Reprosoustava JAMO Cornet 70 iii, krásný stav

Reprosoustava JAMO Cornet 70 iii, krásný stav
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Reprosloupky renomovaného dánského výrobce JAMO Cornet 70 iii Jde o domácí Hi-Fi repráky s velmi příjemným zvukem. Díky impedanci 6 Ohmů jdou připojit prakticky k jakémukoliv zesilovači. Výkon 90 / 120 W je naprosto dostačující i pro ozvučení i větších místností (doma - nemyslím tím tělocvičnu!). Fajnšmekry potěší i možnost bi-wire připojení, ale pokud to nepoužíváte, tak propojky jsou pochopitelně součástí. Pro lepší vyznění basů jsou vybavené zadním bassreflexem. Rozměry: š ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 200
 Kč

Podobné inzeráty

Reprosoustava JAMO Cornet 70 iii, krásný stav
Reprosoustava JAMO Cornet 70 iii, krásný stav
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám reprosloupky renomovaného dánského výrobce JAMO Cornet 70 iii Jde o domácí Hi-Fi repráky s velmi příjemným zvukem. Díky impedanci 6 Ohmů jdou připojit prakticky k jakémukoliv zesilovači. Výkon 90 / 120 W je naprosto dostačující i pro ozvučení i větších místností (doma - nemyslím tím tělocvičnu!). Fajnšmekry potěší i možnost bi-wire připojení, ale pokud to nepoužíváte, tak propojky jsou pochopitelně součástí. Pro lepší vyznění basů jsou vybavené zadním bassreflexem. Rozměry: š 23, h 27, v 77 cm Opticky viz foto - myslím, že velmi zachovalé. Nejsou nikde omlácené, nechybí znáčky JAMO, nepotrhaná tkanina, nejsou ulámané zacvakávací čudlíky ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
4 200
 Kč
MB QUART 350S (r.1988) parádní zvuk, krásný stav
MB QUART 350S (r.1988) parádní zvuk, krásný stav
Před 10 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dvoupásmové reprosoustavy s předním bassrfelexem. komentář csaudio: Menší německá značka, založená v roce 1962, která zahájila produkci výrobou studiových mikrofonů a sluchátek, je dodnes známá kvalitními výrobky zvláště v oblasti ozvučení v segmentech automotive, stavebních strojů a námořních lodí (Jeep, Bobcat, atd..). V 80. a 90. letech dodávala na trh v Německu reprosoustavy, z nichž většina ve svém segmentu excelovala poměrem kvality zvuku, zpracování a cenou a dodnes jsou vyhledávanými modely. MB QUART 350S je bezpochyby dobrá volba do běžně velký obývacích prostor okolo 20-25 m čtverečních, díky dostatečnému objemu skříní a velikosti středobasového měniče je basová složka až překvapivá. Zvuk je velmi vyrovnaný, bez tendencí a sklonů některá zvuková ... (více v detailu)
Středočeský kraj
5 790
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio