Prodám fototašku Fomei

Prodám fototašku Fomei, vnitřní rozměry: hloubka 15 cm, šířka 14 cm, výška 9 c... (více v detailu)
200
 Kč

Podobné inzeráty

Fomei - studiový deštník a difuzní stan
Před 1 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Fomei - studiový blesk a příslušenství - 29.7. - 14:52 Prodám nyní poslední zbývajicí moje vybavení fotostudia. Vše je téměř nepoužité-nerealizované podnikání. JEŠTĚ VOLN... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1
 Kč
Psaníčko Answear Lab
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Jednou vzate psaničko v černé barvě. Zapínání na cvoček. Odnímatelný popruh. Popruh nelze upravit. Hloubka 6 cm. Výška 1... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Prodám terárium
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám vyrobené terárium. Vnější rozměry: výška 101 cm (bez noh 92 cm), šířka 58 cm, hloubka 46 cm. Vnitřní r... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
800
 Kč
Surroundové reproduktory Sony
Před 2 dny - SBAZAR
Surroundové reproduktory Sony SS-SR250, výkon 100W, impedance 8 O... (více v detailu)
650
 Kč
Vanguard UP-Rise 45 fotobatoh
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Vanguard UP-Rise 45 je fotobatoh na DSLR s gripem, 3-4 objektivy, blesk, stativ a drobné příslušenství. Jeho velikost lze jednoduše upravit podle aktuálních potřeb. Je vybaven vlastní pláštěnkou. Barevná provedení - černá Odolnost vůči povětrnostním vlivům - pláštěnka Kapacita udávaná výrobcem - DSLR s gripem, 3-4 náhradní, objektivy, blesk, stativ, příslušenství Komora na notebook - n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Centrální/středový reproduktor Sony
Před 2 dny - SBAZAR
Centrální/středový reproduktor Sony SS-CN250, výkon 100W, impedance 8 Ohm, šířka... (více v detailu)
600
 Kč
Brašna pevná na kameru, foták
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám brašnu přes rameno, pevná na kameru, foták. Kožený popruh, vypolstrovaná jemným semišem, s vyjímatelnými a nasta... (více v detailu)
Plzeňský kraj
580
 Kč
Použitý mrazák značky Zanussi, funkční
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám použitý mrazák značky Zanussi, funkční, jen vnitřní šuplíky popraskané, vnitřní plastová dvíř... (více v detailu)
Plzeňský kraj
600
 Kč
Prodám pánskou bundu DC na snowboarding
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám pánskou bundu DC na snowboarding velikosti M, barva hnědá se vzorem na rukávech, 4 vnější kapsy, 2 vnitřní kapsy, od... (více v detailu)
Zlínský kraj
850
 Kč
Prodám mini pračku značky Candy Aquamatic
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Pračka je v dobrém stavu, vše je plně funkční, Šířka 51 cm, Hloubka 45 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 600
 Kč
Mix her na PS3/Playstation 3
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Hry jsou plně funkční někde chybí obal. GTA V - 250,- GTA IV - 300,- Tekken 6 - 350,- Fight night round 3 - 150,- Fight night round 4 - 200,- Gran Tu... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Brašna Canon CB SB 140 šedá nová
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím novou brašnu "nevybalenou" Canon CB SB140 šedá.Je vynikající ochranu vašeho fotoaparátu DSLR a až 2 objektivy nebo blesk s touto vysoce kvalitní originální brašnou Canon. Stylový design je vybaven praktickým vnitřním... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
350
 Kč
Tupperware 4 Piece Stack Cooker Cranberry - nádoby do MW 4ks
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
- nové, jen umyté a bez etikety, bez poškození - čtyřdílná sada - nepřilnavá úprava - stohovatelné nádoby vhodné do mikrovlny - největší nádoba 3 l (vnější průměr 23,5 cm, výška 10,5 cm) - menší nádoba 1,75 l (výška 8 cm) - víko 750 ml (vnější průměr 24 cm, vnitřní 22 cm) - výška velké ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
899
 Kč
Odpadní trubky cca 16cm x 3000cm
Přidáno včera - Středočeský kraj - ANNONCE
Odpadní trubky, asi PVC - viz foto. Délka 290 a 307 cm, průměr vnitřní cca 14,2cm a vnější 16cm. Ta delší trubka má ... (více v detailu)
Středočeský kraj
499
 Kč
Prodám dva soustružené regály
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
za oba 1000 Kč, jednotlivě 600 Kč za regálový komplet - oba mají rozpěrný šroubovací mechanismus. Jeden byl jako dělící průchozí stěna - výška 250 cm, obě boční části mají šířku 70 cm a středová část 98 cm, hloubka polic levé části je 15 ... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Hluboké dřevěné rámečky NOVÉ
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Nový hluboký dřevený trojrámeček se sklem. Hloubka rámu cca 2,5 cm. Zbyl nám z odlévací sady wawa. Vnější rozměr: 50 x 20 cm, hloubka: 3 cm, vnitřní rozměr: 44 x 15 cm. Třeba pro vystavení odlitku/otisku dětských ručiček/nožiček či jiné tvoření. Bude nutné doplnit jeden hřebíček. Přidám ještě t... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
Playstation 4 HRY
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Všechnny hry mají nosiče ve velmi slušném stavu a jsou otestované po menu a bez problémů načítají. Komplet angličtina, označené obsahují češtinu. Možnost osobního vyzvednutí nebo zaslání po platbě dopravy předem, zasílám na dobírku balíkovnou nebo zásilkovnou, žádný kurýr.Posílám i na Slovensko. Final Fantasy XV: Day One Edition 300,- Deus Ex Mankind Divided 200,- Bravo team 300,- Destiny the taken king legendary edition 300,- The last guardian 300,- The Walki... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Prodám pánskou zimní bundu
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám pánskou zimní bundu velikosti M s kapucí, černá barva, zateplená, 4 vnější kapsy,... (více v detailu)
Zlínský kraj
500
 Kč
dámské/ dívčí džíny
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rovné plísňové džíny, lehký pružný materiál - velmi příjemné. Džíny jsou úplně nové, bohužel objednaná velik... (více v detailu)
Hlavní město Praha
260
 Kč
kabelky Guess, Bonprix
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám: 1)dámskou kabelku GUESS ve velmi pěkném stavu. Obsahuje jednu velkou nedělenou komoru na zip a v ní jednu menší kapsičku na zip. K nošení v ruce nebo na stavitelném popruhu. Rozměry orientačně: výška 31 cm, šířka 39 cm, hloubka 15 cm. Cena při osobním převzetí 600 korun, nebo + poštovné. 2)nepoužitou dámskou kabelku zn.... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Kompakt Panasonic DMC - GF5 Prodám Panasonic DMC-GF5
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Panasonic DMC - GF5 Prodám Panasonic DMC-GF5 + nabíječka, SD karta 32GB ultra high speed, štět... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 700
 Kč
Softbox pro systémový blesk Octagon 95cm komplet + Honeycomb
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Softbox pro systémový blesk Octagon 95cm komplet je kompletní sadou pro profesionální osvětlení vašich fotografií. Tento univerzální rychle skládací deštníkový softbox o průměru 95cm je dodáván v praktické přepravní tašce a je připraven k použití během několika sekund. Softbox vytváří měkké světlo, které je ideální pro fotografování bez odlesků a dosahuje rovnoměrného rozprostření světla. Stříbřitá odrazová plocha a difuzér zajišťují kvalitní výsledky a umožňují vám snadno dosáhnout požadovaného osvětlení. Tato sada obsahuje deštníkový softbox, stativ a držák na blesk, což vám poskytuje kompletní vybavení pro tvorbu profesionálních fotografií. Mřížka se používá na softboxu k řízení úniku světla a zúžení celkového pokrytí oblasti. Měkká, rovn... (více v detailu)
1 499
 Kč
Fotobrašna Rivacase - černá, chvíli používaná
Nabízím černou fotobrašnu Rivacase. Brašna je určená primárně na fotoaparáty, ale poslouží také i na objektivy. Vnitřek je z jemného sametového povrchu a zevnějšek je z materiálu, kter... (více v detailu)
600
 Kč
Prodám BEZPEČNOSTNÍ BOX-SEJF MASTER LOCK R4132
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Prodám bezpečnostní přenosný BOX MASTER LOCK R4132, Ohnivzdorný a vodotěsný - deklar.ohnivzdornost tř. 30minut, před ohněm po dobu 30 minut až do teploty 843 °C a proti vodě (až 72h). Uzamykatelný box na klíč – schránka odolná proti ohni a vodě. Zánovní. Korpus... (více v detailu)
700
 Kč
LEGÍNY vel. 158/164 - nové
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Legíny vel. 158/164, délka 89 cm, vnitřní nohavice 67 cm, pas do gumy v klidu 33 cm, příjemný materiál 75% BA, 18% PES a7% elastan. Nové, velmi pěkné, zapomněli jsme na ně a nyní jsou malé. Cena 60 Kč. Zdarma přibalím: Legíny černé s bílým vzorem vel. 158/164, délka 87 cm, vnitřní nohavice 67 cm, pas do gumy v klidu 31 cm, BA/elastan, nošené, bezvadný stav. Taška z nepromokavého materiálu, vyztužená, výška 28... (více v detailu)
Olomoucký kraj
60
 Kč
Další nabídky najdete zde: Foto