Profesionální herní headset SteelSeries 9H

Profesionální herní headset SteelSeries 9H
Před 206 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Kabelová herní sluchátka SteelSeries HPro použití s PC, Mac a mobilními zařízeními40mm reproduktorové měniče nové generace SteelSeries s neodymovými magnety poskytují bohatý zvuk a nízkofrekvenční výkonTechnologie prostorového zvuku Dolby Headphone a Dolby Pro Logic IIx pro až virtuální 7.1kanálový pohlcující zvukový zážitekDvojité pouzdro, uzavřený design pro vynikající izolaci od vnějšího hlukuPlně zatahovací jednosměrný mikrofon pro křišťálovou čistotu, když se nepoužív... (více v detailu)
Před 206 dny
Hlavní město Praha
1 399
 Kč

Podobné inzeráty

Sluchátka SteelSeries Arctis 5
Sluchátka SteelSeries Arctis 5
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Sluchátka Steelseries Arctis 5 ve stylu 2019 ve skvělém stavu. Silný, čistý a příjemný zvuk. Možnosti připojení ke zdroji ... (více v detailu)
Před 1 dny
Hlavní město Praha
1 290
 Kč
Herní sluchátka s mikrofonem SENNHEISER GSP 300
Herní sluchátka s mikrofonem SENNHEISER GSP 300
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Herní sluchátka s mikrofonem SENNHEISER GSP 300. Pořizovací cena byla 1700 Kč. Gaming headset - oboustranná sluchátka s mikrofonem / ovládání hlasitosti / 2x 3.5mm jack / 2.5m . Jsou funkční, hodně používaná, celkově horší stav-někde se olupuje paměťová pěna-zohledněno v ceně. Vynikající kvalita zv... (více v detailu)
Přidáno včera
Plzeňský kraj
200
 Kč
Steelseries Arctis 1
Steelseries Arctis 1
Před 3 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám tyhle herní sluchátka s mikrofonem. Jsou odzkoušená, na svoji cenovou kategorii poskytují ve hrách skvělý zvuk a odnímatelný mikrofon je taktéž na velmi dobré úrovni a to i díky potlačení okolního ruchu, čímž se dokáže mnohem více zaměřit na váš hlas. Neměl jsem problém s tím, že by mi někdo nerozuměl... (více v detailu)
Před 3 dny
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Herní sluchátka Creative Sound Blaster Tactic 3D Fury
Herní sluchátka Creative Sound Blaster Tactic 3D Fury
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám velmi málo používané, plně funkční a v původním obalu s veškerým příslušenstvím herní sluchátka Creative Sound Blaster Tactic 3D Fury s vlastním měničem (adaptérem) pro virtuální prostorový zvuk 7.1. Disponují odnímatelným mikrofonem. Mají velice pěkný zvuk. Popis od výrobce: Creative Sound Blaster Tactic3D Fury Headset Sound Blaster Tactic3D Fury využívá pokročilé technologie SBX Pro Studio pro efektní zvuk jako v kině. Díky adaptéru USB a režimu Dual Mode si můžete vychutnat prostorový zvuk se skvělou lokalizací přímo z vašeho počítače. Hudba k vám doputuje skrze výkonné 40mm měniče zajišťující masivní dynamiku. S dodávaným softwarem (nepodporuje Windows XP) můžete využívat funkci Scout, se kterou uslyšíte své nepřátele již z dálky a získáte rozhodující taktickou výhodu nad konkurencí. Dále budete mít k dispozici libovolné přizpůsobení zvuku a tvorbu uživatelských profilů. Součástí soupravy je odnímateln... (více v detailu)
Před 3 dny
Jihočeský kraj
500
 Kč
Kondenzátorový mikrofon TONOR
Kondenzátorový mikrofon TONOR
Před 1 dny - Liberecký kraj - BAZOS
TONOR Profesionální studiový kondenzátorový mikrofon pro počítač PC mikrofonní sada s 3,5 mm XLR/pop filtrem/stojánkem s nůžkovým ramenem/nárazovým držákem pro profesionální studiové nahrávání Podcasting vysílání. Zvuková karta a 48V phantomové napájení JE SOUČÁSTÍ! (Kondenzátorové mikrofony vyžadují externí zdroj napájení, jako je 48V phantomové napájení.)/ NELZE použít s mobilním telefonem a tabletem. Pro lepší kvalitu zvuku prosím otočte zdroj zvuku přímo na stíněné strany s logem TONOR na hlavě mikrofonu. Vše v jednom: Balení obsahuje mikrofon, držák na tlumiče, nastavitelný závěsný nůžkový stojan, držák na stůl, pop filtr, čelní sklo, 3,5 mm XLR kabel. Kardioidní po... (více v detailu)
Před 1 dny
Liberecký kraj
650
 Kč
Jabra Speak 750 - Konferenční mikrofon
Jabra Speak 750 - Konferenční mikrofon
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
100% Funkční - oděrky od běžného používání viz foto. ---------------------------------------------------------- Výborný zvuk - Vysoká kvalita hovoru --------------------... (více v detailu)
Před 2 dny
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Soundbar TCL C935U 5.1.2 780W, Dolby Atmos, AirPlay
Soundbar TCL C935U 5.1.2 780W, Dolby Atmos, AirPlay
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový výkonný soundbar TCL C935U 5.1.2ch s celkovým výkonem 780W. Původní cena 21´866,-Kč. V záruce do 30. června 2026. RAY•DANZ technologie S využitím akustických čoček rozšiřuje efektivní dosah prostorového zvuku. Staňte se součástí děje a užijte si přirozený a dynamický prostorový zvuk všude kolem vás. 5.1.2kanálová konfigurace Celkem 8 zvukovým kanálům (5 hlavních, 1 subwoofer a 2 výškové): 1 – středový 2 – pravý 3 – levý 4 – pravý boční 5 – levý boční 6 – bezdrátový subwoofer 7 – přední pravý výškový 8 – přední levý výškový. A právě dva výškové kanály znamenají, že zvuk vydávají směrem vzhůru a ten se odráží od stropu, což celkově umocňuje zážitek z prostorového zvuku v Dolby Atmos či DTS:X. Ponořte se do 3D zvuku u filmů, seriálů a her. Pořádná dávka basů z bezdrátového subwooferu Užijte si skvělou dynamiku zvuku díky basům z bezdrátového subwooferu, který zároveň vypadá i elegantně a není nutné ho spojovat se soundbarem pomocí kabelů. AI Sonic-Adaptation – buďte v centru dění... (více v detailu)
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
11 600
 Kč
AUSDOM ANC8 Sluchátka s aktivním potlačením hluku
AUSDOM ANC8 Sluchátka s aktivním potlačením hluku
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
AUSDOM ANC8 Sluchátka s aktivním potlačením hluku, Hi-Res Audio bezdrátová Bluetooth 5.0 přes ucho sluchátka, s mikrofonem, stereofonní sluchátka s hlubokými basy, pouzdro Pokročilá technologie aktivního potlačení hluku: systému ANC s dopřednou a zpětnou vazbou, který prostřednictvím mikrofonů a reproduktorů s potlačením hluku snižuje hluk, umožňuje vám uniknout rušivým zvukům Pohodlné proteinové chrániče sluchu a měniče s velkou aperturou: Mají dva 40mm výkonné zvukové měniče, k... (více v detailu)
Před 1 dny
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
94cm BT reproduktor, basy, výšky, mikrofon bezdrátový - nové
94cm BT reproduktor, basy, výšky, mikrofon bezdrátový - nové
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
94 cm velký bluetooth reproduktor, výkon 60W, nastavitelné basy a výšky, bezdrátový nabíjecí mikrofon - nové Klíčové vlastnosti a technické parametry: - model: ZQS 8302 - bezdrátový mikrofon nabíjecí přes USB kabel a s ovládáním nastavení zvuku - možnost připojení druhého mikrofonu - samostatná regulace basů a výšek - samostatná regulace hlasitosti mikrofonu a dozvuku mikrofonu - TWS funkce - True Wirelles Stereo: možnost spárování 2 reproduktorů pro stereo poslech - FM rádio - party reproduktor s možností karaoke - led podsvícení ovládacího panelu - LCD displej -... (více v detailu)
Před 2 dny
Hlavní město Praha
2 490
 Kč
White Shark mikrofon NAGARA, černá (DSM-02)
White Shark mikrofon NAGARA, černá (DSM-02)
Před 2 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nový - Bez záručního dokladu ---------------- Prémiový Mikrofon pro Herní Streamy a Podcasty Mikrofon DSM-02 NAGARA má dva kondenzátorové mikrofony o průměru 14 mm, které nabízejí čistý a silný zvuk. Má také konektor USB A až USB C, který umožňuje připojení k většině zařízení. Mikrofon má dva snímací vzory: kardioidní a všesměrový, které vám umožňují upravit zvuk podle vašich preferencí. Přenosová rychlost 48 kHz/16 bitů zajišťuje vysoce věrný zvuk. Mikrofon má 1 m kabel, který je pohodlný a o... (více v detailu)
Před 2 dny
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Hi-fi sestava Kenwood series 21 ‼️Dolby Surround ‼️
Hi-fi sestava Kenwood series 21 ‼️Dolby Surround ‼️
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Zdravím, prodám Hi-fi sestavu Kenwood série 21, která se skládá z následujících komponentů: ❗Zesilovač Kenwood M-A300❗ ❗Control Center Kenwood C-V350❗ ❗CD přehrávač Kenwood D-S300❗ ❗Tape Deck Kenwood X-W320❗ Všechny komponenty jsou plně funkční a jejich přední panely jsou v hezkém vizuálním stavu. K sestavě je připojena kompletní sada reproduktorů Kenwood Dolby Surround: Dva třípásmové reproduktory Kenwood S-F100 (100W, 6 ohmů) Centrální reproduktor Kenwood S-C700 Dva Surround reproduktory Kenwood S-SR500 Subwoofer Kenwood SW-F500 Každý z reproduktorů má výkon 100W a impedanci 6 ohmů. Reproduktory mají kosme... (více v detailu)
Přidáno včera
Moravskoslezský kraj
3 500
 Kč
Herní bezdrátová sluchátka EMPIRE GAMING WarCry P-W1
Herní bezdrátová sluchátka EMPIRE GAMING WarCry P-W1
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Herní bezdrátová sluchátka EMPIRE GAMING WarCry P-W1 Vysoká kompatibilita: bezdrátový režim pro PC/Mac/PS4/PS5/Switch a kabelový režim pro XBOX V těchto herních sluchátkách jsou všechny kontaktní body zakončeny měkkými, ale odolnými materiály a aktualizovaná paměťová pěna kolem každého šálku zajišťuje dlouhotrvající pohodlí. Linka je vybavena otočným ovladačem hlasitosti, ztlumeným jedním mikrofonem, pohodlnějším k použití. Bezdrátové připojení 2,4 GHz a odolná, dobíjecí baterie s provozní dobou až 12 hodin Zesílená čelenka a náušníky z paměťové pěny Vysoce citlivý rotační mikr... (více v detailu)
Před 2 dny
Ústecký kraj
399
 Kč
Sluchátka Tronsmart Onyx Ace Pro APTX
Sluchátka Tronsmart Onyx Ace Pro APTX
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
NOVÁ NEPOUŽITÁ ZABALENÁ. BĚŽNÁ CENA 800KČ. Moderní sluchátka do uší vybavená Qualcomm aptX, 4 mikrofony a technologií potlačení okolního hluku. Špičkový čip Qualcomm® zaručuje hladší a rychlejší připojení. Adaptivní dekodek Qualcomm® aptX™ optimalizuje sluchový záž... (více v detailu)
Před 3 dny
Jihomoravský kraj
199
 Kč
Herní RGB headset AirAux AA-GB1 7.1 USB
Herní RGB headset AirAux AA-GB1 7.1 USB
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Použité Jednou (Dostal jsem jako darek bezdratove) Vlastnosti: 50mm ovladač + 7.1 prostorový zvuk - Získáte bohaté detaily zvuku a budete slyšet každý krok nepřítele v herním světě díky použití AA-GB1 s výkonným zvukovým výstupem a basovou vibrací. RGB LED osvětlení - Chladící styl, jemné světlo, které vám umožní hrát hry v zajímavějším a barevnějším prostředí. Pohodlné nošení - Proteinové PU měkké náušníky: přátelské k pokožce, odolné a korozivzdorné. Redukce šumu mikrof... (více v detailu)
Před 5 dny
Hlavní město Praha
150
 Kč
Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Pro black
Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Pro black
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Hledejte… Vložit nabídku Osobní menu Uživatel – osobní menu1 Zveřejněno, zbývá 30 dnů Upravit Stáhnout z prodeje Smazat Topovat nabídku Zpět na výpis Bezdrátová sluchátka Jabra Elite 7 Pro black Předchozí obrázekNásledující obrázek 4 fotografie Cena: 4 459 Kč Klíčové vlastnosti Jabra Elite 7 Pro: - Sluchátka do uší s elegantním designem - Bluetooth bezdrátové připojení 5.2 - ANC technologie aktivního potlačení okolních hluků - Možnost bezdrátového dobíjení - Režim příposlechu HearThrough pro vnímání okolí - Funkce MySound pro přizpůsobení zv... (více v detailu)
Před 2 dny
Středočeský kraj
4 459
 Kč
AKG K371, uzavřená sluchátka, headset s mikrofonem
AKG K371, uzavřená sluchátka, headset s mikrofonem
Před 5 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám velmi dobře hodnocená uavřená sluchátka AKG K371, upravená na velmi pohodlný herní headset. Sluchátka mají vyměněné náušníky za extrémně pohodlný saténovou verzi a přidaný mikrofon pomocí "boommic" sady. Díky velmi neutrálnímu charakteru jsou sluchátka vysoce hodnocená jak mezi hráči, tak pro poslech hudby. Sluchátka jsou používaná, ale ve velmi dobrém stavu, bez výrazných známek opotřebení. Kupující dostane: - sluchátka AKG v originálním obalu, osazená sametovými náušníky -... (více v detailu)
Před 5 dny
Kraj Vysočina
2 600
 Kč
Jabra Evolve2 65 MS - Stereo USB-A - sluchátka / headset
Jabra Evolve2 65 MS - Stereo USB-A - sluchátka / headset
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Náhlavní souprava Jabra Evolve 2 65. Stav: jako nové - jsou nevyužité - ca 3x na hlavě. Kompletní balení viz foto. Jabra Evolve2 65 je profesionální bezdrátová náhlavní souprava navržená a vyvinutá, jak pro poslech hudby, tak pro vyřizování telefonních hovorů. Profesionální bezdrátová náhlavní souprava -výdrž baterie až 37 hodin -sklopný citlivý mikrofon -pasivní potlačení hluku -indikátor hovoru -USB-A rozhraní -certifikace Microsoft Teams Skvělé potlačení hluku! Sluchátka jsou vybavena citlivým sklopným mikrofonem s funkcí potlačení okolního hluku, takže jsou vhodné pro využívání i v hlučnějším prostředí. Pasivní potlačení okolního hluku u sluchátek samotných vám pak zaručí jasnou komunikaci bez jakýchkoliv rušivých vlivů z okolí. Indikátor hovoru Sluchátka jsou vybavena speciálním indikátorem hovoru, tzn. že jakmile telefonujete, indikátor zčervená, takže ostatní ví, že telefonujete a nebudou vás rušit. Pokud nechcete být rušení lze indikátor aktivovat i ručně. Bezdrátová t... (více v detailu)
Před 5 dny
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Sada mikrofonu a zvukové karty s Bluetooth BM-800
Sada mikrofonu a zvukové karty s Bluetooth BM-800
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Sada mikrofonu a zvukové karty s Bluetooth BM-800 Sada mikrofonu a zvukové karty je vhodný pro všechny začínající i pokročilé youtubery, streamery, zpěváky a všechny, kdo potřebují nahrát parádní zvuk. Mikrofon je vybavený flexibilním držákem, který lze upnout ke stolu pomocí svorky, která zajišťuje jeho stabilitu a umožňuje volné nastavení o 180°, abyste dosáhli nejlepší polohy pro podcasting a streamování. V8 zvuková karta specifikace: 12 zvukových efektů: cheer, embarrass, gunfire, despise, debut, kiss, laugh, clap, pay attention, kiss, songs 1, songs 2. 4 efekty měnič hlasu Ovládací knoflíky: s ovládacími knoflíky pro nastavení hlasitosti mikrofonu, hlasitosti ozvěny, výšek, basů, hlasitosti nahrávání, hlasitosti hudby a monitoru. Zvuková karta Live je vyrobena z vysoce kvalitního celohliníkového materiálu s tenkým a lehkým designem. Kompatibilní se smartphonem, PC a notebookem. Univerzální funkce, podporuje multifunkce, jako je zpěv, živé vysílání, nahrávání, hudba a tak dále... (více v detailu)
Před 5 dny
Ústecký kraj
699
 Kč
Sluchátka Sony TDK Skullcandy
Sluchátka Sony TDK Skullcandy
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Na prodej tyto sluchátka.Možnost dovozu FM,OV a okolí..Poštovné od 69,- TDK Hi-Fi sluchátka MPi-110-Stav nového zboží, jen rozbaleno.. TDK MPi110 jsou stylově navržená stereofonní náhlavní sluchátka s mikrofonem ovládáním pro mobilní telefony, která přináší čistý a přirozený zvuk v moderním provedení. Stylová náhlavní sluchátka TDK MPi110 jsou vybavená kvalitními 40mm zvukovými měniči. Frekvenční rozsah je standardních 20 – 20 000 Hz, impedance 32 ohmů, citlivost 105 dB ± 3 dB a maximální vstupní výkon 100 mW. Součá... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
249
 Kč
ZESILOVAČ s Bluetooth, REPROBEDNY,  RÁDIO, CD, DOMÁCÍ KINO
ZESILOVAČ s Bluetooth, REPROBEDNY, RÁDIO, CD, DOMÁCÍ KINO
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
9v1 - UNIVERSÁLNÍ, MULTIFUNKČNÍ SESTAVA Panasonic SC-HT870 nebo 845 nebo už typ s HDMI a USB: .. ZESILOVAČ pro stereo .. dekodér ze sterea do 5 kanálového PROSTOROVÉHO zvuku jako v kině .. 6 KANÁLOVÝ zesilovač DOMÁCÍ KINO pro PROSTOROVÝ poslech .. 5 REPROBEDEN .. 1 reprobedna basový SUBWOOFER .. RÁDIO TUNER .. DVD a CD přehrávač .. BLUETOOTH přijímač zvuku .. EKVALIZÉR s úpravou zvuku do režimů, např. heavy, disco, clear, hall. Nemusíte nic dalšího shánět. PŮVODNÍ cena 16 000. Výstup HDMI nebo starý klasický SCART či S-video. Český tištěný NÁVOD i v PDF souboru pro detailní nastavení. Jeden z nejlepších zesilovačů, receiverů, tunerů, rádií, domácích kin. Vše za rozumné peníze. POMŮŽU, PORADÍM VÁM I SE ZAPOJENÍM ZESILOVAČE, PŘÍPADNĚ s KOUPÍ, zapojením ZA MALÉ PENÍZE. PORADÍM případně i s výběrem větších předních reprobeden. Přijedu do rozumné vzdálenosti také vše nainstalovat Chcete VÍCE BASŮ, které vám u STEREO reprobeden chybí ? Stačí si dokoupit basový subwoofer... (více v detailu)
Před 1 dny
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Soundbar Samsung HW-Q990D 11.1.4k 656W, letošní model 2024
Soundbar Samsung HW-Q990D 11.1.4k 656W, letošní model 2024
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový soundbar Samsung HW-Q990D 11.1.4ch o celkovém výkonu 5656W. Původní cena 28´000,-Kč. V záruce do 27/6/26 Soundbar Q série s Dolby Atmos HW-Q990D Dolby Atmos / DTS:X Skutečný 11.1.4ch zvuk - 22 reproduktorů Q-Symphony 3.0, Wireless Atmos Wireless Dolby Atmos na TV Samsung Na sledování objektů založený formát Dolby Atmos je bezdrátově integrován do soundbaru Samsung. Vychutnej si dokonalý 3D zvuk, kdy tě každý tón a zvukový puls jednoduše obklopí a usadí přímo doprostřed akce. Nech se ohromit soudbarem, který ovládne tvůj prostor Zaposlouchej se do tónů, které do tvých uší doléhají z každého úhlu – s 11 prostorovými předními kanály, které zahrnují zadní reproduktory, 1 basovým kanálem a 4 reproduktory hrajícími vzhůru se ocitneš doslova uprostřed akce. Soundbar a televizor v dokonalé harmonii Technologie Q-Symphony umožňuje reproduktorům televizoru i soundbaru pracovat společně a dosáhnout tak dokonalé zvukové synergie, přičemž audio optimalizované pomocí umělé inteligence může ... (více v detailu)
Před 4 dny
Moravskoslezský kraj
24 000
 Kč
Bezdrátová sluchátka – BUXTON REI-BT100, černá
Bezdrátová sluchátka – BUXTON REI-BT100, černá
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodává se za cca 499 Kč. Používaná málo (cca 15x), zánovní stav. Charakteristika sluchátek: Frekvence od 20 Hz. Frekvence do 20 000 Hz. Citlivost 98 dB/mW. Velikost měniče 10 mm. Impedance 16 Ohm. Charakteristika mikrofonu: Konstrukce mikrofonu Na kabelu. Funkce Potlačení ozvěny. Vlastnosti sluchátek: Maximální výdrž baterie 8 h. Typ připojení: 3,5mm Jack, Bluetooth. Verze Bluetooth 5.0. Podporované kodeky: AAC, SBC. Délka přívodního kabelu: 1,2 m. Vedení kabelu: Oboustranné (do obou mušlí). Odnímatelný kabel. Vyměnitelné šp... (více v detailu)
Před 3 dny
Liberecký kraj
180
 Kč
Herní sluchátka s mikrofonem SENNHEISER GSP 300
Herní sluchátka s mikrofonem SENNHEISER GSP 300
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Herní sluchátka s mikrofonem SENNHEISER GSP 300. Pořizovací cena byla 1700 Kč. Gaming headset - oboustranná sluchátka s mikrofonem / ovládání hlasitosti / 2x 3.5mm jack / 2.5m . Jsou funkční, hodně používaná, celkově horší stav-někde se olupuje paměťová pěna-zohledněno v ceně. Vynikající kvalita zv... (více v detailu)
Před 6 dny
Plzeňský kraj
200
 Kč
Herní notebook Acer Nitro 5 - AMD Radeon R7 + RX550 4GB
Herní notebook Acer Nitro 5 - AMD Radeon R7 + RX550 4GB
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
- Nabízím herní notebook Acer Nitro 5 (AN515-41-11CP) - Notebook ve velmi dobrém stavu, pouze drobné vlásečnicové škrábace - viz foto, používán v 90% na stole na podložce - Originální zdroj jsem bohužel ztratil, takže přidám neoriginální zdroj Liteon o stejném výkonu včetně napájecího kabelu - Notebook byl oproti základu doplněn o SSD.M2 disk o kapacitě 128GB a 8GB RAMek - Aktivovaný Windows 10 Home + aktualizace a nejnovější AMD Adrenaline software - Červené podsvícení klávesnice + opravdu ... (více v detailu)
Před 2 dny
Pardubický kraj
8 000
 Kč
Mikrofon FIFINE T669
Mikrofon FIFINE T669
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám mikrofon FIFINE T669. Jako nový, používaný asi hodinu, pak zabalený zpět do krabice. Zakoupený na Alze v červnu 2023, ještě 12 měsíců v záruce. Včetně kompletního příslušenství, brožur a všech obalů. Osobní odběr v Praze na Palmovce nebo Florenci nebo mohu poslat dopravní službou dle výběru. Náklady na dopravu platí kupující, osobní odběr je zdarma. T669 od Fifine je sada Plug&Play mikrofonu, mikrofonního stojanu a drobného příslušenství, vhodná pro začínající producenty, skladatele, muzikanty, tvůrce podcastů, broadcastů a Youtubery. Nabídne vám krystalicky čistý zvuk, který oceníte zejména při nahrávání vokálů, mluveného slova, ale ... (více v detailu)
Před 5 dny
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio