Rok staré 2 Party reproduktory SONY MHC V-43D i jednotlivě

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
party reproduktor • příkon 0,5 W v pohotovostním režimu • CD • vestavěný DVD přehrávač • MP3 • USB • HDMI • FM/DAB+ tuner • RDS • basový + výškový reproduktor • vstup pro mikrofon/kytaru • Bluetooth • NFC • nastavení basů a vý... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč

Podobné inzeráty

Sony párty reproduktor 2400W
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám SONY párty reproduktor model SA-WGT5D
Jihomoravský kraj
9 900
 Kč
Bluetooth reproduktor Niceboy Raze 2 ego - záruka
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Téměř nepoužívaný reproduktor v komplet balení. Přenosný reproduktor • Bluetooth 5.0 • podpora microSD a USB • FM rádio • hands-free • frekvence 150 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Reproduktor party
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám letos zakoupený party reproduktor třikrát použitý. Vhodný třeba pro ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 000
 Kč
NOVÝ 15" REPRODUKTOR SONY X-plod
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám nikdy použitý 15" bass reproduktor SONY X-plod z neuskutečněného projektu. Původní cena byla kolem 5ti tisí... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 700
 Kč
Párty reproduktor XTREEM 4 RGB
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám párty reproduktor se světelnými efekty. Reproduktor je v perfek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
2.0 REPRODUKTORY CREATIVE T30 WIRELESS
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Systém Creative T30 Wireless je vybaven samostatnými, speciálně vyrobenými vysokotónovými reproduktory . Součástí systému je technologie Creative BasXPort pro vysoce výkonné basy. Systém je nově dodáván s podporou bezdrátové technologie Bluetooth a zvukovým kodekem aptX, který zajišťuje bezdrátové přehrávání... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
750
 Kč
40W bluetooth reproduktor 59 cm, bezdrátový mikrofon - nové
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
59 cm velký párty reproduktor, 40W, BT, FM rádio, karaoke bezdrátový mikrofon, ovladač - nový Klíčové vlastnosti a technické parametry: - Model: ZQS 8212 - TWS funkce – True Wirelles Stereo – možnost spárování 2 reproduktorů pro stereo poslech - Bluetooth - FM rádio - Party reproduktor s možností karaoke - Bezdrátový mikrofon – samostatné nastavení hlasitosti (možnost připojení druhého drátového mikrofonu) - Led pods... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 490
 Kč
Reproduktory X-540 společnosti Logitech
Před 2 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
* Ponořte se do hry díky vyjímečnému prostorovému zvuku systému reproduktorů X-540 společnosti Logitech. Technologie satelitních duálních ovladačů FDD2 eliminuje nerovnoměrné odezvy, které vznikají, jestliže jsou použity běžné duální ovladače. Režim Matrix vytváří efekt prostorového zvuku 5.1 ze dvoukanálových stereofonních zdrojů. Nový inovativní reproduktor pro středový kanál lze připevnit na horní část... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Subwoofer SONOS Sub Mini black
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Subwoofer SONOS Sub Mini black Klíčové vlastnosti: - Subwoofer s dvojicí 6" basových reproduktorů - Minimalistický design a kompaktní rozměry - Přehrávání frekvencí od 25 Hz - Kompatibilní s ostatními reproduktory v ekosystému SONOS - Ideální pro Sonos Beam, Ray, One nebo One SL - Zesilovač Dual Class-D a funkce Trueplay tuning - Připojení přes Wi-Fi nebo RJ45 Co je SONOS ekosystém? Všechny reproduktory SONOS propojené přes Wi-Fi v jeden dokonalý audiosystém. Vytvořením takzvaného multiroomu můžete hudbu, podcasty nebo rádio poslouchat ve více než jedné místnosti najednou. Přes aplikaci si zvolíte, aby vám hrál jeden playlist synchronně na všech reproduktorech, a nebo aby z každého reproduktoru hrálo něco jiného. Je to pouze na vás. Překážkou nejsou ani dvě monofónní reprosoustavy, které změníte během několika kliknutí v aplikaci na stereofónní pár. Spojením více reproduktorů SONOS kdykoliv získáte jeden dokonalý audiosystém s kvalitním zvukem. Žádné bzučení, chrastění nebo zkreslen... (více v detailu)
Olomoucký kraj
8 000
 Kč
Přenosný reproduktor LG XBOOM RK7
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám jednu hodinu hraný reproduktor LG XBOOM RK7. Cena 3 000,-Kč Osobní odběr. Technické parametry Voděodolnost ne Bluetooth ano NFC ne Jmenovitý výkon 550 W Sdílení z domácí sítě (DLNA) ne WiFi ne AirPlay ne Přehrávané hu... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 000
 Kč
Reproduktor Sony SRS-XB10
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Bluetooth reproduktor Sony Výdrž baterie až 16 hodin s voděodolným krytem
Hlavní město Praha
400
 Kč
Bezdrátový audiosystém Hi-Fi SONY CMT-X3CD Bluetooth USB CD
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Kontaktovat prosím pouze přes kontaktní formulář. Na dobírku odesílám po úhradě poštovného předem na účet. CD mikrosystém Sony CMT-X3CD nabízí technologii Bluetooth a NFC pro bezdrátové přehrávání hudby z chytrého zařízení. Přehrává hudbu z CD a USB, podpora formátu MP3, poslech oblíbených radiových pořadů díky FM tuneru, malé reproduktory, výrazný zvuk, zvýraznění basů Mega Bass, působivé provedení a elegantní tvar, USB pro dobíjení chytrého zařízení a přehrávání souborů, dálkový ovladač. Zvuk Typ reproduktoru: Plný rozsah Výstupní výkon: Celkem 20 W Ekvalizér: zvukový efekt (R&B/HIPHOP, ROCK, POP, CLASSIC, JAZZ, FLAT) PřehráváníCD: CD-R, CD-RW, MP3, WMA USB: MP3, WMA Vstupy/výstupyAUDIO IN: 3,5 mm jack USB (5 V DC 1,5 A) Sluchá... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 099
 Kč
Starý reproduktor .
Prodám ca 90 let starý reproduktor v dřevěné skřínce , velikosti 35 x 30 x 16 cm , v nálezovém st... (více v detailu)
500
 Kč
Reproduktor Anker Soundcore Rave + 160W
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám tento nový nerozbalený/případně za něco vyměním nabídněte party reproduktor Party reproduktor Anker SoundCore Rave + 160W neskutečný zvuk a hlavně basy Reproduktor je již k nesehnaní v ČR Dva 5,25" basové a dva 2" výškové měniče s celkový... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
KVALITNÍ tmavý reproduktor Gogen BS110 - SKVĚLÝ stav
Tento reproduktor nabízí vynikající zvuk a skvělý design, ideální pro každého milovníka hudby. Perfektní pro poslech doma, na party nebo při venkovních akcích. Důvod prodeje: Po k... (více v detailu)
290
 Kč
KVALITNÍ tmavý reproduktor Gogen - SKVĚLÝ stav
Před 3 dny - SBAZAR
Tento reproduktor nabízí vynikající zvuk a skvělý design, ideální pro každého milovníka hudby. Perfektní pro poslech doma, na party nebo při venkovních ... (více v detailu)
290
 Kč
Reproduktory Fenda
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám reproduktory Fenda. Připojení: bluetooth, 3,5mm jack konektor, USB, rádio (Původně zakoupeno v Datartu - více informací o produktu lze dohledat na jejich webu pod tímto názvem: Reproduktory Fenda F&D A180X 2.1, bluetooth, rádio, USB, dá... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Reproduktory SONY SS - SR 110
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Reproduktory SONY SS - SR 110,záruka na funkci,cena za oba.
Hlavní město Praha
250
 Kč
Bluetooth reproduktor Sony
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám reproduktor Sony gtk- xb60 s Bluetooth a vestavěnou baterii. Porizovaci cena 8900. Použito max 10x. Cena 4900kc Prvni ko... (více v detailu)
Olomoucký kraj
4 900
 Kč
Sony HCD-H551
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Funkční, použité. HiFi systémy Sony HDC-H551 FM/AM tuner, ekvalizér loud bas... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
Reproduktor GOGEN BPS686X
Před 4 dny - SBAZAR
Prodám Reproduktor GOGEN BPS686X reproduktor Je vybaven technologií Bluetooth pro streamování hudby až na vzdálenost 10 metrů z chytrých telefonů a tablet přenosný reproduktor výkon 70 W funkce karaoke Bluetooth LCD displej FM tuner s 30 předvolbami ekvalizéry podpora MP3 světelné LED efekty zvýraznění basů 2× USB vstup ... (více v detailu)
1 800
 Kč
Prodám reproduktory Sony
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám reproduktory Sony
Kraj Vysočina
200
 Kč
Prenosny reproduktor Sony SRS-XE 200 sedy
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prenosny USB-C BT reproduktor Sony SRS-XE 200 sedy. Porizen v Datartu v cervenci 2022.
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
NOVÝ 15" REPRODUKTOR SONY X-plod
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám NOVÝ 15" bass reproduktor SONY X-plod z neuskutečněného projektu. Původní cena byla kolem 5ti tisíc. PL... (více v detailu)
Liberecký kraj
2 700
 Kč
prodám PANASONIC SC-UA3E-K
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám PANASONIC SC-UA3E-K 4 roky steré hifi. PARAMETRY: Zvuk a reproduktory Zvuk Počet kanálů: 2 Výkon: 150 W na kanál (4 ohmy, 1 kHz, 30 % THD) Celkový výkon: 300 W RMS D.Bass Manuální ekvalizér: 3 pásma + surround Předvolby ekvalizéru Expanzivní zvuk, který zaplní celou místnost Funkce DJ: Jukebox (prolínání mezi písněmi) Funkce karaoke Reproduktory Dvoupásmový systém se 4 reproduktory (bassreflex) 4× 4cm výškový reproduktor 2× 13cm basový reproduktor Možnosti přehrávání CD-DA, CD, CD-R, RW Formát: MP3 včetně ID3 tag USB (až 32 GB) Bluetooth Ver 2.1 + EDR Tuner/příjem/v... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio