Digestoř FAGOR černá 60cm s osvětlením

Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Černá digestoř FAGOR. Možnost připojení na komín nebo používat v režimu rekuperace. Šířka 60cm, v... (více v detailu)
Olomoucký kraj
248
 Kč

Podobné inzeráty

Komínová digestoř nepoužívaná, pouze vystavená
Před 4 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
ELICA WISE BL/A/60 Eliminaci nepříjemných zápachů a svěží vzduch v místnosti během vaření zajistí komínová digestoř ELICA. Je doporučována pro kuchyně, které mají k dispozici odtah vzduchu ven přes komín, potrubí nebo ventilační šachtu. Perfektně se hodí do kuchyně spojené s jiným pokojem (nad 30 m²). Je připravena pro uchycení na stěnu. Nejenže poskytuje moderní funkce, jako je například recirkulace, ale také působivý design, který dodá vaší kuchyni unikátní vzhled. Digestoř EL... (více v detailu)
Plzeňský kraj
5 500
 Kč
Nástěnná digestoř IKEA
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám komínovou (nástěnnou) digestoř značky IKEA MATÄLSKARE o šířce 60cm ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
nová Digestoř - Mora OV 643 GX
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
prodávám zcela novou digestoř, kterou jsme kupovali v Okay, ovšem po měsíci jsme zjistili, že nejde nainstalovat do nového domu, proto prodáváme za 3 999 Kč, jelikož již nejde vrátit. Původní cena byla 5799. Je stále v záruce viz. účtenka Odkaz: https://www.datart.cz/odsavac-par-mora-ov-643-gx.html#electroworld-je-datart-produkt Popis: Do menších či středně velkých kuchyní je jako stvořený odsavač par Mora OV 643 GX. Komínový odsavač s šířkou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 999
 Kč
Odsavač Gorenje WHI649X21P
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Odsavač Gorenje WHI649X21P Výprodejová cena za 5.999. Nejnižší cena na Heurece je 7.790Kč. Faktura a 24 měsíců záruka. Nástěnná komínová digestoř Gorenje WHI649X21P v černé barvě o šířce 60 cm, s maximálním výkonem odsávání 639 m³/ha maximální hlučností 67 dB. Možnost odtahu a recirkulace, 4 rychlosti, dotykové senzorové ovládání, praktické LED osvětlení, funkce časovače. LED osvětlení Osvětlení LED poskytuje vysoce účinné osvětlení varné desky a je důležitým estetickým a funkčním prvkem v kuchyni. Její životnost je třicetkrát delší než u běžných žárovek a šetří energii. Recirkulace Pokud není možné odtahovat do komína, může být další možností recirkulace. V tomto případě se vzduch odsává přes uhlíkový filtr, který odstraňuje pachy a páru vznikající při vaření, a čistý vzduch se vrací do místnosti. Recirkulační odsavače par se snadno instalují a běžně se používají v bytových domech, kd... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
5 999
 Kč
Prodame novou zabalenou digestor beko kominovou
Před 7 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodame novou zabalenou digestor beko kominovou ,cislo modelu atd viz foto a pak dat do ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 200
 Kč
Výsuvná digestoř do pracovní desky šíře 90 cm
Před 7 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Doporučený model digestoře je určen pro montáž do pracovní desky(pouze pro sklokeramické a indukční varné desky, ne plynové) - hladce stoupá z nábytku a poté se zasouvá, když se nepoužívá. Pro jeho výrobu bylo použito nerezové oceli a tvrzeného skla, což ho činí vysoce trvanlivým a odolným proti korozi. Digestoř je vy... (více v detailu)
Ústecký kraj
19 800
 Kč
Kuchyňská sloupová digestoř Dieter Knoll DK9HB470Y
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám, novou, orig. zabalenou digestoř (komínový odsavač) do kuchyně. Součástí je i LED osvětlení. Digestoř má skleněný panel, na kterém je dotykové ovládání, nabízí 3 úrovně výkonu odsávání, které lze zvolit. Kromě toho je k dispozici čtvrtá úroveň pro intenzivní odsávání při obzvláště silných výparech z vaření. Jedná se o vzorek z výstavy (nová, nepoužitá - bez krabice), záruka 1 rok. Číslo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 990
 Kč
Komínová digestoř fagor
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Komínová digestoř fagor, barva bílá, rozměry - šířka 90cm, hloubka 49cm, výška 35cm, prumer otvoru odtahu 115mm, 3 kazetové filtry, omyvatelné v myčce, osvětlení 2 x žárovk... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Digestoř - kuchyňský odsavač kouře MORA
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Digestoř Digestoř kuchyňský odsavač kouře MORA vhodné připojení do komínu z vrchu, z boku ale i bez komínu.
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Kuchyňská sloupová digestoř ELECTROLUX 300 EFC226V
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám, novou, orig. zabalenou digestoř (komínový odsavač) do kuchyně. Součástí je i LED osvětlení. Nová, nepoužitá, záruka 1 rok. Číslo modelu: ELECTROLUX 300 EFC226V Původní cena: 8 849 Kč Parametry: • Funkce: Odsávání vzduchu (2 filtry), lze použít ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 990
 Kč
Nová digestoř
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám nikdy nepoužívanou digestoř Alaska DH4000,pouze dlouho skladovaná na suchém temném místě, odzkoušena funguje. Digestoř lze používat s uzavřeným okruhe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
Digestoř MORA OK 981 X - sleva
Před 17 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Komínová digestoř vše funkční. Zbyla z přestavby kuchyně. PC cca 11.000,- Základní výbava * Odtah nebo recirkulace * Tukový filtr z omyvatelného hliníku * Osvětlení 3 x 20 W, halogenové * Průmě... (více v detailu)
Olomoucký kraj
2 490
 Kč
Digestoř FAGOR černá 60cm s osvětlením
Před 20 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Černá digestoř FAGOR. Možnost připojení na komín nebo používat v režimu rekuperace. Šířka 60cm, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
275
 Kč
Komínová digestoř 90cm Nerezová
Před 19 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nerezová digestoř Výrobce: BAUMATIC Typ: BT19. 3SS-EU Digestoř nikdy nebyla úplně namontována. Používala se asi 3 měsíce,ale plechový Komín nebyl nikdy namontovaný,takže je úplně nový. Rozměry komínu v cm:(š×h×v) 30×27×62 Cena je hlavně za ten nerezový Komín. ‼️Pokud nemáte vážný zájem tak se domluvíme na ceně. ‼️ Parametry Digestoře: Konstrukce odsavače par: Komínový Maxi... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 200
 Kč
Digestoř AEG DIE5961HG
Před 20 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám novou, pouze rozbalenou digestoř AEG DIE5961HG. Ostrůvkový odsavač par Hob2Hood Energetický štítek A Tato pokročilá technologie je navržena pro nerušené vaření a snižuje úroveň hluku na nejnižší možnou hranici. Instalace: Ostrůvkový Barva: Nerezová ocel Rozměry VxŠxH (mm) 758-1175x898x606 Třída energetické účinnosti A Ovládání: Dotykové na skle Osvětlení: LED bodové Sací výkon při intenzivním režimu (m3/h) 700 Stupně výkonu 3+intenziv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
10 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče