Powerfull AV- bezdrátový přenos audio i video

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zařízení na bezdrátový přenos video a audio signálu. Nové nepoužité. Chcete repro na zahradě? a nechcete kabely? není problém. K ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
900
 Kč

Podobné inzeráty

Audio konektory TESLA
Predám nožové štúdiové konektory TESLA: 6AF28262 6-pólová zásuvka do panelu 6AF89702 6-pólová vidlica, 5 dlhých, 1 skrátený 6AF89722 6-pólová vidlica, 3 d... (více v detailu)
Neuvedeno
Canton CD repro Domaci kino souprava audio video hudba top
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
K prodeji 5ks reproduktory Canton. 2x CD300 2xCD100 1xCD50 center. Vse plne f... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Bezdrátový mikrofon set ALESIS MICLINK WIRELESS cena za KS
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
MicLink Wireless je označení pro zařízení, které z jakéhokoli nízkoimpedančního dynamického mikrofonu udělá bezdrátový systém – sestává z velmi malého vysílače, který přímo připojíte k mikrofonu, a kompaktního přijímače, což něj ve spojení s dostupnou cenou dělá zařízení vhodné pro jakéhokoli zpěváka, který potřebuje větší volnost. Tento systém pracuje na frekve... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč
Scart kabel, napěťový kabel 220V scart s redukci audio video
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Scart kabel, napěťový kabel 220V, scart s redukci na audio video konektory.
Středočeský kraj
100
 Kč
Endoskop s bezdrátovou obrazovkou - Nový
Před 5 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám endoskop (kamera na tvarovatelném drátu) k monitorování těžko dostupných míst. Přístroj je plně funkční. 2x LED s nastavitelnou intenzitou pro průzkum temných prostor minimální ostřící vzd... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
790
 Kč
Klopový mikrofon - Saramonic Blink 500 B4
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám použitý Saramonic Blink 500 B4 je neuvěřitelně kompaktní a lehký bezdrátový mikrofonní systém, který poskytuje profesionální zvuk a je určený pro použití se zařízeními Apple iPhone a iPad. Dva vysílače, které jsou součástí dodávky, jsou dostatečně malé, aby se mohly připnout přímo k límečku u košile. Přijímač RX Di je tak lehký a nenápadný, že jej lze snadno použít s malými ručními stabilizátory. Blink 500 B6 usnadňuje používání několika bezdrátových mikrofonů se zařízeními Apple a poskytuje zvuk ve vysílací (broadcast) kvalitě v balení, které je neuvěřitelné kompaktní a lehké. Všestranné kompaktní bezdrátové vysílače dodávané v systému Saramonic Blink 500 B4 mají vynikající vestavěné mikrofony, které dokonale zachycují zvuk. Vysílače jsou dost malé na to, aby se připevnili na košili nebo zasunuli do kapsy, a dosta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Mobilní bezdrátový mikrofon GEYUEYA Home Lavalier HN012A
Mobilní plug-play bezdrátový mikrofon GEYUEYA Home Lavalier HN012A Všesměrový duální bezdrátový lavalier mikrofon s inteligentními čipy pro potlačení šumu a čistý záznam, přijímač k portu mobilního zařízení USB-C a Lightning, automatické párování, až 6 hodin provozu, dosah až 20 m, pracovní pásmo 2,4 GHz. Plug and play Dosah až 20 metrů Kvalitní přenos Pevné pouzdro Čistý zvuk Vysoká citlivost Multifunkční použití Plug-and-Play nástrčný mikrofon: Připojte přijímač jednoduše přímo na Váš smartphone, tablet nebo notebook. Vysílač a přijímač jsou po zapnutí automaticky spárovány jediným tlačítkem. Není nutná aplikace ani Bluetooth. Upozornění: Telefony s Androidem Ujistěte se, že je v nastavení přístroje aktivováno OTG (několik málo uživatelů systému Android musí aktivovat nastavení "OTG"). Inteligentní potlačení šumu a funkce reverb: Vestavěný profesionální čip pro potlačení šumu, mini mikrofon dokáže rozpoznat autentické hlasy a jasně zaznamenávat i v hlučném prostředí. Bezdrá... (více v detailu)
300
 Kč
dynamické UHF mikrofony Depusheng W2, bezdrátové
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
dynamické UHF mikrofony Depusheng W2, bezdrátový mikrofonní systém pro karaoke a domácí večírky atd. Technologie připojení 6,5 mm Typ konektoru 6,5 mm Speciální funkce RYALERY Kompatibilní zařízení Aktivní výkonový zesilovač, Audio Mixer, Plná kompatibilita přijímač má 1/4" výstup, můžete jej připojit k jakémukoli vašemu zvukovému systému, jako je PA, mixpulty, reproduktory, zesilovače a karaoke stroje s 6,35 mm (1/4") mikrofonním vstupem. vysoce kvalitní přenos zvuku, čistý h... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
600
 Kč
Stereo bezdrátový systém Sennheiser ew 300 IEM G2 pásmo A
Pracuje na povolenej nerušenej frekvencii 518 - 554MHz. Pozor nejedná sa o bezdrátový mikrofón. Jedná sa o stereo vysielač + prijímač vhodný nie len ako odposluch, ale aj na bezdrátový prenos zvuku na... (více v detailu)
11 500
 Kč
Bezdrátová herní sluchátka Logitech G535 Lightspeed
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nové, Nerozbalené, výhra v soutěži, sám mám lepší sluchátka. Klíčové vlastnosti herních sluchátek Logitech G535 - Herní headset vhodný pro PC a konzole PlayStation 4/5 - Plug & Play připojení - Váha pouze 236 gramů . Stylové provedení s modrými náušníky - USB přijímač zajistí bezdrátové připojení skrze technologii LIGHTSPEED - St... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Onkyo TX-SR505 7.1, 2x Sloupové reproduktory, Subwoofer
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
AV Receiver - Onkyo TX-SR505 7.1 kanál 160 Watů S výjimečnou reprodukcí prostorového zvuku a dvěma HDMI konektory Onkyo TX-SR505 7 x 75W 7.1-kanálový přijímač domácího kina posune váš zážitek z domácího kina do nových výšin. V pohodlí vašeho domova můžete konečně sledovat, jak vaše oblíbené filmy ožívají s TX-SR505. Nabízí stejnou hodnotu zábavy s prostorovým zvukem, jakou byste očekávali od noci u kina. TX-SR505 nabízí duální HDMI vstupy, které umožňují snadný a širokopásmový přenos video a audio signálů na nejnovější HDTV 1080p displeje. Kromě toho Onkyo zahrnuje technologii zpracování zvuku 192 kHz/24 bitů pro vytvoření širšího, více obklopujícího zážitku z prostorového zvuku. TX-SR505 je vybaven vestavěnými Dolby Digital EX, Dolby Pro-Logic IIx, DTS-ES, DTS Neo:6 a DTS 96/24. Onkyo TX-SR505 navíc představuje vynikající funkce, které se jen těžko vyrovnají. Exkluzivní produkty Onkyo, jako je Wide Range Amplifier Technology (WRAT), AUDYSSEY 2EQ Room Correction a Optimum Gain Volum... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 500
 Kč
Behozel AUX Bluetooth vysílač přijímač s displejem
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Behozel AUX Bluetooth vysílač/ přijímač s displejem nové Design 3 v 1 s režimem vysílače, režimem přijímače a přenosem dat. Nejen televizory bez Bluetooth mohou bezdrátově přenášet hudbu na Bluetooth headsety, ale také systémy plug-in bez Bluetooth pro auta mohou bezdrátově přijímat hudbu z mobilních telefonů a můžete také vložit paměťovou kartu pro připojení k počítači pro přenos dat.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
180
 Kč
Dálkové ovládání PHILIPS audio - video
Před 12 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji originální dálkový ovladač Philips, určen pro audio - video komponenty... (více v detailu)
Plzeňský kraj
250
 Kč
camSAT bezdrátový vysílač a přijímač CDS-5HD TV
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
CDS-5HD TV digitální vysílač a přijímač pro bezdrátový přenos signálu z ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Bezdrátový klopový mikrofon T.bone Sync 1
Před 12 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Zánovní, včetně ochranných fólií - pouze jsem 1x ozkoušel. Objednáno 19.06.2023, tj. záruka do 2026! (od Thomanna) Pouze Česká Pošta nebo Zásilkovna, osobní předání nelze, díky za pochopení. Cena nezahrnuje dopravu. Obsahuje: 1x vysílač 1x Přijímač 1x Externí klopový mikrofon s protivětrnnou ochranou 1x spirálový kabel 3,5 mm TRS do kamery 1x mobilní kabel 3,5 mm TRS na TRRS 1x protivětrnná ochrana pro vestavěný mikrofon 1x nabíjecí kabel 1x USB A až 2x USB C Digitální rádiový systém 2,4 GHz s jedním vysílačem a jedním přijímačem: Kompaktní velikost je ideální pro mobilní aplikace, jako jsou rozhovory, mikro-video záznam, vlogging Vysílač lze použít s integrovaným mikrofonem nebo externím mikrofonem Přeno... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Bezdrátové UHF mikrofony TONOR TW-320
Před 14 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Bezdrátové UHF mikrofony TONOR TW-320 Dlouhá doba provozu: Každý mikrofon je napájen 2 bateriemi AA, aby byla zajištěna dlouhá doba provozu (baterie AA nejsou součástí dodávky). Přijímač má vestavěnou 1500mAh baterii, která umožňuje 5-6 hodin nepřetržitého provozu při pouhých 2-3 hodinách nabíjení. Specifikace zde: https://www.tonormic.com/products/tw-320-wir... (více v detailu)
Ústecký kraj
499
 Kč
RODE Wireless GO II - bezdratový dualní system
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Ahoj, prodám RODE Wireless GO II, koupeno na Disk.cz dne 4.5.2021, použito celkem na 15 nebo 20 krátkých natáčení, takže naprosto minimálně používané. Na všech jsou nalepená ochranná skla - procházel jsem je a za mě stav nových. SADA ZAHRNUJE: 2x vysílač + 1x přijímač (Extrémně malá a lehká bezdrátová sada) 3.5 mm TRS vstup pro externí lavalier mikrofony na vysílačích Využití vysílačů jako klopových mikrofonů nebo bodypacků pro lavalier mikrofony Digitální přenos řady IV 2,4 GHz s 128bitovým šifrováním Křišťálově čistý zvuk s dosahem až do 200 m (přímá viditelnost) PŮVODNÍ CENA 7.011 Kč NABÍZÍM ZA 4.990 Kč - ozvěte se, že o tom přemýšlíte, ... (více v detailu)
Zlínský kraj
4 990
 Kč
AUKEY bezdrátový Bluetooth v4.1
Před 15 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodam - AUKEY bezdrátový Bluetooth v4.1 přijímač A2DP černý – BR-C1 Přijímač Bluetooth vám umožňuje bezdrátově streamovat zvuk z vašich zařízení s podporou Bluetooth do vašich stávajících... (více v detailu)
Ústecký kraj
399
 Kč
D Debra AU400 UHF 4kanálový bezdrátový mikrofonový
Před 15 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
D Debra Audio AU400 Pro UHF 4kanálový bezdrátový mikrofonový systém s bezdrátovým mikrofonem Lavalier, kovový přijímač 4kanálový bezdrátový mikrofonní systém Debra Audio AU400. (Dva nastavené frekvenční body: A- 501/511,5/524/538,5 B-506/517,5/531/546,5) Sériové produkty přijímají frekvenci UHF a používají mezinárodní standardní společnou fre... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 600
 Kč
USB Bluetooth audio vysílač a přijímač
Tento extrémně lehký, přenosný, bezdrátový audio vysílač a přijímač je ideálním bezdrátovým audio řešením pro širokou škálu situací a použití. Vysílací režim bezdrátově streamuje audio z vašeho televizoru, domácího stereo systému, nebo CD přehrávače, k... (více v detailu)
250
 Kč
AUKEY, Bluetooth audio transceiver
Před 19 dny - Liberecký kraj - BAZOS
AUKEY zvukový přijímač a vysílač „BR-O8“, který lze použít pro příjem i vysílání, kompatibilní s kodekem aptX Low Latency (aptX LL), který je kompatibilní s Bluetooth 5.0 a vyznačuje se nízkou latencí. Režim vysílače bezdrátově přenáší zvuk a hudbu z AV zařízení, jako jsou televizory a rádia, do sluchátek/reproduktorů Bluetooth a režim přijímače bezdrátově přijímá zvuk a hudbu ze smartphonů a počítačů a přehrává je na kabelových reproduktorech. lze přepínat přepínačem a bypassem je nainstalován režim umožňující kabelové připojení mezi zařízeními bez Bluetooth. Kodek podporuje AAC/aptX/aptX LL/SBC pro vysílání i příjem. Maximální komunikační vzdálenost je 50 metrů a hudbu si užijete, i když se budete pohybovat po místnosti s nasazenými sluchátky. Díky v... (více v detailu)
Liberecký kraj
450
 Kč
Stereo bezdrátový systém Sennheiser ew 300 IEM G2 pásmo B
Pozor nejedná sa o bezdrátový mikrofón. Jedná sa o stereo vysielač + prijímač vhodný nie len ako odposluch, ale aj na bezdrátový prenos zvuku napr. medzi mixpultom a aktívn... (více v detailu)
12 500
 Kč
Bluetooth 5.0 Audio Přijímač do Auta pro Suzuki Swift/Vitara
Před 20 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nový Bluetooth 5.0 Audio Přijímač pro vozy Suzuki Swift, Vitara a Jimny. Tento bezdrátový stereo adaptér je ideální pro přenos hudby přímo z vašeho telefonu do autorádia. Specifikace: Sta... (více v detailu)
Zlínský kraj
199
 Kč
Bezdrátové mikrofony Tonor TW350 - černý
Před 34 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Vynikající reprodukce zvuku: Tento bezdrátový mikrofon nabízí skvělý zvuk s minimálním šumem a zkreslením díky kardioidnímu snímacímu vzoru, který izoluje hlavní zdroj zvuku a snižuje šum z okolí. Díky dynamickému designu a kardioidnímu snímání dosahuje čistších a přesnějších nahrávek. Bezdrátová volnost: S dosahem až 60 metrů (přímá viditelnost) umožňuje přijímač volný pohyb během vystoupení. Ideální pro rodinné karaoke, kostelní akce, svatby, schůze nebo přednášky. Užijte si neomezený... (více v detailu)
Liberecký kraj
900
 Kč
AUKEY Bluetooth přijímač V4.1 bezdrátový audio
Před 39 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám AUKEY Bluetooth přijímač V4.1 bezdrátový audio hudební adaptér BR-02. Zabalený v o... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio