Prodám kávovar Sage BES875BKS

Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám kávovar Sage BES875BKS ve velmi dobrém stavu (3roky málo používaný).Příslušenství k tomu. Pravidelně čištěný.Příkon 1850 W, tlak 15 bar, materiál nerez, objem nádržky na vodu 2 l, automatické vypnutí, s funkcí horké vody, možnost přípravy dvou šálků zároveň, s mlýnkem, napařovací trys... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 900
 Kč

Podobné inzeráty

NESPRESSO KRUPS Essenza Mini
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Kávovar na kapsle Nespresso Original, do domácnosti, příkon 1200 W, tlak 19 bar, objem nádržky na vodu 0,6 l, automatické vypnutí, připravuje nápoj jedním stisknutím, nádoba na vodu, sign... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Prodam kávovar Philips EP5500
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Automatický kávovar - s mlýnkem o kapacitě 275 g, do domácnosti a do kanceláře, příkon 230 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, s funkcí horké vody, možnost přípravy dvou šálků zároveň, připravuje nápoj jedním stisknutím, nádoba na v... (více v detailu)
Hlavní město Praha
9 500
 Kč
Kávovar De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.31.SB - se zárukou
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Automatický kávovar - s mlýnkem o kapacitě 250 g, do domácnosti, příkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutí, s funkcí horké vody, možnost přípravy dvou šálků zároveň, připravuje nápoj jedním stisknutím, nádoba na vodu, zásobník na mletou kávu, napařovací tryska, signalizace potřeby odvápnění / čištění, režim úspory energie, n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
Kávovar na kapsle BOSCH TAS6503
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Minimálně používaný Kávovar na kapsle BOSCH TAS6503. Příkon 1500 W, tlak 3,3 bar, objem nádržky na vodu 1,3 l, automatické rozpoznání kávové kapsle, automatické vypnutí, s možností nastavení oblíbených nápojů, nádoba na vodu, signalizace potřeb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Pákový kávovar De'Longhi EC 850M - sleva 40%.
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodáme použitý pákový kávovar De'Longhi EC 850M v elegantním stříbrném a chromovém provedení. Kávovar byl vyčištěný a seřízený/ nastavený v říjnu 2023. Na plastovém krytu nad pákou je prasklina (nemá vliv na funkci), a chybí "mléčná" jednotka (dá se dokoupit za cca 500Kč). Z těchto důvodů jsme snížili cenu o 40%, na 3990Kč. Příkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1 l, možnost přípravy dvou šálků zároveň, nádoba na vodu, vyhřívací plotýnka, napařovací t... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 990
 Kč
Prodam kávovar DeLonghi ETAM 29.660.SB
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Automatický kávovar - s mlýnkem o kapacitě 150 g, do domácnosti, příkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,4 l, možnost přípravy dvou šálků zároveň, nádoba na vodu, zásobník na mletou kávu, napařovací tryska, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 000
 Kč
Pákový kávovar SAGE SES876BST
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Pákový kávovar - příkon 1850 W, objem nádržky na vodu 2 l, s funkcí horké vody, možnost přípravy dvou šálků zároveň, nádoba na vodu, zásobník na mletou kávu, s mlýnkem, napařovací tryska, signalizace potřeby odvápnění / či... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
12 500
 Kč
Kávovar DeLonghi
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kávovar DeLonghi Magnifica, plně funkční, odvápněný a vyčištěný, včetně prostředku na odvápňování.
Hlavní město Praha
2 000
 Kč
Prodam kávovar DeLonghi Dinamica ECAM 350.55.B
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Automatický kávovar - s mlýnkem o kapacitě 300 g, příkon 1450 W, tlak 15 bar, objem nádržky na vodu 1,8 l, automatické vypnutí, s funkcí horké vody, možnost přípravy dvou šálků zároveň, displej, nádoba na vodu, zásobník na mletou ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
5 500
 Kč
Kávovar DeLonghi Caffe Corso
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám plně funkční kávovar s mlýnkem, možnost namleté kávy, napěňovač
Liberecký kraj
3 500
 Kč
Kávovar ETA na PAD sáčky
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Přístroj má menší výrobní vadu- ke kávě do šálku přikapává trocha vody
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Automaticky kávovar Philips
Prodám automatický kávovar Philips EP 0820 v záruce do 09/2025. Kávovar je v super stavu, byl celou dobu používán s f... (více v detailu)
4 400
 Kč
Kávovar Tchibo Cafissimo Easy Black
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Plně funkční bez poškození. Obsluha kávovaru je velmi snadná. Objem vody pro nápoj je možné naprogramovat od 30 do 250 ml. Vhodný na přípravu: e... (více v detailu)
Hlavní město Praha
600
 Kč
Kávovar Jura ENA 5
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
ENA 5 umožňuje uzpůsobení na Vámi používané šálky v rozmezí od 65 do 111 mm. Navíc máte možnost výběru přípravy do jednoho či do dvou šálků pouhým otočením výpusti. vícebarvený displej – 3-barevný jasně čitelný displej, barvy vyjadřují stav, v jakém se přístroj nachází funkce horká voda – vhodná pro kávu i čaj kovová plocha pro předehřátí šálků neuvěřitelně tichý nerezový mlýnek na kávu umožňuje 5-stupňů nastavení hrubosti mletí variabilní spařovací komora zvládá práci s 5 až 16 g pomleté kávy, díky tomu může proběhnout příprava 2 šálků během jednoho procesu spařování Swiss Made – Švýcarská vý... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 500
 Kč
kávovar NIVONA
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám NIVONA 572, matná černá barva, velmi málo používaný (prakticky pouze přes víkendy), starý 3 roky, vždy pravidelně čistěn a od... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 700
 Kč
prodám kávovar
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Lauben Grind 30x27x20,novy nerozbaleny
Středočeský kraj
2 200
 Kč
Prodám kávovar bosch
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám kávovar používaný. Jen je potřeba koupit čistící kapsli. Jinak funguje úplně normálně.
Královéhradecký kraj
500
 Kč
Prodám překapávací kávovar
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Typ CM 4010,Dobrý stav.
Jihomoravský kraj
500
 Kč
Pákový kavovar
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám pákový kavovar Klarstein (https://www.klarstein.cz/Arabica-Comfort-espresso-kavovar-1350-W-20-bar-1-8-l-dotykovy-displej-Stribrna-metali... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
Kapslový kávovar KRUPS Nescafé Dolce Dolce Gusto Piccolo XS
Před 2 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Nejdůležitější parametry Profesionální tlak čerpadla 15 barů Vytvoření krémové mléčné pěny Automatické vypnutí Více než 30 druhů nápojů Šířka 14 cm, výška 28 cm, hloubka 27 cm Energet... (více v detailu)
Kraj Vysočina
600
 Kč
Prodám kávovar sencor rozbalený
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kávovar sencor rozbaleny. Jednou použitý.
Jihočeský kraj
4 800
 Kč
kávovar ASCASO Dream PID
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám nový kávovar ASCASO Dream PID. Model navrhl Marc Aranyó, Dream má nyní inovované technologické vybavení pro přípravu perfektního šálku espressa. Kávovar je konstruován z nejkvalitnějších materiálů, především z kovu (hliník, nerez, mosaz). Verze PID má profesionální výkon: průměr páky Ø 60 mm, nastavitelný přetlakový ventil, PID displej pro nastavení teploty vody, teploty páry, předspaření, režimu spánku a dalších funkcionalit. Příslušenství (součást ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
19 999
 Kč
Kávovar Gaggia new baby 06
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
exkluzivní parní tryska pannarello, otočná v úhlu 180° připraví během několika sekund mléčnou pěnu pro kapučíno i horkou vodu pro čaj převzato od tradičních profesionálních komerčních kávovarů: chromovo-mosazná jednotka a páka kávovaru umocňují aroma pravého italského espressa všechny kávovary Gaggia mají 2 speciální sítka “perfect crema”, která umožňují použití namleté kávy i kávových podů Vlastnosti tlak čerpadla 15 barů vyjmuteln... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Kávovar Bosch
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám kávovar na kapsle v černé barvě s jednoduchou přípravou nápojů díky obsluze jednoho tlačítka + filtr a návod na čištění a přípravu náp... (více v detailu)
Jihočeský kraj
600
 Kč
Prodám kávovar , hlásí mi to co je na foto
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
prodám hřeje , ale jinak nevím co s tím je pro servisáka , na díly , neřeším 1500,kč mohu i poslat , po dohodě , mis... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče