Zesilovač Technics SU-V5 New Class A Stereo

Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stolní hi-fi zesilovač Technics SU-V5 ve stříbrném provedení. Výstupní výkon 2x60W. 5 vstupů (i pro gramofon s magnetodynamickou přenoskou - možno volit mezi přenoskou typu MM nebo MC), možnost nezávislého nahrávání (rec selector), možnost vypnutí tónových korekcí, subsonic filter, high filter, funkce loudness, připojení 2 párů reproduktorů, připojení sluchátek na čelním panelu. Indikace výstupního výkonu na fluorescenčmím displeji, možno pře... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 200
 Kč

Podobné inzeráty

Zesilovač Technics SU-610 New Class A Stereo Amplifier
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stolní hi-fi zesilovač Technics SU-610 New Class A v černém provedení. Výstupní výkon 2x 30W (při zátěži 8 Ohm). 5 vstupů (i pro gramofon s magnetodynamickou přenoskou), z toho jeden monitorovací pro magnetofon. Možnost vypnutí tónových korekcí, funkce Loudness, připojení 2 párů reproduktorů, připojení sluchátek na čelním... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 900
 Kč
Zesilovač Sony TA-FE510R Stereo Amplifier
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Stolní hi-fi zesilovač Sony TA-FE510R ve stříbrném provedení. Výstupní výkon 2x60W (při zátěži 8 Ohm). 6 vstupů (i pro gramofon s magnetodynamickou přenoskou). Jeden vstup je monitorovací pro magnetofon. Možnost vypnutí tónových korekcí (source direct), funkce Loudness, připojení sluchátek na čelním panelu. Čidlo pro dálkové ovládá... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 900
 Kč
Zesilovač Technics SU-V55A Stereo Amplifier class AA
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stolní hi-fi zesilovač Technics SU-V55A class AA - v černém provedení, čelní panel z hliníku. Výstupní výkon 2x 60W při zátěži 8 Ohm. 6 vstupů, z toho dva monitorovací pro magnetofony a jeden pro gramofon s magnetodynamickou přenoskou (včetně možnosti přepnutí pro MM/MC vložku). Funkce CD direct, tone control, loudness. Možno zároveň nezávisle poslouchat hudbu z jednoho zdroje a nahrávat z jiného (rec selector). Možnost připojení 2 párů reproduktorů, připojení sluchátek na čeln... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
DENON DRA-545RD HiFi AM-FM Stereo Receiver vč. DO
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Výkonný receiver vyšší řady Denon DRA-545RD ve stříbrném provedení. Celotranzistorový koncový stupeň, výstupní výkon 2x65W do zátěže 4 Ohm. 6 vstupů (i pro gramofon s magnetodynamickou přenoskou), možnost připojení 2 párů repro, sluchátkový výstup na čelním panelu. Variabilní loudness, na zadním panelu výstup předzesilovače Pre-Out. Tunerová část má RDS, 24 předvoleb. Velký, přehledný disple... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 600
 Kč
Zesilovač Technics SU-V4X Stereo Integrated Amplifier
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stolní hi-fi zesilovač Technics SU-V4X new class A - v černém provedení, čelní panel z hliníku. Výstupní výkon 2x 65W při zátěži 8 Ohm. 6 vstupů, z toho dva monitorovací pro magnetofony a jeden pro gramofon s magnetodynamickou přenoskou (včetně možnosti přepnutí pro MM/MC vložku). Možno zároveň nezávisle poslouchat hudbu z jednoho zdroje a nahrávat z jiného. Neobvyklá je možnost rozpojení signálové cesty mezi předzesilovačem a koncovým zesilovačem a... (více v detailu)
Středočeský kraj
4 000
 Kč
Tesla NC 420 HiFi gramofon
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám funkční, kvalitní a zachovalý Hi-Fi gramofon Tesla NC 420. Dřevěný sokl, bez škrábanců na šasi, odklopné plexisklové víko. V gramofonu je zabudovaný zesilovač pro magnetodynamickou přenosku (tzn, propojit se tedy dá i do zesilovače, který nemá předzesilovač pro gramofon). Volba rychlostí, nová přenoska, nový hnací řemínek, návod k ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 800
 Kč
Gramofon Technics SL-B31 D.C. Servo Automatic Turntable
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Plně automatický, funkční japonský gramofon Technics SL-B31 ve stříbrném provedení. Velice pěkný stav viz aktuální fotky. Přenoskové raménko s možností nastavení svislé síly na hrot a antiskatingu. Automatické rozpoznání velikosti desky. Nový hnací řemínek. Včetně přenoskové vložky Technics P2... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 800
 Kč
Gramofon Technics SL-B202 Frequency Generator Automatic
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Japonský poloautomatický gramofon Technics SL-B202 ve stříbrném provedení, stroboskop, jemná regulace otáček, 33/45 ot/min., cueing. S-raménko s nastavením svislé síly na hrot a antiskatingu. Vše funguje jak má, včetně vypínací automatiky. Velice zachovalý stav viz aktuální fotky. Chybí horní plexisklový kryt a panty - předchozí majitel odstranil. Včetně síťového kabelu, signálového... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 900
 Kč
ONKYO TX-8255 stereo receiver
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
- V TOP stavu, žádné škrábance, žádné ošoupané DO, originální balení a návod, folie na displeji! - Z druhé sestavy, nevyužitý, lze vyzkoušet. - vý... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 999
 Kč
TELEFUNKEN CS 10
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
TELEFUNKEN CS 10 Gramofon v pěkném stavu,polo automat,přímý náhon Direct Drive motor, kvalitní MM magnetodynamická přenoska,jehla v dobré kondici zn.Audio-Technica běžně sehnatelná,litý talíř,stroboskop,dřevené šasi ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 500
 Kč
Zesilovač Technics
Před 6 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji krásný vintage zesilovač Technics SU-8022. Je v zachovalém stavu a hraje skvěle. Po domluvě je možné předvést a nebo mohu natočit video se záznamem funkčnosti. K vyzvednutí ve Varnsdorfu. Mohu zaslat i na dobírku, ale požaduji alespoň dopravné předem. Popis: - Výkon: 35 wattů na kanál do 8 (stereo) - Frekvenční odezva: 10Hz až 50kHz - Celkové harmonické zkreslení: 0,03 % - Fa... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 500
 Kč
Zesilovač Technics
Před 6 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji krásný vintage zesilovač Technics SU-8022. Je v zachovalém stavu a hraje skvěle. Po domluvě je možné předvést a nebo mohu natočit video se záznamem funkčnosti. Mohu zaslat i na dobírku, ale požaduji alespoň dopravné předem. Popis: - Výkon: 35 wattů na kanál do 8Ω (stereo) - Frekvenční odezva: 10Hz až 50kHz - Celkové harmonické zkreslení: 0,03 % - Faktor tlumení:... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 500
 Kč
zesilovač TV signálu Cabletech ANT0196
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zesilovač je navržen pro použití v jednotlivých anténních instalacích. Používá se k zesílení signálu s možností regulace. Zesílený signál je poslán na dva nezávislé výstupy zařízení (dvě výstupní vedení). Zesilovač je navržen pro použití v interiéru. Vysoce k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
Singxer SA-1 Zesilovac ClassA Symetricky
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabizim sluchatkovy symetricky zesilovac/predzesilovac SINGXER SA-1 verze PCB 1.3. Jsem druhy majitel. Prechazim na vyssi radu zesilovace. --- 8 vstupnich kondenzatoru napajeni vymeneno za kvalitnejsi --- mohu dodat ve verzi s bypassem vystupnich kondenzatoru anebo bez, bypass vhodny jenom pokud zdrojove zarizeni neprepousti DC --- vystup na 6.3mm, 4... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
Zesilovač Technics SU-800 Stereo Integrated Amplifier
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Stolní hi-fi zesilovač Technics SU-800 v černém provedení. Výstupní výkon 2x65W (při zátěži 8 Ohm). 5 vstupů (i pro gramofon s magnetodynamickou přenoskou). Fyziologická regulace hlasitosti (Loudness), funkce Muting. Možnost připojení 2 párů reproduktorů, připojení sluchátek na čelním panelu. Velice zachovalý a fu... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 400
 Kč
Arylic Up2stream A50+ Bluetooth zesilovač pro reproduktory
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Tento zesilovač. Arylic Up2stream A50+ Bluetooth zesilovač pro reproduktory, TPA3116 stereo systém, multiroom/multizone sync HiFi Audio, bezdrátový stereo zesilovač Streamujte svůj zvuk bezdrátově:Přidejte možnost bezdrátového / síťového streamování k pasivním reproduktorům a aktivním subwooferům. Přidejte zesilovač A50+ do svého současného domácího stereofonního systému a sítě Wifi a poté streamujte svůj oblíbený zvuk bez jakékoli komprese přes wifi a Airplay 1. VÝKONNÝ ZVUK HQ: Digitální zesilovač třídy D A50+ je schopen dodávat 50 W na kanál při 24 V/4 ohmy a 35 W při 24 V/8 ohmů. Je spárován s interním DAC, který podporuje dekódování až 24bit/192kHz a poskytuje vašim reproduktorům vysoce kvalitní kvalitu zvuku. Ovládání více místností: Umož... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
Zesilovač AUNA AMP-CD950 v záruce do 17.2. 2025
Před 6 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám zesilovač v záruce(jako nový)bez škrábanců a poškození. AMP-CD950 DG digitální vícekanálový zesilovač Výkonný: digitální vícekanálový zesilovač s výstupním RMS výkonem 8 x 100 W Bezdrátový a pohodlný: funkce bluetooth na pohodlné streamování zvuku ze smartphonu nebo tabletu Kompaktní, výkonný a všestranný: s vícekanálovým zesilovačem Auna AMP-CD950 DG získá domácí systém zvukovou optimalizaci až ve čtyřech místnostech S různorodým připojením ovládá zesilovač výkonu Auna AMP-CD950 DG domá... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 999
 Kč
Raumfeld Stereo Cubes(int.radia,Spotify,Tidal)
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám aktivní síťové reprosoustavy Raumfeld Stereo Cubes.Na svoji velikost,velmi dobrý zvuk.Velmi dobré hodnocení na zahraničních recenzích.Koaxiální uspořádání repro,bi-amp zapojení,výkon 4x40W.Možnost připojení přes Wifi nebo kabelem.Rozměry 19,5x19,5x19,5cm,hmot... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 300
 Kč
Sony DSX-A40UI Prodám s USB
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Sony DSX-A40UI Prodám s USB - 2 Přímé ovládání pro zařízení iPod/iPhone – Připojte přehrávač iPod, telefon iPhone, paměťovou jednotku nebo jiné zařízení USB a budete moci okamžitě přehrávat Noste skladby mp3 s sebou – Přehrávejte v automobilu tisíce skladeb mp3/WMA/AAC jednoduchým zapojením paměťového zařízení USB na přední straně jednotky. Vytočte tu správnou skladbu – S technologií Quick-BrowZer™ můžete rychle procházet mezi skladbami otáčením voliče. Až najdete tu, kterou chcete, poklepáním ji spustíte nebo pozastavíte Čtyři kanály výkonného zvuku – Díky čtyřem 55W kanálům budete mít výkonný zvuk, kterým naplníte celý automobil Málo světla? S červeným podsvícením kláves vždy vidíte na displej – Díky zářivému červenému displeji naleznete nastavení rychle i v noci Informace o hudbě – Sledujte název, interpreta, číslo skladby a jiné informace o každé skladbě pomocí značek RDS ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 200
 Kč
Gramofon Tesla
Před 9 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám funkční, velmi zachovalý Hi-Fi gramofon Tesla NC 430 ve dřevěném soklu s hliníkovým čelním panelem a odklopným plexisklovým víkem v černo hnědém barevném provedení, včetně připojovacího audio kabelu (DIN/cinch) a Návodu k obsluze. Jedná se o kvalitní dvourychlostní poloautomatické gramofonové chassis HC 43 osazené trubkovým esíčkovým raménkem s magnetodynamickou přenoskou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Tangenciální gramofon Technics SL-QL1 plný automat
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Technics SL-QL1 Quartz Direct Drive Automatic Turntable System - plně funkční automatický gramofon s tangenciálním pohybem raménka, přímý náhon, krystalem řízené otáčky, stroboskop. Velmi solidní konstrukce, made in Japan, celková hmotnost 7,4 kg. Přenosková vložka Technics P22 s uchycením T4P s úplně novou jehlou. Technické parametry lz... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 000
 Kč
Univerzalne Android Autoradio 8/128 GB 8 Jadro 2.2 GHz
Prodám 2DIN autoradio v zabaleném stavu, odzkoušeno. POKUD ČTĚTE TENTO INZERAT TAK JE AKUTALNÍ ! ZABALENÉ V POUZDRU VHODNĚ I JAKO DÁREK V krabici ! BUDE MI RADIO PASOVAT? Nejlépe uděláte když si přeměříte rozměry otvoru na radio ve vašem autě a srovnáte s rozměry radí. K rádiu existují rámečky pro různé tipy aut. K řadí je univerzální ramik viz. foto. MUZU RADIO VRATIT ? Ano, můžete rádio do 1 měsíce v případě nespokojenosti V POVODNÍM STAVU S KRABICÍ vrátit. To je zároveň odpověď na otázku zda poskytuji záruku. Radio mě aktivně chlazení! Parametry: 8 GB RAM + 128GB ROM CPU 8 JÁDRO 64 Bit System: Android 13 Jazyk : Slovencina, Cestina atd... Mirror link: Android/IOS Wifi 2x USB kabel pro vivedení USB portu Display : 2.5D 7palcový kapacitní dotykový display s rozlišením 1024*600 Bluetooth 4.0 Podpora GPS : Sygic, iGO... jednoduše si stáhnete přes googlePay Podpora ovládání přes volant. Možnost připojení přední kamery. (není součástí balení) Zabudovaný mikrofon, možnost volání p... (více v detailu)
5 100
 Kč
Stereo zesilovač Technics SU 610
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám funkční zesilovač Technics SU 610. Výkon 35 W a impedance přepínání na 4-16, nebo 8-16 ohm. Ideální ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 599
 Kč
Velodyne HGS-10 1250W RMS / 3000W
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den nabízím Velodyne HGS-10 1250W RMS / 3000W Subwoofer je ve velmi pěkném vizuálním stavu na své roky. Je malý a kompaktní a tak se tedy vleze a hodí všude, nicméně jeho zvuk je veliký, nabízí velice příjemný vzhled i na dnešní dobu, je v lesklém klavírním laku, má pouze lehké škrábance na vrchní straně, které jsou viditelné pouze pod velmi silným světlem a z úplné blízkosti a tím pádem půjdou určitě bez problému rozleštit, kdyby to někomu vadilo, nicméně při klasickém pokojovém světle vidět nejsou. Je fuknkční, ale má jeden technický problém, proto je taky nižší cena, detailní popis problému je na spodku inzerátu. Nabízím modernější verzi, která ma shodný a výkonější zesilovač s větší verzí HGS-12, 15 a 18, viz. fotka zezadu zesilovače. Membrána reproduktoru: má 25cm a je ovládáná servomotory, díky tomu a uzavřené konstrukci je harmonické zkreslení pod 1%. Krásně doplní a přehraje i velké hi-end sloupy se silným zesilovačem zaměřené na bass, což z mé zkušenosti není vždy... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 499
 Kč
Gramofon Technics SL-QX300 Quartz Direct Drive Automatic
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Plně automatický, plně funkční japonský gramofon Technics SL-QX300 s přímým pohonem a krystalem řízenými otáčkami v černém provedení. Jednoduché ovládání - vše z čelního panelu - tlačítko Start/Stop, přepínání otáček 33/45, funkce opakování (repeat), zvedání/spouštění raménka (cueing). Stroboskopická kontrola rychlosti otáčení. Funkce Pitch Control (možnost zrychlení/zpomalení přehrávání až o +/- 6%). Přenoskové raménko má možnost jemného nastavení svislé síly na hrot a antiskat... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio