Foto držák-klip s hlavou a 1/4" závitem

Foto držák-klip s hlavou a 1/4" závitem
Před 31 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Na svěrce je připevněna 3D kulová MINI hlava, která je ideální pro menší fotoaparáty a příslušenství. Hlava má 1/4" šroub pro snadné upevnění fotoaparátu a je vybavena aretačním šroubem pro přesné nastavení polohy. I když hlava nabízí výjimečnou stabilitu a flexibilitu, není určena pro těžší zrcadlovky nebo DSLR fotoaparáty. Její lehká konstrukce z hliníkové slitiny a ocelové koule, s černě eloksovaným povrchem, zaručuje dlouhou životnost. Hmotnost: 0,16kg Nosnost: 1kg Materiál: Slitin... (více v detailu)
Středočeský kraj
149
 Kč

Podobné inzeráty

Stativ Andoer s kulovou hlavou 8kg nosnost
Stativ Andoer s kulovou hlavou 8kg nosnost
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Tato sestava se vyznačuje nízkou hmotností a vysokou mechanickou odolností proti poškození. Budete překvapeni vynikající odolností a moderním designem. Nohy stativu jsou chráněny gumovou krytkou proti posuvu na kluzkých plochách. Stativ je vyroben ze slitiny hliníku a hořčíku stejně jako kulová hlava. Součástí balení je přepravní pouzdro. Velmi lehký a mobilní stativ vhodný na cesty. Hlavní materiál: hliníková slitina Typ hlavy: kulová hlava Maximální výška: 126 cm Mini výška: 40cm nožní sek... (více v detailu)
1 499
 Kč
Stativ Zomei M5 s kulovou hlavou nosnost 8kg
Stativ Zomei M5 s kulovou hlavou nosnost 8kg
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Tato sestava se vyznačuje nízkou hmotností a vysokou mechanickou odolností proti poškození. Budete překvapeni vynikající odolností a moderním designem. Nohy stativu jsou chráněny gumovou krytkou proti posuvu na kluzkých plochách. Jedna noha je oddělitelná funguje jako monopod. Hlavní materiál: hliníková slitina Typ hlavy: kulová hlava Rozměry složeného: 40 x 12 cm Maximální výška: 153 cm Výška bez středové osy: 42 cm Mini výška: 41cm nožní sekce: 4 Čistá hm... (více v detailu)
1 999
 Kč
Cokin držák filtrů + závit 58mm
Cokin držák filtrů + závit 58mm
Set je používaný nicméně plně funkční. Sklíčka bez škrábnutí. Perfektní stav. Součástí nabídky je vše co vidíte na fotkách. V nabídce mám velké množství fotografického vybavení, pokud máte jakýkoli dotaz neváhejte mne kontaktovat. Tel: 739314498 Mail: pav.kysela@seznam.cz Zboží odesíl... (více v detailu)
399
 Kč
Panoramatická rychloupínací deska
Panoramatická rychloupínací deska
Před 1 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Otočná stativová hlava je dokonalým doplňkem pro vytváření plynulých panoramatických 360° záběrů. Základna je navržena pro rychlé uvolnění a hodí se pro širokou řadu fotoaparátů DSLR a pro plynulé natáčení videa. Materiál :... (více v detailu)
Zlínský kraj
799
 Kč
Foto vybavení
Foto vybavení
Před 2 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Objektiv Nikkor DX AF-S 18-200 mm + původní kožený pytlík, obě krytky UV filtr Hoya Fusion Antistatic 72 mm Sluneční clona Nikon HB-35 Pouzdro na objektiv Lowepro vel. 1 Štěteček na čištění objektivu Nikon Lens Pen Blesk Nikon Speedlight SB-600 + stojánek + pouzdro Stat... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 500
 Kč
Mini stativ Kooleh Aoda
Mini stativ Kooleh Aoda
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám stativ: Technické údaje: Materiál: Slitina hliníku a hořčíku Hlava stativu: hlavy (koule Průměr: 25 mm) Trubka číslo: 3 Průměr nohy: Φ22, Φ19, Φ16... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 200
 Kč
Stativ Zomei T70
Stativ Zomei T70
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Tato sestava se vyznačuje nízkou hmotností a vysokou mechanickou odolností proti poškození. Budete překvapeni vynikající odolností a moderním designem. Nohy stativu jsou chráněny gumovou krytkou proti posuvu na kluzkých plochách. Stativ je určen především pro lehčí fotoaparáty nebo mobilní telefony. Hlavní materiál: hliníková slitina Typ hlavy: kulová hlava Rozměry složeného: 40 x 8 cm Maximální výška: 137 cm Výška bez středové osy: 42 cm Mini výška: 41cm nožní sekce... (více v detailu)
999
 Kč
Otočná hlava EdelKrone HeadONE v1
Otočná hlava EdelKrone HeadONE v1
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám NOVOU a nepoužitou otočnou motorovou a programovatelnou hlavu EdelKrone HeadONE v1 (jednalo se... (více v detailu)
Středočeský kraj
6 990
 Kč
Kamerová klec pro Sony A6000,A6300,A6500
Kamerová klec pro Sony A6000,A6300,A6500
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Klec pro fotoaparát je nezbytným doplňkem pro každého fotografa, který hledá stabilitu a univerzálnost při focení. Vyrobena z letecké hliníkové slitiny s CNC přesným obráběním, tato klec kombinuje lehkost s odolností. Díky povrchové úpravě anodizovanou úpravou je odolná proti opotřebení a korozi. Navíc, při přechodu z horizontálního na vertikální formát není potřeba přenastavovat stabilizátor. Klec je navržena tak, aby byla kompatibilní s fotoaparáty Sony A6000/A6300/A6400/A6500 a nabízí mnoho 1/4 rozšířených otvorů a standardních drážek Akka/Aka pro připojení různého příslušenství. S touto klecí máte stále přístup ke slotu pro kartu SD, pro... (více v detailu)
999
 Kč
Stativ Benro IT90 s hlavou IB0
Stativ Benro IT90 s hlavou IB0
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Občasně použitý stativ Benro IT90 s hlavou IB0. Plně funkční, mírné škrábance. Materiál hliník/magnézium. Maximální výška: 147cm Velikost po složen... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
VANGUARD VEO 2 235AB - stativ s kulovou hlavou
VANGUARD VEO 2 235AB - stativ s kulovou hlavou
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám nepoužívaný stativ s kulovou hlavou VANGUARD VEO 2 235AB. Jedná se o velmi lehký (1,4kg) a kompaktní hořčíkovo hliníkový stati s kulovou hlavou s rychlo upínacím systémem Arca swiss. Tento systém je dnes na většině patic zoom teleobjektivů, rychloupínacích desek fotoaparátů a jen samotných destiček stativů. Součástí je kompatibilní destička typu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 790
 Kč
72mm CPL+ 2-32ND polarizační filtr Koncept Nano HD Slim MC
72mm CPL+ 2-32ND polarizační filtr Koncept Nano HD Slim MC
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Pokud máte zájem o filtr s jiným průměrem neváhejte mě kontaktovat. Jeden filtr má funkce ND2-32 a CPL filtru, může nejen snížit množství světla vstupujícího do objektivu, ale také může ztmavit oblohu, zvládat odrazy a potlačovat odlesky. K&F Concept Fader ND filtr s proměnlivou hodnotou intenzity od 2 do 32 + CPL. Variabilní neutrálně šedý filtr s vestavěným polarizačním filtrem (cirkulárním). Kontrola nad plynulým snižováním světla dopadajícího na snímač. Vrstvy proti poškrábání a dopadlé vodě. Rám je vyrobený z hliníkové slitiny a má na sobě stupnici pro orientační kontrolu intenzity efektu. Filtr vyrobený z profesionálních materiálů. Rámy... (více v detailu)
999
 Kč
Držák fotografického pozadí 3m x 2,6m
Držák fotografického pozadí 3m x 2,6m
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Nastavitelný podpůrný stojan pro fotografování. Teleskopické příčné rameno je ideální pro studio nebo domácí focení. Snadné nastavení a uložení, stačí jen pár sekund pro sestavení. Příčný nosník se skládá ze tří částí, což usnadňuje nastavení šířky. Dodává se se dvěma svorkami pro posunutí pozadí do stojanu na pozadí. Specifikace: Materiál: hliníková slitina Maximální výška stojanu: 2,6m Výška min Stand: 70cm Průměr příčky: 22... (více v detailu)
999
 Kč
EMO Wetzlar Junior panoramatická hlava
EMO Wetzlar Junior panoramatická hlava
Před 3 dny - Hlavní město Praha - FOTO_SKODA
mírné známky používání, drobné oděrky, chod mechanických částí plynulý ,. krabice, návod (D), stat šroub velký
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Odrazná deska držák s ramenem a stativ
Odrazná deska držák s ramenem a stativ
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Toto všestranné, lehké a kompaktní rameno s 3 nastavitelnými prodlužovacími sekcemi je navrženo tak, aby drželo odrazné desky nebo difuzory různých velikostí a tvarů. Díky rukojeti lze pohodlně připojit ke stativu, který je součástí tohoto setu a dosahuje až dvou metrů výšky. Součástí tohoto setu je také kruhová odrazná deska o průměru 110 cm. Tato kruhová odrazná deska je nezbytným nástrojem pro každého fotografa nebo videografa, který se zabývá tvorbou portrétů a produktové fotografie. Poskytuje dostatečnou plochu pro odraz světla a zdůraznění požadovaných částí subjektu. Nabízí 5 různých povrchů: stříbrný, zlatý, bílý, černý a difuzní, a... (více v detailu)
999
 Kč
72mm CPL+ 8ND polarizační filtr Koncept Nano HD Slim MC
72mm CPL+ 8ND polarizační filtr Koncept Nano HD Slim MC
Zboží je rozbalené ale nepoužité s původním obalem ve 100% stavu. Kus rozbalený k nafocení pro eshop. Pokud máte zájem o filtr s jiným průměrem neváhejte mě kontaktovat. Jeden filtr má funkce ND8 a CPL filtru, může nejen snížit množství světla vstupujícího do objektivu, ale také může ztmavit oblohu, zvládat odrazy a potlačovat odlesky. Filtr vyrobený z profesionálních materiálů. Rámy filtru jsou vyrobené ze slitiny hliníku, zoubkovaný design okraje rámu usnadňuje instalaci. Inženýři vyvinuli novou technologii vrstvy Nano, vodotěsný, odolný proti poškrábání, antireflexní zelený povlak, účinně zabraňuj... (více v detailu)
699
 Kč
Blesk Nissin Di466 pro Canon
Blesk Nissin Di466 pro Canon
Blesk je používaný nicméně plně funkční. Součástí nabídky je vše co vidíte na fotkách. V nabídce mám velké množství fotografického vybavení, pokud máte jakýkoli dotaz neváhejte mne kontaktovat. Tel: 739314498 Mail: pav.kysela@seznam.cz Zboží odesílám každý den. Je mo... (více v detailu)
1 499
 Kč
Blesk Metz 44 AF-1 pro Nikon
Blesk Metz 44 AF-1 pro Nikon
Blesk je používaný nicméně plně funkční. Součástí nabídky je vše co vidíte na fotkách. V nabídce mám velké množství fotografického vybavení, pokud máte jakýkoli dotaz neváhejte mne kontaktovat. Tel: 739314498 Mail: pav.kysela@seznam.cz Zboží odesílám každý den. Je mo... (více v detailu)
1 499
 Kč
Prodám panoramatickou časosběrnou hlavu Sevenoaks 360 SK
Prodám panoramatickou časosběrnou hlavu Sevenoaks 360 SK
Před 1 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám novou nevyužitou panoramatickou časosběrnou hlavu Sevenoaks 360 SK EBH01, použitelná pro kamery do 2Kg. Nastavení č... (více v detailu)
Kraj Vysočina
900
 Kč
Stativ Manfrotto 055XB + hlava 804RC2
Stativ Manfrotto 055XB + hlava 804RC2
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Info a lepsi foto doplnim, nicmene tento oblibeny stativ neni treba prilis predstavovat :) Vc. rychloupinaci desticky, nicmene chybi vlozka se kterou lze stativ rozlozit uplne na zemi (stativova hlava se z vysouvaci tycky nasroubuje na tento kus, ktery se vlozi misto vysouvaci stredove tycky a stativ tak lze rozlozit zcela k zemi). Manfrotto BO055XB804RC 055XB, hlava 804RC2 Stativ Manfrotto 055XB je postavený na stejném ergonomicky vylepšeném designu jako stativ 055XPROB,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč
Brašna kožená pro fotoaparát
Brašna kožená pro fotoaparát
Brašna je používaná nicméně plně funkční, bez známek opotřebení. Součástí nabídky je vše co vidíte na fotkách. V nabídce mám velké množství fotografického vybavení, pokud máte jakýkoli dotaz neváhejte mne kontaktovat. Tel: 739314498 Mail: pav.kysela@seznam.cz Zboží odesílám každ... (více v detailu)
399
 Kč
Blesk Nikon SB-900 + příslušenství
Blesk Nikon SB-900 + příslušenství
Blesk je používaný nicméně plně funkční. Jako nový. Součástí nabídky je vše co vidíte na fotkách. V nabídce mám velké množství fotografického vybavení, pokud máte jakýkoli dotaz neváhejte mne kontaktovat. Tel: 739314498 Mail: pav.kysela@seznam.cz Zboží odesílám každý den.... (více v detailu)
3 999
 Kč
Stativ HAMA 150  pro fotoaparát
Stativ HAMA 150 pro fotoaparát
Stativ je používaný nicméně plně funkční, bez známek opotřebení. Součástí nabídky je vše co vidíte na fotkách. V nabídce mám velké množství fotografického vybavení, pokud máte jakýkoli dotaz neváhejte mne kontaktovat. Tel: 739314498 Mail: pav.kysela@seznam.cz Zboží odesílám každ... (více v detailu)
599
 Kč
Filtry Polaroid set 4ks 52mm
Filtry Polaroid set 4ks 52mm
Filtry jsou používané nicméně plně funkční, bez známek opotřebení. Jako nové Součástí nabídky je vše co vidíte na fotkách. V nabídce mám velké množství fotografického vybavení, pokud máte jakýkoli dotaz neváhejte mne kontaktovat. Tel: 739314498 Mail: pav.kysela@seznam.cz Zboží odesíl... (více v detailu)
399
 Kč
Filtry mix. 6ks 52mm
Filtry mix. 6ks 52mm
Filtry jsou používané nicméně plně funkční. Sklíčka bez škrábnutí. Součástí nabídky je vše co vidíte na fotkách. V nabídce mám velké množství fotografického vybavení, pokud máte jakýkoli dotaz neváhejte mne kontaktovat. Tel: 739314498 Mail: pav.kysela@seznam.cz Zboží odesílám ka... (více v detailu)
599
 Kč
Další nabídky najdete zde: Foto