový …..používaný minimálně …..plně funkční …..lze zaslat poštou nebo přes zásilkovnu …..cena pouze symbolická od ... (více v detailu)
Středočeský kraj
125
 Kč

Podobné inzeráty

Taška Samsonite na notebook
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Používaná……určitě ještě někomu poslouží ….rozměry viz fotky….lze poslat přes baliko... (více v detailu)
Středočeský kraj
89
 Kč
Nabíječka NiMh baterií GP
Nová,nepoužitá.Návod v češtině. Za symbolickou cenu,snad se někomu bude hodit. Poštovné dohodou-Balíkovna,Zásilkovna.
80
 Kč
Odšťavňovač G21 Gracioso
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Minimálně používaný. Převážně na měkké ovoce.
Jihočeský kraj
2 700
 Kč
Nová akční HD-1080P kamera Vemont
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, prodám tuto novou HD-1080P akční kameru s displejem, včetně kompletního příslušenství (voděodolný obal, různé držáky, nabíjecí kabel,..). Kamera má 900 ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
399
 Kč
Dron DJI Mini 2 SE
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji DJI mini2 SE kupovaný 25.5.2024 (Na Alze).Faktura samozřejmostí. Dron má ještě přes rok a půl záruku. Nalétal jsem s ním necelých 5 hodin (nemám problém ukázat aplikaci s výpisem). Nemám problém se osobn... (více v detailu)
Ústecký kraj
5 999
 Kč
Kalkulačka Casio
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím kalkulačku Casio, plně funkční má mnoho funkcí, určitě s... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Venkovní Wi-Fi/LAN kamera Netvue s nočním viděním
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, prodám tuto novou venkovní 1080P kameru s možností připojení buď přes Wi-Fi, nebo ethernet. Kamera má kovové tělo a disponuje nočním viděním na 20 metrů, odolností IP66, mikrofonem i reproduktorem (je tedy možná obous... (více v detailu)
Kraj Vysočina
649
 Kč
Vw passat cc svetlo a predni led mlhovka superb 3
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodam tyto veci nasel jsem je v garazi svetlo vw passat cc bi-xenon. Predni mlhovka leva ze superb 3 facelift m... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Odšťavňovač Concept LO-7050 Vitalis XXL
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Odšťavňovač LO7050 v luxusním nerezovém designu, málo používaný a 100% funkční. Včetně příslušenství, krabice a návodu. Osobní odběr ihned v Pa... (více v detailu)
Pardubický kraj
999
 Kč
Fritéza TEFAL
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám fritézu TEFAL Fritéza Tefal Versalio De Luxe FR495070 bílá Kupovaná v listopadu minulého roku, málo používána Cena nové - 2 699 Cena: 1 800... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Rychlovarná konvice ETA
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám rychlovarnou konvici ETA Rychlovarná konvice ETA Emma 5595 90000 černá Kupovaná v listopadu minulého roku, málo používána Cena nové - 1 299 Cena... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Toastovač (sendvičovač) ETA
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám toastovač ETA Sendvičovač ETA Sorento Plus 5151 90000 nerez Kupovaný v listopadu minulého roku, použitý 10x Cena nové - 2 299 Cena: 1500, znám své mini... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pouzdro na tablet s klávesnicí Apple Magic Keyboard iPad Pro
Prodám pouzdro s klávesnicí pro Ipad. Cena dohodou od 3000. Mám i fakturu. Pouzdro bylo kupováno cca v březnu nebo dubnu tohoto ro... (více v detailu)
3 000
 Kč
Kuchyňská váha ETA
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kuchyňskou váhu ETA Kuchyňská váha ETA Lori 2777 90050 černá Kupovaná v listopadu minulého roku, málo používána Cena nové - 399 Cena: 250,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Termomix TM6
Prodám Termomix TM 6, pořízený nový v listopadu 2023, tudíž v záruce. Součástí jsou dve nadoby s poklicema a odmě... (více v detailu)
35 000
 Kč
ODŠŤAVŇOVAČ
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám šnekový odšťavňovač Gallet PAL 141. Minimálně používaný. k v... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Odšťavňovač Catler JE 4011
Prodám odšťavňovač Catler JE 4011. Plně funkční a minimálně použitý.
2 000
 Kč
AKCE Huawei LUNA2000-5-E0 5 kWh, BATERIE, FOTOVOLTAIKA, FVE
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
AKCE DO KONCE ŘÍJNA - BATERIE HUAWEI LUNA2000-5-E0 2+1 ZDARMA!!! Při odběru 3ks baterií pro sestavu 15 kWh, zaplatíte pouze dvě baterie a třetí máte zdarma!!! Dva ks, které zaplatíte jsou i v rámci akce za zvýhodněnou cenu oproti běžné prodejní ceně!!! Dobrý den, nabízíme k prodeji baterie Huawei LUNA2000-5-E0 s parádním výkonem/kapacitou 5 kWh, které nám zůstaly z nezrealizovaných instalací FVE. Baterie jsou převážně vyrobeny v roce 2023 a prošlo přes ně jen pár kWh v rámci testování. Baterie jsou v originálních krabicích s veškerým příslušenstvím, doklady a zárukou. Preferujeme osobní odběr/odzkoušení v Ostravě, případně lze poslat i přes dopravce. Disponujeme větším počtem ks. V případě odběru většího množství baterií se můžeme dohodnout na množstevní slevě. Baterie již nechceme dále skladovat a proto prodáváme VELMI, VELMI pod cenou.... V případě zájmu o zboží či více informací nás kontaktujte na tel. 604121515 nebo email da.ru.da@seznam.cz. Děkuji. POPIS výrobce: Společnost Hu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Koloběžka Kugoo
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám tuto plně funkční koloběžku už má něco za sebou baterie se zdá ok je potřeba vyměnit ložisko v zadním... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500
 Kč
Detektor CO2 + teploměr + vlhkoměr
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nový (jen vyzkoušený), detektor CO2, ukazuje také (velmi přesně) teplotu a vlhkost. Pozor na špatné větrání! Pěkný dárek na Vánoce. Mám posledních pár kusů za tuto cenu… Přes noc může stoupnout hodnota vydýchaného vzduchu z dnes bežné hodnoty PPM 420-450 na 60... (více v detailu)
Olomoucký kraj
320
 Kč
Odšťavňovač Philips HR1871
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám málo používaný odstředivý odšťavňovač Philips HR1871. Koupeno 10/2015, první 2 roky použito párkrát na jablka a pomera... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Budík moderní - mentolový
Před 6 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Budík je plně funkční. Je na jednu tužkovou baterii. Stisknutím tlačítka nahoře svítí zeleně (pokud budete chtít vidět ciferník i ve tmě) a po nastavení budíku, v danou hodinu pípá. Není to nepříjemný tón, takže se nemusíte bát…ale urči... (více v detailu)
Liberecký kraj
150
 Kč
kávovar BRAUN KF 520 CaféHouse Pure Aroma
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji kávovar značky Braun typ KF520. Kávovar je používaný 3 měsíce. Důvod prodeje - nový zabudovaný kávovar v kuchyni.Kávovar na překapávanou kávu Café House má kapacitu na 10 šálků, skleněnou karafu s neklouzavou rukojetí, OptiBrewSystem ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Televize Changhong
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
!PODÍVEJTE SE I NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY! Zdravím, prodám tuto televizi Changhong i s držákem na zeď a anténou, bohužel bez ovladače, pokazil se, určitě půjde levně sehnat nový, popřípadě tlačítka. Jen... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Odšťavňovač Sencor
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám minimálně používaný odšťavňovač. Top stav. Možno zaslat Zásilkovnou.
Hlavní město Praha
600
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro