Myši Logitech, Lenovo, Gigabyte

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám různé počítačové myši. Cena za kus. * 1x USB laserová 7-tlačítková myš Logitech (Logi) M500 (M-U0007) - 400 Kč * 1x USB optická 3-tlačítková myš Lenovo... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
50
 Kč

Podobné inzeráty

Myš Logitech optická drátová
Myš Logitech optická drátová funkční. Inzerát platí do smazání.
Zdarma
 Kč
GEMBIRD wireless mys
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Predam skoro ako novu GEMBIRD wireless mys dnu je USB wireless key. Myska je na baterie. Vydrzia cca pol rok.
Hlavní město Praha
130
 Kč
Vertikální bezdrátová ergonomická myš
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Vertikální bezdrátová ergonomická myš umožňuje pohodlnější používání tohoto zařízení. Díky ergonomicky navrženému tvaru myši budou vaše ruce v přirozené poloze, což zvýší komfort používání a sníží bolest. Myš je bezdrátová, což umožňuje její používání bez kabelů. To má vliv na pohodlí při používání, estetiku a snadné přenášení. Ergonomický design a pohodlná opěrka palce jsou klíčem k tomu, abyste mohli na počítači pracovat bez zbytečné námahy zápěstí. Vertikální rozložení umožní přirozenou polohu pro uvolnění svalů na ruce, zápěstí a na paži. Pogumování myši přímo na kontaktních plochách zajistí pevný a příjemný úchop, i když budete pracovat opravdu dlouho. Vlastnosti vertikální be... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
400
 Kč
Vertikální bezdrátová myš HAMA EMW-500L pro leváky
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Značková myš HAMA, tvar myši zamezuje syndromu karpálního tunelu, poškození nervu v ruce od dlouhodobého používaní běžných myši. Zaslání ~ 60,- Kč nebo osobní předání České Budějovice. Možnost odzkoušení na místě. Jen mail - políčko "Kontaktovat inzerenta" ( možno i telefon v případě potřeby ) Na SMS odpovídám zřídka. Podívejte se na moje další inzeráty. Více předmětu, inzerátu - jedno poštovné. - moderní ergonomická bezdrátová myš pro práci s počítačem bez bolesti pro leváky - vertikální provedení předchází namožení a bolesti ramen a zápěstí - DPI tlačítko pro rychlou změnu rozlišení (DPI 1000/1400/1800) - optický senzor pro přesný a plynulý pohyb myši - Browser tlačítka pro podporu funkce vpřed/vzad na internetu - pogumovaný povrch pro lepší úch... (více v detailu)
Jihočeský kraj
170
 Kč
Nová bezdrátová myš (Wireless Mouse) Logitech M185
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám novou, originálně zabalenou bezdrátovou myš Logitech M185. Popis produktu Bezdrátová myš Logitech M185 v šedém provedení zaujme zejména svými kompaktními rozměry, nabídne však mnohem více. O pohodlí při používání se postará oboustranný ergonomický tvar, zatímco snadné připojení k plejádě operačních systému zajistí přiložený USB přijímač s dosahem až 10 metrů. P... (více v detailu)
Hlavní město Praha
199
 Kč
Základní deska Gigabyte GA-870A-UD3
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám základní desku Gigabyte GA-870A-UD3 Základní deska osazená paticí AM3, FSB až 5200, AMD 870, 8 kanálová zvuková karta, 4x DDR3 až 1333Mhz, maximálně 16 GB, 2x PCI-E x16, 1x PCI-E x4, 2x PCI-E x1, 3x PCI III, 2x SATA II, 2x eSATA, 1x FDD, 1x Ultra ATA, 12x USB 2.0, 2x USB 3.0, 1x GLAN, 3x IEEE 1394, ATX. Za příplatek lze dokoupit CP... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
599
 Kč
Gigabyte GA-790XTA-UD4 AM3
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám základní desku AM3 Gigabyte GA-790XTA-UD4
Olomoucký kraj
990
 Kč
Nerozbalená Herní podložka pod myš - ASUS ROG STRIX Edge
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám nerozbalenou podložku pod myš. Mohu poslat prostřednictvím zásilkovny. Vertikální herní podložka pod myš Asus ROG STRIX Edge Vertikální herní podložka pod myš Asus ROG STRIX Edge vám poskytne přesné a citlivé sledování pro zajištění vynikajících herních zážitků. Tato tenká, lehká a přenosná herní podložka pod myš se stane nezbytnou výbavou na oblíbenou LAN party. Hlavní přednosti podložky ROG STRIX Edge • Vysoce přesné a citlivé sledování pro hraní her díky optimalizovanému plátěnému povrchu. • Tenká, lehká a přenosná. • Protiskluzový gumový podklad. • Plnobarevné prošití okrajů pro trvanlivost a styl. Užijte si pohodlí při hře ROG STRIX Edge vám přináší pohodlnější herní zážitky a současně poskytuje praktickou výbavu pro všechny herní scénáře. Velkou, ergonomicky po... (více v detailu)
Zlínský kraj
200
 Kč
Klávesnice Logitech, Microsoft (USB a PS/2)
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám různé klávesnice. Cena za kus. * 2x USB klávesnice Logitech (Logi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Prodám Dell USB myš laserovou, drátovou, 1600 dpi, zánovní
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, Myš drátová, laserová, až 1600 DPI, 6 tlačítek, symetrická, velikost M, USB, stříbrná --> prodám super USB myš Dell, zejména vhodnou pro kancelářskou práci. Důvod prodeje je, že jich mám více než využiji. Plně funkční, nastavení různých úrovní citlivosti tlačítkem. Snímač pohybu: laserový Ro... (více v detailu)
Středočeský kraj
149
 Kč
Ergonomicka mys jen rozbalená/vyzkousena P.C. 1000Kc
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím trackbal mys viz foto . ( nehýbe se myši ale trackbalem-kuličkou palcem tudíž nehrozí Karpaly ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
477
 Kč
MAD CATZ R.A.T. 9 BEZDRÁTOVÁ HERNÍ MYŠ
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
MAD CATZ R.A.T. 9 starší nejvyšší model bezdrátové herní myši. Funguje i s MS Windows 11, ale pouze s defaultním nastavením z výroby. Software pro kustomizaci není již pro tuto v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Bezdrátová herní myš CONNECT IT Doodle mouse 3
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám zabalenou, nikdy nepoužitou myš CONNECT IT Doodle mouse 3. Záruka u TSBohemia do 13. 12. 2024. Herní myš / Optický senzor / Bezdrátová (Ostatní technologie) / Pro p... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
herní počítač GIGABYTE AORUS X
Před 2 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám málo používáný herní počítač GIGABYTE AORUS X. Herní PC AMD Ryzen 9 5900X 4.8 GHz, NVIDIA GeForce RTX 3080 10GB, RAM 32GB... (více v detailu)
Zlínský kraj
29 000
 Kč
GIGABYTE GA-Z77M-D3H - Intel Z77, socket 1155
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Použitá GIGABYTE GA-Z77M-D3H Odzkoušená a plně funkční základní deska. Včetně I/O shieldu. Dis... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 799
 Kč
Dokovací stanice Lenovo ThinkPad Pro Dock (40A1)
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám dokovací stanici pro Lenovo notebooky. Dokovací stanice Lenovo UltraDock 40A1 Mohu předat v okolí Zlína do 15 Km nebo odeslat poštou. Pošta - balíkovna, zásilkovna. Dokovací stanice vám umožní využít pracovní místo na maximum. Jedním vložením notebooku do dokovací stanice náhle připojíte veškeré vstupní a výstupní zařízení jako je např. klávesnice, myš, monitor, nabíječku, tiskárna, reproduktory, cd/dvd mechaniku, flash disk, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
300
 Kč
Myš, klávesnice razer
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Razer huntsman mini(60%) + Logitech g305(bezdrátová) Na klávesnici i na myši je nahráno tak 3 hodiny byly celkově nevyuži... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Lenovo IdeaPad 300-14IBR (80M2001ECK)
Před 1 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Lenovo IdeaPad 300-14IBR (80M2001ECK) 14" HD displej s LED podsvícením, lesklý rozlišení: 1366x768 Intel Pentium N3050 s frekvencí 1,6 GHz (dvoujádro) RAM 4GB DDR3, HDD 500GB optická mechanika BEZ MECHANIKY! grafika integrovaná Inte... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 990
 Kč
Gigabyte 1660TI 6GB
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam grafickou kartu Gigabyte 1660ti 6gb karta ma komplet baleni krasny stav plne funkcni mam na prodej 2ks
Středočeský kraj
1 990
 Kč
Logitech PRO X Superlight - bezdrátová myš
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji počítačovou myš Logitech PRO X Super Light. Myška je včetně dongle a usb kabelu. Používaná cca 1rok. Jeví běžné známky používání, a je lehce ošoupaný boční nápis. Velmi lehká skvěle padnoucí myš. Popis výrobce : Herní myš - bezdrátová, pro praváky, optická, připojení skrze bezdrátový ... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 599
 Kč
Logitech B100 Optical USB Mouse 910-003357
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím novou, originálně zabalenou optickou USB myš Logitech B100 910-003357. Stav nová. Záruka 24měsíců. Popis produktu Logitech® B100 Optical Combo Mouse – základní funkce pohodlného a spolehlivého ovládání počítače. Nabízí kvalitu a provedení zabudované do více než miliardy myší, což představuje vyšší počet ve srovnání s ostatními výrobci. Nastavení je rychlé a snadné. Nemusíte instalovat žádný software. A protože myš obsahuje kabel, stačí jej připojit k portu USB a můžete myš ihned používat. Navržen pro pohodlné obouruční používání. I při delším používání se tedy budete cítit pohodlně. Zajišťuje citlivé a plynulé ovládání kurzoru umožňující přesný pohyb a jednoduchý výběr textu. Logitech® B100 Optical Combo Mouse poskytuje základní funkce pohodlného a spolehlivého ovládání počítače. Myš je vyrobena společností Logitech®, což je odborník v oblasti myší, a nabízí kvalitu zabudovanou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
99
 Kč
Herní myš Marvo
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Myš je v zachovalém stavu. Plně funkční.
Moravskoslezský kraj
149
 Kč
Logitech G300s Myš
Před 4 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Herní drátová myš Logitech + Plně funkční. - Pár kosmetických nedostatků. 2 500 D... (více v detailu)
Karlovarský kraj
299
 Kč
Herní myš Glorious
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám velmi málo použitou herní myš Glorious Model O
Královéhradecký kraj
500
 Kč
ZYXEL GateWay Wdsl. Modem 2.4 a 5ghz
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám zánovní router (modem) od O2 ZYXEL GateWay. Pro technologii VDSL a optickou linku ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 600
 Kč
Další nabídky najdete zde: PC, notebooky, tablety