Retro Kávovar

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
1350 W a 20 barů: vysoký výkon Mletá káva i pody: použití 2 v 1 Elegantní barometr: na přesné zobrazení tlaku
Středočeský kraj
1 800
 Kč

Podobné inzeráty

Kávovar DeLonghi Dinamica ECAM 350.55 SB
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Automatický kávovar Tlak 15barů Objem nádržky 1,8l Zásobník na kávu Nastavitelná intenzita kávy Nastavitelná hrub... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Automatický kávovar KRUPS
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám použitý a plně funkční automatický kávovar. Příkon 1450W, tlak 15 bar. Odnímatelná nádržka na vodu 1.6 L. Možnost nastavení intenzity mletí kávových zrne... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Kávovar Delonghi PMR2005.CC
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Osobní předání není problém. Plně funkční, nemám pro něj využití. MODEL: PMR2005.CC Značka:DeLonghi Typ o... (více v detailu)
Plzeňský kraj
499
 Kč
Kávovar Philips EP3551
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Automatický, tlak čerpadla 15 barů, objem zásobníku na vodu 1,8 l, příkon 1850 W, samočistící funkce To pravé silné espresso s lahodnou cremou a zachovaným výjimečným aromatem vám dokáže připravit jedině káv... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 800
 Kč
Kávovar DeLonghi
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kávovar+zakoupený odvapnovač co se týče kávovaru je vyčištěn a udržován.... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 999
 Kč
Jura Ena Micro 90 One Touch
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kávovar po revízii,nový mlynec a varná jednotka. kávové speciality Příprava nápojů jedním dotykem tlačítka 1 latte macchiato 1 cappuccino ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 500
 Kč
Kávovar KRUPS
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám kávovar značky KRUPS. Velmi kvalitní a spolehlivý. Téměř nevyužívaný,což je znát i na opotřebení(téměř žádné),pouze v nádrži známky po vodě,ale to je tvrdostí vody. Cena 3.500,-...při rychlém jednání možná sleva ...preferuji osobní předání, v opačném případě bude k ceně připočítané poštovné 110,- Více info: KRUPS Tamping System: postupné a optimální pěchování namleté kávy bez o... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
sada nerez moka konvička + mini vařič 500W
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Pro milovníky kávy za zlomek ceny tlakových kávovarů. Do nádržky ve spodní části konvičky nalijete 50 až 300 ml vody (tj. 1 až na 6 šálků espresso kávy), děrovanou misku přiměřeně naplníte mletou kávou a konvičku postavíte na plotnu. Pára protlačí horkou vodu kávou a výsledné espresso natéká středovou trubičkou do konvičky. Po zapnutí miniplotýnky průměru cca 10 cm a výkonu 500 W máte za 2 až 3 minuty hotovo. Lehce přenosná miniaturní plotýnka ... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč
Digitální kávovar s mlýnkem Russell Hobbs = PLNĚ FUNKČNÍ =
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám PLNĚ FUNKČNÍ digitální kávovar s mlýnkem od zn. Russell Hobbs. Kávovar je PLNĚ FUNKČNÍ, bez vad, minimálně používaný. Popis: Dokonalé vybavení ve spojení s nadčasovým designem. Digitální kávovar Russell Hobbs s mlýnkem mele i vaří kávu. Díky časovači si připravíte kávu na dobu, kdy ji máte nejraději. Takže už zítra se můžete probudit s vůní čerstvé kávy. Kávovar je obzvláště tichý díky technologii Quiet Brew, která disponuje o 60% tišším mlýnkem. Stupeň jemnosti můžete nastavit podle svého přání. Milovníci kávy, co víc si přát? * Technologie tichého varu - až o 60% tišší chod * Skleněná konvice kávovaru Russell Hobbs je schopna naplnit až 12 šálků. To z něj činí ideální volbu pro velké domácnosti nebo kanceláře. * Díky permanentnímu filtru s odnímatelným... (více v detailu)
Ústecký kraj
999
 Kč
Kávovar Delonghi
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
pákový kávovar • připravíte espresso, cappuccino, latte • příkon 1 050 W • tlak 15 barů • 1,4l nádržka na vodu • parní tryska • systém... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 800
 Kč
Kávovar DeLonghi Magnifica S Ecam 21.117.SB
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám plně automatický tlakový kávovar, velmi málo používaný a ve velmi dobrém stavu. Kávovar nabízí nastavení aroma, velikosti a teploty kávy. Má automatickou funkci čištění a odvápňování. Je možná příprava 2 káv současně. Kávovar je vhodný pro zrnkovou, ale i mletou kávu a to caffelatte, cappuccino, černá káva, espresso, latte macchiato. Pomocí trysk... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 000
 Kč
Automatický kávovar KRUPS EA895831 - se zárukou
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Automatický kávovar s tlakem 15 bar, snadné čištění, hustá mléčná pěna stiskem jednoho tlačítka, kovový kónický mlýnek, příprava dvou šálků najednou, funkce horké vody, cappuccino a latte, nastavení velikosti nápoje a množství kávy, 3 nastavení teploty kávy, displej, automatické vypnutí, časovač, odkapávací systém, odvápňovací systém, režim úspory energie a samo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
Nespresso kávovar
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kávovar značky Nespresso v modelovém provedení CitiZ Platinum&Milk Stainless Steel. Kávovar je plně funkční, pravidelně udržován a čištěn. Na zařízení se vztahu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
Překapávač kávovar Tefal Sense 1,25 l nový, nepoužitý
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zcela nový, nepoužívaný, v originálním obalu, nevhodný dárek, včetně účtenky a záručního listu a CZ návodu Počet šálků: 10-15   Příkon 1 000 W Maximální množství kávy: 1,25 l Skleněná karafa Digitál... (více v detailu)
Hlavní město Praha
690
 Kč
Náhradní plnitelná kapsle pro kávovary Dolce Gusto
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám úplně novou, nikdy nepoužitou náhradní plnitelnou kapsli do kávovarů Dolce Gusto ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Krups opravná sada těsnění - repas kit kávovaru
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím opravnou sadu kávovarů Krups a Rowenta .Díky této sadě jste schopni si přetěsnit kávovar . Původní čínské těsnění se nahradí kvalitním německým a kávovar už nepoteče , nebude ztrácet tlak a pojede jak nový. Sada obsahuje všechna potřebná těsnění k repasi kávovaru . Těsnění pístu , boileru , stlačovacího ... (více v detailu)
Zlínský kraj
650
 Kč
Kávovar De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB - se zárukou
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Automatický kávovar - s mlýnkem o kapacitě 250 g, do domácnosti, příkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutí, s funkcí horké vody, možnost přípravy dvou šálků zároveň, připravuje nápoj jedním stisknutím, nádoba na vodu, zásobník na mletou kávu, napařovací tryska, signalizace potřeby odvápnění / čištění, režim úspory energie, n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
Prodám úplně nový kávovar Tefal za 300 Kč
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám úplně nový kávovar Tefal na prekapavanou kávu za 300 Kč. Z důvodu stěhování a nev... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
300
 Kč
Kávovar Solac Squissita Orange
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám pěkný, kompaktní kávovar. Použitý ca 5x. Provozní tlak 20bar, koupi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 800
 Kč
ATA kávovar retro
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám plně funkční kávovar.
Hlavní město Praha
400
 Kč
Vestavný kávovar Bauknecht KMT 9145 PT
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Plně automatický kávovar Bauknecht KMT 9145 PT s funkcí Cappuccino jedním stiskem. Kávovar ovládáte pomocí dotykového displeje. Můžete nastavit hrubost mletí kávových zrn, množství dávk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
16 500
 Kč
Mlýnek Eureka Zenith 65E
Před 5 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
EUREKA ZENITH 65 E High-Speed - profesionální přímý mlýnek na kávu - barva Chromová Cromato kameny Ø65mm, čistá váha 11,6 kg, kapacita zásobníku 1,400 kg, čistý výkon 500W/monofáze, počet otáček 1290/min. (50Hz), precizní mikrometr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
15 000
 Kč
Originální SMEG odšťavňovač + kávovar (červený)
Prodám originální červené spotřebiče značky SMEG. Všechny produkty jsou originální, nové, nerozbalené. Konkrétně jde o tyto produkty: SMEG odšťavňovač (CJF0... (více v detailu)
3 799
 Kč
Originální SMEG kávovar na překapávanou kávu (červený)
Prodám nový, nerozbalený originální kávovar na překapávanou kávu značky SMEG v červené barvě. 13 + 1 plus pro kávovar na překapávanou kávu Smeg 50´s Retro Style: - Kompaktní a výjimečný design - Jednoduchý ovládací panel s podsvícenými tlačítky - Kapacita 10 šálků, snadno přístupný zásobník na vodu 1,4 l - Skleněná konvice 1,25 l s víčkem a držadlem - Ochrana proti nechtěnému kapání – non drip systém - Nerezový filtr v plastové kostře součástí balení, vhodný do myčky a nádobí - Kompatibilní is papírovými filtry velikost 4 - Funkce automatický start - F... (více v detailu)
1 999
 Kč
Kávovar Jura ENA 5
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
ENA 5 umožňuje uzpůsobení na Vámi používané šálky v rozmezí od 65 do 111 mm. Navíc máte možnost výběru přípravy do jednoho či do dvou šálků pouhým otočením výpusti. vícebarvený displej – 3-barevný jasně čitelný displej, barvy vyjadřují stav, v jakém se přístroj nachází funkce horká voda – vhodná pro kávu i čaj kovová plocha pro předehřátí šálků neuvěřitelně tichý nerezový mlýnek na kávu umožňuje 5-stupňů nastavení hrubosti mletí variabilní spařovací komora zvládá práci s 5 až 16 g pomleté kávy, díky tomu může proběhnout příprava 2 šálků během jednoho procesu spařování Swiss Made – Švýcarská vý... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče