Philips hue LED pásek 5m

Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Úplně nové, akorát vyzkoušené Svítí jak barevně, tak i bíle ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

Philips hue LED pásek 5m
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Úplně nové, akorát vyzkoušené Svítí jak barevně, tak i bíle ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 500
 Kč
TENDIST LED pásek 10m
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Úplně nové, vše plně funkční. Délka 10m, vodotěsné, rgb barevné, kompatibilní s Alexou PC 1300
Královéhradecký kraj
800
 Kč
TENDIST LED pásek 10m
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Úplně nové, vše plně funkční. Délka 10m, vodotěsné, rgb barevné, kompatibilní s Alexou PC 1300
Královéhradecký kraj
800
 Kč
SMART RGB LED pásek 5m
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
SMART RGB LED pásek 5m, ovládání hlasem, blikání na hudbu, kompletní nastavení přes aplikaci TUYA
Olomoucký kraj
450
 Kč
SMART RGB SMART LED pásek - 5m
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
RGB LED pásek 5m/12V - kompletní nastavení přes aplikaci TUYA
Olomoucký kraj
450
 Kč
RGB Led pásek 1m
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Prodám Led pásek, nový nepoužitý kompletní sada, dálkové ovládání, redukce pro zapojení od pc i mimo pc Technické parametry Napájení: 5-24V (optimální 12V) Délka: 1m typ uchycení: nalepovací Barevné prove... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
100
 Kč
Philips led smart Plus 2m
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Technické údaje: 1: - Snadné nastavení přes Bluetooth: umístěte Hue Lightstrip podle svých představ, stáhněte si aplikaci Hue Bluetooth a můžete ovládat světlo v místnosti nebo ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Philips Hue žárovky, LED pásky, příslušenství
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám vše nové, něco rozbalené, více kusů: 3x Philips Hue White and Color E27: 2700 3x Philips Hue Whi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1
 Kč
LED RGBW Stmívatelná žárovka Philips Hue White And Color Amb
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám chytrou žárovku LED RGBW Stmívatelná žárovka Philips Hue White And Color Ambiance G125 E27 .Žarovka je uplně nová pouze otevřená (faktura samozřejmostí) Vytvořte si dokonalou atmosféru pomocí stmívatelných světel Philips Hue. Energet... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 200
 Kč
LED smart pásky 2m Philips
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Možné zaslání zasilkovnou nebo pošta, osobní předání Praha 5, Barrandov.. Více info. Zpráva.
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Mixážní pult Debra DI-6UX
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím jen párkrát vyzkoušený mixážní pult. Debra DI-6UX PC;3000 Kč Tento přenosný DJ zvukový ovladač má Bluetooth pro bezdrátové streamování a použijte jej jako vstup pro mixování signálu s jinými vstupními kanály. Funguje s iPhone, Android, iPad, Tablet a MP3 přehrávač. Tento osobní mixpult má USB zvukovou kartu a audio rozhraní pro nahrávání a připojení k MAC nebo PC a má univerzální kompatibilitu digitálních audio souborů. Může být použit začátečníky nebo studiovými profesi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 999
 Kč
Venkovní kamera - nová
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
-prodám úplně nové a nerozbalené bezpečnostní kamery -na každou kameru poskytuji záruku 2 roky!! -na fotkách je kamera ukázková, jinak mám nerozbalené -kamera je vhodná k střežení jakéhokoliv objektu -aplikace ke stažení na Android a IOS -aplikce funguje výborně, vidíte zde záznam z kamery, na který se můžete podívat klidně i tři týdny zpětně, pokud máte v kameře vloženou SD kartu, můžete skrze kameru komunikovat nebo si nastavit příchozí no... (více v detailu)
Jihočeský kraj
889
 Kč
Ikea ÖVERSIDAN led pásek se senzorem
Před 6 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Jeden mi zbyl. Je úplně nový, nepoužitý.
Středočeský kraj
200
 Kč
Nová lávová stolní lampa Glitter RABALUX (uklidňující zelená
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Oživte svůj pokoj touto moderní stolní lávovou lampou Glitter značky Rabalux v zeleném odstínu! Glitrová lampa nabízí o něco dynamičtější třpytivý efekt, který glitry přinášejí, zatímco rotují lampou nahoru a dolů a zároveň odrážejí světlo od žárovky osvětlující lampu zespodu. Vše funguje na velice jednoduchém principu zahřívání a opětovného ochlazení. Když se glitry nacházejí v dolní části lampy, kde ze spodu svítí a zároveň také mírně hřeje zapnutá žárovka, ohřejí se, a díky této změně teploty stoupají vzhůru. Na vrcholu lampy již žádný zdroj tepla není, glitry tedy klesají zpět. Takto rotují kapalinou v lampě neustále dokol... (více v detailu)
Středočeský kraj
399
 Kč
Ústecký kraj
250
 Kč
Virtuální realita - VR Headset - Pico Neo 3 Pro
Před 9 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Samostatně fungující VR brýle pro herní i firemní sféru - celkové rozlišení 4K 3664 × 1920 px, připojení skrze Wi-Fi a USB-C, zorné pole 98°, akcelerometr, gyroskop a proximity senzor, Snapdragon XR2 Gen 2, úložiště 256 GB, RAM 8 GB, hmotnost 679 g, bílá barva, ovladač, USB kabel a nabíječka součástí balení. Jedná se o pouze vyzkoušené zboží z předváděcí akce ve velmi zachovalém stavu. Cena nového VR headsetu startuje na 22990,- Skvělý All-in-one VR headset PICO Neo 3 Pro... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 990
 Kč
Xiaomi Mi Home Security IP Camera 360° 1080P
Před 8 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Xiaomi Mi 360 Camera 1080p - sledovací kamera s úhlem záběru 360°, rozlišením Full HD, nočním viděním, detekcí pohybu, upozorněními a obousměrnou komunikací prostřednictvím mikrofonu a reproduktoru, ukládáním záznamů na kartu microSD. Možnost hlasového ovládání přes Google Assistant a Amazon Alexa. Lze ovládat prostřednictvím aplikace Mi Home. Jasné a ostré video: Kamera má rozlišení Full HD 1920*1080p a zobrazuje ostrá a plynulá videa. Podporuje technologii WDR, díky níž kamera dobře funguje i za obtížných světelných podmínek a pořizuje ostrá videa. Lepší noční vidění díky nové technologii: Clona f/2,1 umožňuje zachytit silnější světlo a infračervený přísvit 940 nm s 8 žárovkami zlepšuje viditelnost. Vidění ve tmě je nyní mnohem snazší. Úplné šifrování pro ochranu soukromí: Zabezpečené cloudové úložiště se 128bitovým standardem AES (Advanced Encryption Standard) a... (více v detailu)
Liberecký kraj
500
 Kč
Stolní LED lampička Philips Hue Go - bílá - P5131
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kompatibilni se systemem HUE, ZIGBEE 3.0, nebo lze ovladat z aplikace pres BLUETOOTH 16 milionu barev + bila od 2000K do 6500K Stmi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
zdroj pre LED pásy 12V/20W/1,66A
Predám spínaný zdroj (adaptér, transformátor, trafo, trafák) 12V/20W/1,66A. Je úplne nepoužitý, premeraný, plne funkčný, ale má odstrihnutú výstupnú šnúru (z celého zdroja som potreboval len tú šnúru). Prívodná šnúra je ako na PC, tá nie je v cene. Umožňuje napríklad pripojiť staré autorádio do garáže, napájať rôzne LED pásy a svetielka, veci určené do auta (12V) napájať zo siete 230V, vonkajšie vianočné osvetlenie, do rôznych rádioamatérskych konštrukcií... Zdroje je možné zapájať do série, čiže dá sa vytvoriť zdroj s vyšším napätím (12-24-36-48V), prípadne zdroj symetrického napätia. Rozmer cca 9,5 x 4,5 x 3 cm. Nie je to žiadny poddimenzovaný výtvor odn... (více v detailu)
100
 Kč
LED PÁSEK SMD3528 V SILIKONU IP65 5M
Před 13 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
LED pásek SMD3528 3000K voděodolný IP65 zalitý v silikonu v délce 5m. Cena je za 5m. Napájecí napětí 12V DC, počet LED 60/m, spotřeba... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
195
 Kč
LED pásek SimpleLED Paulmann 140cm
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
LED pásek SimpleLED Paulmann 140cm - svítivost 3300lm, teplota 4000K, jen pásek bez trafa - původně 300cm, 160 použito, zbývá 140 - PC > 120... (více v detailu)
Hlavní město Praha
250
 Kč
GOVEE DREAMVIEW G1 PRO 24-29" SMART LED PÁSEK
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Govee H604A LED pásek a sada lampy TV DreamView G1 Pro Gaming RGBIC, 1080 Cam Vylepšete své herní, filmové a hudební zážitky se smart osvětlením Govee DreamView G1 PRO určeným pro TV a monitory o velikosti 24-29". Nabízí 16 milionů barev s 12 režimy, z toho 4 režimy pro synchronizaci s hudbou. LED pásek povznese váš zážitek se sledováním televize nebo hraním her na novou úroveň díky smart technologii ColorSense, která snímá obrazovku a automaticky podle toho upravuje nast... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč
Led pásek 5m
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Led pásek 5m ovládání-ovladač/app. Komunikace pouze emailem, nebo whatsapp. Nezasílám na dobírku.
Hlavní město Praha
110
 Kč
Televize technika
Před 15 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Dobrý den prodám jednu z prvních Smart TV. Již nejsou aktualizace tak aplikace nefungují a nemá dvb-t2 ale jako obrazovka k PC nebo na přehrávání filmů z disku úplně ok. Jsou k tomu 2 ovladače. Originál již nefunguje a jde ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
LED pásek Govee DreamView TV 55-65" SMART RGBIC
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, Prodám nepoužitý led pásek Govee dreamview 55-65" Z důvodu, že pásek bohužel nepasuje na 48" TV viz poslední obrázky, naše TV je prostě malá. Kupováno již ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 190
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní elektro