Aroma King 800 potahů pyramid

Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám jednorázové vapy , 800 potahů 2% nikotinu Máme více příchutí viz foto Cena 1 ks 80... (více v detailu)
Karlovarský kraj
80
 Kč

Podobné inzeráty

Aroma King 700 potahů, jednorázová vape
Přidáno včera - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám jednorázovou vapu má 700 potahů nikotin 2% Máme více příchutí viz další foto Cena 1 ks ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
80
 Kč
Aroma King 800 potahů, jednorázová vape
Před 2 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám jednorázovou vapu má 700 potahů nikotin 2% Máme více příchutí viz další foto Cena 1 ks ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
80
 Kč
Tornado 25 000 potahů, jednorázová vape
Před 4 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Prodám jednorázovou vapu má 25 000 potahů nabíjecí baterie přes USB-C nikotin 2% Má display který ukazuje baterii v % a je dobíjecí Máme více příchutí viz další foto Vyp... (více v detailu)
Karlovarský kraj
350
 Kč
TomTom Start 62 Lifetime , pouze jednou použita,"6"displei
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Doživotní záruka mapy Připojením navigačního zařízení TomTom START 62 k počítači si ověřte, zda máte opravdu aktuální mapy. Nové mapy vydáváme sezónně – součástí jsou změny na silnicích a revidované rychlostní limity. Získejte tyto aktualizace zdarma, na dobu životnosti zařízení. Služba Rychlostní radary Vylepšená upozornění na zařízení TomTom START vám řeknou, kdy se blížíte k rychlostnímu radaru, a připomenou vám požadovaný rychlostní limit. Aktualizovaná umístění radarů si můžete stahovat za příplatek, pravidelným připojováním k počítači. Dokonalé navádění jízdními pruhy Vaše zařízení TomTom START vám pomůže připravit se na výjezdy a křižovat... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 500
 Kč
Prestigio GeoVision 7777
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
GPS navigace, tablet a TV tuner v jednom - Prestigio GeoVision 7777 S výkonnou GPS navigací Prestigio GeoVision 7777 získáte nejen kvalitního pomocníka, který Vám vždy ukáže cestu, ale navíc také funkce tabletu s operačním systémem Android a vestavěný digitální TV tuner. To vše na velké 7“ obrazovce s vícedotykovým ovládáním. Prestigio GeoVision 7777 vždy ukáže správnou cestu a ještě navíc pobaví. Kvalitní navigace s iGO Primo Ovládací software iGO Primo je navržen pro maximální intuitivnost v atraktivním vizuálním zpracování. Rozšířené a pokročilé funkce jsou chytře odděleny od hlavních funkcí, takže si i nezkušení uživatelé snadno osvojí základní ovládání a postupem času se mohou propracovat k maximálnímu využití Prestigio GeoVision 7777. Samozřejmostí jsou funkce 3D zobrazení či hlasové navigace a podrobné mapy Evropy. Operační systém Android Díky populárnímu operačnímu systému Android 4.0 získáte téměř neomezený přístup k aplikacím, které si budete moci spravovat sami. Pusťte si ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
Minelab Equinox 800 + příslušenství
Před 18 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodám Minelab Equinox 800 se vším příslušenstvím co je na fotkách. Detektor je v parádním stavu, s velkým příslušenstvím, mezi ně patří odlehčená karbonová tyč s rychloupínáním, detektor je s karbonu tyčí o dost lehčí, ochrana fólie s českým popisem od vyndání z krabice, výztuha cívky preventivně, k detektoru jsou dvě baterie v dobré kondici vydrží několik hodin. -Equinox 800 s 11" cívkou a výstuhou c... (více v detailu)
Liberecký kraj
16 000
 Kč
Eb desire 12000 potahů
Před 95 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Prodej jednorázových vapů. POUZE velkoobchodní prodej od 10ks (libovolné příchutě na výběr) Až 12000 potahů 23 ml kapaliny 550 mAh displej zobrazuje baterii a náplň 2% nico.tin Dostupné příchutě. Cherry cola Mixed fruit... (více v detailu)
Liberecký kraj
200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní elektro