Chytry otvirac garazovych vrat s cidlem

Před 43 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Otvirac pro aplikaci ewelink, s magnetickym cidlem, diky kteremu vid... (více v detailu)
Středočeský kraj
450
 Kč

Podobné inzeráty

Chytrý zámek Yale linus + wifi bridge
Nabízím k prodeji chytrý zámek Yale Linus + wifi bridge. Chytrý zámek Linus je bezpečný dveřní zámek, který vám umožňuje dveře zamykat či odemykat bez ohledu na to, kde se právě nacházíte. Můžete využívat bezklíčového vstupu, kontrolovat, kdo přichází a kdy, poskytovat virtuální klíče pro hosty a kontrolovat, zda jsou dveře otevřené či zavřené. Automatické uzamčení a odemčení při p... (více v detailu)
2 700
 Kč
Dětské chytré hodinky - WOW Me Kids Fun
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dětské chytré hodinky ve veselých barvách Výběr z různých motivů displeje Mezi jazykové mutace hodinek patří také čeština Jsou vybaveny 0,96" TFT dotykovým displejem s HD rozlišením Silikonový pásek pro všechny druhy činností WowME Kids Fun Blue nabízí 14 cvičebních režimů Funkc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
100
 Kč
Prodám - Chytrá LED žárovka XLED WiZ, 7,5 W, E14. Nové
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám - Chytrá LED žárovka XLED WiZ, 7,5 W, E14. Nové. Žárovku XLED LED lze ovládat pomocí přiloženého dálkového ovladače, bezplatné aplikace WiZ nebo kompatibilního hlasového asistenta, např. Amazon Alexa nebo Google Home. Díky integrovanému stmívači lze nastavit jas světelného zdroje a také měnit barvu světla. Pomocí měniče barev RGBW lze nastavit... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
UE65BU8572 Samsung, 4K Smart HDR TV, 65" 163cm, OS Tizen
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová Crystal UHD Smart televize Samsung UE65BU8572. Původní cena 32´990,-kč. V záruce do 21/9/26. Klíčové vlastnosti: - Obrazová technologie Dynamic Crystal Color přináší až miliardu realistických odstínů - Výkonné zobrazení díky procesoru Crystal Processor 4K - Vysoký dynamický rozsah HDR nabízí široké spektrum barev - Motion Xcelerator pro plynulý pohyb a čistou kvalitu obrazu - Inteligentní propojená domácnost se SmartThings Skutečně dynamický obraz Podívejte se na své oblíbené filmy novýma očima a nechte se oslnit miliardou barevných odstínů. Společnost Samsung přináší moderní televizor Crystal UHD s řešením Dynamic Crystal Color, díky kterému na obrazovce vyniknou i ty nejjemnější nuance. Inteligentní zvýraznění kontrastu Inovativní funkce zvýraznění kontrastu přináší novou úroveň diváckých zážitků s neuvěřitelným důrazem na detail. Podrobnou analýzou jednotlivých segmentů v každé scéně dokáže televizor speciálně upravit kontrast tak, aby zvýraznil obrazovou hloubku a zvýšil ja... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 500
 Kč
UE43CU8072 Samsung, 4K Smart HDR TV, 43" 108cm
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová 4K Smart Samsung Crystal UHD televize UE43CU8072. Původní cena 15´196,-kč. V záruce do 19. září 2026. Skutečně dynamický obraz Podívejte se na své oblíbené filmy novýma očima a nechte se oslnit miliardou barevných odstínů. Společnost Samsung přináší moderní televizor Crystal UHD s řešením Dynamic Crystal Color, díky kterému na obrazovce vyniknou i ty nejjemnější nuance. Procesor připravený na 4K Špičkovou kvalitu obrazu zajišťuje výkonný 4K upscaling, který všechen vysílaný obsah povýší na kvalitu 4K bez ohledu na zdrojové video. O výkonné zobrazení se totiž stará šikovný Crystal Processor 4K, se kterým si vychutnáte sledování vždy v perfektním rozlišení. Světlé i tmavé scény v dokonalém zobrazení Scény plné slunečního světla slunce i temné atmosférické záběry zobrazí televizor od společnosti Samsung s dech vyrážející přesností a kontrastem. Vysoký dynamický rozsah HDR nabízí skutečně široké spektrum barev, díky kterému vaše divácké zážitky doslova nikdy nevyblednou. Inteligen... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 400
 Kč
75" UE75BU8572 Samsung, Edge Dual LED, 4K Smart TV, OS Tizen
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová Samsung Crystal Smart 4K televize UE75BU8572 s 189cm úhlopříčkou displeje. Záruka do 19. září 2026. PC 43Tisíc Kč. Klíčové vlastnosti: - Obrazová technologie Dynamic Crystal Color přináší až miliardu realistických odstínů - Výkonné zobrazení díky procesoru Crystal Processor 4K - Vysoký dynamický rozsah HDR nabízí široké spektrum barev - Motion Xcelerator pro plynulý pohyb a čistou kvalitu obrazu - Inteligentní propojená domácnost se SmartThings Hrajte na své TV i bez konzole Připravte si svůj oblíbený gamepad, stovky herních titulů už čekají přímo ve vaší televizi Samsung. Výhodné členství Xbox Game Pass otevírá knihovnu nabitou hrami všech žánrů i legendárními sériemi, které si můžete vychutnat i bez použití PC či konzole. Procesor připravený na 4K Špičkovou kvalitu obrazu zajišťuje výkonný 4K upscaling, který všechen vysílaný obsah povýší na kvalitu 4K bez ohledu na zdrojové video. O výkonné zobrazení se totiž stará šik... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
26 900
 Kč
UE85BU8072 Samsung, 4K Smart HDR TV, 85" 214cm, Crystal
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová 85" Crystal UHD televize Samsung UE85BU8072. Původní cena 61´990,-kč. Záruka do 19. září 2026. Klíčové vlastnosti: - Obrazová technologie Dynamic Crystal Color přináší až miliardu realistických odstínů - Pokročilý 4K Upscaling pro perfektní obraz v 4K kvalitě - Rozlišení 3840 × 2160 pixelů zaručuje nádherně jednolitý obraz a čisté detaily - Prostorový zvuk Dolby Digital Plus - Motion Xcelerator pro plynulý pohyb a čistou kvalitu obrazu - Inteligentní propojená domácnost se SmartThings Inteligentní zvýraznění kontrastu Inovativní funkce zvýraznění kontrastu přináší novou úroveň diváckých zážitků s neuvěřitelným důrazem na detail. Podrobnou analýzou jednotlivých segmentů v každé scéně dokáže televizor speciálně upravit kontrast tak, aby zvýraznil obrazovou hloubku a zvýšil jasnost barev. Světlé i tmavé scény v dokonalém zobrazení Scény plné slunečního světla slunce i temné atmosférické záběry zobrazí televizor od společnosti Samsung s dech vyrážející přesností a kontrastem. Vysok... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
36 200
 Kč
UE75CU8072 Samsung, Tizen, 4K Smart HDR TV, 75" 189cm
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová 4K Smart Samsung Crystal UHD televize UE75CU8072. Původní cena 35´454,-kč. Záruka dva roky. Skutečně dynamický obraz Podívejte se na své oblíbené filmy novýma očima a nechte se oslnit miliardou barevných odstínů. Společnost Samsung přináší moderní televizor Crystal UHD s řešením Dynamic Crystal Color, díky kterému na obrazovce vyniknou i ty nejjemnější nuance. Procesor připravený na 4K Špičkovou kvalitu obrazu zajišťuje výkonný 4K upscaling, který všechen vysílaný obsah povýší na kvalitu 4K bez ohledu na zdrojové video. O výkonné zobrazení se totiž stará šikovný Crystal Processor 4K, se kterým si vychutnáte sledování vždy v perfektním rozlišení. Světlé i tmavé scény v dokonalém zobrazení Scény plné slunečního světla slunce i temné atmosférické záběry zobrazí televizor od společnosti Samsung s dech vyrážející přesností a kontrastem. Vysoký dynamický rozsah HDR nabízí skutečně široké spektrum barev, díky kterému vaše divácké zážitky doslova nikdy nevyblednou. Inteligentní zvýr... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Godox XPro II pro Nikon
Před 9 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám rádiovou řídící jednotku Godox XProII pro Nikon ještě rok v záruce. Zařízení je ve stavu nového kusu (použitá byla cca 5x). Na displeji od... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 400
 Kč
Prodám Herní notebook MSI Katana GF76 12UE
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám herní notebook MSI Katana GF76 12UE. Stav nového v zásadě nepoužívaný, ještě v záruce do 2024/12. Původní cena 42 000,- nyní 20 000,-Včetně origo sluchátek MSI v hodnotě 2700,- Kč MSI Katana GF76 12UE 17.3" Kombinuje v sobě pokročilé technologie, stejně jako výkonné komponenty v podobě procesoru Intel Core 12. generace a grafiky NVDIA GeForce RTX 3060. Oblíbené hry si můžete užívat kdykoliv. Procesor Intel Core i7-12700H Mobilní procesory 12. generace Intel Core rodiny Alder Lake-H jsou přímo stvořené pro výkonné herní notebooky a mobilní pracovní stanice. S novou hybridní architekturou zajistí výkon pro každou hru nebo projekt. Alder Lake-H se zcela novou architekturou a hybridní koncepcí kombinuje výkonná jádra Performance-Core a velmi efektivní Efficient-Core, která společně poskytují výkon potřebný pro hraní, produktivitu i tvorbu a v případě nenáročných aplikací pak nabízí úsporný provoz. Proti procesorům předchozí generace došlo k znatelnému posunu IPC, což se příjemně pr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
20 000
 Kč
NexDiag NexPTG Economic měřič tloušťky laku
Před 11 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Ekonomická verze měřiče tloušťky laku NexDiag NexPTG Economic umožňující rychlé, přesné a intuitivní testování ocelových prvků vozidla. Měřič má SAPL Paint Coating System, díky kterému snadno odhalíte zásah do nátěru. Zařízení NexPTG jsou nejinovativnější bezdrátové tloušťkoměry na trhu. Zařízení NexPTG provádí 10 měření za sekundu a ukazuje velmi přesné údaje, navíc je lze použít pro kontrolu prakticky jakéhokoli vozu. NexPTG automaticky rozpozná a otestuje lakovaný povlak na oceli a pozinkové oceli. NexDiag NexPTG Economic a bezdrátový přenos informací na chytrém telefonu NexPTG má speciální aplikaci. Můžete si jej nainstalovat na jakékoli mobilní zařízení vybavené iOS nebo Android. Speciální aplikace vám umožní zkoumat lakovaný povlak s nebývalou přesností a precizností. Díky systému analýzy lakového laku můžete během okamžiku analyzovat lak na povrchu celého vozu a aplikace vám pomůže interpretovat výsledky měření. Žádné jiné zařízení na trhu takové možnosti nenabízí. NexPTG Ec... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 000
 Kč
UE43CU8072 Samsung, 4K Smart HDR TV, 43" 108cm
Před 20 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová 4K Smart Samsung Crystal UHD televize UE43CU8072. Původní cena 15´196,-kč. V záruce do 3. září 2026. Skutečně dynamický obraz Podívejte se na své oblíbené filmy novýma očima a nechte se oslnit miliardou barevných odstínů. Společnost Samsung přináší moderní televizor Crystal UHD s řešením Dynamic Crystal Color, díky kterému na obrazovce vyniknou i ty nejjemnější nuance. Procesor připravený na 4K Špičkovou kvalitu obrazu zajišťuje výkonný 4K upscaling, který všechen vysílaný obsah povýší na kvalitu 4K bez ohledu na zdrojové video. O výkonné zobrazení se totiž stará šikovný Crystal Processor 4K, se kterým si vychutnáte sledování vždy v perfektním rozlišení. Světlé i tmavé scény v dokonalém zobrazení Scény plné slunečního světla slunce i temné atmosférické záběry zobrazí televizor od společnosti Samsung s dech vyrážející přesností a kontrastem. Vysoký dynamický rozsah HDR nabízí skutečně široké spektrum barev, díky kterému vaše divácké zážitky doslova nikdy nevyblednou. Inteligent... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 000
 Kč
Hodinky KingWear KW88 Pro s Android 7
Před 34 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám chytré hodinky KingWear KW88 Pro s Androidem 7.1, 1.39 palcovým dotykovým displejem, slotem na SIM kartu, GPS, WIFI, senzorem tepu a dokonce i kamerou. Hodinky mají úložistě 16GB a operační pamět RAM 1GB, je díky tomu možné do nich stahovat různé aplikace nebo hry přímo z Google Play. Hodinky jsem kupoval před lety na hdsmartshop.cz za 3240 Kč. Naprostou většinu času však ležely v krabičce, p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
Chytry IR ovladac klimatizace s teplomerem
Před 44 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Univerzalni IR ovladac pro klimatizace pro aplikaci Tuya/Smart Life. Ma integrovane cidlo teploty, na zaklade namerenych udaju lze pre... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Sportovní hodinky Huawei Watch GT Runner
Před 69 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Dárek k Vánocům, který není využíván. Původní cena 6500 Kč. Doufám, že najdou nového majitele ideálně i se vztahem ke sportu, ke kterému jsou primárně určeny. Velmi přesné GPS (5 zdrojů). Výborný stav a navíc ještě v záruce - koupeno v prosinci (u případné reklamace osobně vyřídím). OrigiNální balení s nabíječkou + aplikace. Chytré hodinky Huawei Watch GT Runner sledují nepřetržitě váš tep, měří kyslík v krvi (SpO2), fyzickou aktivitu i hladinu stresu. Analyzují spánek, disponují speciál... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 999
 Kč
Meross Smart Wi-Fi Plug chytrá zásuvka
Před 149 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám tři chytré zásuvky Meross Smart Wi-Fi Plug čtvrtá má měření spotřeby. Používané, ale v pořádku. Cena za jednu 200,-Kč s měření spotřeby- cena 300,- Kč. Všechny dohromady cena 800,- Kč. Chytrá zásuvka MEROSS je zařízení, které vám umožní vzdáleně spravovat hardware a vytvořit chytrou domácnost prostřednictvím propojení s dedikovanou aplikací pomocí WiFi. Zapínání a vypínání spotřebičů můžete nastavit díky časovým plánům a scénářům. Má také relé s napětím 16A pro stabilní provoz. Zařízení... (více v detailu)
Středočeský kraj
200
 Kč
Smart ring - chytrý prsten R02 - velikost 9
Jen rozbalený. Prodávám z důvodu špatné velikosti - mám ho malý - měl by se nosit na ukazováčku, protstředníčku, prsteníčku Velikost 9 = vnitřní průměr prstenu (vnější prstu) 18.9mm nebo obvod 59,5mm Prsten měří: fyzickou aktivitu (ideální pro spor... (více v detailu)
500
 Kč
Chytrá zástrčka LSC Smart Connect 3 680 W | 16 A
Před 218 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám novou chytrou zástrčku LSC Smart Connect 3 680 W | 16 A Záruka 12 měs. Popis Snadné připojení ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
149
 Kč
Přenosná chytrá tiskárna MINIPRINT
Před 231 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
* Prodám novou přenosnou chytrou tiskárnu Miniprint. * Používá termotisk, což znamená, že k tisku nepotřebuje žádný inkoust! Kompatibilní se všemi smartphony na trhu! * Podporuje více funkcí, může tisknout fotografie, štítky, vzkazy, seznamy, poznámky, QR kódy, komerční tisk atd. * Aplikace nabízí různé druhy písma a motivy, díky kterým budou vaše fotografie stylové. * Praktická na cesty! Protože je tiskárna napájena z baterie, nepotřebujete napájecí kabel a můžete si ji vzít kdykol... (více v detailu)
Ústecký kraj
450
 Kč
WiFi dveřní magnetické čidlo na baterie TUYA Smart
Před 223 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
WiFi bezdrátový přenosný sensor otevřených dveří/okna - malá nenáročná krabička se senzorem a s magnetickým protikusem. Ovládání pomocí TUYA Home Smart aplikace v telefonu. Zobrazuje aktuální stav čidla (otevřeno/zavřeno), lze nastavit alarm, přehledná data historie viditelné v aplikaci... (více v detailu)
Hlavní město Praha
200
 Kč
Přenosná chytrá tiskárna Miniprint
Před 239 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
* Prodám novou přenosnou chytrou tiskárnu Miniprint. * Používá termotisk, což znamená, že k tisku nepotřebuje žádný inkoust! Kompatibilní se všemi smartphony na trhu! * Podporuje více funkcí, může tisknout fotografie, štítky, vzkazy, seznamy, poznámky, QR kódy, komerční tisk atd. * Aplikace nabízí různé druhy písma a motivy, díky kterým budou vaše fotografie stylové. * Praktická na cesty! Protože je tiskárna napájena z baterie, nepotřebujete napájecí kabel a můžete si ji vzít kdykol... (více v detailu)
Ústecký kraj
450
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní elektro