Napařovač oděvů Tefal Access Steam Minute Red DT6132E0

Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Klíčové vlastnosti Červený napařovač oděvů Tefal Access Steam Minute Red DT6132E0 vás navždy zbaví otravného žehlení. Nahřeje se během pouhých 15 sekund, a je tak okamžitě připraven zjemnit, osvěžit a dezinfikovat vaše šatstvo. Díky kompaktním rozměrům jej na rozdíl od žehličky a žehlicího prkna navíc snadno můžete vzít kamkoliv s sebou a poskytnout tak sobě i svému oblečení náležitou péči i na cestách... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč

Podobné inzeráty

Tefal DT8230E1 Access Steam Force
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Predám napařovač oděvů Tefal DT8230E1 Access Steam Force. Bol zakúpený v Alze koncom listopadu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Tefal DT8230E1 Access Steam Force
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Predám napařovač oděvů Tefal DT8230E1 Access Steam Force. Bol zakúpený v Alze koncom listopadu... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Napařovač oděvů Tefal
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Starší ale plně funkční Napařovač oděvů Tefal dokáže za pomoci páry šetrně vyžehlit i ty nejpomačkanější oděvy. Je vhodný pro domácí i profesionální p... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 200
 Kč
Napařovací žehlička
Před 7 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Stojanový napařovač oděvů s nastavitelným parním výkonem. Napařovací žehlička je v dobrém... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 499
 Kč
Ruční napařovač oděvů Philips 7000 Series STH7060/80 černý
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
1x použitý, bez vad v záruke (kupovaný 20.9.2024) - doklad priložím Ruční napařovač oděvů Philips 7000 Series STH7060/80 černý výkon 1 500 W • parní výkon 28 g/min • 200 ml a 100 ml nádržka na vodu • 2 stupně napařov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 900
 Kč
Prodám sušičku Candy CS H7A2LE-S
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám sušičku Candy CS H7A2LE-S, Smart Chytře a snadno, tak suší spotřebiče Candy. Věříme, že je důležité si život naplno užívat. Proto jsme navrhli novou řadu sušiček, která usuší vaše prádlo pohodlně a chytře a zjednoduší vám tak Vaše každodenní problémy. Získáte více času na sebe a své blízké - už žádné plýtvání času, energie, peněz nebo úsilí. Vyzkoušejte jak pohodlná je manipulace s prádlem díky výše umístěným dvířkům, využijte výhod NFC připojení a ovládání sušičky přes chytrý telefon. Prodlužte životnost a zlepšete funkčnost Získávejte užitečné typy na sušení vašeho prádla a kontrolujte stav sušících cyklů kdykoli chcete a kdekoliv se zrovna nacházíte. Díky technologii NFC můžete kontrolovat veškeré aktivity vaší sušičky přímo z chytrého telefonu. Můžete také využívat další funkce jako jsou přídavné sušící cykly či kontrola technického stavu sušičky. Šetřete čas a energii Jak často už jste přemýšleli nad zapojením dvou spotřebičů najednou, ale báli jste se ''vyhození'' pojiste... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
700
 Kč
NOVÝ iRobot Braava jet m6 BĚŽNĚ 16 990 Kč
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám nový iRobot Braava jet m6 Chcete mít doma vždy dokonale čisté podlahy bez námahy? Představujeme vám revoluční robotický mop iRobot Braava jet m6! Tento špičkový pomocník je navržen tak, aby vám ušetřil čas a energii při úklidu. Hlavní vlastnosti: Pokročilá navigace iAdapt 3.0: Díky kamerové navigaci a inteligentnímu mapování Imprint™ se mop dokonale orientuje v prostoru, rozpoznává jednotlivé místnosti a plánuje optimální trasu úklidu. Už žádné vynechané rohy nebo opakované přejíždění stejných míst. Precision Jet Spray: Cílený postřik na špinavé podlahy zajišťuje dokonalý úklid bez zbytečného namáčení. Mop dokáže rozpoznat a zaměřit se na odolné skvrny, které efektivně odstraní. Imprint™ Link: Tento mop spolupracuje s robotickými vysavači Roomba. Nejprve vysavač Roomba vysaje všechny nečistoty a poté Braava jet m6 vyt... (více v detailu)
Jihočeský kraj
10 000
 Kč
Pračka Siemens IQ500, en.A, 10kg, 1600ot., 2jak, mínus 50%
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Německá pračka Siemens IQ500 WG56G2Z40. Nepoužitá s plnou zárukou. Běžná cena 25.000,- zde za 12.500,-! Včetně návodu v češtině. Snížená jakost - naražené bočnice bez vlivu na funkčnost viz poslední fota. Možnost dopravy do 30km, osobní převzetí či zaslání kurýrem na dobírku. Záruka 2 roky a doklad samozřejmostí! Koukněte i na další mé zboží (myčky, pračky, ledničky, sporáky, sušičky)! popis: TOP VLASTNOST Špičkové vlastnosti invertorového motoru Rodičovská kontrola Funkce doplnění Senzor pěny Čištění bubnu Funkce pára U této možnosti se účinek praní zvýší dodatečně generovanou párou, která během pracího cyklu zabíjí případné bakterie v tkaninách. Pára navíc prádlo vyživuje a vyhlazuje, čímž snižuje vaši námahu při žehlení. Anti-stain system Anti-stain system – odstraňuje čtyři odolné typy skvrn bez jakékoli předběžné úpravy. VÝKON A SPOTŘEBA Název modelu WG56G2Z40 Emi... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 500
 Kč
Parní napařovač oděvů Philips GC362/80 Steam&Go
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám parní napařovač oděvů Philips. V záruce do 6/2025 v Datartu, fakturu mám. Pou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
Pračka AEG L7FNE48SC, český panel, 8Kg, ProSteam®, ProSense
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pouze rozbalená a odzkoušená volně stojící pračka AEG ProSteam® L7FNE48SC na 8Kg prádla. Záruka do 10.10.2026, AEG doživotní záruka na Ökoinvertor motor Klíčové vlastnosti: V jedné dávce vypere 8 kg prádla Technologie ProSense šetří vodu i energii upravením cyklu dle množství prádla Nabízí výběr z 10 přednastavených programů Technologie ProSteam změkčí vlákna párou a sníží pomačkání Funkce SoftPlus optimalizuje dávkování aviváže ke zlepšení měkkosti prádla Přenastavování funkcí brání dětská pojistka Odložený start přináší více flexibility Bez žehlení s technologií ProSteam Jedinečná technologie ProSteam nabízí skvělý výsledek praní bez nutnosti trávit další čas s žehličkou v ruce. Tím, že na závěr cyklu zařadí parní fázi pro změkčení vlákna, sníží jeho pomačkání až o celou třetinu. Samostatný parní program je velkým pomocníkem, pokud vaše prádlo potřebuje pouze osvěžit. Technologie ProSense Přináší optimální péči pro vaše prádlo. Detekuje množství prádla a pomocí senzorů upravuje dé... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
11 000
 Kč
Parní napařovač Rowenta / 1600 W / Zánovní stav
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Parní napařovač oděvů Rowenta Ixeo QR1020D1 / 1600 W / černá/měděná 4.999 místo 10.000 Parametry Příkon 1600 W Parní ráz 25 g/min Tlak 5 bar Objem nádrže 1 l Odnímatelná nádrž Automatické vypnutí Doba nahřátí 45 s Hmotnost balení cca 12,5 kg Objevte žehličku a napařovač v jednom - Rowenta IXEO, který zajistí veškerou péči o oděvy pomocí jediného praktického zařízení. Vestavěné třípolohové prkno Smart Board nabízí... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 999
 Kč
Robotický vysavač Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH bílý
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový robotický vysavač Rowenta Explorer Série 60 RR7447WH bílý v bílé barvě. Původní cena 11´990,-Kč. V záruce do 9. října 2026. Ideální pro alergiky Systém Aqua Force se stará o to, že během vysávání robot zároveň podlahu také vytírá. Díky tomu zvládne odstranit prach i další nečistoty, aby zanechal váš domov čistý a svěží. Účinný filtr zachytí 99,9 % prachových částic, díky čemuž je vhodný i jako vysavač pro alergiky. Chytré ovládání Ovládejte robot na dálku pomocí aplikace, kterou si zdarma stáhnete do svého smartphonu či tabletu. V aplikaci snadno naplánujete program úklidu, nastavíte požadovaný režim, nebo třeba propojíte vysavač s virtuálním asistentem pro podporu hlasového ovládání. Bezdrátový provoz Tento výkonný vysavač pracuje zcela automaticky a bezdrátově. Uvnitř se nachází dobíjecí baterie, která mu zaručuje až 90 minut provozu na jedno nabití (v režimu ECO). Kdykoliv vysavači energie dochází, sám se vrátí do dokovací stanice, aby se dobil a poté mohl dále pokračovat v ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 700
 Kč
Prodám naparovač Tefal DT9100E0 Access Steam Care
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám použitý napařovací Tefal DT9100E0 Access Steam Care . Plně funkční
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Robotický vysavač Rowenta RR8595WH X-Plorer S75s+ 4v1
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nový robotický vysavač Rowenta RR8595WH X-Plorer S75s+ 4v1 v černé barvě. Původní cena 15´990,-Kč. Záruka do 7. října 2026. Klíčové vlastnosti: - Robotický vysavač 4 v 1 - HEPA filtr a nádoba na nečistoty s objemem 4,5 l - Vysává a vytírá v jednom kroku - Nastavení virtuální zdi a plánování úklidu v aplikaci - Zvládá nepřetržitý provoz po dobu 120 minut Automatické vysypávání Vyzkoušejte automatické vysypávání prachu do sběrné nádoby. O úklid se tak nemusíte starat celé 2 měsíce. Celý proces vysypání trvá pouze 20 vteřin. Úklid 4 v 1 Perfektní kombinace kartáčů, sací síly a mopu vám ušetří spoustu času pro vaše oblíbené činnosti. Přizpůsobte nastavení svým aktuálním požadavkům. Chytré vytírání Účinné vytírání se systémem Smart Aqua Power vám přináší 4 úrovně tlaku vody pro nejlepší výsledky. Snadné nastavení Jedinečný robotický vysavač vám nabízí maximální možnosti využití. Během chv... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
8 500
 Kč
Pračka Whirlpool TDLR6240SSEUN
Před 10 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Pračka je v záruce do 8.8.2025, velmi málo používaná. Osobní předání Dolní Němčí. Whirlpool: bílá barva. Malý kompaktní spotřebič je dokonalým řešením pro malý prostor. Rychlé, úsporné: 1200 otáčky za minutu odstřeďování. Exkluzivní technologie 6. SMYSL,... (více v detailu)
Zlínský kraj
6 000
 Kč
Jihočeský kraj
200
 Kč
Sušička prádla AEG 8000 series lavatherm
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
sušička prádla • kapacita 8 kg • energetická třída A+++ • 10 let záruka na motor • systém AbsoluteCare® – zajistí nejlepší péči pro všechny druhy materiálů • technologie SensiDry® – pro bezpečné sušení při nízkých teplotách. Detailní popis produktu TECHNOLOGIE ABSOLUTECARE® – STRÁŽCE VLNĚNÝCH SVETRŮ A FUNKČNÍHO OBLEČENÍ Funkční oblečení. Hedvábí. Vlna. Garantujeme, že s programy na míru můžete dát bez obav do sušičky cokoliv. Pouze systém AbsoluteCare® nabízí programy přizpůsobené všem druhům materiálů. Dosáhnete skvělých výsledků, pečujete o oblečení a chráníte ho před poškozením. Bez obav sušte i oděvy určené výlučně k ručnímu praní. Patentované sušicí cykly mají speciální pohyby bubnu, které zabraňují sražení nebo zplstnatění citlivých tkanin. TECHNOLOGIE PROSENSE™ – STRÁŽCE KAŽDODENNÍHO OBLEČENÍ Technologie ProSense® využívá vyspělé senzory vlhkosti a teploty. Na základě naměřených hodnot přizpůsobuje čas sušení a spotřebu energie podle aktuální dávky prádla. A nezáleží na tom,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 500
 Kč
Nový ruční napařovač oděvů Tefal
Před 13 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám nový ruční napařovač oděvů, zn. Tefal Access Steam Minute DT7000, cena 700 Kč + poštovné.
Kraj Vysočina
700
 Kč
Napařovač oděvů Tefal Access Steam Force DT8270E1
Před 13 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Nepoužívaný. Původní cena 1799,- Možnost předání v Praze/ v Chomutově, případně odešlu přes Zásilkovnu.
Ústecký kraj
1 100
 Kč
Stojanový napařovač oděvů
Před 15 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Stojanový napařovač oděvů s nastavitelným parním výkonem. Napařovací žehlička je v dobrém ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 500
 Kč
Ruční napařovač oděvů Tefal
Před 15 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám úplně nový, nikdy nepoužívaný ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam First. Příkon 1 300 W • objem ná... (více v detailu)
Olomoucký kraj
490
 Kč
Rowenta naparovac odevov
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Rowenta naparovac odevov Napařovač oděvů Rowenta ‎DR2026D1 1300 w novy nepouzity orginal balenie
Hlavní město Praha
800
 Kč
Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam Force DT8270E1
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nepoužívaný. Původní cena 1799,- Možnost předání v Praze nebo v Chomutově.
Ústecký kraj
1 100
 Kč
Pračka se sušičkou AEG L7WBE69S bílá
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Pračka je velmi kvalitní, tichá, spolehlivá a pere i suší úžasně! Je plně funkční, jako nová, používaná minimálně a bez jakéhokoliv poškození. Předem plněná pračka se sušičkou • kapacita praní 9 kg / sušení 6 kg • energetická třída E • 1 600 ot./min. • doživotní záruka na motor • anglický panel • parní praní • technologie DualSense pro maximální péči • technologie ProSense pro úsporu času, vody a energie • rychlý program NonStop 60 Minute pro bleskové výsledky • možnost praní a sušení v rámci jednoho programu • V × Š × H: 84,7 × 59,7 × 66 cm DUÁLNÍ TECHNOLOGIE PRO CITLIVOU PÉČI Naše technologie DualSense přizpůsobí teplotu a pohyb bubnu různým tkaninám a upraví podle nich program. Je tak šetrná ke každému typu oblečení. Díky nižším teplotám a kontrolovanému pohybu lze pečlivě vyprat a usušit všechno od jemného prádla po outdoorové oděvy najednou. NEJVYŠŠÍ PŘESNOST I U NEJMENŠÍCH NÁPLNÍ Technologie ProSen... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
14 000
 Kč
Ruční napařovač oděvů Philips 7000 Series STH7030
Před 19 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám Ruční napařovač oděvů Philips 7000 Series STH7030, vyzkoušený ve skvělém stavu,... (více v detailu)
Jihočeský kraj
900
 Kč
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče