Waxx sada na depilaci

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
1x použité Sada viz foto Waxx ohřívač - stále v záruce do 9.4.2026 4x tělový vosk (plné balení) - Golden pearl, Sandalwood, Aloe vera, Belgian... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

Lescolton IPL laserový depilační přístroj T009i
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Lescolton IPL laserový depilační přístroj T009i, depilace pro ženy, trvalá depilace, bezbolestná depilace, domácí použití na tělo, obličej a bikiny Bezbolestné trvalé odstranění chloupků: Systém odstraňování chloupků Lescolton IPL využívá stejnou bezpečnou, klinicky ověřenou technologii, kterou používají profesionální dermatologové a kosmetické salony. Laserové zařízení pro odstraňování chloupků vysílá intenzivní puls a je absorbováno vlasovým folikulem v různých fázích růstu chloupků, aby se účinně snížil růst chloupků na obličeji a těle. Déle trvající trvalé výsledky: V prvním měsíci používejte laserový epilační stroj Lescolton 2-3krát týdně a každou oblast 1-2krát problikněte. Poté pokračujte 4 ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
599
 Kč
Depilátor BEURER IPL9000+
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám depilátor BEURER IPL9000+ SalonPro System přístroj pro šetrnou depilace chloupků. Přístroj f... (více v detailu)
Hlavní město Praha
800
 Kč
TETOVACÍ PŘENOSNÁ SADA Začni tetovat hnedVše nové
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Chceš se stát tatérem nebo dát super dárek!! Kup tento kufřík a můžeš začít hned!!! Vše je nové, zabalené, nepoužité !! Posílám na dobírku, pouze poštovné 200 kč požaduji předem na účet. Tetovací sada obsahuje: 1 kus přenosný kufřík se zámkem a klíčem 3 x tetovací strojek D139 best Nejlepší napájení LCD. Vestavěná ochrana proti zkratu Nožní pedál, klip kabel, napájecí kabel 7 x Kvalitní tetovací barvy schválené SGS a FDA lze bezpečně používat. 2 kusy Pohodlné, protiskluzové, pevné, profesionální gripy pro jakýkoli stroj, pohodlné použití! Tetovací jehly: Samostatně balené a předem sterilizované tetovací jehly & 50 kusů & Velikosti: 3RL,5RL,7RL,9RL,5RS,7RS,9RS,5M1,7M1,9M1. Ocelové tetovací špičky: 8 kus... (více v detailu)
Liberecký kraj
3 800
 Kč
Sada na depilaci těla
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Důvod prodeje: Koupila jsem sadu mamince k narozeninám, bohužel ji vůbec nepoužívá a tak ji chceme poslat dále. Je úplně jako nová. Sada obsahuje: • Ohřívač depilačního vosku Arcorere stav: vyzkoušený jen jednou původní cena: 349,- s originálním obalem a nabíječkou • Depilační páska v roli: 50m původní cena: 159,- • 2x Dep... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
399
 Kč
Voskovací stroj na perličky na depilaci voskem pro depilaci
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Madors Wax Warmer Waxing Set se 400 g voskových fazolí Sada na odstranění chloupků teplým voskovým strojkem - Voskovací stroj na perličky na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
380
 Kč
OHŘÍVAČ DEPILAČNÍHO VOSKU PRO DEPILACI
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím ohřívač depilačního vosku se základnou pro náplně 100 ml s Roll-on hlavic... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
sada WAXX na depilaci
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
1x použité obsah sady: - rozehřívač waxx - after waxx - 9 špachtl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850
 Kč
Ruční samoopalovací sprejová sada MineTan
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Domácí sada na opálení sprejem , přístroj je lehce přenosný, funguje se všemi prostředky pro samoopalování. Velmi jemná velikost částic zajistí hladké opálení bez šmouh, 8 úrovní ko... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 560
 Kč
Kärcher 2.863-309.0 sada hadrů na podlahu 2 ks
Před 18 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Sada abrasiv pro pozemní trysku EasyFix Ubrousky na zem od Abrasiv EasyFix odstraňují i ty nejodolnější skvrny od kamenných podlah, které jsou odolné proti poškrábání. Systém na lepení umožňuje snadné nasazení a odstranění bez nečistot. Kvalitní mikrovlákno Optimální řešení nečistot a vysoká absorpce nečistot pro důkladné čištění na všech tvrdých plochách Lze prát v pračce do 60 °C* ... (více v detailu)
Liberecký kraj
350
 Kč
Další nabídky najdete zde: Drobné elektro