magsafe powerbanka 4200mAh

Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
MagSafe powerbanka iSTYLE 4200mAh iSTYLE 4200mAh Magnetic Wireless Power Bank je výkonná powerbanka kompatibilní s MagSafe technologií. Kompaktní velikost i minimalistický design zaujmou na první pohled. Integrovaný silný magnet zajistí efektivní nabíjení vašeho smartphonu výkonem až 15 W, iPhone nabíjí o výkonu 7,5 W. Při používání této powe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
449
 Kč

Podobné inzeráty

Powerbanka 20k mAh Iphone 14/15/16 nová
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji zcela novou 20 000mAh Powerbanku Jedná se o magnetickou powerbanku kompatibilní s technologií Magsafe. Powerbanka umožňuje bezdrátové rychlonabíjení a slouží jako skvělá záložní baterie... (více v detailu)
Středočeský kraj
420
 Kč
Mini PowerBank
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - HYPERINZERCE
Prodám nepoužitou mini PowerBank 2000 mAh, input: mikro USB, output: ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
99
 Kč
Mini PowerBank
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám nepoužitou mini PowerBank 2000 mAh, input: mikro USB, output: ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
99
 Kč
Mini PowerBank
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Prodám nepoužitou mini PowerBank 2000 mAh, input: mikro USB, output: USB-A, 2,6x2,3x9,8... (více v detailu)
99
 Kč
iPhone 13 128 GB modrý s Apple MagSafe krytem
Před 4 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
běžně použité, včetně originálního červeného MagSafe krytu Apple
Středočeský kraj
10 500
 Kč
Nové ochranné tvrzené sklo pro iPhone 12 Pro Max
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nové, nerozbalené tvrzené sklo pro iPhone 12 Pro Max! Výprodej posledních kusů skladových zásob za nižší ceny! Ochranná skla od značky REMAX, patří mezi absolutní špičku na trhu a poskytují vašemu iPhonu prvotřídní ochranu. - Tvrdost: 9H - Vysoce pevné sklo dlouhodobě odolává poškrábání; - Tloušťka: 0,30 mm - Ideální tloušťka skla; - Průhlednost: Mimořádná čitelnost a ostrost displeje při všech světelných podmínkách; - Přilnutí: Speciální 3D technologie zajišťuje perfektn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
319
 Kč
Nové ochranné tvrzené sklo pro iPhone 12
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nové, nerozbalené tvrzené sklo pro iPhone 12! Výprodej posledních kusů skladových zásob za nižší ceny! Ochranná skla od značky REMAX, patří mezi absolutní špičku na trhu a poskytují vašemu iPhonu prvotřídní ochranu. - Tvrdost: 9H - Vysoce pevné sklo dlouhodobě odolává poškrábání; - Tloušťka: 0,30 mm - Ideální tloušťka skla; - Průhlednost: Mimořádná čitelnost a ostrost displeje při všech světelných podmínkách; - Přilnutí: Speciální 3D technologie zajišťuje perfektn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
289
 Kč
Nové ochranné tvrzené sklo pro iPhone 12 Pro
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nové, nerozbalené tvrzené sklo pro iPhone 12 Pro! Výprodej posledních kusů skladových zásob za nižší ceny! Ochranná skla od značky REMAX, patří mezi absolutní špičku na trhu a poskytují vašemu iPhonu prvotřídní ochranu. - Tvrdost: 9H - Vysoce pevné sklo dlouhodobě odolává poškrábání; - Tloušťka: 0,30 mm - Ideální tloušťka skla; - Průhlednost: Mimořádná čitelnost a ostrost displeje při všech světelných podmínkách; - Přilnutí: Speciální 3D technologie zajišťuje perfektn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
289
 Kč
Nové ochranné tvrzené sklo pro iPhone 13 Pro Max
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nové, nerozbalené tvrzené sklo pro iPhone 13 Pro Max! Výprodej posledních kusů skladových zásob za nižší ceny! Ochranná skla od značky REMAX, patří mezi absolutní špičku na trhu a poskytují vašemu iPhonu prvotřídní ochranu. - Tvrdost: 9H - Vysoce pevné sklo dlouhodobě odolává poškrábání; - Tloušťka: 0,30 mm - Ideální tloušťka skla; - Průhlednost: Mimořádná čitelnost a ostrost displeje při všech světelných podmínkách; - Přilnutí: Speciální 3D technologie zajišťuje perfektn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
339
 Kč
Nové ochranné tvrzené sklo pro iPhone 14 Plus
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nové, nerozbalené tvrzené sklo pro iPhone 14 Plus! Výprodej posledních kusů skladových zásob za nižší ceny! Ochranná skla od značky REMAX, patří mezi absolutní špičku na trhu a poskytují vašemu iPhonu prvotřídní ochranu. - Tvrdost: 9H - Vysoce pevné sklo dlouhodobě odolává poškrábání; - Tloušťka: 0,30 mm - Ideální tloušťka skla; - Průhlednost: Mimořádná čitelnost a ostrost displeje při všech světelných podmínkách; - Přilnutí: Speciální 3D technologie zajišťuje perfektn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
339
 Kč
Nové ochranné tvrzené sklo pro iPhone 15 Plus
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nové, nerozbalené tvrzené sklo pro iPhone 15 Plus! Výprodej posledních kusů skladových zásob za nižší ceny! Ochranná skla od značky REMAX, patří mezi absolutní špičku na trhu a poskytují vašemu iPhonu prvotřídní ochranu. - Tvrdost: 9H - Vysoce pevné sklo dlouhodobě odolává poškrábání; - Tloušťka: 0,30 mm - Ideální tloušťka skla; - Průhlednost: Mimořádná čitelnost a ostrost displeje při všech světelných podmínkách; - Přilnutí: Speciální 3D technologie zajišťuje perfektn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
349
 Kč
Nové ochranné tvrzené sklo pro iPhone 14 Pro
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nové, nerozbalené tvrzené sklo pro iPhone 14 Pro! Výprodej posledních kusů skladových zásob za nižší ceny! Ochranná skla od značky REMAX, patří mezi absolutní špičku na trhu a poskytují vašemu iPhonu prvotřídní ochranu. - Tvrdost: 9H - Vysoce pevné sklo dlouhodobě odolává poškrábání; - Tloušťka: 0,30 mm - Ideální tloušťka skla; - Průhlednost: Mimořádná čitelnost a ostrost displeje při všech světelných podmínkách; - Přilnutí: Speciální 3D technologie zajišťuje perfektn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
329
 Kč
Nové ochranné tvrzené sklo pro iPhone 15 Pro
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nové, nerozbalené tvrzené sklo pro iPhone 15 Pro! Výprodej posledních kusů skladových zásob za nižší ceny! Ochranná skla od značky REMAX, patří mezi absolutní špičku na trhu a poskytují vašemu iPhonu prvotřídní ochranu. - Tvrdost: 9H - Vysoce pevné sklo dlouhodobě odolává poškrábání; - Tloušťka: 0,30 mm - Ideální tloušťka skla; - Průhlednost: Mimořádná čitelnost a ostrost displeje při všech světelných podmínkách; - Přilnutí: Speciální 3D technologie zajišťuje perfektn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
329
 Kč
Kryt na iPhone 13 Pro s magsafe
Před 4 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Prodám nepoužitý kryt na iPhone 13 Pro. Důvod prodeje je, že mi nevyhovuje. Původní cena 499Kc.
Plzeňský kraj
200
 Kč
Iphone 12, 128 GB, STAV NOVÉHO
Před 5 dny - SBAZAR
Prodám IPhone 12, 128GB, stav nového telefonu, používán jen v obalu a ochranné folii, vše koupeno v ... (více v detailu)
7 900
 Kč
Ugreen 10000mAh Mini Magnetic Wireless Power Bank
Před 5 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Ugreen 10000mAh Mini Magnetic Wireless 20W Power Bank. Nová, nevybalená powerbanka 10000 mAh - celkový výkon 20 W, 1 výstup:, 1× USB-C, ma... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Apple iPhone 14 128gb modrý Komplet,Záruka top
Před 3 dny - Jihočeský kraj - SBAZAR
Prodám Apple iPhone 14 128gb v modré barvě. Top stav viz foto!Záruka na 8.měsiců.Doklad o koupi. Oficiální česká distribuce,kompletní balení.Jako bonus ochranné sklo a kryt. Preferuji osobní převzetí. Platí do smazání. Apple iPhone 14 s 6,1 OLED Super Retina XDR displejem. Procesor Apple A15 Bionic, iOS 18.Interní paměť 128 G... (více v detailu)
Jihočeský kraj
12 600
 Kč
iPhone 12 mini, 128 GB
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Ahoj, prodávám iPhone 12 mini. Telefon nese jemné známky používání (záda, displej a foťák jsou ale bez škrábanců). Prodáván jej včetně originální krabičky a v případě zájmu dodám i k... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
7 500
 Kč
Powerbanka ADATA PV120
Před 6 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Powerbanka s kapacitou 5100 mAh. Výstupní proud až 2,1 A. Os... (více v detailu)
Hlavní město Praha
100
 Kč
POWERBANKA 100 000 mAh
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodam novy powerbank 100.000mAh, 20W rychlé nabíjení PD 18W QC 3.0 USB-C. Přenosná nabíječka baterií se 4 výstupy a 2 vstupy kompatibilní s telefony iPhone/iPad/Samsung, tablet... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 300
 Kč
Apple Watch Series 5 44mm Vesmírně šedý hliník
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Pánské s měřením tepu ze zápěstí, Apple Pay, krokoměr, výpočet kalorií, měření rychlosti, GPS, výškoměr, gyroskop, kompas, senzor pro intenzitu světla, senzor Galileo, připojení pomocí WiFi a Bluetooth, stav baterie, přehrávač hudby, ovládání mobilu, vibrace, NFC platb... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Obal Catalyst iPhone 13 pro
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám použitý obal Catalyst pro iPhone 13Pro s dolepeným kruhem pro maximální využití MagSafe
Moravskoslezský kraj
350
 Kč
iPhone 15 Pro 128GB přírodní titan + MagSafe
Před 7 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Prodám Apple iPhone 15 Pro v titanové barvě, telefon jako nový pouze dva mikroškrábance na levém horním rohu, nelze pořádně vidět složité i nafotit telefon je jako nový, displej bez jediného škrábance nebo problémů, po celou dobu nalepeno sklo na displeji. Kondice baterie dle systému 90%. Telefo... (více v detailu)
Zlínský kraj
20 000
 Kč
Power banka s usb led světlem (3 hodiny)
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Power banka Niceboy. K tomu usb led lampička, která funguje v každém usb kdekoliv. S tou Niceboy powerbankou vydrží svítit 3 hodiny. Jina... (více v detailu)
Hlavní město Praha
92
 Kč
iPhone 15 Pro Max 512GB bílý
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám iPhone 15 Pro Max 512GB bílý, zakoupený v dubnu 2024 v ALZE, v záruce, bez vad, TOP stav. PC 39.990 Kč ,... (více v detailu)
Hlavní město Praha
29 990
 Kč
Další nabídky najdete zde: Mobilní telefony a příslušenství