herní klávesnice Corsair K63, Cherry MX Red

Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Herní klávesnice Corsair K63 • Mechanická, drátová, klasické (vysokoprofilové) klávesy • Spínače Cherry MX Red • Dynamické podsvícení, americká lokalizace kláves, USB, černá... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 000
 Kč

Podobné inzeráty

HyperX Alloy Origins 60% - US
Přidáno dnes - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám rok používanou mechanickou klávesnici. Všechny klávesy fungují kromě 9 v horní řadě ta je potřeba promáčknout trošku víc. Kupoval sem si Apex Pro takže mi tahle zavazí doma???????? Cena 1000kč. Neni problém po... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 000
 Kč
Prodám herní klávesnici
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodávam herní klávesnici Corsair K70 RGB MK.2 Cherry MX Low Profile S... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 500
 Kč
Klávesnice Razer Huntsman Elite
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám herní klávesnici Razer Huntsman Elite. Rozumné dohodě na ceně se nebráním. Herní klávesnice , mechanická, drátová, podsvícená, klasické (vysokoprofilové) klávesy, spínače Razer Opto-Mechanical, makro ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
990
 Kč
Logitech MX Keys klávesnice
- v prípade záujmu píšte na mail: jan56sk@azet.sk – zvyčajne odpisujem rýchlo (tel.čís. vymyslené) - cena závisí od konkrétneho kusu - osobný odber v NR alebo posielam Packetou po celej SR/ČR - predávam aj inú ... (více v detailu)
1 500
 Kč
Herní klávesnice Logitech G915 Lightspeed
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Herní klávesnice Logitech 915 Lightspeed s programovatelným RGB podsvícením. Plně funkční a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Herni klavesnice
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Kombinace bezdrátové klávesnice a myši RedThunder K20, plnohodnotná klávesnice Anti-Ghosting s multimediálními klávesami + 7D ... (více v detailu)
Liberecký kraj
1 200
 Kč
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Prodám set klávesnice a myš
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Set klávesnice a myši - drátový, česká a slovenská herní klávesnice, vysokoprofilové klávesy... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
Klávesnice Steelseries 6Gv2 USB velmi použitá
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Klávesnice je funkční a přes 8 let stará. Denně používaná. Moc jsem na ní nehrál (mám gamepad a navíc xbox), ale spíš jen pracoval. Psal text. Něk... (více v detailu)
Liberecký kraj
590
 Kč
CZ klávesnice pro notebook Lenovo ThinkPad L15
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Klávesnice pro Lenovo L15, FRU: 5N20W68288, české popisky kláves, podsvícená, včetně trackpointu. Vypadlé klávesy "šipka nahoru" a "šipka dolu" - viz foto. Podrobnější informace naleznete např. zde: https://... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
SteelSeries Apex 9 TKL US, Prémiová klávesnice, zár.12/2026
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová ve 100% stavu prém.klávesnice v kompletním balení a v záruce ve Smarty do 12/2026. Skvělá na hry i na práci. Špičková herní TKL klávesnice, mechanická, drátová, klasické (vysokoprofilové) klávesy, spínače SteelSeries OptiPoint, makro programovatelné klávesy, vyměnitelné spínače, kovové tělo, černá, RGB podsvícení, Software SteelSeries GG. Odnímatelný USB-C kabel. Vyměnitelné switche. Tlačítko hlasitosti / mute Optické switche Výbava klávesnice - Podsvícené klávesy, Programovatelné klávesy, Multimediální klávesy, Anti-Ghosting, Odpojitelný kabel, Hotswap. Další vlastnosti klávesnice Vyměnitelné spínače, Kovové tělo Typ spínače - SteelSeries OptiPoint Rozměry : Šířka 355,4mm Výška 41,9mm Hloubka 128,3mm Hmotnost 712,9g Kompatibilita Windows 7, W... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 890
 Kč
Corsair K65 Plus Wireless – Herná bezdrôtová klávesnica
Predám vyššie uvedený produkt Corsair K65 Plus Wireless – Herná bezdrôtová klávesnica. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! Herná klávesnica , vymeniteľné spínače, vymeniteľné tlačidlá, mechanická, bezdrôtová, podsvietená, čierna a sivá, klasické (vysokoprofilové) klávesy, americká lokalizácia klávesov, spínače Corsair Red, makro programovateľné klávesy, Bluetooth, USB-A a Bezdrôtový USB prijímač, na Li-Ion batérie. Corsair K65 Plus Wireless je veľmi dobrá herná klávesnica. Je rýchla, citlivá a programovateľná. Hoci ju konkurenci... (více v detailu)
3 200
 Kč
Klávesnice Steelseries 6Gv2 USB velmi použitá
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Klávesnice je funkční a přes 8 let stará. Denně používaná. Moc jsem na ní nehrál (mám gamepad a navíc xbox), ale spíš jen pracoval. Psal text. Některá tlačítka se při běžném (lajdáckém) psaní zmačknou víckrát najednou. Takže je... (více v detailu)
Liberecký kraj
590
 Kč
Vodník : Corsair Hydro Series H100x High Performance
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji kompletní uzavřený set vodního chlazení pro procesory od Corsair Hydro Series H100x High Performance pro socket AM4. Decentně podsvícené logo Corsair na vodní pumpě bílou LED viz foto. Na druhé foto lze vidět uštípnutý kousek plastu na jednom z větráčků -> drží pevně na zbylých 3 šroubech. ● 2x120mm ve... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 000
 Kč
Mechanická klávesnice
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
100%, CZ Layout, plně funkční, vyčištěná. -Lineární spínače Cherry MX Silent Red -Spoustu RGB možností -Odnímatelná podpor... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Predám Corsair Scimitar Elite Wireless hernú myš
Mám na predaj bezdrátovú myšacinu Corsair Scimitar Elite. Používaná 10-15 hodín, stav temer nového kusu. V záruke do 11/2025 (kupovaná priamo cez nemecký Amazon). Doprava na ktorúkoľvek pobočku/... (více v detailu)
2 790
 Kč
Herní klávesnice
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám herní mechanickou klávesnici HyperX Alloy FPS se spínači cherry MX red. Na klávesnici jsou známky používání. Mám originální balení se vším co ke klávesnici bylo. Můžu dodat - hyperx slu... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Klávesnice a myš
Před 5 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Set klávesnice a myši - drátový, česká a slovenská herní klávesnice, vysokoprofilové klávesy... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
DDR4 RAM 2x4GB 2133MHz Corsair Vengeance LPX
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám RAM DDR4 2x 4GB (8GB) Corsair Vengeance LPX 2133MHz, Gen6 i5/ i7, 13-15-15-28, ver 3.20, 1.2V Bez využit... (více v detailu)
Středočeský kraj
400
 Kč
PC zdroj corsair HX1200 1200w
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám použitý zdroj do počítače Corsair HX1200 s certifikací 80+ platinum, takže se jedná o hodně účinný zdroj. Nějaká kabeláž mi bohužel chybí. Kabeláž, která je k dispozici je vypsána níže: 1x 8pin pro napájení procesoru 1x 24pin napájení základní de... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 999
 Kč
Herní PC - Ryzen 7, RTX 4070
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, Prodám herní počítač skládaný minulý rok v září. Komponenty jsou vypsané na 2. Fotografii Prodávám protože nevyužiju. Co se týče zkušenosti z hraní, tak to byl primárně build na Escape From Tarkov, proto je tam i ten Ryzen 7 s 3D cache. Jinak rozjede všechno co v dnešní době je. 2K s ra... (více v detailu)
Středočeský kraj
40 000
 Kč
Herní PC • RTX 4070 • Ryzen 7 5700X • ZÁRUKA
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám herní PC zakoupený a poskládaný u CZC. • procesor AMD Ryzen 7 5700X • grafická karta PALiT GeForce RTX 4070 GamingPro, 12GB GDDR6X • základní deska MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550 • chladič Noctua NH-D15 chromax.black • operační paměť Kingston Fury Renegade Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL16 • zdroj MSI MPG A850G PCIE5 - 850W • ssd Samsung SSD 980 PRO, M.2 - 1TB • ventilátor přidaný extra do skříně Arctic F14 PWM, 140mm • skříň Be quiet! Pure Base 500DX, okno, černá • Windows 10 Home Pro zájemce mohu též přidat potřebné periferie zakoupené společně s PC (odka... (více v detailu)
Zlínský kraj
25 000
 Kč
Logitech MX Keys, bezdrát.podsvícená CZ/SK 100%+ kláv.Genius
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jako nová klávesnice ve 100% stavu v kompletním balení, nevyužitá. Velmi dlouhá výdrž na jedno nabití, použití pro PC/notebook, tablet, telefon, TV apod. Uspořádání Česká (CZ) / Slovenská (SK) Rozhraní - Bezdrátová, Bluetooth Integrovaný akumulátor, Multimediální klávesy, Podsvícení Příslušenství - USB nano příjímač Senzory přiblížení detekují ruce a osvětlují klávesnici v okamžiku, kdy se prsty přiblíží. Při nevyužívání podsvícení kláves zmizí a šetří energii. MX Keys sleduje myš MX Master 3 - nebo jinou myš s podporou Flow - z jednoho počítače do druhého, což umožní psaní na více zařízeních v jednom plynulém toku. MX Keys je napájena až 10 dní při plném nabití - nebo až 5 měsíců při vypnutém podsvícení. K dobití nabíjecí kabel USB-C. - MULTI OS - MX Keys funguje s operačními systémy Windows, Mac, Linux iOS a Android - EASY-SWITCH ENABLED - spárování klávesnice až se třemi zařízeními a přepínání mezi nimi stisknutím tlačítka Easy-Switch. Jeden klíč MX pro notebook, stolní počítač neb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 890
 Kč
Bezdrátový set klávesnice a myši NOVÝ
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám fungl nový a nepoužitý (jen vybalen pro vyfocení) set klávesnice a myši Eternico Essential Wireless set KS4011 černý - CZ/SK bezdrátový, do kanceláře i domácnosti, dosah až 10 m, nízkoprofilové klávesy, technologie Power Saving Mode, 12 multimediálních kláves, Plug & Play, životnost až 8 milionů kliknut... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Herní podsvětlená klávesnice s USB a audio výstupy
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám herní podsvětlenou klávesnici viz foto. Otestována a funkční. Sluchátka na jedné z fotek jsou v dalším inzerátu. Cena 599.-Na dobírku posílám jen po předem zaplaceném pošto... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: PC, notebooky, tablety