HRA PS4 Crash Bandicoot 4 Its about time

Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Crash Bandicoot 4 Its About Time. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Crash Bandicoot se vrací v plnohodnotném novém díle. Zahrajeme si nejen za Crashe, ale i za Coco a poprvé i za Dr. Cortexe! Krom toho nás čekají nové schopnosti, n... (více v detailu)
Ústecký kraj
350
 Kč

Podobné inzeráty

HRA PS4 CTR Crash Team Racing - Nitro Fueled
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Crash Team Racing: Nitro Fueled. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Remaster jediného pořádného soupeře Mario Kart se blíží - Crash Team Racing s podtitulem Nitro-Fueled nabídne kromě režimů pro jednoho hráče také lokální multiplayer až pro 4 hráče na jedné obrazovce, stejně jako online hru pro více hráčů. Čekají na vás původní herní módy, postavy, pow... (více v detailu)
Ústecký kraj
350
 Kč
Hra na ps4
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám hru na ps4
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Zaklinac Ps4
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
prodam zaklinac hru na Ps4 top stav plne funkcne osobni odber vracov bzenec
Jihomoravský kraj
200
 Kč
HRA PS4 Devil May Cry 5
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Devil May Cry 5. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Uplynuly roky od doby, kdy pekelní démoni poprvé vkročili na tento svět, ale nyní započala nová démonická invaze a poslední nadějí lidstva se stávají 3 osamělí lovci démonů, každý s radikálně odlišným herním stylem. Spojeni víro... (více v detailu)
Ústecký kraj
350
 Kč
Hry na PS4
Prodám hry na PlayStation 4 a PS5 PS4 UFC 4 - 400kč Just cause 4 - 200kč Fallout 4 - 200kč Crash Bandicoot N Sane Trilogy - 400kč Call of Duty: Black Ops Cold War - 400kč FC 24 - 550kč Assasins Creed Black flag - 200kč Lords of the Fallen - 150kč GTA 5 - 350kč Hunting Simulator 2 - 400kč WWE 2K23 - 300kč PS3 -Sports Champions 2 - 100kč PS3 -Sports Champions 2 - 100kč Middle-earth: Shadow of War (DE) - 200kč Firewall:... (více v detailu)
Playstation 4 Pro 1TB perfektní stav
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím konzoli Playstation 4 Pro 1TB. Perfektní stav. Nový originální ovládač - modrý. Kabeláž součástí. V případě zájmu mám k dispozici i dvě hry za příplatek -... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
Playstation 4 Pro 1TB perfektní stav
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím konzoli Playstation 4 Pro 1TB. Perfektní stav. Nový originální ovládač - modrý. Kabeláž součástí. V případě zájmu mám k dispozici i dvě hry za příplatek - Fi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 500
 Kč
HRA PS4 Strange Brigade - Steelbook
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Strange Brigade - Steelbook. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Hra pro PS4 - Zkoumej úchvatné rozvaliny, řeš zapeklité hádanky a objevuj vzrušující poklady, zatímco si budeš klestit cestu zástupy nemrtvých nepřátel v napínavé third-person akčn... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
HRA PS4 Thief
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Thief. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Již čtvrté pokračování velmi oblíbené série, kde jste se mohli setkat s králem všech zlodějů. Jedná se o velmi napínavou akční hru plnou plížení a schovávání se ve stínech. Jako v předchozích dílech budete hrát za již ča... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
PS4 a PS5 hry - ceny v popisu / PlayStation
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Ceny: PS5 Dead Space - 800 Spiderman 2 - 1000 PS4 Spiderman - 400 Crash Trilogy (3 hry) - 500 Naruto Trilogy (3 hry) - 400 Need for Speed Payback - 300 Last Guardian - 350 Di... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
HRA PS4 Metro Redux
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Metro Redux. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Metro Redux obsahuje hry Metro 2033 a Metro Last Light. Hry jsou v upravené HD grafice s dodatečným obsahem, určené pro next gen. Dočkáme se změn efektů a ... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
HRA PS4 DOOM
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 DOOM. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: *Brutální akce, která je pro starší publikum. *Kromě nového enginu id Tech 6 se můžete těšit také na mnohem lepší pohyblivost. Už nikdy více nebudete přikováni k podlaze. Do hry tvůrci implemetovali lepší skákání, vylézání na krabice a k dispozici máte i dvojitý skok. *Další novinkou je možnost ručního d... (více v detailu)
Ústecký kraj
200
 Kč
HRA PS4 Yakuza 0 Zero
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Yakuza 0 Zero. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Yakuza 0 představuje původní příběh Kazumy Kiryua a detailně odkrývá jeho postup napříč pozicemi japonské kriminální organizace jménem Yakuza. Hra Yakuza 0 je akční příběhová adventura, kte... (více v detailu)
Ústecký kraj
250
 Kč
The Division 2 hra PS4 a steelbook
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím novou nerozbalenou hru na PS4 The Division 2 a steelbook. Osobní předání je možné v Nymburce nebo posílám poštou nebo ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Hra PS4 Bubsy The Woolies Strike Back
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Bubsy The Woolies Strike Back (Purrfect Edition). Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Ukradli Bubsyho nejcennější majetek, Zlaté rouno. Nyní je Bubsy na misi Bobcat, která se ujme Woolies, Bumble Bees, Sharks a UFO, aby sbírala šílené množství kuliček příze a přinesla svůj svatý grál vlny domů. 2D, nebo ne 2D? Bubsy si myslí, že 3D je natolik rok 1998, že se vrací zpět do 2D s velkou asistencí se svými dobrými přáteli v Black For... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Hra PS4 Okinawa Rush
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Okinawa Rush. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Klan Black Mantis Ninja přišel na Okinawu... Zahrajte si na mistra bojových umění a vžijte se do role Hiro, Meilin nebo Shina, když čelí hordám ninjů, démonů a dalším v zoufalém boji o život proti Ninja klan Black Mantis. Přiveďte přítele do boje v místní kooperaci pro 2 hráče a zdvojnásobte chaos v tomto plošinovko... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
HRA PS4 Hotel Transylvania Scary -Tale Adventures
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Hotel Transylvania Scary Tale Adventures. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures na PS4 je akční plošinovka inspirovaná populární filmovou sérií Hotel Transylvánie. Hráči se v této hře vydávají na dobrodružství se známými postavami, jako jsou Dracula, Mavis, Johnny a další, do světa plného pohádkových příbě... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
HRA PS4 Trine 4 - ultimate collection
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Trine 4 Ultimate Collectio. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: hra pro Playstation 4 Trine: Ultimate Collection. Trine: Ultimate Collection, jakožto kompletní quadrilogie v jednom výhodném balení, představuje ten nejlepší způsob, jakým si mohou noví i st... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000
 Kč
HRA PS4 Crysis Trilogy Remastered
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Crysis Remastered Trilogy. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Remaster všech tří dílů Crysis Remastered Trilogy nabízí všechny kampaně pro jednoho hráče z legendárních stříleček z pohledu první osoby: Crysis, Crysis 2 a Crysis 3, optimalizované pro dne... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Prodám hru na Hitman Ps4 hra NOVÁ
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám hru na Hitman Ps4 hra NOVÁ originál nerozbalená hra (nevhodný dárek) PROSÍM NEPSAT SMS !!!, Platí do... (více v detailu)
Plzeňský kraj
450
 Kč
HRA PS4 Metro Exodus
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Metro Exodus. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Metro Exodus je další pokračování povedené post-apokalyptické FPS série Metro. Hratelnost přípomíná minulý příspěvek The Last Light, ovšem celý zážitek by měl mít tentokrát nádech otevřeného světa, v němž budeme moci ruiny měst, rozsáhlou divokou krajinu a temné chodby podzemních komplexů prozkoumávat zcela volně. O akci každopádně nouze nebude, jelikož svět, v němž slunce téměř nesvítí a povrch je lem... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Hry na ps4
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den prodám hry na ps4, možné i na ps5. Cena podle kusu , možná domluvou . Hry na ps4 nebo ps5 Fifa23 NHL 22 Spiderman Crash Rayman Ultimate runner The crew Far cry primal Resident evil Need for speed Dirt rally Marooners Descenders Racers Star wars Jedi Detroit Gran t... (více v detailu)
Ústecký kraj
350
 Kč
Hra PS4 Dark Souls III
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Remnant: From the Ashes. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Hra DARK SOULS III, jež vzniká v dílně věhlasného japonského studia FromSoftware pod taktovkou Hidetaky Miyazakiho, je závěrečnou kapitolou slavné série DARK SOULS, která je charakteristická svým soubojovým systémem využívajícím sečné zbraně i magii a nesmírně zábavnými prvky žánru akční... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
HRA PS4 The Order 1886
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 The Order 1886. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Objevte nejtemnější tajemství historie Londýn, 1886: město proměněné silou vědy a průmyslu, ale vyděšené prastarým, nelidským zlem. Jako Galahad, člen elitního rytířského řádu, se zapojíte do boje, který má v sázce osud lidstva. Vyzbrojeni pokroč... (více v detailu)
Ústecký kraj
250
 Kč
Hra PS4 Snoopy's Grand Adventure
Přidáno včera - Ústecký kraj - SBAZAR
Nabízím k prodeji hru na PS4 Snoopy's Grand Adventure. Hra je zcela v pořádku a bez škrábanců. Popis: Klasická plošinovka pro malé i velké fanoušky komiksu Peanuts a hlavně psíka Snoopyho. Ve hře bude Snoopy hledat své kamarády v té největší hře na schovku, kterou jste kdy viděli! Hra navazuje na filmový hit Peanuts ve filmu. Během putování po různorodých světech (úrovních) bude Snoopy nacházet kos... (více v detailu)
Ústecký kraj
400
 Kč
Další nabídky najdete zde: Hry a konzole