Prodám foto batoh Lowepro BP 500 AW Blue

Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám foto batoh Lowepro BP 500 AW Blue objem 55l úplně nový 1x použitý, extrémní lehkost,vhodný pro fotoaparáty a objektivy, bezpečný přístup zezadu,speciální kapsa pojme až 15" notebook,je navržen tak, aby vydržel extrémní podmínky,schopný nést také stativ plné velikosti a nářadí jako cepín, sondu a lyžařs... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 990
 Kč

Podobné inzeráty

Fotobatoh Lowepro Protactic 350AW
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - BAZOS
Na prodej fotobatoh Lowepro Protactic 350 AW, ve velmi pěkném stavu. K batohu přidám veškeré vložky, co mám. K batohu nechávám držák na foťák na ramenní popruh spolu s ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 500
 Kč
LOWEPRO protactic bp 450AW II
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, Prodám větší verzi batohu Lowepro Protactic bp 450AW II. Batoh byl málo používaný a je v dobrém stavu. Jediná vada na kráse je krátká roztrepenejsi na horni skořepině viz fotka a plastové kapsy občas nesou nějaký šrám. Zipy jezdí krásně a nikde nedrhnou. Sou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Canon EOS 700D tělo, batoh Lowepro, příslušenství, TOP stav
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám tuto zrcadlovku. Maximálně 12000Exp. Kupoval jsem před 3 roky na bazaru, já jsem fotil úplně minimálně. Součástí prodeje je: - batoh Lowepro Flipside 400AW (stav super, jen tam asi chybí pár origo přihrádek - viz. fotka) - CPL a UV filtr - ofukovátko, hadříky, nabíječka + druhý akumulátor PATONA, dálkový ovladač (nevím jestli funguje, nikdy jsem nepoužil), US... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 500
 Kč
Lowepro Flipside 500 AW II
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám zabalený, nepoužívaný fotobatoh Lowepro Flipside 500 AW II. Vnější rozměry: 32 x 32,5 x 55 cm Vnitřní rozměry: 30 x 19 x 48 cm Kapacita: Pro DSLR s ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 800
 Kč
Lowepro Flipside 500 AW II
Před 9 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám zabalený, nepoužívaný fotobatoh Lowepro Flipside 500 AW II. Vnější rozměry: 32 x 32,5 x 55 cm Vnitřní rozměry: 30 x 19 x 48 cm Kapacita: Pro DSLR s ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
3 800
 Kč
Sony Alpha A7 a příslušenství
Před 10 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, prodám digitální bezzrcadlovku SONY Alpha A7, minimálně používaná, jako nová, na displayi ochranné sklo, cena 9 000,- včetně původní nabíječky a SD karty a ochranného obalu SONY LCS-ELCC. Dále prodám: - objektiv SONY FE 28-70 3000,- - objektiv SONY FE 50 za 3500,- - objektiv SO... (více v detailu)
Kraj Vysočina
18 000
 Kč
Fotobatoh Lowepro Flipside Trek 450 AW
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Používaný, ale v super stavu, až na pár kosmetických vad (např. zaschlé kapky laku na nehty v horní kapse, ne u foťáku), které ale nebrání dalšímu používání. Kompletní informace o batohu na: https://www.megapixel.cz/lowepro-flipside-trek-450-aw?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PMax%20-%20P%C5%99%C3%ADslu%C5%A1enstv%C3%... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 500
 Kč
Batoh značky Lowepro
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Batoh na fotoaparát, příslušenství, s kapsou na objektivy, zadní kapsou na notebook, malá přední kapsa na mobil. Bato... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 100
 Kč
Foto batoh Vanguard Adaptor 45 - nový
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nevyužitý fotobatoh. Přístupný z obou stran pro foťák nebo objektivy, pláštěnka, zadní kapsa, horní kapsa, vysunovací kapsa na sta... (více v detailu)
Hlavní město Praha
990
 Kč
Lowepro ProTactic 450 AW II
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám zabalený, nepoužívaný fotobatoh Lowepro ProTactic 450 AW II. Vnější rozměry: 36 x 22 x 52 cm Vnitřní rozměry: 30 x 16 x 44 cm Do batohu se vejde 1-2 DSLR (jedna s nasazeným objektivem),... (více v detailu)
Plzeňský kraj
4 300
 Kč
Lowepro Pro Messenger 160 AW
Před 13 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Na prodej profi outdoorová fotobrašna Lowepro Pro Messenger 160 AW. Vyso... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 790
 Kč
Foto vybavení
Před 15 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Objektiv Nikkor DX AF-S 18-200 mm + původní kožený pytlík, obě krytky UV filtr Hoya Fusion Antistatic 72 mm Sluneční clona Nikon HB-35 Pouzdro na objektiv Lowepro vel. 1 Štěteček na čištění objektivu Nikon Lens Pen Blesk Nikon Speedlight SB-600 + stojánek + pouzdro Stat... (více v detailu)
Liberecký kraj
7 500
 Kč
Lowepro foto batoh
Před 17 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nevyužitý. Daruji.
Středočeský kraj
Zdarma
 Kč
Lowepro PhotoSport BP 24L AW III (GY) | LP37343
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Balení: Batoh Stav: Vzhled: nový, nepoužitý (rozbaleno) Kategorie zboží K1 - Rozbaleno Mechanická funkčnost 1 - Bez poškození Odpočet DPH Ano Rozměr (mm) 270 x 220 x 500 Stav 1A Typ Batoh Vnitřní ro... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 749
 Kč
Foto batoh Lowepro Photo Hatchback 250 AW II
Před 20 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám 2x použitý batoh pro fotografy, je jako nový. Objem 22 litrů, hmotnost 900 g Nepromokavé a vysoce odolné vnější materiály (600D Polyester, 210D Nylon). 2 komory plus samostatná kapsa na tablet a dokumenty. Spodní komora se zadním otevíráním s fotovaničkou na foťák, další objektivy a příslušenství; fotovaničku lze z batohu vyjmout a použít samostatně ja... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 500
 Kč
Fotobatoh Lowepro Whistler BP 450 AW
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím jednou vyzkoušený fotobatoh. https://www.lowepro.com/global/whist... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 000
 Kč
Profi fotobrašna LOWEPRO Reporter 500 AW
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Kvalitní značková brašna pro větší množství techniky. Lze vyjmout celý vnitřní polstrovaný box. Přístup zipem shora bez rozepnutí přezek(!). Perfektní fixace na ram... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 700
 Kč
PROFI FOTO BATOH
Před 20 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Profi značkový vodě odolný batoh bez kompromisů pro zrcadlovky s mimořádně variabilním vnitřním uspořádáním pro široké příslušenství+laptop Polstrování zadní části s pružnou konstrukcí pro pohodlný i dlouhý transport.Samostatně uzaviratelný vnitřní pořadač,který lze vyjmout.Dvě pře... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
499
 Kč
Fotobatoh Lowepro
Před 21 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím k prodeji kvalitní fotobatoh značky Lowepro s jedním popruhem (sling). Batoh je v dobrém stavu, málo používaný. Ideální pro fotograf... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
PRODEJ:fotobatoh LOWEPRO ProTactic BP 450 AW II :NEPOUŽÍVANÝ
Před 21 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Profibatoh, ideální pro focení v terénu, rezistentní ochrana techniky s dostatkem prostoru pro osobní věci. Místo pro až dvě DSLR (jedna s nasazeným objektivem) a pro až 8 dalších objektivů či blesků a až 15" notebook. Připevnění stativu s kapsou na hroty a popruhy zvenčí. Čtyři vstupní místa, možnost odklopení celého zádového dílu. Vnitřní prostor upravitelný systémem Slips, batoh bez problémů další příslušenství a osobní věci do vnitřních nebo vnějších kapes,... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
3 900
 Kč
Fotobatoh Lowepro
Před 22 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím k prodeji kvalitní fotobatoh značky Lowepro s jedním popruhem (sling). Batoh je v dobrém stavu, málo používaný. Ideální pro fotogra... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Foto batoh Lowepro
Před 38 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodam batoh na fotoaparát včetně příslušenství s oddělenou komorou pro osobní věci. Batoh je ve ... (více v detailu)
Ústecký kraj
700
 Kč
Foto batoh Lowepro
Před 38 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodam batoh na fotoaparát včetně příslušenství s oddělenou komorou pro osobní věci. Batoh je ve ... (více v detailu)
Ústecký kraj
700
 Kč
Foto Pláštěnka univerzální
Před 44 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Chraňte svůj fotoaparát před nepříznivými povětrnostními podmínkami s touto voděodolnou pláštěnkou pro DSLR zrcadlovky. Tato krytka proti dešti je navržena speciálně pro ochranu vašeho fotoaparátu a objektivu před deštěm, sněhem, prachem a solnou mlhou, což vám umožní pokračovat v práci i v náročných podmínkách. Vyrobena z vysoce kvalitního japonského materiálu Taffeta, pláštěnka je nejen voděodolná, ale také super měkká a lehká, což usnadňuje její přenášení a použití. Specifikace: Materiál... (více v detailu)
Středočeský kraj
299
 Kč
Fotobatoh Lowepro Photo Sport BP 200 AW II
Před 45 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám lehký a odolný fotobatoh s kapacitou 20 l v perfektním stavu, pouze tu a tam mírně zašpiněný od používání. Dobrá volba pro jednodenní výlety. Integrovaná pláštěnka funguje skvěle, úchyty pro hole/stativ, kapsa pro vodní vak 2 l (v praxi spíš 1,5 l) a praktické vnější kapsy vpředu a na boku. Komora s vyjímatelnou ... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 800
 Kč
Další nabídky najdete zde: Foto