Gramofon přenosný General Electric Wildcat

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám General Electric Wildcat přenosný gramofon Stereo s reprod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč

Podobné inzeráty

Gramofon
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
hifi stereo gramofon Tesla NZC 431, gramofon ma integrovany stereozesilovac o vykonu 2x 15 W a moznost pri... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 000
 Kč
Panasonic přenosný CD Kazeta rádio
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji vzhledově a funkčně velice slušné přenosné r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 100
 Kč
Gramofonové desky
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tyto gramofonové desky s pohádkami. Jsou po záplavě Cenu nabídněte
Moravskoslezský kraj
1
 Kč
Gramofonové desky
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám staré gramofonové desky CZ a SK 79ks,desky se prodávají ... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Gramofon Tesla HC 43 # pultová vestavba
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Gramo-šasi, nálezový stav, přenoska je přítomna(VM2102), ale chybí jehla, gramofon vypadá mechanicky v pořádku, ale vzhledem k chybějící síťové koncovce nezkoušen, takže ho nabízím jako nefunkční k opravě nebo na náhradní díly. Vnější plechový... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Přenosný radimagnetofon General Technic GT8256
Před 2 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nabízím tento retro kousek po výměně gumiček a celkové údržbě (nová anténa). Radio hraje velmi dobře, kazeťák asi nikdy dobře nehrál, ale funguje :) Pravá mechanika je h... (více v detailu)
Liberecký kraj
300
 Kč
Gramofon EUROPHON CC 380 RK
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Starý gramofon s kazetou a rádiem, originální reproduktory. GRAMOFON FUNGUJE! Jsou k tomu dvě náhradní přenosky-hroty. Plastový otví... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový Nepoužitý Nejlepší cena Ihned k prodeji, nebo odeslání. Osobní předání PPL Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker, 200 W, Bluetooth, 3kanálový mixér, Alesis FX, ovládání pomocí aplikace, USB nabíjení O tomto produktu Přenosný PA systém na baterie – s výkonem 200 W, 3kanálovým mixérem a 20 hodinami provozu na jedno nabití; robustní a kompaktní reproduktor s rukojetí lze snadno přepravovat a sestavit 3kanálový digitální mixér – mixér s vstupy mikrofonu, přístrojové a linkové úrovně a Bluetooth. Procesor Alesis FX nabízí přístup k reverbům, zpožděním, sboru, hadem a dalším Bezdrátové ovládání – s Bluetooth 5.0 streamujete z každého zařízení, spárujete dva autobusy pro stereo streamování PA nebo ovládáte mixování, hladinu efektů a EQ přes aplikaci Alto Pro 4 pozice reproduktoru – vertikální, nakloněný, horiz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Gramofon Sencor
Přidáno včera - Karlovarský kraj - BAZOS
Nový nepoužitý gramofon. Cena je včetně dopravy dobírkou přes zásilkovnu. 3 rychlosti 33/45/78 ot/min Digitální PLL FM tuner (30 předvoleb pro FM pásmo) Automatické vyhledávání USB /SD slot Přímé nahrávání na USB /SD z LP desky, rádia nebo externího zdroj... (více v detailu)
Karlovarský kraj
999
 Kč
Gramofon
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Gramofon je ještě zabalený, nikdy nebyl použitý. Leží mi tu nějakou dobu a nakonec ho nevyužiju. Jeho cena se točí kolem 5 000Kč POPIS: - Je s CD přehrávačem a kazetovou mechanikou - Přímé nahrávání gra... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 900
 Kč
Gramofonové desky
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám gramofonové desky malé, převážně české, velké, cizí + vážná hudba. Nezkoušeno, některé... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 200
 Kč
Přenosný radimagnetofon General Technic GT8256
Před 3 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Nabízím tento retro kousek po výměně gumiček a celkové údržbě (nová anténa). Radio hraje velmi dobře, kazeťák asi nikdy dobře nehrál, ale funguje :) Pravá mechanika je ... (více v detailu)
Liberecký kraj
300
 Kč
Gramofonové desky
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám gramofonové desky viz foto. Cena dohodou.
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Gramofonové desky
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám různé velké vinylové gramofonové desky. 30.,40.,50.,... léta. Armstrong, Zich, Berry, Lewis,Miller... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Denon PMA-800NE
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám tento hifi stereo zesilovač v perfektním stavu a kompletním balení. Za svou cenu poskytuje solidní výbavu a výborný zvuk. HiFi zesilovač 2.0, výkon 85 W/kanál, minimální impedance 4 Ohm, 2 × reproduktorový výstup, RCA/Cinch 4 × vstup a 1 × výstup, 3 × o... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
7 000
 Kč
Gramofon Hyundai
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodam retro gramofon Hyundai s rádiem a kazetovym přehrávače, CD přehrávač. Na ceně se dá dohodnout
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč
Yamaha mcr-670D
Přidáno dnes - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám stereo set Yamaha MCR-670D + repro YAMAHA NS-B750 + stojany Aurum Cantus. Top stav, jak optický tak technický. In... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Staré gramofonové desky část X
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám staré gramofonové desky viz štítky, stav viz fotografie. Cenu nabídněte. Kouk... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
SONY CFM-10 přenosný FM,AM kazeťak
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
SONY CFM-10 přenosný FM,AM kazeťák - rádiomagnetofon. Luxusní stav, plně funkční a zachovalý kus. Funguje také na baterie 4 články - D a výdrž je velmi dlouhá.... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
990
 Kč
Receiver Pioneer SX-203 RDS
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Velmi dobrý stav a zvuk. Cena 1290 Kč. - Rozsah ladění: FM, MW - Výkon: 35 wattů na kanál do 8 (stereo) - Frekvenční odezva: 10Hz až 70kHz - Celkové harmonické zkreslení: 0,09 % - Vstupní citlivost: 2,5 mV (MM), 200 mV (linka) - Odstup signá... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 290
 Kč
Gramofon Dual CS 601
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám gramofon Dual CS 601 + Shure M75D, ve velice pěkném stavu, funkční, řemínkový pohon. Osobně v Kuřimi, popřípadě po dohodě mohu dovézt. - Pohon: 8-pó... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
6 000
 Kč
Starý reproduktor .
Prodám ca 90 plet starý reproduktor v dřevěné skřínce , velikosti 35 x 30 x 16 cm , v nálezovém stavu... (více v detailu)
Kotoučový magnetofon PHILIPS N4407
Přidáno včera - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám 4-stopý stereo kotoučový magnetofon "Hi-fi stereo TONBAGRÄT N 4407". Dobrý stav, funkční, málo používaný,výborná akus... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
LP - gramofonové desky - vinyl
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám za velmi solidní ceny původní LP z 80. a 90. let (soukromá sbírka). Všechny desky vyčištěné mokrou cestou, v nových vnitřních obálkách a s novou ochrannou vnější obálkou + původní inserty, překontrolované přehráním, stav různý (viz příloha). U LP v kvalitě A je cena pevná. U ostatních možná množstevní sleva. Minimální odběr za 1000,- Kč. Osobní odběr v Plzni nebo Zásilkovna. Platba předem, popř. dobírka po zaplacení zálohy (záruka převzetí). Vizuální hodnocení stavu desky: A – jako nová, sbírkový stav, bez škrábanců a vlásečnic, nebo jen naprosté minimum vlásečnic, lesklý povrch, viditeln... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Staré gramofonové desky - část IV
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám staré gramofonové desky: 1) Ze všech koutů dechovky 3 2) Moravské lidové písně 3) Hradišťu, hradišťu 4) Moravanka to je chasa ve... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Audio