TOPDON ArtiDiag800 BT autodiagnostika

TOPDON ArtiDiag800 BT autodiagnostika
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji nové diagnostické zařízení TOPDON ArtiDiag800 BT, které je ideálním nástrojem pro pokročilou autodiagnostiku. Toto zařízení poskytuje uživatelům možnost provádět komplexní diagnostiku a analýzu vozidla přímo na místě. Funkce: Bezdrátové Bluetooth spojení s vozidlem pro snadný přístup Podporuje všechny hlavní systém... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 499
 Kč

Podobné inzeráty

Autodiagnostika ThinkCar Pro OBD2 s roční licenc
Autodiagnostika ThinkCar Pro OBD2 s roční licenc
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Thinkdriver: Pouze 3 VIN (auto) na jeden rok zdarma AP200: Pouze jedna značka auta na jeden rok zdarma THINKCAR Pro: Doživotní zdarmaÚplné funkce OBD2 a úplná diagnostika systémů pro všechny softwarové aplikace automobilu 1 rok zdarma: 5 resetů údržby zdarma 1 rok pro všechna auta (OLEJ/škrticí klapka/vstřikovač/IMMO/SAS) Volitelné: Po 1 roce, pouze 29,95 $/rok celkem 5 resetů pro všechna auta Poznámka: THINKCAR Pro se používá v aplikaci Think... (více v detailu)
Hlavní město Praha
699
 Kč
OTOFIX IM1 - NEJLEPŠÍ CENA
OTOFIX IM1 - NEJLEPŠÍ CENA
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Detailní popis produktu Heureka 16/9/2024 24 700 Kč Kódování klíčů a imobilizéru Přístroj Otofix IM1 je všestranou diagnostikou značky Otofix, která spadá pod výrobce Autel. Nabízí kompletní diagnostiku všech jednotek u většiny vozů evropských, asijských i amerických značek ve spojení s pokročilými servisními funkcemi, které jsou běžně dostupné jen u několikanásobně dražších diagnostik. Narozdíl od levných univerzálních přístrojů se neomezuje jen na diagnostiku v rámci standardu OBD-II. Otofix IM1 podporuje i starší vozy (OBD-I) a také většinu jednotek, nejen motor. Umí vyčíst readiness kód, resetovat servisní intervaly, diagnostikovat a regenerovat DPF, provádět základní nastavení škrtící klapky, resetovat adaptace automatické převodovky, diagnostiku TPMS, registrovat baterii, provádět kódování vstřikovačů, pokročilé kódování klíčů a dálkových ovladačů a mnoho dalších servisních funkcí. Dále disponuje průvodcem pro aktivaci vybraných funkcí u koncernu VAG a umožňuje provádět ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
16 500
 Kč
Autodiagnostika VW ODIS a ODIS Engineering CZ
Autodiagnostika VW ODIS a ODIS Engineering CZ
Před 6 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Nabízím diagnostiku pro koncernová vozidla VW Group (Audi-Škoda-VW-Seat-Bentley-Lamborghini). Tato diagnostika se používá v autorizovaných servisech VW Group, pro kompletní diagnostiku a programování. Diagnostický interface (6154) využívá originální ovladač pro nejlepší výkon a funkce (CANFD/DoIP). Podpora bezdrátového režimu WI-FI nebo USB kabelu. Podpora operačních systémů Windows 10/11 . ODIS Information Service System CZ - diagnostický program pro diagnostiku a řízené vyhledáv... (více v detailu)
Pardubický kraj
6 000
 Kč
Niceboy OFFICE K30X BT
Niceboy OFFICE K30X BT
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím bezdrátovou klávesnici Niceboy OFFICE K30X BT, která umí fungovat přes dongle (USB) i Bluetooth. Celkem umí 3 různá zařízení (ne najednou). Lze ji používat k TV, tabletům, k notebooku nebo k PC. Kompletní balení bez originál baterií, ale přidám nové stejného typu, originální krabice. Kupovaná v Alza, rok obča... (více v detailu)
Pardubický kraj
400
 Kč
Mobilní klimatizace Sinclair coolexpert apg-07b
Mobilní klimatizace Sinclair coolexpert apg-07b
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám mobilní klimatizace coolexpert apg-07b. Téměř nepoužívaná. Cena 3499 kč. Rozumné nabídce se nebráním. Osobní předání Ostrava APG-07B Štíhlý a příjemný design Výkon chlazení 2,1kW Energetická třída A+ Spotřeba energie 0,7kW/60min. Spotřeba energie v režimu Stand-by 0,3W Hladina akustického tlaku 48/50/52dB(A) Hladina akustického výkonu 62/63/64dB(A) Inteligentní odvlhčování Funkce ventilátoru Optimální pro místnosti 9-15m2 LED display Manuální směrování vzduch... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 099
 Kč
Launch X431 PAD 5 2024
Launch X431 PAD 5 2024
Před 22 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Launch X431 PAD V je vyspělý diagnostický nástroj, který kombinuje široké možnosti diagnostiky vozidel s pokročilými funkcemi programování a kódování. Tento nástroj je určen především pro profesionální použití v autoservisech a je vybaven nejnovějšími technologiemi pro efektivní diagnostiku a opravy vozidel. LAUNCH X431 PAD V podporuje Online programování řídicích jednotek ,přistroj na moderní platformě využívající nejpokročilejší technolog... (více v detailu)
Hlavní město Praha
55 660
 Kč
Diagnostika Delphi ds150e
Diagnostika Delphi ds150e
Před 53 dny - Jihočeský kraj - HYPERINZERCE
- Pro automobily do roku 2021 - Podporuje (Win 10, 8, 7, Vista) Seznam balení: 1. Hlavní jednotka 2.Soft DVD 2021.11 3.USB kabel 4.obd2 kabel Posílám na dobírku : ( Zasilkovna 100 Kč) (Pošta 200 Kč) Nebo Osobní odběr - plná česká jazyková verze - nejnovější softwarové vybavení. - odolné tělo a základní deska osazená kvalitními čipy a značkovými relátky NEC. - připojení přes USB,s každým PC nebo notebookem. - spojit lze většinu osobních a nákladních vozů. - diagnostika Delphi má databázi s více jak 30 000 položkami (47 značek automobilů) např. Audi, Seat, Škoda, VW, Porsche,BMW, Mercedes, Volvo, Fiat, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 000
 Kč
Autodiagnostika OBDII V 318 nová
Autodiagnostika OBDII V 318 nová
Před 72 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Autodiagnostika odpovídá normě OBDII Diagnostika disponuje displejem, který zajistí jednoduché a intuitivní ovládání. Diagnostika zvládá všechny standardní úkony dle normy OBDII, kam spadá: Čtení paměti závad řídící jednotky motoru Mazání paměti závad řídící jednotky motoru (mazání uložených... (více v detailu)
Středočeský kraj
899
 Kč
ICARSOFT CR MAX BT
ICARSOFT CR MAX BT
Před 79 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
ICARSOFT CR MAX BT velmi výkonný nástroj, který je vhodný pro široké spektrum diagnostických a opravárenských úkonů na různých typech vozidel. Kompletní diagnostika systému: CR MAX BT dokáže diagnostikovat všechny hlavní systémy vozidla, včetně motoru, převodovky, ABS, airbagů, klimatizace a dalších. Čtení a mazání chybových kódů: Přístroj umožňuje čtení a mazání chybových kódů ze všech systémů vozidla, což pomáhá při identifikaci a řešení problémů. Čtení a mazání chybový... (více v detailu)
Hlavní město Praha
11 400
 Kč
ICARSOFT CR MAX
ICARSOFT CR MAX
Před 79 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
ICARSOFT CR MAX je moderní diagnostický nástroj určený pro profesionální i domácí použití. Tento přístroj umožňuje komplexní diagnostiku automobilů a poskytuje uživatelům řadu funkcí pro identifikaci a řešení problémů s vozidlem. Kompletní diagnostika systému: CR MAX dokáže diagnostikovat všechny hlavní systémy vozidla, včetně motoru, převodovky, ABS, airbagů, klimatizace a dalších. Čtení a mazání chybových kódů: Přístroj umožňuje čtení a mazání chybových kódů ze všech systé... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 380
 Kč
Delphi 2021 jednodeskova s Bluetooth
Delphi 2021 jednodeskova s Bluetooth
Před 741 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Delphi ds150e jednodeskova s Bluetooth NEJNOVĚJŠÍ Firmware Program Delphi 2021.11b Čte BMW BEZ Problému. Nová verze s 21 relátky - lepší komunikace s vozidlem. VIP baleni 1. Hlavní jednotka 2. Speciální pouzdro pro uložení diagnostiky 3. Soft USB Delphi 2021(nejnovější v CZ) 4. USB kabel bavlněný oplet a kovové hliníkové konektory 2m 5. OBD2 kabel 6. Podrobná návod instalace v češtině Jednodesková verze, nejkvalitnější možné provedení!! 1:... (více v detailu)
Jihočeský kraj
8 000
 Kč
DS150e s BT verze 2021.11
DS150e s BT verze 2021.11
Před 217 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Multiznačková diagnostika osobních, lehkých užitkových vozidel a nákladních vozidel. Verze 2021. Jednoduchá na obsluhu, poskytující zároveň širokou škálu funkcí. Vše v CZ jazyce. Bezdrátová komunikace umožňuje mobilní práci. Je možné připojení pomocí bluetooth i přes kabel usb. V základní výbavě kabel s OBD a EOBD konektorem čtení a mazání chybových kódů pro všechny systémy (EMS, ABS, SRS, kontrola ... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 500
 Kč
THINKCAR THINKOBD 100 OBD2 profi autodiagnostika
THINKCAR THINKOBD 100 OBD2 profi autodiagnostika
Před 162 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
THINKCAR THINKOBD 100 OBD2 autodiagnostika nový, plně funkční! PLNÁ DIAGNOSTIKA OBD2/ EOBD: Tento skener obd2 má plné funkce obd2. Čtení kódů, vymazávací kódy, kontrolka MIL poruchy, živá data, test systému EVAP, test palubního monitoru, zobrazení zmrazeného snímku, test senzoru O2, informace o vozidle, připravenost I/M, vyhledávání kódu DTC, pro všechny kompatibilní s OBD2 vozidel. PLUG AND PLAY : Tato čtečka kódů do auta THINKOBD 100 obd2 dokáže rychle skenovat a vymazat chybové k... (více v detailu)
Středočeský kraj
699
 Kč
Autodiagnostika
Autodiagnostika
Před 555 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Univerzálni diagnostika. Osobní auta a Kamiony ( Nákladní auta ) Do roku 2021 Toto všechno značně ulehčí diagnostiku vozidla -Kvalitní relátka NEC-Umí číst a mazat chybové kódy-zobrazí údaje v reálném čase, multifunkční zařízení, zá... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 800
 Kč
LAUNCH X431 PRO DYNO 2023
LAUNCH X431 PRO DYNO 2023
Před 275 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
24 805 Kč 20 500 Kč bez DPH Záruka 2 roky Nový multi-značkový LAUNCH X431 DYNO upgrade skeneru X431 PROSV1 , ma nové funkce pro rok 2023 rozšíření diagnostických možností za dostupnou cenu, nove zobrazeni topologie, více než 37 speciální funkcí, VAG funkce, online a offline kódování ECU, ovládání, diagnostika c... (více v detailu)
Hlavní město Praha
24 805
 Kč
Diagnostika delphi ds 150 zaruka podpora PC2999 Bl
Diagnostika delphi ds 150 zaruka podpora PC2999 Bl
Před 159 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Autodiagnostika Delphi Ds150 Bluetoth Model 2017 DOPRAVA ZDARMA!! Podpora instalace AutoDiagnostika je rychlý a spolehlivý autodiagnosticky nástroj, který slouží jako spojení mezi vozidlem počítačem odolné tělo a základní deska osazená kvalitními čipy a značkovými relátky NEC, 2 plošné spoje ne jako u jiných prodejců kteří prodají cokoliv. - připojení diagnostiky USB, takže s každým PC nebo notebokem - odolné tělo a základní deska osazená kvalitními čipy a relátky NEC ne jako u jiných ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 199
 Kč
Diagnostika Launch X431 CRP919X BT 2024 univezalni
Diagnostika Launch X431 CRP919X BT 2024 univezalni
Před 219 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
tablet v ˇˇČeštine s Bluetooth, inteligentní a online diagnostický nástroj, nejlépe vyhovuje potřebám dílenské diagnostiky automobilů. Podporuje úplnou diagnostiku základních funkcí systému,více než 115 modelů a podporuje 31 speciálních funkcí. tj. 20 000+ modelů, nové protokoly DoIP & CAN FD atd., díky čemuž zanikají nevýhody a stává se základní diagnostikou pro techniky, opravny a mechaniky. 99% pokrytí vozidel: 100+ značek, 10000+ modelů, přístup k vozům Autoauth FCA. Funkce: Načtení info... (více v detailu)
Karlovarský kraj
11 990
 Kč
delphi Diagnostika ds 150 zaruka podpora PC2999 Bl
delphi Diagnostika ds 150 zaruka podpora PC2999 Bl
Před 159 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Autodiagnostika Delphi Ds150 Bluetoth Model 2017 DOPRAVA ZDARMA!! Podpora instalace AutoDiagnostika je rychlý a spolehlivý autodiagnosticky nástroj, který slouží jako spojení mezi vozidlem počítačem odolné tělo a základní deska osazená kvalitními čipy a značkovými relátky NEC, 2 plošné spoje ne jako u jiných prodejců kteří prodají cokoliv. - připojení diagnostiky USB, takže s každým PC nebo notebokem - odolné tělo a základní deska osazená kvalitními čipy a relátky NEC ne jako u jiných ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 199
 Kč
AutoDiagnostika VW ODIS + ElsaWin + PETKA 2023 CZ
AutoDiagnostika VW ODIS + ElsaWin + PETKA 2023 CZ
Před 452 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Predám koncernovú AutoDiagnostiku pre vozidlá VW group: Audi - Škoda - VW - Seat - Bentley - Lamborghini Diagnostika sa používa v autorizovaných servisoch VW Group. V momentálnej dobe už najpoužívateľnejšie zariadenie VW Group pre komplexnú diagnostiku + programovanie ODIS Information Service System v CZ jazyku - slúži na diagnostiku ODIS Engineering CZ jazyku - slúži na flashovanie a zálohu RJ jednotiek Navyše: ElsaWin CZ 2015 - di... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 499
 Kč
Diagnostika DS.150 bluetooth v.2020.23 do 2021
Diagnostika DS.150 bluetooth v.2020.23 do 2021
Před 550 dny - Karlovarský kraj - SBAZAR
Diagnostika ma funce jako bosch kts, Delphi, multidiag atal atd. diagnostika verze Usb s bluetooth 2017. Verze -verze 2020.23 s podporou vozidel 3+4 generace Škoda Octavia + Fabia Superb 3 Kodiag, Scala, a mnoho dalších + doplnění starších ročníků! V češtině, Pro osobní a nákladní auta. NEC relé. Se zárukou! Pro evropské, japonské i korejské vozy. Diagnostika do autoservisů. Umí číst a mazat chybové kody, zobrazí údaje v reálném čase, základní nastavení ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 790
 Kč
diagnostika Renault Can Clip verze 234
diagnostika Renault Can Clip verze 234
Před 204 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Jedná se o profesionální diagnostiku na vozy renault Toto zařízení nemá problémy s odpojování při diagnostice , např, při regeneraci dpf!!! Podpora vozidel od r. 2005 do 2024. Jedná se o podobné diagnostické zařízení, jaké... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 690
 Kč
AUTODIAGNOSTIKA LAUNCH X431 PROS MINI
AUTODIAGNOSTIKA LAUNCH X431 PROS MINI
Před 824 dny - HYPERINZERCE
AUTODIAGNOSTIKA LAUNCH X431 PROS MINI Obsahuje CZ jazyk + angličtina, ruština Aktualizace 2 ROKY zdarma v cene ! Kódování řídící jednotky Čtení kódů Mazání kódů Live data Freeze frame data Kontrola emisí Lambda sonda test On-board diagnostika EVAP test Komponent test Informace o vozidle Diagnostické chybové kódy Vypnutí MIL Resetování funkcí (el. brzda, olej, ABS, převodovka, převody, DPF, AFS, TPMS, IMMO, BMS, SAS, klapky...) Diagnostika (Fullsystém, motor, ABS, převodovka, SRS sy... (více v detailu)
18 999
 Kč
Diagnostika, kódování, přizpůsobení
Diagnostika, kódování, přizpůsobení
Před 1241 dny - HYPERINZERCE
Nabízím veškeré diagnostické služby, kódování vč. on-line + přizpůsobení řídících jednotek, dokódování výbavy apod. v rámci vozidel VW Group (Audi, Bentley, Lamborghini, Seat, Škoda, Volkswagen). Dále nabízím aktualizaci (flash) softwaru řídících jednotek (ŘJ), zvýšení (optimalizaci) výkonu motoru vč. optimalizace automatické převodovky (změna charakteristiky řazení), základní nastavení (adaptaci) automatické převodovky (DSG, Multitronic, S tronic, Tiptronic), zvýšení tlaku oleje (3.0 TDI), aktivaci tempomatu, palubního PC, zobrazení teploty oleje, Bluetooth (BT) vč. BT audio (A2DP), Coming / Leaving home, Corner light, DRL (denní svícení + zadní světla), US Parking lights (svícení blinkrů), reset + nastavení servisního intervalu, vyčtení kilometrů (km) + PIN kódu řídící jednotky, načtení paměti závad, kódování + kontrolu vstřikovačů a čerpadla, kódování + kalibraci ESP, kódování klíčů, odblokování + test funkce Webasto, aktivaci nezávislého topení, nastavení + deaktivaci EGR venti... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Domácí spotřebiče