LNB konvertory

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám různé druhy nových LNB konvertorů na Astru i na Thora na jedno až 8... (více v detailu)
Hlavní město Praha
290
 Kč

Podobné inzeráty

ALPS Quad LNB
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám přijímací díl LNB pro satelitní příjem se čtyřnásobným výstupem ALPS Quad Universal, typ BSNE9-101C pro frekvence 9,75 až ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
2x LNB + koax
Před 5 dny - Hlavní město Praha - VSE_ZA_ODVOZ
Twin LNB konvertor Oxford TE401. LNB konvertor Sharp BSCS86M00. + 7 m koax... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Zdarma
 Kč
Satelit Technisat
Přidáno včera - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám satelit soupravu Technisat parabola 70 cm průměr se dvěma LNB pro družici Astra včetně prijimace
Plzeňský kraj
1 990
 Kč
konvertor LNB single Smart
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
funkční, nepoužívané
Pardubický kraj
80
 Kč
Prodám nový LNB unicable Quad+ Twin vč.rozbočovače
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám SAT LNB unicable Quad+ Twin vč.rozbočovače-nový nepoužitý za 900,- kč-M... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
Použitá parabola 80 cm s držákem a LNB
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám nevyužívanou parabolu o průměru 80 cm včetně LNB a držáku na stěnu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
400
 Kč
LNB Venton EXL-QS Rocket Quad 0.1dB
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Venton EXL-QS Rocket Quad LNB 0.1dB je určen především pro multifeed instalace, 4 nezávislé výstupy pro 4 satelitní tunery vč. ochrany proti nepříznivém... (více v detailu)
Hlavní město Praha
490
 Kč
Královéhradecký kraj
389
 Kč
Satelitní parabola s LNB Inverto Twin + držák
Před 6 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám satelitní parabolu s LNB Inverto BLACK Ultra Twin LNB 0,2 dB (1 satelit - dvě te... (více v detailu)
Olomoucký kraj
600
 Kč
Toroidní satelitní anténa - Toroidal T-90
Před 5 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám použitou toroidní satelitní anténu Toroidal T-90 včetně 4 kovertorů a 2 Ks přepínač DiSEqC 2.0 se 4 výstupy. Jen osobní předání Chrudim,Pardubice a okolí Parabolická anténa T-90 Toroidal je optimálním řešením pro příjem signálů z více satelitních pozic bez nutnosti použití natáčecího zařízení. Na anténu je možné instalovat až 16 konvertorů současně a to vždy s optimální úrovní signálu. Tato Offset para... (více v detailu)
Pardubický kraj
2 500
 Kč
Nova satelitni parabola 80, konvertor LNB a nerez drzak
Nova satelitni parabola 80, konvertor LNB a nerez drzak
Neuvedeno
Královéhradecký kraj
229
 Kč
konvertor audio+video signálu na HDMI
predám konvertor audio (optika Toslink/SPDIF) +video (coax + DVI) signálu na HDMI originálne balenie, stačí dokúpiť n... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám satelitní anténu s LNB jednotkou a držákem na zeď
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám satelitní anténu s LNB jednotkou ZIRCON ECO L-101 a držákem na zeď, LNB je singl, nepoškozené, plně funkční
Královéhradecký kraj
600
 Kč
Multimediální centrum A.C.Ryan PlayonHD2 - 1TB HDD
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Multimediální centrum s 1TB pevným diskem. Používané minimálně v dobrém stavu, bez dálkového ovladače. Využíváno spíše jako externí harddisk. Lze ovládat pomocí univerzálního dálkového ovladače. V další nabídce také prodávám univerzální ovladač. Popis produktu Multimediální centrum A.C.RYAN Playon!HD2 přináší do vašeho obývacího pokoje několik vylepšení proti předcházející generaci. Především byla integrováno vysokorychlostní rozhraní USB 3.0 a také rozhraní LAN nabízí vyšší gigabitovou rychlost, což přispívá k uživatelskému komfortu. V pohodlí vaší sedací soupravy si tak můžete užívat FullHD video či různé webové služby. Přehrávač je již z výroby vybaven velmi tichým a energeticky nenáročným pevným diskem s kapacitou 1 TB a tak se nemusíte zabývat složitou instalací. Lze jej zařadit do kategorie domácích multimediálních center přehrávajících téměř všechny formáty. Mezi podporované video formáty patří AVI / MKV / TS / TP / TRP / M2TS / MPG / MP4 / MOV / M4V / VOB / ISO / DVD-ISO / IF... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 200
 Kč
Logitech Harmony One
Před 13 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Plně funkční, nová baterie Dálkový ovladač univerzální, infračervené multifunkční dálkové ovládání, konfigurovatelné přes internet, dotykové barevné LCD Hlavní funkce: Nahrazení mnoha samostatných ovladačů jedním multifunkčním Ergonomické a jednoduché ovládání, dotykový barevný displej, podsvícené klávesy Snadné nastavení ovládaných přístrojů pomocí připojení k internetu Podpora maker, sérií příkazů, jednotného ovládání hlasitosti Pohodlné nabíjení v stanici... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 800
 Kč
VHS Kazety
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám VHS kazety různých značek, které byly doma uskladněny ve skříni. Jsou na nich na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10
 Kč
Anyast M4 Plus bezdrátový HDMI dongle má přizpůsobený design
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Anyast M4 Plus bezdrátový HDMI dongle má přizpůsobený design, který vás uvolní z únavného každodenního života. Chromecast Díky tomuto zařízení si můžete vychutnávat své oblíbené videozáznamy, fotografie a filmy na nejlepším displeji v domě. Jednoduše připojte malý adaptér k televizoru HDTV a můžete bezdrátově zobrazit obsah z kompatibilního notebooku, tabletu nebo smartphonu. Cokoliv, co můžete vidět na svém notebooku nebo ... (více v detailu)
Ústecký kraj
250
 Kč
Mi TV Stick
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Multimediální centrum, které po připojení k televizoru přinese pestrou škálu nových funkcí. K dispozici má 1 GB operační paměti a 8 GB interního úložiště. Streamování videa ve Full HD rozlišení. Připojení přes HDMI .Možnost stahování a instalace dalších programů z Obchodu Google Play (HBO, Netflix atd.) Potřebujete udělat z obyčejné televize chytrou a z chytré ještě chytřejší? Pak potřebujete „kolíček“ (dongle) Xiaomi Mi TV Stick, který náš e-shop XM.cz nabízí v globální verzi. Zařízení, jež svým tvarem a rozměry připomíná flashdisk, obsahuje operační systém Android 9.0 Pie, který po připojení k televizoru přinese pestrou škálu nových funkcí. Xiaomi Mi TV Stick Více funkcí v jednom kolíčku Zařízení lze přes HDMI port připojit k jakékoli televizi nebo monitoru s tímto konektorem - jeho instalace je jednoduchá a sestává z pouhých třech kroků, takže ji zvládne i méně zkušený uživatel. Po spuštění nabídne nejen předinstalované aplikace, ale díky certifikaci od Googlu také možnost stahov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
850
 Kč
Noční radiobudík s USB nabíječkou, Bluetooth reproduktor, QI
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím vícero budíků v ruźných barevných provedeních, černá, šedá, bílá. Budík podporuje, rádio, bedrátové nabíjení, bluetooth. Reproduktory mají plný zvuk prostorový zvuk. ✔️ NABÍJEJTE, KDYŽ SPÍTE: Vyslechli jsme vaši zpětnou vazbu a díky této nové edici jsme zlepšili kvalitu zvuku a ztlumili displej. S Dawn Radio Alarm Clock není nutné nabíjet vaše chytrá zařízení mimo vaši postel - vestavěná podložka pro bezdrátové nabíjení QI je kompatibilní se všemi telefony s podporou Qi, takže můžete své zařízení položit nahoře a snadno se nabíjet bez kabelů. . Má také 1A USB port, který je vhodný pro snadné napájení přídavného zařízení, jako je druhý telefon nebo powerbanka ✔️ WAKE UP HAPPY: Funkce duálního budíku vám umožňuje nastavit dva různé časy buzení, abyste se ujistili, že nikdy nepřijdete pozdě do práce. Dokonce se můžete vzbudit svou oblíbenou FM stanicí v jinou... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Konvertory pro satelitní příjem
Před 18 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám použité konvertory pro Satelitní příjem
Zlínský kraj
Neuvedeno
Projektor Wanbo T2 nový
Před 17 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Wanbo je značka kompaktních projektorů, které opět podařilo vytvořit kvalitní produkt za dostupnou cenu. Wanbo Portable T2M je úsporný a kompaktní miniprojektor s minimalistickým designem v klasické bílé barvě s matným povrchem. Přístroj je lehký a snadno přenáší, takže ho můžete bez problémů používat kdekoli. Kompaktní provedení Wanbo T2M má rozměry 110 mm × 150 mm × 140 mm, je tedy poměrně malý a váží pouhých 900 g. Díky tak malému a lehkému designu je projektor zcela mobilním zařízením, které velmi pohodlně ovládá. Velká nastavitelná obrazovka Projektor Wanbo T2M dokáže promítat videa na obrazovkách o velikosti od 101.6 cm do 304.8 cm (40 – 120 palců ) ze vzdálenosti 1.5 až 3 metrů. Ruční nastavení umožňuje nastavit zaostření projektoru pomocí rolovacího tlačítka. Je také možná vertikální lichoběžníková korekce ±40°. Funkčnost Wanbo T2M podporuje všechna oblíbená rozlišení jako 576i, 576p, 480i, 480p, 720i, 720p, 1080i a 1080p. Zdrojem světla je LED lampa generující výkon 1... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 500
 Kč
Satelitní konvertor digi LNB
Před 19 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Interstar, pro jednu družici
Královéhradecký kraj
50
 Kč
Satelitní parabola
Před 19 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Parabola 80Al FUBA, červená Vysoce kvalitní zpracování, potažené hliníkovým práškem Držák LNB vyrobený z tlakově litého hliníku LNB konvertor twin je vhodný pro příjem digitálníh... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 700
 Kč
TV stojan, podstavec Panasonic, Sharp, Grundig, Toshiba, ECG
Před 19 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím stojany / podstavce pro různé typy televizí - plazma, LCD, LED smart TV. V případě, že sháníte některý, který není v seznamu uveden, pište konkrétní model televize uvedený na štítku. Podstavce jsou v dobrém stavu, cena 500Kč za kompletní stojan. Převzetí v Hlinsku v Čechách, zaslání poštou po telefonické dohodě. Panasonic 42PA50E TC-50PX14 TH-42PX70EA TX-23LX60P TX-L42E6E TX-L42E5E TX-32C300E TX-32CS510E TX-32LE60P TX-32LED7FM TX-32LX50F TX-32LX50P TX-40C200E TX-40CS520E TX-42A400E  TX-42AS500 TX-42AS600E TX-42AS650E TX-42S20E TX-48AS640E TX-48CX400E TX-49EX603E TX-49EX613E TX-55CS620E TX-65EX603E TX-L32C5E TX-L32U2E TX-L37E5E TX-L50EMSE TX-P37C10Y TX-P37C2E TX-P42G10E TX-P42G30E TX-P42X10Y TX-P46G15E TX-P50GT30E TX-P50V10E Sharp LC-26SB25E LC... (více v detailu)
Pardubický kraj
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Video a TV