Originální Apple MacBook Pro 13" 61W USB-C Power adaptér

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, k prodeji Vám nabízím originální kompletní nabíjecí adaptér kompatibilní pro MacBook Pro 13" 2016 až 2022 (M2 13"). Nabíječka se skládá z: - Adaptér - C kabel - Prodlužovací síťový kabel Preferuji odběr v rámci Košic (Slovens... (více v detailu)
Hlavní město Praha
650
 Kč

Podobné inzeráty

NOVÝ MacBook Air 13" M1 8/512GB Silver + ZÁRUKA
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, k prodeji Vám nabízím: NOVÝ/NEAKTIVOVANÝ MacBook Air 13" s čipem M1 v konfiguraci 8/512GB v barvě Silver. - NOVÉ/ROZBALENÉ plně funkční zařízení s platností mezinárodní Apple záruky, která začíná běžet ode dne aktivace MacBooku - Kompletní balení: Krabice, kabel, adaptér, manuály/brožurky a původní fólie - Stav: NOVÝ, jen rozbalený - Zdraví baterie a... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
NOVÝ MacBook Air 13" M2 8/256GB Starlight + ZÁRUKA
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, k prodeji Vám nabízím: NOVÝ/NEAKTIVOVANÝ MacBook Air 13" s čipem M2 v konfiguraci 8/256GB v barvě Starlight. - NOVÉ/ROZBALENÉ plně funkční zařízení s platností mezinárodní Apple záruky, která začíná běžet ode dne aktivace MacBooku - Kompletní balení: Krabice, kabel, adaptér, manuály/brožurky a původní fólie - Stav: NOVÝ, jen rozbalený - Zdraví baterie... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 900
 Kč
NOVÝ MacBook Air 13" M2 8/256GB Midnight + ZÁRUKA
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, k prodeji Vám nabízím: NOVÝ/NEAKTIVOVANÝ MacBook Air 13" s čipem M2 v konfiguraci 8/256GB v barvě Midnight. - NOVÉ/ROZBALENÉ plně funkční zařízení s platností mezinárodní Apple záruky, která začíná běžet ode dne aktivace MacBooku - Kompletní balení: Krabice, kabel, adaptér, manuály/brožurky a původní fólie - Stav: NOVÝ, jen rozbalený - Zdraví baterie ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 900
 Kč
NOVÝ MacBook Air 13" M1 8/512GB Rose Gold + ZÁRUKA
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, k prodeji Vám nabízím: NOVÝ/NEAKTIVOVANÝ MacBook Air 13" s čipem M1 v konfiguraci 8/512GB v barvě Rose Gold. - NOVÉ/ROZBALENÉ plně funkční zařízení s platností mezinárodní Apple záruky, která začíná běžet ode dne aktivace MacBooku - Kompletní balení: Krabice, kabel, adaptér, manuály/brožurky a původní fólie - Stav: NOVÝ, jen rozbalený - Zdraví baterie ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Nový MacBook Air 13" M2 8/256GB Space Gray + ZÁRUKA
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, k prodeji Vám nabízím: NOVÝ/NEAKTIVOVANÝ MacBook Air 13" s čipem M2 v konfiguraci 8/256GB v barvě Space Gray. - NOVÉ/ROZBALENÉ plně funkční zařízení s platností mezinárodní Apple záruky, která začíná běžet ode dne aktivace MacBooku - Kompletní balení: Krabice, kabel, adaptér, manuály/brožurky a původní fólie - Stav: NOVÝ, jen rozbalený - Zdraví baterie... (více v detailu)
Hlavní město Praha
22 900
 Kč
Apple USB C 61W power adapter
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám použitý adaptér / nabíječka / napájecí zdroj / power adapter Apple USB C 61W vhodný pokud se pravidelně pohybujete s MacBookem po více místech a nechc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
700
 Kč
NOVÉ AirPods 4. Generation White + 24 měs. ZÁRUKA | iStores
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, k prodeji Vám nabízím: Nové, nerozbalené, neaktivované AirPods 4 bez ANC v bílé barvě. - Nové, nepoužité zařízení, které má stále co nabídnout NOVÉMU uživateli - Kompletní balení: Krabice, manuály, sluchátka s nabíjecím pouzdrem - Stav: NOVÉ / NEROSBALENÉ / NEAKTIVOVANÉ - Záruka: do 10/2026 v iStores s dokladem o koupi - Odhlášen z iCloudu/Find My a volný na všechny sítě - Připraveno pro nového... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 050
 Kč
iPad Pro 11" 2. Gen. 128GB Silver (Wi-Fi) + Magic Keyboard
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, k prodeji Vám nabízím: iPhone iPad Pro 11" 2020 ve verzi Wi-Fi s úložištěm 128GB v elegantní matně stříbrné barvě - Silver. Jako set se s iPadem prodává i Magic Keyboard v bílé barvě. - Používané plně funkční zařízení, které má stále co nabídnout NOVÉMU uživateli - Kompletní balení: Krabice, kabel, adaptér, manuály, mobil + Magic Keyboard, také s kompletním balením. - Stav: iPad je ve stavu nového kusu, bez škrábanců, oděrků, či prasklin. Po technické stránce TOP stav zařízení, plně funkční včetně všech funkcí. Magic Keyboard má menší známky používání, po techni... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 500
 Kč
iPhone 13 White - NA DÍLY - ČTI POPIS
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, k prodeji Vám nabízím originální díly pro modelovou řadu Apple iPhone 13. Díly a jednotlivé ceny: Originální displej + horní proximity flex - PRODANO Bílý housing s většinou vnitřních dílů (+ krycí plíšky, stav 8/10, bez prasklin, bez výrazných škrábanců) - 1550Kč Zadní kamera - 780Kč Přední kamera (celá) - 380Kč Baterie (79% servis) - 130Kč Matiční deska (iCloud locked) ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
iPhone 12 Pro Pacific Blue - NA DÍLY - ČTI POPIS
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, k prodeji Vám nabízím originální díly pro modelovou řadu Apple iPhone 12 Pro. Díly a jednotlivé ceny: Originální displej + horní proximity flex (plně funkční s pár malými škrábanky) - 1800Kč (KOMPATIBILNÍ I PRO iPHONE 12 !!!) Modrý housing s většinou vnitřních dílů (+ krycí plíšky, stav 7,5/10, bez prasklin, bez výrazných škrábanců) - 1550Kč Zadní kamera + lidar senzor - PRODÁNO Přední kamera (celá) - 380Kč Baterie (nezji... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
iPhone 11 64GB Black (87% Baterie) + ZÁRUKA + DÁREK
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, k prodeji Vám nabízím: iPhone 11 s úložištěm 64GB v elegantní černé barvě - Black. - Používané plně funkční zařízení, které má stále co nabídnout NOVÉMU uživateli - Kompletní balení: Krabice, kabel, adaptér, mobil + navíc NOVÉ ochranné sklo a NOVÝ ochranný obal - Stav: Telefon je vzhledem k jeho věku v zachovalém stavu, jen s minimálními známkami používání, nenese žádné výrazné škrábance či oděrky. Po technické stránce TOP stav zařízení, plně funkční včetně všech funkcí - Záruka: do 07/2025 v Smarty s dokladem o koupi - Stav baterie: 87% - Telefon má nainstalován akt... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 000
 Kč
Apple MacBook Air M1 (2020)
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Jde o Apple MacBook Air 2020, i5, 256GB, 8GB v barvě Space Gray. Je plně funkční, drobné nepatrné oděrky a obrys samolepky.... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 000
 Kč
Apple MacBook Air 13” 2018 256GB Space Gray
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám MacBook zakoupený na mp v lednu. Je v top stavu, málo používaný.... (více v detailu)
Plzeňský kraj
9 000
 Kč
nabíjecí adaptér Apple + USB C kabel
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
originální nabíjecí adaptér Apple 12W + original kabel USB A / USB C , samotná nabíječka 195 Kč, s kabelem 250 Kč
Jihomoravský kraj
195
 Kč
iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple KOMPLET + ZÁRUKA
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, k prodeji Vám nabízím: iPhone 14 Pro Max s úložištěm 128GB v krásné unikátní (pro daný model) matné tmavě fialové barvě - Deep Purple. - Používané plně funkční zařízení, které má stále co nabídnout NOVÉMU uživateli - Kompletní balení: Krabice, kabel, mobil + navíc NOVÉ ochranné sklo a ochranný obal - Stav: Telefon má běžné známky používání - displej má pár vlásečnic, zadní sklo je v perfektním vizuálním stavu, bez oděrků, prasklin, promáčknutí. Po technické stránce TOP stav zařízení, plně funkční včetně všech funkcí - Záruka: d... (více v detailu)
Hlavní město Praha
16 950
 Kč
Noctua adaptéry a kabely pro ventilátory | do PC
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám originální nepoužité Noctua kabely, jako jsou adaptéry(pro snížení otáček a tím i hluku ventilátorů) a jeden prodlužovací kabel, pro ventilátory Noctua, do PC skříní. Kabely byly přiloženy k ventilátoru NF-A14 FLX 140mm a některé jsou od 120mm ventilátorů, od modelů FLX, PWM atd. Psát prosím SMS, nebo na email. Můžu odeslat přes ZÁSILKOVNU, nebo Balíkovnu po platbě předem, na výdejní místo, nebo na Vaši domovní adresu. ........ (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
350
 Kč
Goobay 65W USB-C Power Adapter - Nový!
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím k prodeji goobay 65W USB-C Power Adapter. Jedná se o NOVÝ 65w 2x USB-C + 1x USB-A nabíjecí adaptér. Adaptér má technologii nabíjení GAN - to znamená, že se při nabíjení nezahřívá, má menší rozměry a vyšší účinnost než běžné adaptéry. Samozřejmostí je také Power Delivery 3.0 + podpora rychlého nabíjení. Vhodný pro počítače Apple MacBook, telefony Apple iPhone, tablety Apple iPad a také pro veškeré USB nabíjecí zařízení ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Apple USB-C 30W napájecí adaptér
Přidáno včera - Plzeňský kraj - SBAZAR
Adaptér zakoupen 12. 11. 2023 na Alza.cz. Velmi dobrý stav. Doklad. Záruka. Již ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
700
 Kč
Originální 130W adaptér Dell/ Kladno.Praha.
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Po telefonické domluvě, možnost zásilkovny. Originální nabíječka adaptér Dell DA130PE1-00 130
Středočeský kraj
500
 Kč
Prodám Originální nabíjecí adaptér HP
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám Originální nabíjecí adaptér HP N193, 18.5V 65Watt, původně k ntb hp650/600.
Zlínský kraj
150
 Kč
Apple Macbook Air 13" 2017 / 128 GB / 8GB + Magic Mouse
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám notebook MacBook Air (13-inch, 2017) + Magic Mouse nová nepoužitá + dvě nabíječky včetně prodlužovacího kabelu Procesor 1,8 GHz Int... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
7 900
 Kč
HP USB-C Essential Power Bank
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
HP USB-C Essential Power Bank Nabíjejte a napájejte přenosný počítač se systémem Windows nebo systémem MacOS a zařízení USB z jediného připojení USB-C, dokud se nepodaří připojit pomocí HP USB-C Essential Power Bank. Vychutnejte si funkčnost síťového ad... (více v detailu)
Olomoucký kraj
900
 Kč
APPLE MACBOOK AIR 13” 2020 M1/256GB/8GB/STŘÍBRNÝ, BATERIE 89
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Základní model 2020 Macbook Air 8gb ram, 256gb uloziste. -Plně funkční, odhlášený, neblokovaný. -1. Majitel -89% stav baterie. - Krabice, adapter, kabel -> v balení -Vyzkouseni, předání pouze osobně v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
12 499
 Kč
Apple Macbook Pro 16 M1, 16GB RAM, 512GB SSD
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
základní konfigurace, v záruce do konce listopadu 2024. Koupený u setos V krabici originální adaptér a us... (více v detailu)
Hlavní město Praha
33 990
 Kč
Originální adaptér Dell 90W DA90PM130 7.4x5.0mm
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Použitý, funkční adaptér Dell 90W, 19.5V, 4.62A. DA90PM130, cena za kus. MÁM 2 KUSY Jestli je typově k vašemu notebooku si musíte zjistit na internetu. MÁM I DALŠÍ INZERÁTY.. tiskárny..PC.. monitory..a jiné... STAČÍ KLIKNOUT NA JMÉNO INZERCE ㋡ Upřednostňuji mail(odpovědní formulář), WhatsApp... ✆ Na telef... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
200
 Kč
Další nabídky najdete zde: PC, notebooky, tablety