Bluetooth handsfree - bezvadný stav

Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Sada hadsfree Nokia HF 300 do auta s tlačítky pro ovládání hovorů = podsvícené tlačítko pro odeslání a ukončení hovoru, ovládání hlasitosti, vypínač a tlačítko vypnutí mikrofonu. Při umístění na sluneční clonu ve voze je hlasité telefonování za jízdy bezpečné a bez nutnosti další instalace a ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199
 Kč

Podobné inzeráty

Sada: Bluetooth handsfree - bezvadný stav
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Sada hadsfree Nokia HF 300 do auta s tlačítky pro ovládání hovorů = podsvícené tlačítko pro odeslání a ukončení hovoru, ovládání hlasitosti, vypínač a tlačítko vypnutí mikrofonu. Při umístění na sluneční clonu ve voze je hlasité telefonování za jízdy bezpečné a bez nutnosti další instalace ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
199
 Kč
Nokia osobní handsfree HS-40
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nokia osobní handsfree HS-40 Tento malý a snadno ovladatelný headset zjednodušuje hovory díky užitečnému tlačítku pro přijmutí/ukončení hovoru. Jednoduchá a pohodlná cesta, jak dostat to nejlepší z vašeho mobilního zařízení. Kompatibilita: Kompatibilní s telefony a přístroji Nokia s 2,5milimetrovým AV výstupem Nokia. Nokia 1200, Nokia 1208, Nokia 1209, Nokia 1650, Nokia 2630, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
50
 Kč
2x Sluchátka Bluetooth s bezp, hlasitostí pro děti
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám téměř nepoužitá sluchátka pro děti. Koupené Alza 31.10.2022. CENA JE ZA KUS. Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, přes hlavu, na uši, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovládáním hlasitosti, výdrž baterie až 6 h Bezdrátová sluchátka Lexibook jsou vyrobena ve formě na uši Bezdrátová... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
TOMTOM GO PROFESSIONAL 620 LIFETIME , TIR , Autobus....
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
GPS navigace TomTom GO Professional 620 Lifetime v černém provedení disponuje 6palcovým dotykovým displejem s předinstalovanými mapami Evropy (plus jejich doživotní aktualizace přes Wi-Fi). Nabízí funkci asistenta jízdních pruhů, 3D zobrazení budov nebo přepočet trasy. V zařízení je k dispozici Bluetooth, Wi-Fi a handsfree. 16GB interní paměť s možností vložení microSD karty až do 32 GB. Mezi výhody patří i hlasové ovládání celé navigace. Jedno nabití udrží baterii v provozu až hodinu. Jednoduchá montáž díky magnetickému držáku. TomTom GO Professional 620 Lifetime Navigace TomTom GO Professional 620 Lifetime disponuje 6palcovým dotykovým displejem s rozlišením 800 × 480 bodů, který zobrazí potřebné údaje. O výdrž celého zařízení se postará dobíjecí baterie s výdrží po nabití cca jednu hodinu. Tato GPS navigace si okamžitě najde místo na palubní desce. Zapněte ji a vydejte se na cestu do zemí, které jste vždy toužili poznat. S předinstalovanými detailními mapami Europa Lifetime (cca 45... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
5 000
 Kč
NOVÝ, NEPOUŽITÝ W-KING Bluetooth reproduktor
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
W-KING Bluetooth reproduktor s bezdrátovým mikrofonem, 80W jukebox Bluetooth Box Party reproduktor, 2 širokopásmové měniče/hluboké basy, karaoke stroj, zvuk 105 dB, IPX5/24H/U disk/TF karta/AUX/EQ VÝRAZNÁ SLEVA NOVÉ ZBOŽÍ NEPOUŽITÉ ZBOŽÍ ORIGINÁLNÍ OBAL KOMPLETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ OSOBNÍ VYZVEDNUTÍ PPL ZÁSILKOVNA BALÍKOVNA DOBÍRKA MOŽNÁ PRO VÍCE INFORMACÍ PROSÍM PIŠTE, VOLEJTE. O PRODUKTU: 80W širokopásmový reproduktor & port pro basreflexovou trubici: Bezdrátový přenosný bluetooth reproduktor W-KING T9 nabízí nejnovější 2 širokopásmové měniče a výstup reproduktoru 80W. WKING T9 Loud bluetooth lautsprecher také používá pokročilé bassreflexové trubice k zajištění hlubokých a přirozených basů, což zlepšuje celkový zvukový zážitek a umožňuje nám vychutnat si pohlcující zvukový zážitek s vylepšenými basy, pevnými středy a křišťálově čistými výškami bez zkreslení při jakékoli hlasitosti. Ideální pro milovníky hudby a audiofily Bezdrátový mikrofon: Nově vylepšený bluetooth box T9 s... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500
 Kč
Lampa Plnospektrální simulátor slunce Aurora
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Plnospektrální simulátor slunce Aurora poskytuje kvalitní a intenzivní osvětlení umožňující přesné vnímání tvarů a barev. Aurora používá zářivky se zdravým světlem, které se z více než 90% podobá slunečnímu světlu. To zvýší vaši soustředěnost a také pracovní výkon. Aurora je stmívatelná a lze měnit intenzity ze 100% na 20%. Zdravé světlo je z více než 90 % jako sluneční. Díky našemu světlu se vaše děti zklidní a jejich soustředění se zlepší Změnu k lepšímu pocítí i vaše květiny a domácí mazlíčci Na rozdíl od běžných LED žárovek a zářivek nezkresluje naše světlo barvy Jak používat: Možnost používat jako plnospektrální simulátor slunce a při ztlumení intenzity světla jako stolní lampu. Při světelné terapii je nutné sedět s otevřenýma očima v blízkosti Plnospektrálního simulátoru slunce. Nedívejte se však přímo do svítidla. Vzdálenost od přístroje Doba 70 cm přibližně 2 hodiny 46 cm přibližně 1 hodina 23 cm přibližně 0,5 hodiny Doba použití záleží na vaší tělesné konstituci a na tom, jak... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
6 500
 Kč
Antistress světlo - světelná terapie - SLEVA
Před 9 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Jedná se o nové zboží. Původní cena 1590 Kč. Beurer světelný box s denním světlem je simulací slunečního světla o intenzitě cca 10 000 LUX, výjimečně světlé a rovnoměrné osvětlení, komfortní ovládání jedním tlačítkem. Získejte pozitivní účinky pro tělo i mysl, simulací slunečných denních paprsků. Lampa bude fungovat během zimních večerů. Přístroj vytváří denní světlo, které zlepšuje náladu. Součástí balení je nastavitelná noha, kterou ... (více v detailu)
Pardubický kraj
990
 Kč
Jabra Speak 510 MS - Bluetooth Konferenční Reproduktor
Před 9 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodávám úplně nový přenosný reproduktor Jabra Speak 510 MS! Ať už potřebuješ zlepšit kvalitu svých konferenčních hovorů, nebo si chceš užít pohodlné volání s kamarády při hraní her, tenhle kousek ti to umožní. Křišťálově čistý zvuk a snadné připojení tě prostě dostanou. Je úplně nový, nerozbalený, a čeká právě na tebe! Proč ho chceš mít? ► Super zvuk: Citlivý mikrofon a technologie, která ti zajistí čistý zvuk bez šumu. ► Bluetooth nebo USB: Můžeš se připojit přes Bluetooth (dosah až 30 metrů!) nebo klasicky přes USB – jak se ti to hodí. ► Na konference i na zábav... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 800
 Kč
Handsfree do auta - SuperTooth BUDDY
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
HandsFree do auta - připne se na sluneční clonu (vhodné pro jakékoli auto, ideální pro starší vozy bez handsfree) Bluetooth 2.1, doba hovoru až 20 hodin, potlačení okolního šumu (DSP), hlasové ovládání, regulace hlasitosti, 2 spárovaná zařízení současně (Multipoint) a hlasitý odposlech, hmotnost 100 g PC ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
400
 Kč
Bluetooth headset Cellularline
Před 13 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nepoužitý (nevhodný dárek). Ergonomický tvar pro pohodlné nošení, extra dlouhá výdrž baterie - až 25 hodin hovoru, multifunkční ovládací tlačítko pro příjem hovoru, tlačítka pro ovládání hlasitosti, nastavitelný hák za ucho, 3 různé velikosti špuntů do ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
390
 Kč
Bluetooth headset Cellularline
Před 14 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Nepoužitý (nevhodný dárek). Záruka do 2. 5. 2026. Ergonomický tvar pro pohodlné nošení, extra dlouhá výdrž baterie - až 25 hodin hovoru, multifunkční ovládací tlačítko pro příjem hovoru, tlačítka pro ovládání hlasitosti, nastavitelný hák za ucho, 3 různé velikosti... (více v detailu)
Kraj Vysočina
390
 Kč
AUKEY bezdrátový Bluetooth v4.1
Před 15 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodam - AUKEY bezdrátový Bluetooth v4.1 přijímač A2DP černý – BR-C1 Přijímač Bluetooth vám umožňuje bezdrátově streamovat zvuk z vašich zařízení s podporou Bluetooth do vašich stávajících... (více v detailu)
Ústecký kraj
399
 Kč
Tlačítkovy telefonní přístroj Zn.Panasonic
Před 19 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím téměř nepoužívaný tlačítkovy telefonní přístroj Zn.Panason... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
400
 Kč
set-top box humax nano t2 s podporou HbbTV
Před 18 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Unikátní velmi zachovalý HDTV přijímač pozemního digitálního vysílání v novém standardu DVB-T2 s HbbTV (červeným tlačítkem). Prodej včetně USB adaptéru pro připojení k internetu a tedy příjem HBBTV tedy červeného tlačítka.Součástí je dálkové ovládání RM-M10X, Napájecí adaptér a návod. Cena vč AB Wireless USB adaptéru (+449Kč)Potřebného pro připojení HBB-TV.Kontakt telefonicky, nebo přes vzkaz u inzerce. Ne SMS Děkuji DVB-T2 (HEVC/H.265) DVB... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 099
 Kč
TELEFON PANASONIC typ: PQJXC 0202Z
Před 22 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám plně funkční tlačítkový telefon značky PANASONIC, typ: PQJXC 0202Z s displejem, se záznamníkem, pamětí pro telefonní čísla, rychlou předvolbou a dalšími funkcemi (vše uvedeno v návodu). Dodávám spolu s nabíjecím kabele... (více v detailu)
Ústecký kraj
490
 Kč
Zvlhčovač vzduchu Hyundai
Před 26 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Hyundai HUM 770 je ultrazvukový zvlhčovač, který vytváří takzvanou studenou páru. Ultrazvukové zvlhčovače jsou typické svou nízkou spotřebou energie a vysokou efektivitou. Model HUM 770 vyniká dlouhou provozní dobou až 52 hodin bez nutnosti doplňování vody do nádržky.Hlavní panel zvlhčovače má přehledný LCD displej a ovládací prvky. Praktická funkce je odložený start v rozsahu 124 hodin. Ten využijete například ve chvíli, kdy máte nastavený termostat na určitou denní hodinu. V tu samou dobu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Rádio BOOMBOX Kenwood CR-100, made in Japan, rok výroby 1985, krásný stav
Před 27 dny - AVIZO_CZ
Staré rádio - BOOMBOX Kenwood CR-100, funkční, made in Japan, rok výroby 1985 – 1986. Rádio má tyto vlnové rozsahy: LW, MW SW a FM 88 – 108 MHz. Dva LED indikátory: baterie a stereo přijmu. Na přední straně se nachází výstup na sluchátka, knoflíky hlasitosti, balance, tónové clony a ladění, dále přepínač vlnových rozsahů, přepínač rádio AM/FM/přehrávání kazet a přepínač mono/stereo/wide-stereo. Rádio má celkem čtyři reproduktory pro dokonalý přednes hudb... (více v detailu)
3 900
 Kč
Handsfree Bluetooth PARROT MiniKit+
Před 41 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Zcela funkční, minimálně používané, včetně příslušenství - nabíječka, k... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
telefon pro seniory
Před 54 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám nepoužitý telefon pro pevnou linku , světelná signalizace hovoru, 3 programovatelná tlačítka s možností vložení fotogra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
550
 Kč
Detektor kovu Skagway
Před 76 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Přehledný LCD displej zvládne bez problému ovládat každý začátečník. Levým otočným knoflíkem přístroj zapojíte, tím pravým zase vyberete režim hledání a nastavíte detekci kovu. Snadno se budete orientovat pomocí navigačních šipek. Displej disponuje také speciálním tlačítkem určeným speciálně pro dohledávací funkci PINPOINT, díky čemuž vás ušetří pracného nastavování frekvencí. Dále zobrazuje hodn... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
GoGEN TWS BUDDY
Před 77 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Užívejte si svou oblíbenou hudbu naplno. Pořiďte si bezdrátová sluchátka GoGEN TWS BUDDY, která vás nijak nebudou omezovat v pohybu. Jsou totiž skutečně bezdrátová, nespojuje je žádný kabel. Stačí je vložit do uší a přes Bluetooth spárovat s vaším chytrým telefonem či jinými zařízeními. Díky velkému frekvenčnímu rozsahu 50 až 20 000 Hz a impedanci 32 ohmů vynikne každý tón naplno, ať už dáváte přednost rocku, popu, nebo třeba opeře. Dlouhá výdrž baterie... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
750
 Kč
Bateriová základna GGMM ES5 pro Show 5
Před 364 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Bateriová základna GGMM ES5 pro Show 5 (1. a 2. generace) (NE pro 3. generaci), Přenosná bateriová základna Show 5, dobíjecí stojan, až 9,5 hodiny přehrávání Udělejte ze svého chytrého reproduktoru přenosné zařízení, které si můžete vzít kamkoli v domě nebo na zahradě, aniž byste jej museli zapojit. Speciálně vyrobeno pro Show 5 (1st Gen & 2nd Gen), není kompatibilní pro Show 5 (3rd Gen), Show 8 nebo Show 10. Velká kapacita baterie Poskytuje až 9,5 hodiny p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
D-Link DIR-600 Bezdrátový router, pěkný stav
Před 823 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám bezdrátový router, D-Link DIR-600, plně funkční. Specifikace: 1 10/100Base-TX WAN port 4 10/100Base-TX LAN porty 1 odpojitelná anténa pro bezdrátovou LAN Standard IEEE 802.11n (draft) pro bezdrátovou LAN, jedna anténa Rychlost bezdrátového přenosu až 150 Mb/s Zpětně kompatibilní s 802.11g bezdrátovými sítěmi Snadné nastavení zabezpečení sítě stisknutím tlačítka (WPS Wireless Protect Setup) Šifrování Wi-Fi Protected Access (WPA / WPA2) Quality of Service Funkce QoS Engine pro řízení ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
199
 Kč
Prodám bezdrátový zvonek Solight do zásuvky 220 V,
Před 210 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dosah až 200 metrů, napájení zvonku 220-230 V, tlačítko 1 x baterie 3 V / CR2032 - knoflíková, několik melod... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
350
 Kč
Profi sluchátka Sennheiser SC 260 USB MS II nová
Před 216 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Robustní sluchátka s mikrofonem a zabudovanou ovládací jednotkou Sennheiser SC 260 USB MS II -Černá barva Nová, nepoužitá, v originál krabici -nevyužijeme Pořizovací cena 2.500kč Certifikované pro Skype for Business. Mikrofon disponuje nastavitelným ramenem, což umožňuje zvolit optimální polohu mikrofonu. Flexibilní 350° otočný design umožňuje používání na pravé i levé straně a nastavení požadovaného sklonu. Sluchátka disponují můstkem s kovovým zpevněním a robustní konstrukcí pro ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 190
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní elektro