Repro 2.0 Creative GigaWorks T20 Series II

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám reproduktory Creative GigaWorks T20 Series II. Reproduktory jsou používané, v zachovalém stavu, hrající s velice dobrým zvukem (na PC repráčky). Trochu potrhaná síťka na pravém reproduktoru. Fungovaly až do poslední chvíle, kdy jsem je uložil do krabice ve sklěpě. Už je nevyužiji, tak posílám dále. High-endový dvoudílný reproduktorový systém pro nejlepší poslech hudby. Vysoce kvalitní středové kónické měniče z tkaného skelného vlákna poskytují vřelé ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
850
 Kč

Podobné inzeráty

aktivni repro Creativ
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
nabízím repro set 5.1 Creative
Hlavní město Praha
350
 Kč
Repro Creative I-TRIGUE L3500 2.1
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám Repro Creative I-TRIGUE L3500 https://support.creative.com/Pr... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Repro Creative I-TRIGUE L3500 2.1
Před 2 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám Repro Creative I-TRIGUE L3500 https://support.creative.com/Pr... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Přenosný reproduktor Creative Muvo Play
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám nevyužitý, nepoužívaný přenosný reproduktor Creative Muvo Play černý. Kompletní balení, opravdu jako nový. Na svou velikost hraje moc pěkně.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
549
 Kč
Reproduktory Creative T100 80W (RMS)
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodávám bluetooth reproduktory Creative T100 s ovladačem, výkon 80W (RMS) které lze připojit i přes AUX (3,5mm jack) nebo optický kabel, nebo pře... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 800
 Kč
TŘÍPASMOVÉ REPRO QUADRAL AC 110 II
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám tyto plně funkční a výborně hrající třípásma Quadral, osazené basovými reproduktory Tesla. Bohužel bez krycích sítěk, vizuálně vizte foto, na některých místech poškozeno... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 499
 Kč
TŘÍPASMOVÉ REPRO QUADRAL AC 110 II
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám tyto plně funkční a výborně hrající třípásma Quadral, osazené basovými reproduktory Tesla. Bohužel bez krycích sítěk, vizuálně vizte foto, na některých místech poškozeno... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 499
 Kč
CREATIVE A120 aktivní reproduktory
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nové CREATIVE A120 Aktivní reproduktory 2.5 W se subwooferem 4 W... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
440
 Kč
Infinity Kappa 8.2i Serie II
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám tyto známé reprosoustavy Infinity Kappa 8.2i Serie II v krásném a původním stavu, polydomy nejsou zažloutlé a jsou měkké, pouze preventivně přeměřeny hodnoty všech kondenzátorů ve výhybce. Vzhledem k váze a rozměrům pouze osobní předání s ukázkou. Specifikace: Model: Kappa 8.2i series II Roky výstavby: 1995 Rozměry: 122,6 x ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
22 000
 Kč
NOVÝ - REPRO - AKAI ABTS-21H
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
NOVÝ, pouze rozbalený Bluetooth verze -5.0 Přenosový výkon kanálu BT -2dbm Napětí baterie -3,7 V, 1500 mAh Typ baterie - lithium-iontová RMS výkon -6,5 W FM rádio -87,5-108Mhz Sloty USB -1 AUX-IN Počet ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
REPRODUKTORY 20.1 + SUBWOFÉR ZN. CREATIVE
Před 9 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
DOBRÝ DEN NABÍZÍM REPRODUKTORY 20.1 + SUBWOFÉR ZN. CREATIVE ( TYP T5900 ), FUNKČNÍ PO ZÁRUCE. VHODNÉ NA DOMÁCÍ KINO, POČÍTAČ, HIF... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Reproduktory k PC Creative 2.1
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám reproduktory Creative 2.1 T3000, reproduktory jsou funkční a ... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
BOSE SoundDock Series II
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodam velmi kvalitni reproduktor BOSE SoundDock Series II v cerne barve. Soucasti baleni dalkovy ovladac a napajeci zdroj. Vse original. 30pin konekor pro iPod nebo starsi iPhone. Jakekoliv zarizeni lze ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 900
 Kč
Bose - 301 Series II - Ořech
Před 11 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám sada Bose 301 Series II ve velmi dobrém a téměř vynikajícím stavu. Reproduktory jsou opticky i technicky ve velmi dobrém stavu. Basové a výškové reproduktory jsou originální Bose. Sp... (více v detailu)
Zlínský kraj
8 000
 Kč
TOP CENA Americké sloupové 2-pásmové repro POLK AUDIO S50
Před 11 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabizim americké sloupové 2-pásmové reprosoustavy POLK AUDIO SIGNATURE S50 v odstínu luxusní atypické White Walnut (bílý ořech). Reprosoustava nabízí certifikát Hi-Res, dynamické a vyvážené měniče, výškové měniče vyrobené z Tyrelenu, polypropylenové kužele vyztužené slídou, přesný crossover, magnetickou mřížku proti difrakci, nerezonující skříň z MDF a exkluzivní technologií Power Port. Díky všem těmto prvkům získáte zcela novou kvalitu filmů a hudby. - Nový akustický systém Dynamic Balance od společnosti Polk - 1x 1” Terylenový výškový reproduktor s vysokým rozlišením pro vysoce čistou vysokofrekvenční odezvu, který dokonale reprodukuje nejnovější zvukové soubory s vysokým rozlišením - 2x 5,25” ... (více v detailu)
Liberecký kraj
9 990
 Kč
repro boxy Sony SS-G1 II
Před 14 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní vintage bedny Sony SS-G1 II, které byly vyrobené ve zlaté éře Sony, tedy mezi roky 1980-1982. Tyto boxy jsou uzavřené a osazené výhradně reproduktory SEAS. Bedny jsou 3-pásmové, mají citlivost 92dB, dokáží hrát až 120 wat... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 800
 Kč
REPRO BEDNY DANTAX UTOPIA SERIES
Před 16 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám reproduktory DANTAX UTOPIA SERIES, 150 W, 8 Ohm, Š x V x H, 24... (více v detailu)
Kraj Vysočina
15 000
 Kč
REPRODUKTORY + SUBWOFÉR 20 KUSŮ ZN. CREATIVE
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
DOBRÝ DEN NABÍZÍM REPRODUKTORY + SUBWOFÉR 20.1 ZN. CREATIVE T5900 V POŘÁDKU, FUNKČ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Náhrady za středové repro Tesla a TVM
Před 18 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám poslední pár reproduktorů SANYO S12H100 pro střední frekvenční pásmo s uzavřeným košem, textilními závěsy a vnějšími rozměry 12x12cm. Mají nové vnější závěsy a jinak vše ostatní je originál. Výkon 30/60W v 8 Ohm, frekvenční rozsah ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Reproduktory CREATIVE k PC (USB+3,5 jack)
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám reproduktory v dobrém stavu k pc aktivní typ MF1675. Elegantní a kompaktní reproduktory Creative A50 poskytující dobrý a spolehlivý zvuk najdou jistě využití u většiny uživatelů především jako základní ozvučení počítače. Tento všestranně využitelný systém je ideální pro nenáročné uživatele vyžadující multimediální zvuk v kancelářském nebo domácím použití. Stereo reproduktory zabírají minimum prostoru, snadno ovladatelný systém je rovněž stylový díky vynikajícímu designu vyznač... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
269
 Kč
Reproduktory Creative T100 2.0 Wireless
Před 19 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám stereo reproduktory Creative T100 o výkonu 80 W. Rozhraní Bluetooth, 3.5mm Jack, USB a digitální optické. Zakoupeno 09/2023, doklad přiložím. Stav zánovní - bez známek používání. K reproduktorům je samozřejmě nap... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 000
 Kč
Reproduktory Creative Pebble Plus 2.1, černá
Před 19 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Reproduktorová sada Creative Pebble Plus navazující na úspěchy svého kompaktního, ale přesto výkonného předchůdce, který získal ocenění nejlepšího počítačového reproduktoru za rok 2018 od časopisu PC Mag, plně předčí vaše očekávání, díky zdvojení intenzity basových tónů při současném zachování svého čistého a minimalistického desig... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
499
 Kč
Reproduktory Creative Labs 5.1 + sound blaster audigi
Před 19 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám reproduktory Creative Labs Soundworks SBS560 5.1 vč. zvukové karty sound blaster audigi Plně funkční, v perfektním stavu, málo používané - viz foto Popis produktu: Základní zvukový 5.1 systém - 5 sateli... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 500
 Kč
Prodám Bose Acoustimas 5 series III
Před 21 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Ahoj, prodám reproduktory se subwooferem od Bose. Hraje fantasticky. Bose Acoustimass 5 III je populární systém stereo reproduktorů, se kterým si budete moct vychutnat parádní prostorový výkon, což byste čekali od mnohem větších reproduktorů. Bose Acoustimass 5 III je vybaven dvěma dvojitými malými reproduktory ve tvaru kostek a jedním Acoustimass subwooferem. Malá velikost reproduktorů umožňuje sladit design s vaším interiérem (takřka neviditelný reproduktorový systém Virtually Invisible) a magnetické odstínění dovoluje umístění reproduktorů v těsné blízkosti televizoru bez narušení kvality obrazu. Inovativní technologii Direct/ Reflecting kombinuje míru odraženého a přímého zvuku čímž dosahuje perfektního zážitku jako při poslechu živého vystoupení. Zvuk je navíc rovnoměrně rozložený a tím si budete moct vychutnat vaší oblíbenou muziku nebo film kdekoliv v místnosti. Vše doplňuje basový reproduktor s patentovanou technol... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 800
 Kč
Repro Creative
Před 29 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Prodám funkční repro k PC Creative Gigaworks T40 series II.
Pardubický kraj
1 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio